Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Béres Alexandra: Súlykontroll program fórum

Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
2674. szepijuci
2009. febr. 3. 08:36

Okina!

Gratu az eredményhez. Kb nekem is ennyi a súlyom, talán egy kgval kevesebb de én is szeretnék 4kg fogyni. Csak azt akartam megkérdezni,hogy te mindent pontosan betartottál az étkezések kapcsán?

2673. veres
2009. febr. 3. 07:58
Szeretném, ha többen járnánk ide, és megosztanánk a tapasztalatokat! Én 2 éve az atkinssel fogytam 3 hónap alatt 12kg-ot, de most ez nem válik be és csak szenvedtem. Ez viszont úgy néz ki, hogy beválik! Gyertek és próbáljátok ti is!!!!
2672. okina
2009. febr. 2. 22:24

Sziasztok!

Én a 3 hetesnél nem számoltam kalóriát, minden mennyiség pontosan meg van adva. Meg egyébként sem kell a kalóriákat számolni. A 21 nap alatt 3-4 kg-ot fogytam, ami nekem pont elég, mert 57 kg-ról indultam. Így a cél már csak a szinten tartás és formálódás mozgással. Továbbra is folytatom a súlykontrollt, persze már engedményekkel. A hason egyébként nagyon látható, ha jól étkezik az ember. Az intenzívről Szandi honlapján mindent megtalálni, a 21 napos diéta menüpont alatt.

Sok sikert!

2671. veres (válaszként erre: 2669. - Okina)
2009. febr. 1. 16:20
szia! az intenzívet hol lehet olvasni? Elküldenéd esetleg privibe? Köszi
2670. Yitesoreh
2009. jan. 24. 16:08

Sziasztok, azt kérdezném, hogy a fogyókúra első szakaszában kb. ti hány kilót fogytatok? És naponta mennyi kalóriát fogyasztottatok?

Én holnap akarom kezdeni a fogyókúrát.

A válaszokat, köszi.

Üdv

2669. okina
2009. jan. 6. 20:49

Sziasztok!

Senki sem súlykontrollozik? Én most a 21 napos intenzívet kezdtem el, a 3. napnál járok. A nomál változatot követem. Kicsit macerás, h naponta kell főzőcskézni, de szerencsére könnyen, gyorsan elkészíthető ételekről van szó. Így legalább változatosabban is étkezem...

2668. Rosa (válaszként erre: 2667. - E004ab8014)
2008. szept. 7. 17:35
Köszi,ismerem a Tescos 'wasa'kenyeret,van is itthon,nekem izlik.De nálunk nem rég nyitott csak a Tesco,most meg már nem érdekes,mert WW-zek.Szeretem egyébként diétás lekvárral megkenve,vagy sonkával,sajttal,paradicsommal uzsira.
2667. e004ab8014 (válaszként erre: 2664. - Csera)
2008. szept. 6. 21:56

Persze, az ilyen dolgokra, hogy ásványvíz, zabpehely, stb. tényleg felesleges rányomni akármelyikük fejét. Nem hiszem, hogy a norbis ásványvíz kevésbé hizlal, mint mondjuk a szentkirályi :) A paradicsomot nem szeretem, így fogalmam sincs, mennyibe kerül az alexandrás vagy a sima :)

Amúgy Rosa, wasa kenyér van Tesco saját márkás is (mondjuk az nekem nem ízlett), vagy a Lidl is most vezetett be egy ilyen terméket, talán Grafschafter márkájú vagy valami hasonló. Azt még nem kóstoltam, de összetételre tök ugyanaz, mint a wasa. Mondjuk én már a wasát is unom kicsit, a finn kenyeret jobban szeretem. Igaz, ilyesmikből jóformán csak melegszendvicset csinálok, mert akkor jól felpuhulnak.

2666. csera (válaszként erre: 2665. - Rosa)
2008. szept. 6. 21:52
Köszi, viszont :)!
2665. Rosa (válaszként erre: 2664. - Csera)
2008. szept. 6. 21:36

Én sem birom Norbiékat,viszont szeretem a tornáikat.Norbi Duci4-re és Réka 2008-as DVD-jére szoktam tornázni,amit jónak tartok.

Szerintem is mindenki másban hisz,és mindenkinek más lehet hatásos.Én próbáltam az updatet másfél hónapig,betartottam rendesen,mégse fogytam 1 dekát se.Egy ismerősöm meg azzal fogyott több kilót.

Nálam a 90 napos remekül működött,másnál meg az nem annyira.

Nekem megfelelt volna a Súlykontroll is,ha lehetne Wasa kenyeret kapni nálunk.Egyébként sok zöldséget engedélyez.De megtaláltam a WW-t és egyúttal megváltoztatom az étkezési szokásaimat.

Sok sikert nektek,olvadó kilókat!

2664. csera (válaszként erre: 2659. - E004ab8014)
2008. szept. 6. 20:50

Régebben (amikor még csak a médiából ismertem) én sem csíptem Norbit! De egy barátnőm, ideadta az új Összesített kiadás könyvét és megváltozott a véleményem! Az, hogy tudománytalan, a dietetikusok hangsulyozzák, mert Ő nem járt Főiskolára, viszont rengeteget olvasott a dolog után. Beismerte, hogy a régebbi módszere nem volt jó, sőt bűntudata, volt amiért nem a megfelelő módszert adta a fogynivágyók kezébe! Ezért az Update-et ma is folyamatosan tökéletesíti, a többéves tapasztalatok és visszajelzések alapján. Ezért változnak a kódok is!

Nem kötelező az Update termékeket vásárolni, parizel, cs.mellsonka, pulykasonka, zabpehely, puffasztott búza-rizs, gyümölcsök és zöldségek sora tartozik az U1, illetve az U2 kategóriákba. Ezzel szemben az Alexandra paradicsom (azt nem tudom mitől az), 4-szer többe kerül, mint a "mezei"!

Én sem leszólni akarom a Súlykontrollt, mindenki azt csinálja amibe hisz! Sztem már mindkét ember az üzletet látja a fogyáshisztériában, de mindkettőt lehet OLCSON csinálni, csak legyen időd!

Ezek a termékek a sietős, jómódú embereknek készülnek. Rengeteg receptet lehet itt találni, a leveseken, főételeken keresztűl, desszertekig, amihez nem szükséges Norbi liszt, vagy Alexandra zabpehely!

Remélem ebben egyetértünk!

A weight watchers-hez nem tudok hozzászólni, nem ismerem.

Sok sikert a továbbiakhoz :)))!

2663. Rosa (válaszként erre: 2662. - E004ab8014)
2008. szept. 6. 14:47

Ez igy van!Mondjuk én a 90 napos alatt is bűnözgettem,mégis működött remekül.

Az utolsó kilók viszont nagyon nehezen mennek le.

2662. e004ab8014 (válaszként erre: 2661. - Rosa)
2008. szept. 6. 13:55

Igen, kompenzáció van a súlykontrollban is, sőt, kéthetente egyszer legálisan lehet bűnözni :)

Szerintem ez nagyon fontos, mert senki nem bírja ki, hogy örökké betartsa a diétát, meg hát pl. egy szülinapon vagy karácsonykor "muszáj" megszegni. Persze nem lehet csak a kompenzációra alapozni és ész nélkül bűnözni, mert akkor semmi értelme az egésznek.

2661. Rosa (válaszként erre: 2660. - E004ab8014)
2008. szept. 6. 13:18

Köszi!

Azért szeretem én a WW-t,mert ha egyik nap bűnözök,másik nap kompenzálhatom azzal,hogy kevesebbet eszem,többet tornázom.

De a diétázásnak köszönhetően már megszoktam,hogy keveset eszem.

2008. szept. 6. 11:59
Közben megnéztem a mérlegelőtöket is, ügyesek vagytok mindketten! Legalább stabilan fogytok, nem összevissza, mint én :D Hát igen, engem sajnos könnyű bűnbe vinni :)
2659. e004ab8014 (válaszként erre: 2658. - Csera)
2008. szept. 6. 11:57

Igen, régebben én is csináltam az update-et (még a legelső könyv idején), de nekem nem jött be. Ráadásul Norbi módszere igazából tudományos alapokat nélkülöz, meg szerintem annyira parasztvakítás ez az egész (már bocs), hogy az update termék a jó, minden más rossz.. lehidaltam, hogy most már a teljes kiőrlésű liszt is 3-as nála, csak hogy megvedd méregdrágán az update lisztjét. Hogy mindig változtatja a kódokat, az szerintem nagyon nem oké. A súlykontroll indexeket legalább a tápérték alapján számolják ki, nem csak úgy hasraütésszerűen. Szóval nekem nem az update-tel van igazán bajom, hanem Norbival. De a túró rudit és a pudingot szeretem és szoktam is enni, meg néha a chipset is. A somlói galuskát egyszer kóstoltam, meg a kenyeret is, hát bűnrossz volt mindkettő, úgyhogy update lisztet akkor sem használnék, ha nem lenne más :)

Nem akartalak leszólni, nehogy úgy vedd, de nekem rémesen antipatikus az egész Schobert család. Persze nem vagyunk egyformák, és az update-tel is rengetegen lefogytak már, és még mindig ezerszer jobb, mint pl. az update vagy a 90 napos.

A weight watchers-szel is szemeztem, szimpatikus volt nagyon, de nem akartam a súlykontrollt félbehagyni :)

2658. csera (válaszként erre: 2656. - E004ab8014)
2008. szept. 6. 10:37

Én sokat olvasgattam, a fogyás témaköre után, így a Súlykontrollról is, de sajnos erről még keveset lehetett hallani, nem volt igazán tapasztalat!

Ezért a Norbi Update-nél kötöttem ki, bár sztem nagyon hasonló.

Azért nézek bele. néha ebbe a fórumba is, mert kíváncsi vagyok az eredményekre :)))! Sosem lehet tudni mikor fordul a kocka :P.

Az Update-ben rengeteg U1 kódu, nasi van, amit este előszeretettel eszünk is! Sztem ezek a te programodba is beférnek, majd olvass bele a Norbi Update programjába! Persze, ha az elveiddel nem ütközik!

Sok sikert és kitartást kívánok!

2657. Rosa (válaszként erre: 2656. - E004ab8014)
2008. szept. 6. 09:18

Szia!

Én a Weight Watchers pontdiétát csinálom,már csak 4-5 kilót szeretnék leadni...nagyon szeretem,mert mindent ehetek,csak mértékkel.Persze azért kevés CH-ot fogyasztok,ha lehet.

90 napos diétával fogytam 8 kilót,WW-vel kettőt.

Először én is Alexandrázni akartam,csak nálunk nem lehet kapni Wasa kenyeret,és akkor találtam a WW-re.

2656. e004ab8014 (válaszként erre: 2655. - Csera)
2008. szept. 5. 22:07

Nekem nagyon bejön, ezelőtt is sok diétát próbáltam már, de igazán egyik sem volt hatásos, vagy nagyon rosszul éreztem magam alatta.

Azért kezdtem újra, mert nyáron a szüleimnél voltam, és anyukám kerek-perec kijelentette, hogy az ő házában nincs diéta :)

Összességében 8 kilót fogytam vele, hogy mennyi idő alatt, azt nem tudom. Persze ebben volt sok ingadozás is, mert sokszor bűnöztem, nem tartottam be... :S

Most nagyon elszánt vagyok, jobban mint valaha. De nem biztos, hogy X hét múlva is az leszek. Nagyon édesszájú vagyok, az a baj...

Ti is ezt csináljátok? Hogy megy?

2655. csera (válaszként erre: 2653. - E004ab8014)
2008. szept. 5. 21:19
Miért kell újrakezdeni az első szakaszt? Mennyi ideje csinálod és mennyit fogytál eddig?
2654. Rosa (válaszként erre: 2653. - E004ab8014)
2008. szept. 5. 20:19

És hogy tetszik?

Fogytál már vele?

2653. e004ab8014 (válaszként erre: 2652. - Pokocska)
2008. szept. 5. 20:01
De, én! :) Már elég régóta, de most újrakezdtem az első szakaszt. Ma van az 5. napom.
2652. pokocska
2008. aug. 4. 09:32
Tényleg senki sem csinálja ezt a diétát?b :o(
2651. csera
2008. aug. 2. 20:18
Köszi! Ha lesz több időm, beleolvasok:)!
2650. pokocska (válaszként erre: 2647. - Csera)
2008. aug. 2. 16:44

Szia!

Ahogy Bea70 is írta a beresalexandra.hu-n van a rövid leírás, a kódok és receptek is. Ott mindent megtalálsz!!

2649. Bea70 (válaszként erre: 2647. - Csera)
2008. aug. 2. 15:18
A lényeg elolvasható a beresalexandra.hu-n, ételeket találsz a nagyfogyas.hu-n, illetve a fórum elején, közepén, receptek vannak a hoxán is. Sok sikert!
2648. 2577cdcc12 (válaszként erre: 2647. - Csera)
2008. aug. 2. 14:56
Én a helyedben megvenném a könyvet, de ha nem akarsz rá áldozni (kb 2500 forint), akkor menj be egy könyvesboltba, és olvass bele, egy libriben akár jegyzetelhetsz is...
2647. csera (válaszként erre: 2646. - Pokocska)
2008. aug. 2. 11:37

Szia!

Én még csak ismerkednék, ezzel a programmal. Hol tudok rendesen utánna nézni? Esetleg leírnád a lényegét, vagy adnál meg mintanapokat?

Köszi!

2646. pokocska
2008. aug. 1. 16:05

Sziasztok!

Én is próbálkozom ezzel a diétával. Hétfőn kezdtem.

Van még valaki, aki csinálja? Eredmények?

2645. csera
2008. júl. 22. 09:15

Szerintetek, miért halt ki ez a fórum? A súlykontrollozást is abbahagytátok ezze együtt?

Azért várok őszinte választ, mert kiváncsi vagyok, miért nem tartható sokáig ez az életmód pl. sok szabadságot enged és a végén már semmit sem tartotok be?

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook