Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Szivesen.
Én nem mondtam,hogy diétás,de mindig szoktam olajban sült cuccokat csinálni a 90 napos alatt,és hálistennek igy is működik.Mostanában olivaolajat használok.
Kitartás!
Akkor tényleg mindjárt itt a cél :o)
Én tényleg nem fogyózom, de eléggé megválogatom, hogy mit eszem, bár soha nem vagyok éhes. És a mozgás is rendben van, sőt...
És még valami:
Soha többé nem szeretnék "holnaptól" diétázni!!!!
Ahogy olvastam Villers hozzászólásait ő is egészségesen étkezik és nem fogyókúrázik, ez a cél!
Jelenleg 55 kg vagyok a 164 cm-hez és most már nem is érdekel mikorra tűnik el a maradék 2-4:) KG, mert nem érzem hogy fogyiznék, mióta ilyen "sokat" eszem.
Nekem sok ez a korábbi koplalásokhoz képest!
Szia!
Talán pont ezért fogysz(unk) ilyen nehezen, mert olyan keveset eszünk, hogy tartalékol a szervezet.
Én 90 naposozok,úgyhogy ez cukros.de biztos lehet édesitővel is.
35 deka túró
20 deka liszt(én tk.tönkölyliszttel csináltam)
20 deka cukor
2 tojás
1 k.kanál szódabikarbóna.
Összegyúrni,olajban kisütni.
Sziasztok!
Én is itt vagyok még és továbbra is kösznettel tartozom Villers Andinak!!!!
Tettem egy próbát és elhittem, hogy a z 1300 kcal mellett is lehet fogyni és LEHET és úgy, hogy nem vagyok éhes, sőt!
Most már csak két kiló van hátra és talán a remény, hogy végre egyszer nem is hizom vissza, amit leadtam.
Sziasztok!
Én vettem teljeskiőrlésű tönkölylisztet,és valóban a rozs-hoz hasonlitható,de szerintem finomabb.Azt olvastam,ha kenyeret sütünk itthon,érdemes egy kevés zabkorpát beletenni,attól könnyebb lesz a tésztája.Még nem próbáltam,de túrófánkot sütöttem zabkorpával,tényleg jó könnyű lett.
A kölesből lehet csinálni zabkásához hasonló kását,ami joghurttal,gyümölccsel nagyon finom:P
ill hallottam köles golyókról is
Tönkölybúza kenyeret attól függ,hogy mihez viszonyítjuk,szerintem az íze a rozshoz hasonlít a leginkább
Sziasztok! Nagyon régen jártam erre! A fogyival leálltam, ill. semmi nem megy le. Az elején lecsorgott 5pár kiló után beállt a stagnálás. De valahogy most nem is inspirál hogy fogyizzak, inkább azt nézem hogy mit eszek.
Jó lenne minőségi, s egészségs kajákra rászokni. Szerencsére segítség azért található a fórumban!
egyre többet olvasok a magvak jótékony hatááról. Van valami ötletetek, hogy pl. kölesből milyen ételt érdemes készíteni, ami ehető is? mi a véleményetek a tönkölybúzáról, tényleg abból jobb a kenyér?
Sziasztok!
Megint leáll a topic? Most már szeretnék gyakrabban jönni, főleg úgy hogy most már tényleg neki kell állnom a fogyinak! Voltak problémák, és orvosi javaslatra kell tennem, sőt inkább nem szabadna híznom, ezt mondták! Hát ezt valahogy megpróbálom betartani, sőt leadni is kellene!
Lányok!
Egyetek rendszresen keveset! Jól megjártam, mert a tegnapi napom úgy alakult, hogy nem volt lehetőségem délutánig enni (persze felkészülhettem volna..). Este meccsem volt, előtte meg nem akartam magam "bekapok valamivel" tele tömni, ezért egész nap csak ásványvizet ittam. Utána már nem is kivántam semmit és gondoltam jó lesz ez a kis léböjt. Hát jól meglett a böjtje, mert ma persze bezabáltam minden olyat, amit nem kellett volna, de már remegtem. Soha többé ilyet nem teszek és holnaptól visszaállok újra.
A biztonság kedvéért mindig lesz a táskámban fehérje-szelet!!
holnap lesz az utolsó írásbelim, aztán 5-én van egy szóbelim, utána 16-18 a többi.
Mejek megpróbálkozok a pizzával! :)
Most érettségizel?
Sok sikert hozzá!!
Házi joghurt nem titok:
6 dl 1,5%-os tej,2 evőkanál natur joghurt,2 evőkanál tejpor.
Tejet felmelegited kicsit melegebbre mint testhőmérséklet,bele a joghurt+tejpor,termoszba 1 éjszakát tartani.
Én teszek bele másnap édesitős összetört gyönit(epret)És kész.És lightos.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához