Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Szia! Persze, hogy le tudsz adni annyit addig.
Én itthon előző este készítem a kajámat, és viszem magammal dolgozni. Pl. fűszeres csirkemell csíkok salátával (a salit ott veszem meg frissen legtöbbször), főzelékek, most a második szakaszban húsok akár tésztával is. Krémlevesek. E mellett mindig van bent Korpovit, natúr joghurt és gyümölcs. Valamint 1,5%-os tej, mert én azzal iszom a kávémat.
Ha nem akarsz főzőcskézni, vigyél be hideg kaját, és otthon egyél meleget. Pl. Abonett, túrókrémek, sonka, paradicsom, paprika, sajtok, stb.
Ha tudunk még segíteni, szólj. A naplómban a mostani étkezésemet felírom. Ha gondolod...
Sziasztok!
Holnaptól szeretném elkezdeni, egyszer sikerrel jártam vele. 158/60, szeretnék 50 kiló lenni. Csak nem tudom a kajálást hogy oldom meg munka mellett. Szerintetek júniusig lemehet az a kb. 10 kiló? Hogyan tornáztok, mennyiszer, mit? Tudtok esetleg reggeli, ebéd, vacsi ötletet adni, ami hama meg van és könnyű?
szerintem 2őt tuti
én ma négyet megettem, mert reggeltől 4ig csak egy kefír volt bennem, és még délután úsztam is előtte...szóval farkaséhes voltam.
Nekünk ma kostolóba hoztak diétásat a kaja hordók, hát nem tudom milyen édesítőt raktak bele, de kesere volt....
Ez jóóó kis recept, de meglehet ennyit enni belőle?
én ma palacsintát ettem.
bezony.
10 dkg zabliszt
1 tojás
2 dl tej
egy kanál olaj
4 db lesz belőle.szinte mint az eredeti.
Nem hangzik rosszul... Kérdés, hogy 30 dkg cukor mennyi folyékony édesítővel helyettesíthető? Azzal még nem sütöttem. És ha nem rozsliszttel csinálom akkor nagyon gáz? Akkor már nem diétás :D
De ezt ki kell próbálni. Te kipróbáltad már?
Örülök, hogy jobban van a család. Tök jó, hogy a gyerkőcöt el tudod vinni a nagyszülőkhöz. Gondolom nagy segítség.
Jajj, a fülbedugulás nagyon kellemetlen. Szerintem mielőbb menj el dokihoz, nehogy gond legyen. Gyorsan rámehet a megfázás a fülre. :( Szóval jóbulást neked!
Lányok, egy kis diétás gyümikenyér recept:
50dkg reszelt alma
30dkg cukor helyett folyékony édesítő
1csg sütőpor
1tojás
citromhéj,fahéj
30dkg teljeskiörlésű rozsliszt
5dkg mazsola
5dkg durvára vágott dió, de lehet még egy kis kókuszreszeléket is beletenni.
2 őzgerincsütőben megsütni úgy, hogy olajos alufóliával le van takarva, kb fél óra 200fokon.
Sokáig eláll, és fiiiinnnooommm.
Köszönöm Moncsi. És a jelet is. :) Kedves vagy.
A gyerek nagyjából meggyógyult, de inkább nem oviba vittem, hanem nagyszülőkhöz regenerálódni. Na és így persze én is regenerálódom kicsit. Hihihihiih.
Én is javulgatok, remélem már kilábalok végre, mert marhára idegesít, hogy kattog a fülem, és be-bedugul.
Ha hétfőig nem változik, megyek a fül-orr-gégére. Addig házi kúra marad. :)
Szia!
Én úgy tartom, hogy nem méregetek semmit, de semmit, és nem számolom, hogy hány adagot ettem.
Eszem, mikor éhes vagyok, de akkor mindig csak az adott szakasznak megfelelő ételeket. Egyelőre nem is tornázom semmit, de így is olvadozik lefelé a súlyom. Keveset kell fogynom most, ezért kissé lassabban megy.
Azon ne aggódj, hogy néha többet, néha kevesebbet mutat kicsivel a mérleg. Javaslom, hogy csak hetente egyszer, mindig ugyanabban az időpontban állja mérlegre. Én mondjuk szeretek minden reggel ébredés és mosdó után ráállni, de mindig csak a heti periódust nézem, hogy ment-e lefelé.
Sok sikert! Itt mindig találsz valakit, aki segít. Csak néha lusták vagyunk, és napokig ide sem jövünk. :)
igaz, hülye kérdés volt :D
igen, nagyjából elégedett voltam vele elsőre, bár pontos adatokra már nem emlékszem.
csak egy idő után elkezdtem stagnálni, sőt, volt h feljebb is ment a súlyom (pedig mindent betartottam a 2. szakasz szerint) és meguntam, hogy mindig mindenből kimérjem az 5-10-20 dkg-kat, így abbahagytam.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához