Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Béres Alexandra: Súlykontroll program fórum

Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
3124. moncsicsi83 (válaszként erre: 3123. - 564675080d)
2010. jan. 28. 19:13

Kíváncsi leszek az eredményre. Remélem ügyesen pörögnek le rólad a kg-ok :) CSak így tovább :)

Ma én is kevesebb voltam, igaz nem sokkal, kb fél kg-val. De ezt ma este visszaszedtem, párom vacsit rendelt mire hazaértem :) Még jó, hogy nem nyomatom a diétát, mert lett volna hiszti...

2010. jan. 28. 19:11
köszönöm, jól vagyok, köszönöm a jelet. a héten nem volt kilengésem...mondjuk ez a 28.nap, elvileg a lelki 21 napos határon túl vagyok.Bizakodom...hétvégén megint méreckedem majd...
2010. jan. 28. 08:10
Kukuccs, csak beköszönök. Leila, hogy vagy? Hogy megy a diéta? :)
2010. jan. 24. 16:57
ha egy kicsit visszaolvasol, akkor megkapod a válaszokat! Nekem speciel eddig 100%osan bejön!
2010. jan. 24. 16:55

Sziasztok Lányok!

2009 nyarán kezdtem életmódváltásba, azóta kcal számlálással és heti 3-4-5szöri tornával 4 hónap alatt sikerült 18 kg-ot fogynom, aminek nagyon-nagyon örülök!:)

De már lassan 3 hónapja stagnálok, ami nem is akkora csoda, hiszen így télen vmiért nem igazán megy már az odafigyelés, számolgatás...kicsit belefáradtam.

Viszont van még egy 10 kg, amitől szeretnék megszabadulni (165 cm vok, 86 kg-ról kezdtem, most vok 68 kg és 58 kg szeretnék lenni).

Az lenne a kérdésem, h. nektek bevált a súlykontroll?

Az első szakaszban átlagosan mennyit fogytatok, hogy tudtátok betartani?

2010. jan. 23. 18:14

Béres Alexandra dvd-k vannak főleg. Nyerj időt, Lendületben, EGyensúlyban önmagaddal,Új kihívás, Live, 200% alakformálás, akkor most kaptam meg az új dvd-jét... A pörgesd fel meg a változz vissza nincs meg ha jól emlékszem.

Azt nagyon megköszönöm, ha elküldöd az oldal címét. Arra a sztriptíz aerobic-ra kíváncsi lennék :)

A tornából meg basszus ha így haladok nem lesz semmi. Páromnak el kellett szaladnia, erre telefonál, hogy jön egy ismerőse mindjárt, de a mindjárt még nem érkezett el. Addig nem kezdhetek bele, amíg nem jött, mert félbe én biza nem hagyom a tornát...

3118. moncsicsi83 (válaszként erre: 3117. - 564675080d)
2010. jan. 23. 17:29

Rendes párod van. Nekem nem mondja, hogy büszke rám, nem a szavak embere, inkább tettekben mutatja ki, hogy az :) Meglep valami kis ajándékkal, vagy vacsorával, vagy hasonlók.

Az tök szupi, hogy mínuszos vagy centiben. Én is büszke vagyok rád. Csak így tovább :) Lassacskán csak sikerül majd becsatlakoznom hozzád... :) Lehet most kapok az alkalmon és tornázok egyet. Vagyis már kacsintgatok a súlyzók és dvd felé :)

2010. jan. 23. 17:02

Karcsiról cuki az a szundizós kép...de most nézem, sok zsemleszínűd van...és Kele is nagyon szép!

Nekünk vizslánk van otthon, a szüleimnél, 13 éves, Bátornak hívják:-) Bár nem mindig az...

Azta, 10 kiló minusz!!!Hát akkor van sikerélmény!!!Csak így tovább...akkor vedd úgy, hogy most rápihensz és aztán kész leszel fejben és hajrá!

Nem, nem szaunázom, kinn voltam két éve nyáron Finnországban, ott állandóan szaunáztak, nekem is be kellett ülnöm, de én majd meg fulladtam odabenn...

A Párom biztat, bár soha egy szóval sem mondta, vagy mutatta hogy elégedetlen lenne...amikor megmondtam, hány kiló vagyok, nem hitte el, sokkal kevesebbnek gondolt.Ma méregettem magam, centiben is, és mosolygott,mikor mondtam, hogy több centi minuszom is van, mindenhonnan, meg mondta hogy büszke rám...ezzel meg is adta a motivációt a továbbiakhoz...

2010. jan. 23. 16:49

Akkor eltérítette valami terrorista a kg-kat az etióp gyerekekhez menet :DD Mert hozzám talált ide :D

Igen, sztepperem van, páromtól kaptam lassan 1.5 éve. Néha rá-rá állok és taposom a dolgot a kedvenc sorozatom nézése közben.

Amúgy párom bíztat, hiszen tőle kaptam sok sok mindent. A dvd-ket, a súlyzókat, a fittnes szőnyeget, amin tornázni szoktam, a szteppert, a táncszőnyeget -azt imádom, csak a lakásfelújítás és gépcsere óta nem volt még beüzemelve- és még egy jó pár ilyen mozgással kapcsolatos dolgot. Szóval ő amennyire tud segít, meg bíztat. Nagyon örül annak, hogy bő 10 kg-tól már sikerült megszabadulnom... Most is bíztat, hogy tornázzak rendszeresen, mert valószínű azért vagyok kimerült, lehangolt, mert december óta nem igazán tornázok... Na majd csak összekaparom magam...

Majd ha minden jól megy, akkor jövőhéten megint veszünk bérletet a fürdőbe és megint eljárunk szaunázni, úszni. Te csak úszni szoktál, vagy szaunázol is? Téged is bíztat, bátorít a párod?

Köszi az állataim nevében is. Tényleg aranyosak, én imádom őket. Melyik cicámra gondoltál?

2010. jan. 23. 16:04

Most nézem, egyidősök vagyunk kb...

Jaj, meg a kisbarátaid is aranyosak!!Főleg a zsemleszínű nagyon szép cicus!

2010. jan. 23. 16:00

ööööööö hát nem annyira szeretek, a heti két úszás viszont megvan.

Ne add fel, és bocsi, de tényleg nem neked küldtem. reméltem, hogy az etióp gyerekeknek megy...:-)))

a stepp az jó!Van otthon valami kütyüd?(vagy a stepper az?)

Párod segít? bíztat?

2010. jan. 23. 14:21

leila, annyira örülök, hogy ismét megváltál egy kg-tól. Én meg felszedem :D Biztos nekem küldted.

Na félre téve a hülyeséget, mozgás a héten nagyon kimaradt. Talán egyszer szteppereztem? De lehet az is múlt héten. Séta az volt és ennyi. Nagyon lusta vagyok most. Tavaly bezzeg heti 4-5-ször is tornáztam, volt hogy utána még úszni is elmentem. Most valahogy nem bírom rávenni magam. Na de most már össze kell szedni magam, nehogy már. Neked is sikerül, nekem is fog. Egyébként te tornázol?

2010. jan. 23. 09:17
nekem eddig semmi sem használt. az update sem. úgyhogy kijelenthetem, hogy tényleg lehet vele sikert elérni.
2010. jan. 23. 09:15
Sokat hallottam róla,hogy használ,de én még nem próbáltam.
2010. jan. 23. 09:13

Ma mértem magam, a héten újabb két kiló lement, nagyon boldog vagyok!!!!!Végre van valami sikerélményem!

Moncsi, tudsz amúgy mozogni valamennyit?

3109. Pacalpörkölt (válaszként erre: 3105. - 564675080d)
2010. jan. 23. 07:55
Szia!Bocsi, kitartás,nézzél meg.
3108. moncsicsi83 (válaszként erre: 3107. - 564675080d)
2010. jan. 23. 07:53

Az lehet, hogy bejönne, habár én nem nagyon vagyok kenyeres, viszonylag ritkán és keveset eszek, nem mindennapos nálam. Kefír helyett én joghurtot szoktam mostanában enni, azt is zabkorpával sokszor.

Na majd megpróbálkozom vele, hátha a fokozatosság bejön.

Te hol tartasz?

2010. jan. 22. 15:18
Akkor lehet hogy talán úgy kellene mint nekem. karácsony után én azzal kezdtem hogy wasa kenyeret ettem reggelire...a többi az addigi szokásos evés volt.megszoktam az ízét ennek a kenyérféleségnek...aztán a következő héten kezdtem kefírt enni...ilyen fokozatosság nem jönne be neked?
3106. moncsicsi83 (válaszként erre: 3105. - 564675080d)
2010. jan. 22. 08:02
Igen, tudom, erre várok... :)
2010. jan. 21. 16:54
moncsi, ne add fel! Majd ha agyban kész vagy rá, fog menni!
2010. jan. 19. 19:23
Sziasztok. nekem nem megy most semmi sem. Kicsit kivagyok és bakker nem tudok odafigyelni, nincs akkora kitartásom. Ilyen nincs... Kellene 1-2 hét nyugalom... De azért próbálkozok...
2010. jan. 19. 19:18

Akkor hajrá!

Moncsi, mizujs? Neked hogy megy?

3102. veres
2010. jan. 19. 07:48
a 21 napos egyszerűsített változatát csinálom.
2010. jan. 18. 16:39

szia veres!

Kitartás neked is!

Ebéd? vacsi?

3100. veres
2010. jan. 18. 09:19
sziasztok! ma keztdtem. reggeli: 3 abonett, sonka, retek 2,5dl tej. legalább 15kg-ot kéne fogynom. Hetente 3x járok tornázni már több mint 1 éve és vasárnap szoktunk szaunázni.
2010. jan. 18. 06:28
nagyon jó
2010. jan. 18. 06:27
sárgadinnye, 3 kg nagyon hetente!!!!Gondold, el ha minden héten ennyi, egy hónap alatt jelentős a változás. És még ez is gyorsnak mondható...türelem.
2010. jan. 17. 23:06
na megint itt vagyok. sajnos, még igazán nem kezdtem el tornázni, pedig jó lenne. eddig -3 kg. Jövő héttől szeretnék többet mozogni, mivel így elég lassan érem el a célomat.
2010. jan. 17. 22:08
Hú, én hülyét kapnék, ha számolgatnom kellene, főleg, hogy nem tudom miből mennyi adagra van és hogy kell számolni, mondjuk egy csirkehúslevesnél, vagy valami más főtt ételnél. :D
2010. jan. 17. 21:31
hülyeséget írtam, szóval az abonett nem olyan jó, mint a wasa kenyér.
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook