Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
2 éves a manó,de olyan eleven,néha már délben kivagyok,de Ő estig bírja megállás nélkül!:)))
Dinadin szorítunk,hogy jó időtök legyen,én is remélem,hogy az lesz,mert a hétvégén itthon lesz a párom,és mi szeretünk ebben a gyönyörű tavaszi időben kirándulgatni!Hová mentek?Bár rossz idő esetén is vannak biztos ötletek,hogy mit lehetne csinálni kettesben :))))
Igazából nekem se annyira sok a kilóban mért fogyás, de a lényeg,hogy csökkennek a centik!!HAJRÁ!
Én is 40-es méretet hordok, de szeretnék lentebb menni.És az álom egyszer valósággá válik, csak hinni kell benne!
Gyerekekkel foglalkozom!
Szorítok, hogy napsütéses szép idő legyen!
Hova mentek?
Sziasztok!
Én is vagyok,inkább hébe,mert állandóan futok,főleg a kicsi után!
Ez a sütirecept nagyon jól hangzik :))lehet holnap nekiállok megcsinálni!
Nálam most megint áll a fogyás,azért kezdtem el ezt a módszert,hogy hátha beindul egy kicsit!
Egyébként tényleg nagyon ki van ürülve a topic, de azért mi is jól el tudunk beszélgetni!
Ja fogyás! Kilókban még most sem az igazi a veszteség, de a centik azért már jók! Ja és ma vettem magamnak évek óta először normális melegítőt, úgy örülök neki, és 40-es méretet! Nálam ez már haladás! De azért kiváncsi lennék, hogy kosztümből jó lenne-e már a kisebb méret? Istenem, álom-álom.... De majd egyszer! Ugye?
Ja és még egy kérdés! Kismazsi te mivel foglalkozol?
Hmmm! Nem hangzik valami rosszul! Majd lehet hogy én is megcsinálom!
Egyébként találtam a neten különböző zabpelyhes muffin recepteket, azok közül akarok pénteken csinálni, mert utazunk el a 7végére, és jó lenne valami nyami nyamit is vinni! Úgy néz ki hogy jó időnk is lesz bár mond esőt is! Úgy hogy lányok szorítsatok hogy jó időnk legyen!
Én kipróbáltam egy talált desszertet, köszönet a kitalálójának, és hogy megosztotta velünk!!
Hamis almás:
Egy tojást, 2 tojássárgáját,25dkg túrót,3dkg zabkorpát összekeverünk, majd fél órát hűvös helyen pihentetjük.Utána bele fél cs. sütőpor, 1 kisk. folyékony édesítő, reszelt citromhéj.22cm-es tortaformát kimargarinozunk(én utána pici zabkorpát is szórtam bele),bele egyenletesen a massza. 1 almát lereszelünk, megszórjuk fahéjjal, s rá a masszára.Előmelegített sütőben közepes lángon sütni(kb.45-50perc), majd rákenjük a 2 tojás felvert fehérjét, amibe pár csepp citromlét, s édesítőt csepegtettünk.Takarékon szárítjuk a habot. (kb. 10perc)
Kipróbáltam a receptet, nekem nagyon izlett! Jó étvágyat hozzá!
Igaza van mindenkinek, aki kihasználja a szép időt!
De azért jó lenne olvasgatni, ki hogy halad, esetleg receptet, stb.
Te hogy haladsz a fogyival?
Sziasztok!
Merre jártok fogyis társak,eléggé csöndes mostanában ez a topik!?
Feladtátok??
Köszi szépen, én is így gondoltam, de hát ha mégis sikerülne! olyan jó lenne!
Igen Villers lehet hogy jobban meg tudná mondani, de szerintem ő is ugyanezt fogja mondani!
Hát, elég rövid az idő addig, de nem lehetetlen, hogy 2-3 kg-tól megszabadulj.Ha elkezdessz tornázni mindennap, és Súlykontroll I. szakaszát tartod, akkor sikerülhet. Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy ez jó, ha hirtelen fogysz!
Igyál sok folyadékot, egyél 5x naponta. A kenyeret, rizst, krumplit, tésztafélét felejtd el, sok gyümi, és zöldségféle legyen a napi menüd. De azért sovány húsokat egyél. Igazából Villers tudna ebben szakszerű tanácsot adni, írj neki privát, nagyon segítőkész, biztos fog tanácsot adni!
Lányok!
SOS! Május 3-án lesz a kisfiamnak a keresztelő, és szeretnék akkora viszonylag jól kinézni! Hogyan tudnék addig a leghatásosabb módon combban és derékben fogyni? Ha teljes mértékben betartom a súlykontrollt, akkor sikerülhet valamennyit leadnom? Nagyon szeretnék! MOst próbáltam fel a kosztümöm, a párom szerint nagyon jól áll, de azért szeretném, ha combban nem feszülne annyira! Na és persze, saját magam miat is jó lenne, mert jobban érezmén magam, kicsit könnyebben!
Hú! De jól hangzik az ebéded, újabb recept, amit kifogog próbálni!
Az én menüm ma:
R:wasa, pulykamell, sajt szelet, főtt tojás, paprika
T: ---
E:Húsleves csirkehússal,répával-tészta nélkül, sült csirke fejes salátával
U:szerintem alma
V:natúr jochurt van tervezve
És ma be van tervezve a futás is!
Hajrá a kilók ellen!! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Tegnap Anyuéknál ebédeltünk,este nagyon nem jól voltam,begörcsölt a hasam,és egész éjjel szenvedtem!Mára már egy kicsit jobban vagyok!
Mai menüm:r:pár szem ananász
T:joghurt
E:zöldségfelfújt,almás,majorannás párolt csirkaemell.
zöldségfelfújt:répa,zeller,karalábé kis csíkokra lereszelve.Összekevertem tejföllel,zapkorpával,kevés tk. liszttel,3 tojás sárgával,és felvert habbal,fűszerekkel:só,bors,majoranna,petrezsejem.
Betettem a sütőbe 200fokon 30percre.Nagyon finom lett!!
Minenkinek szép napot!
Köszi, már el is mentettem,csak kipróbálásra vár. Egyébként az interneten bogarászva találtam egy jó oldalt:dulmina blogja
Nagyon jó! Sok reform recept, zabpelyhes sütik, aszalt gyyümis tanácsokat lehet találni! Ajánlom mindenkinek!!
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy zabpehelyből lehet-e muffint csinálni, és hogy milyet? Jó lenne megkóstolni!
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához