Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Sziasztok. Még jó, hogy olvaslak titeket. Akkor már értem, hogy a 65,2 kg-m után tegnap reggelre hogyan lettem 66. Mára 65,5. Piroska :)
Vagy csak jó, hogy van mire fogni. hihihihihi.
Lilla301, le a kalappal, megnéztem a képeidet. :) Küldtem díjat érte. Üdv. Noémi
nekem szokott, akár 1 kg is lehet...de ez szerintem emberfüggő
12kg!!!!!ez igen...mennyi idő alatt?
Sziasztok, mi a tapasztalatotok azzal kapcsolatosan ha Piri néni beköszönt, hogy mennyi vizet tart vissza a szervezet? Lehet olyan, hogy nem tart vissza és tovább csökken a súly? Azért kérdezem, mert én ma elértem a -12kg-t, bár tudom, hogy bár 3-4óránként eszem nagyon drasztikusan csinálom.
Moncsi a KRFK féle kajából a héten a vacsorát ettem délben, nagyon finoman elkészített kisadagok. Végül is, időt spórolok vele, és heti 3200,-ba kerül.
Pont novynette-t szedtem és ennél jött ki nálam a zabaroham, na meg állandóan pecsételő vérzésem volt/van. Szóval a régi bogyeszre állunk vissza (harmonette) annál nem volt ilyen gond. Igaz annál fogyni sem bírtam, na de legalább ne hízzak... :D
Ma egész nap gyümiztem, párom este meg vacsival várt haza, így nem tudtam ellen állni. áááááááááá
Megkérdezhetem a gyógyszered nevét? Én régen Novynette-t szedtem, és semmi extrát nem vettem észre magamon. Most az orvosom tanácsára átálltam a Yasminelle-re, és én is folyton csak ennék. Minden percben a kaján kattog az agyam. Eddig csipegettem mindenfélét,de most már csak súlykontrollosat. :)
Remélem bogyó nélkül minden simán megy majd. Üdv: Noémi
Enyhén szólva gátol. Amikor nem szedtem, nem voltak ilyen zabarohamaim, gyümölcscsel, meg volt, hogy egész nap vízzel, de simán bírtam. Most meg? Áááááááááááááááááááááá. Az a legrosszabb, hogy ha kibírtam, hogy nem eszek, akkor meg a gyomrom fájt. Grrrrrrrr
De ma kivégezve a bogyó...
Sziasztok!
Újabb két kiló az elmúlt hétről...12-nél tartok...
Moncsi, ne add fel...ezek szerint a gyógyszer gátol...nem te vagy gyenge...szóval kitartás, még vedd be a gyogyit, és utána erősebb leszel mint valaha...
Noémi, őszinte elismerésem a fogyáshoz...és ezek szerint nem nagyon jön vissza a 3. szakaszban sem kiló...jó tudni
Moncsi, milyen volt az első napod? sikeres volt?
Noémi, kalapom le!A súlykontrollal csináltad végig előzőleg a nagy fogyást?
A múltkor kandikáltam befelé abba a boltba, de nem mentem be, mert nagyon kis méreteket láttam. Az a baj, hogy én gyorsan elkedvtelenedek, ha nem találok méretet. Ezért sincs sok ruhám. 40-42-es méretek nem igazán vannak, vagy ha mégis, akkor kis méretezésűek. Igaz már nem kell ekkora, de akkor is....
A natura bolttal kapcsolatban így már valamelyest képben vagyok... Na valamikor majd megkuksizom. Köszi a tippet!
Ez volt kb a versenysúlyom sokáig, nem áll jól ha sovány vagyok mert nagyon "kocka felem" van, és ha rászárad a bűűűr azt képzelheted...gááz. ezzel a 10-el, amit soha nem vallottam be senkinek kb 3éve küzdök. Én már mindent csináltam: napi 1x ettem, elhagytam a kenyeret, pászkán éltem, csak a gixi a 20dkg sertés parizelben volt, és arendszertelen kajálásban. Ezért volt jó nekem a 21napos, hogy visszavette az adagjaimat, és megtanította, hogy mit egyek.Ez így most már életforma lesz, legalább olyan magabiztos vagyok, mint te a naplódban-mert beleolvastam ááám.
Te magas vagy, én a súlyodat most sem találom egyáltalán soknak, max, ha elkezded a diétát, akkor is csak egy tisztítókúrára van szükséged.
A Natura bolt a Lengyel u-Csongrádi sgt sarkán van,a Szt.István tér felé.
A Plázában tök jó csőgatyák vannak a Humaniccal szemben -70%-os akcióban, olasz farik 1710Ft-tól 3600-ig 11950,-helyett. Mondjuk én imádom a Tally weil farikat is, bár tegnap az Amnéziában vettem egy Extrem farit 7000,-ért-ott nem volt leárazás:(, nem is akartam megvenni, de ritkán találkozom ilyen segítőkész eladócsajjal, mint a tegnapi,megdolgozott érte, hogy megvegyem- én is kereskedő vagyok tudom mi az alázat, benne meg volt.Eddig csőgatyát sem hordtam, csak most, hogy alakulok, és magassarkú csizmával egész jó.
Köszi a tippeket. Lidl-ben még nem is láttam zabpelyet. Vagy én sem voltam alapos? Mondjuk nem is kerestem eddig. Na majd legközelebb megnézem (pont ma voltam). A csongrádi sarkát a nagykörút felől mondod? Arra nem nagyon szoktam járni, de majd egy szabadnapon elnézek arra... Nem is drága fél kg....
Tökre örülök, hogy ilyen boldog vagy. Gratula a leadott kg-hoz és ahhoz, hogy rád jönnek a régi ruhák. Tök szupi :) Rám is rám jönnek, igaz nem sok van. Majd be kéne újítani pár cuccot, de annyira nem szeretek ruhákat venni... De muszáj lesz. Farmert azt nekem is kellene majd venni. Van valami tipped, merre menjek? Habár nekem szerintem kell a 31-32-es, de majdcsak találok :)
Párod egyébként mit szól hozzá, hogy ennyit fogytál?
A nagyban néztem,de lehet, hogy nem voltam még akkor elég alapos....Figyu, zabkorpát ne a Tecsóba vegyél, meg zabpelyhet sem, mert ott sztem a legdrágább. Zabpelyhet az Aldiban, Lidlben kapsz 150,-körül, a zabkorpát meg a Csongrádi sgt sarkán a Natura boltban veszek. Kb ára: 500g 440,-Ft. De ha nincs otthon zabkorpád, ha a zabpelyhet kávédarálóval ledarálod az is jó. Én keverni is szoktam így a zabkorpával. Pl. ezzel panírozok, sűrítek. A keményítő nekem kimaradt a háztartásomból így nem is nagyon tudom mire való.
Képzeljétek ma felpróbáltam a 2006-os nyári mini ruháimat, amik eddig nem jöttek rám, és tutkón feljönnek most. Úgy örülök, én azt hittem, hogy így 36 évesen annyira változott a szervezetem, hogy természetes a plussz kilóm, és nem bírom már leadni...és láss csodát! olyan jóóóó, újra van kedvem emberek közé menni. Mert nem tudom ti, hogy vagytok vele, én valahogy mindig azt éreztem, hogyha valaki régi ismerőssel találkoztam, hogy hallom a véleményét :"na ez is mennyit felszedett" Bár a férjem az kifejtette, hogy neki jobb vagyok ducibban, mert úgy van mit fogni rajtam, hát nekem meg így jó, mert nem fulladok...!Vettem tegnap farmert, és végre nem éreztem, azt, hogy az eladócsaj nem tud nekem segíteni. 29-es gatyát vette. Egyébként én +10kg-val sem éreztem nagyon torznak magam, de ez így sokkal jobb.
Azért nem iszok én olyan sok kólát. Nálunk 2 liter kóla olyan 1.5-2 hét alatt fogy el, akkor iszom, ha fáj a fejem. Amúgy lehet a gyogyitól van, mert más dolgok is előjöttek, szóval inkább kérem majd vissza a régit, azzal nem volt ennyi gond.
lilla, te melyik tecsoba szoktál járni? Csak hogy melyikbe vizslattad meg? :)
A joghurtot kicsi keményítővel is lehet sűríteni? A tejbezabit meg kipróbálom. Milyen zabit vegyek hozzá? Ti milyet szoktatok?
Sziasztok lányok,
Moncsi vigyázz a kólával, tudod én írtam, hogy 12éve függő vagyok-voltam, most 6hete a diéta óta nem iszom, tényleg tartsd amit írt Leila a mértékletes adaghoz, mert nagyon gáááz. Bár nekem is mondhattak bármit (tudod: szétmarja a szöget, ferobban a Mentossal...stb), én nem ismertem határt, napi2-4liter!!!!. Rájöttem, hogy miért mondták, hogy a light is hízlal, azért mert a szénsav étvágyat csinál és egyre több kaját eszel vel, hiába nincs benne cukor, csak rákkeltő anyag. És ha belegondolunk minden diétának az alapja a savas-lúgos közeg egyensúlyban tartása:)A jó minőségű étcsokiból, ahogy Leila is csinálja ennyit szabad enni, mert még elvonási tünetek lépnek fel:)))Én sem láttam a Tecsóba itt nálunk 10%-os tejszínt, de a gombánál sztem lehet joghurttal is helyettesíteni és egy pici zabkorpával sűríteni-vagy nem???
A tejbezabit-hááát azt próbáld ki, isteni, a gyerekeim meg vannak őrülve érte, fahéjjal...hmmmm
A fejfájásod nem a gyógyszertől van, amit most kaptál, lehet, hogy az okozza?
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához