Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Okina!
Gratu az eredményhez. Kb nekem is ennyi a súlyom, talán egy kgval kevesebb de én is szeretnék 4kg fogyni. Csak azt akartam megkérdezni,hogy te mindent pontosan betartottál az étkezések kapcsán?
Sziasztok!
Én a 3 hetesnél nem számoltam kalóriát, minden mennyiség pontosan meg van adva. Meg egyébként sem kell a kalóriákat számolni. A 21 nap alatt 3-4 kg-ot fogytam, ami nekem pont elég, mert 57 kg-ról indultam. Így a cél már csak a szinten tartás és formálódás mozgással. Továbbra is folytatom a súlykontrollt, persze már engedményekkel. A hason egyébként nagyon látható, ha jól étkezik az ember. Az intenzívről Szandi honlapján mindent megtalálni, a 21 napos diéta menüpont alatt.
Sok sikert!
Sziasztok, azt kérdezném, hogy a fogyókúra első szakaszában kb. ti hány kilót fogytatok? És naponta mennyi kalóriát fogyasztottatok?
Én holnap akarom kezdeni a fogyókúrát.
A válaszokat, köszi.
Üdv
Sziasztok!
Senki sem súlykontrollozik? Én most a 21 napos intenzívet kezdtem el, a 3. napnál járok. A nomál változatot követem. Kicsit macerás, h naponta kell főzőcskézni, de szerencsére könnyen, gyorsan elkészíthető ételekről van szó. Így legalább változatosabban is étkezem...
Persze, az ilyen dolgokra, hogy ásványvíz, zabpehely, stb. tényleg felesleges rányomni akármelyikük fejét. Nem hiszem, hogy a norbis ásványvíz kevésbé hizlal, mint mondjuk a szentkirályi :) A paradicsomot nem szeretem, így fogalmam sincs, mennyibe kerül az alexandrás vagy a sima :)
Amúgy Rosa, wasa kenyér van Tesco saját márkás is (mondjuk az nekem nem ízlett), vagy a Lidl is most vezetett be egy ilyen terméket, talán Grafschafter márkájú vagy valami hasonló. Azt még nem kóstoltam, de összetételre tök ugyanaz, mint a wasa. Mondjuk én már a wasát is unom kicsit, a finn kenyeret jobban szeretem. Igaz, ilyesmikből jóformán csak melegszendvicset csinálok, mert akkor jól felpuhulnak.
Én sem birom Norbiékat,viszont szeretem a tornáikat.Norbi Duci4-re és Réka 2008-as DVD-jére szoktam tornázni,amit jónak tartok.
Szerintem is mindenki másban hisz,és mindenkinek más lehet hatásos.Én próbáltam az updatet másfél hónapig,betartottam rendesen,mégse fogytam 1 dekát se.Egy ismerősöm meg azzal fogyott több kilót.
Nálam a 90 napos remekül működött,másnál meg az nem annyira.
Nekem megfelelt volna a Súlykontroll is,ha lehetne Wasa kenyeret kapni nálunk.Egyébként sok zöldséget engedélyez.De megtaláltam a WW-t és egyúttal megváltoztatom az étkezési szokásaimat.
Sok sikert nektek,olvadó kilókat!
Régebben (amikor még csak a médiából ismertem) én sem csíptem Norbit! De egy barátnőm, ideadta az új Összesített kiadás könyvét és megváltozott a véleményem! Az, hogy tudománytalan, a dietetikusok hangsulyozzák, mert Ő nem járt Főiskolára, viszont rengeteget olvasott a dolog után. Beismerte, hogy a régebbi módszere nem volt jó, sőt bűntudata, volt amiért nem a megfelelő módszert adta a fogynivágyók kezébe! Ezért az Update-et ma is folyamatosan tökéletesíti, a többéves tapasztalatok és visszajelzések alapján. Ezért változnak a kódok is!
Nem kötelező az Update termékeket vásárolni, parizel, cs.mellsonka, pulykasonka, zabpehely, puffasztott búza-rizs, gyümölcsök és zöldségek sora tartozik az U1, illetve az U2 kategóriákba. Ezzel szemben az Alexandra paradicsom (azt nem tudom mitől az), 4-szer többe kerül, mint a "mezei"!
Én sem leszólni akarom a Súlykontrollt, mindenki azt csinálja amibe hisz! Sztem már mindkét ember az üzletet látja a fogyáshisztériában, de mindkettőt lehet OLCSON csinálni, csak legyen időd!
Ezek a termékek a sietős, jómódú embereknek készülnek. Rengeteg receptet lehet itt találni, a leveseken, főételeken keresztűl, desszertekig, amihez nem szükséges Norbi liszt, vagy Alexandra zabpehely!
Remélem ebben egyetértünk!
A weight watchers-hez nem tudok hozzászólni, nem ismerem.
Sok sikert a továbbiakhoz :)))!
Ez igy van!Mondjuk én a 90 napos alatt is bűnözgettem,mégis működött remekül.
Az utolsó kilók viszont nagyon nehezen mennek le.
Igen, kompenzáció van a súlykontrollban is, sőt, kéthetente egyszer legálisan lehet bűnözni :)
Szerintem ez nagyon fontos, mert senki nem bírja ki, hogy örökké betartsa a diétát, meg hát pl. egy szülinapon vagy karácsonykor "muszáj" megszegni. Persze nem lehet csak a kompenzációra alapozni és ész nélkül bűnözni, mert akkor semmi értelme az egésznek.
Köszi!
Azért szeretem én a WW-t,mert ha egyik nap bűnözök,másik nap kompenzálhatom azzal,hogy kevesebbet eszem,többet tornázom.
De a diétázásnak köszönhetően már megszoktam,hogy keveset eszem.
Igen, régebben én is csináltam az update-et (még a legelső könyv idején), de nekem nem jött be. Ráadásul Norbi módszere igazából tudományos alapokat nélkülöz, meg szerintem annyira parasztvakítás ez az egész (már bocs), hogy az update termék a jó, minden más rossz.. lehidaltam, hogy most már a teljes kiőrlésű liszt is 3-as nála, csak hogy megvedd méregdrágán az update lisztjét. Hogy mindig változtatja a kódokat, az szerintem nagyon nem oké. A súlykontroll indexeket legalább a tápérték alapján számolják ki, nem csak úgy hasraütésszerűen. Szóval nekem nem az update-tel van igazán bajom, hanem Norbival. De a túró rudit és a pudingot szeretem és szoktam is enni, meg néha a chipset is. A somlói galuskát egyszer kóstoltam, meg a kenyeret is, hát bűnrossz volt mindkettő, úgyhogy update lisztet akkor sem használnék, ha nem lenne más :)
Nem akartalak leszólni, nehogy úgy vedd, de nekem rémesen antipatikus az egész Schobert család. Persze nem vagyunk egyformák, és az update-tel is rengetegen lefogytak már, és még mindig ezerszer jobb, mint pl. az update vagy a 90 napos.
A weight watchers-szel is szemeztem, szimpatikus volt nagyon, de nem akartam a súlykontrollt félbehagyni :)
Én sokat olvasgattam, a fogyás témaköre után, így a Súlykontrollról is, de sajnos erről még keveset lehetett hallani, nem volt igazán tapasztalat!
Ezért a Norbi Update-nél kötöttem ki, bár sztem nagyon hasonló.
Azért nézek bele. néha ebbe a fórumba is, mert kíváncsi vagyok az eredményekre :)))! Sosem lehet tudni mikor fordul a kocka :P.
Az Update-ben rengeteg U1 kódu, nasi van, amit este előszeretettel eszünk is! Sztem ezek a te programodba is beférnek, majd olvass bele a Norbi Update programjába! Persze, ha az elveiddel nem ütközik!
Sok sikert és kitartást kívánok!
Szia!
Én a Weight Watchers pontdiétát csinálom,már csak 4-5 kilót szeretnék leadni...nagyon szeretem,mert mindent ehetek,csak mértékkel.Persze azért kevés CH-ot fogyasztok,ha lehet.
90 napos diétával fogytam 8 kilót,WW-vel kettőt.
Először én is Alexandrázni akartam,csak nálunk nem lehet kapni Wasa kenyeret,és akkor találtam a WW-re.
Nekem nagyon bejön, ezelőtt is sok diétát próbáltam már, de igazán egyik sem volt hatásos, vagy nagyon rosszul éreztem magam alatta.
Azért kezdtem újra, mert nyáron a szüleimnél voltam, és anyukám kerek-perec kijelentette, hogy az ő házában nincs diéta :)
Összességében 8 kilót fogytam vele, hogy mennyi idő alatt, azt nem tudom. Persze ebben volt sok ingadozás is, mert sokszor bűnöztem, nem tartottam be... :S
Most nagyon elszánt vagyok, jobban mint valaha. De nem biztos, hogy X hét múlva is az leszek. Nagyon édesszájú vagyok, az a baj...
Ti is ezt csináljátok? Hogy megy?
És hogy tetszik?
Fogytál már vele?
Szia!
Ahogy Bea70 is írta a beresalexandra.hu-n van a rövid leírás, a kódok és receptek is. Ott mindent megtalálsz!!
Szia!
Én még csak ismerkednék, ezzel a programmal. Hol tudok rendesen utánna nézni? Esetleg leírnád a lényegét, vagy adnál meg mintanapokat?
Köszi!
Sziasztok!
Én is próbálkozom ezzel a diétával. Hétfőn kezdtem.
Van még valaki, aki csinálja? Eredmények?
Szerintetek, miért halt ki ez a fórum? A súlykontrollozást is abbahagytátok ezze együtt?
Azért várok őszinte választ, mert kiváncsi vagyok, miért nem tartható sokáig ez az életmód pl. sok szabadságot enged és a végén már semmit sem tartotok be?
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához