AVIVA módszer (beszélgetés)
Hát az jelenthet babát is, meg teszt reakciót is. Nekem egyszer volt nagyon halvány második csíkom, meg késett akkor kb. 2 napot, de nem lett baba.
Szóval okosat nem tudok mondani, talán azt, hogy érdemes reggel az első vizeletből tesztelni.
Én is este ittam, 2 deci vízbe egy evőkanálnyit tettem, jól elkevertem. Az állaga nagyon gusztustalan volt, meg az íze is, pedig aztán sok büdös, rosszízű gyógyfüves teát ittam már életemben.
De megpróbálom ma este narancslébe, mert nem volt hatásos a tegnapi.
Segít kipuculni a beleket, meg székrekedés esetén lehet hatásos.
De nem olyan durva, nekem nem lett hasmenésem tőle, meg semmi, csak gyakrabban megyek wc-re.
:)
Nekem nem olyan rossz. 3 hétig iszom, este szoktam meginni, egy bögre (2 deci) vízben 2-3 teáskanálnyit kell jól elkeverni, és utána meg is inni.
Az íze nem volt jó, vagy mi?
Én nem érzem, hogy íze lenne, csak az állaga furcsa. :)
Szia Leonee!
Kipróbáltam az általad javasolt utifűmaghéjat. Hát, enyhén szólva borzalmas :) Te mikor és hogyan szoktad inni? Tényleg hat?
Én este kevertem vízbe, úgy nagyon szörnyű volt, erős hányingerrel küzdöttem ahogy ittam.
Szerintem jobb, ha nem tornázol, hanem hagyod a gyógyszerek hatását kifejteni, mert a torna bezavarhat.
Sok sikert! :)
Hormongyógyszer mellett nem szabad tornázni. Az injekciók azok közé tartoznak, a bromocriptin, meg a closti alapjában véve nem hormon gyógyszer, de szerintem olyankor jobb kihagyni.
Ezt a tornán szokták elmondani, nem tudom, hogy a könyvben benne van-e?
Ezt nem is halottam a tornát nem lehet a gyógyszerek melett használni???
Akkor a merionál injekciótol azért nem volt peteérésem vagy nem tudom mert kaptam 7 injekciót és nem volt peteérésem mégsem:-(:-(
Erről nem tudtem....
Tehát most az inszem elött ha elkezdem a p.érés serkentő gyógyszert akkor szerinted ne tornázzak?????????
előre is köszi
szia! nekem érdekes módon most a 2.clostis ciklusban nagyon jó volt a méhnyálkahártyám, 14mm-es lett a tüszőérésnél. Hogy mitől, azt nem tudom pontosan, de most amúgy is cukor és élesztő mentes diétán vagyok, meg szedek lugositó bogyókat is a homeopátiás golyók mellett, amit egy homeopata ajánlott.
mondjuk a témában tényleg benne vagyok, mert már 2 éve szeretnénk babát, de még nem jött össze, ezért próbálok már minden természetes dolgot, hátha segit. Lehet, hogy a búzafű kapszula segit nekem, mintha arról hallottam volna, hogy jó a méhnyálkahártyára, de ebben azért nem vagyok biztos.
A torna ebben is segitene, de hormongyogyik mellett azt nem lehet csinálni.
sziasztok
Hát ha minden igaz nekem decemberbe lessz a 2.inszemem.......
Én is szedtem a bromokriptint,de én rosszul lettem tőle a munkahelyemen majdnem elvitt a mentő,de nem hagytam abba meg is van az eredménye van egy 9 éves kisfiam,mert ez nem most volt.Most kistesót szeretnénk de 5 éve nem jön össze:-(:-(:-(
kizsu:szerintem ne hagyd abba idővel elmúlnak a rossz tünetek és jöhet a baba:-):-)
leonee:csak azért kérdeztem mert több hozzászólásodból láttam hogy te értessz ezekhez a dolgokhoz
Sajnos nekem az a gond,hogy nincs peteérésem mert pco-s vagyok ha injekciót kapok attól sincs,de a clostitól van csak az vékonyítja a méhny.hártyát és az nem jó......
Tényleg nincs valami jó tippetek méhnyálkahártya vastagításra????
Sok szerencsét kívánok nektek és ne adjátok föl mindent bele:-):-)
Sziasztok!
Jut eszembe, nagyon szenvedek ettől a Bromo-tól, de a gyengeségen, orrduguláson kívül a székrekedés a legnagyobb bajom :(
Remélem azért ez nem állandóan fog fennállni, csak néhány hétig, amíg megszokom a gyógyszert. Ti hogy voltatok ezzel?
Én sem járok meddőségibe, hanem csak nőgyógyászhoz. De mindig ő vesz tőlem vért, a hormonjaimat is ő kezeli.
Most a Bromocriptin gyógyszert szedem a magas Prolaktinomra, ha megjön akkor pedig a Clostibegyt is fogom szedni.
Neked is magas a prolaktinod?
Sziasztok!
Tegnap este bevettem az első Bromo-t, de én is csak negyedet mertem a fél helyett. Reggel is negyedet vettem, de úgy tűnik, hogy a szokásosnál nem vagyok fáradtabb, csak mintha a szemeim ragadnának le. Remélem nem fogok az irodában elszunyókálni. :)
További szép napot mindenkinek!
Szia! Nekem az első két napban volt egyhe hányingerem, meg gyengeség érzésem, amikor el kezdtem a bromot, de először csak negyedet mertem bevenni este, utána reggel. A dokim is ezt tanácsolta. Érdemes B6-ot szedni hozzá, vagy homeopátiás szert, ami enyhíti a hányingert, ha van. Valakinek semmi mellékhatást nem okoz.
Utána már nekem sem volt vele bajom. Talán ez a székrekedés dolog, bár nekem nem annyira durván. A Clostit szedtem az előző ciklusban, meg most is. Az előzőben éreztem a petefészkemnél, hogy hat, de most nem éreztem semmi már. De mindkétszer volt érett petesejtem, most több is. :)
Én egyik gyógyszer szedése alatt sem mertem Avivázni, inkább jógát kezdtem tanulni. Mondjuk nem hormon gyógyszerek, mert a hipofízisre hatnak, és ezáltal a hormonokra, de inkább nem tornáztam.
Szia!
Júniusban nálam is magas prolaktin szintet állapítottak meg és Bromokriptint kellett szednem!!!Szerencsére már csak kellett mert 3 hónap alatt teljesen levitte a prolaktin szintemet!!!!!!!Mi már több mint egy éve várunk egy babára!
Nekem 2×1-et kellett szednem és hát az elsőkét hét nagyon kemény volt számomra!!!Hányinger tömkelege annak ellenére, hogy mindig B6 vitaminnal együtt vettem be, néha annyira leesett a vérnyomásom, hogy majdnem összeestem. Na meg hát ott volt a székrekedés!De a baba miatt muszáj kibírni!!!!!Máshogy nem megy lejjebb a szintje!De utána már semmi bajom nem volt és B6 vitamin nélkül kapkodtam a gyógyszereket!
Szia Füles!
Köszönöm a válaszodat. Sajnos én se tudom hogy a Bromo hormongyógyszer-e, gondoltam hogy inkább nem kellene tornáznom.
Neked is magas volt a prolaktinod? Segített valamit a bromo, closti vagy a torna?
Mi babát szeretnénk, remélem segít rajtam valamelyik. :)
Szia kizsu!
A closti hormongyógyszer, a szedése alatt nem lehet avivázni. A bromo-t nem tudom, én már alatta sem mertem.
Bromo mellékhatása: 2x0,5-nél nem hiszem, hogy nagyon lenne, én 1x0,5-et szedtem, a székrekedés keserítette meg "csak" a napjaimat.
A clostinak vannak mellékhatásai, de abszolút kibírható, és attól is függ, mennyit kell bevenned belőle!
Szóval az aviva tanfolyam szerint ha már hormongyógyszert szedünk, akkor nem lehet avivázni. Hajrá!!!
Szia!
Képzeld, lement a prolaktin-szintem 233-ra (ami teljesen normálérték), a doki szerint ingadozó, ezért felírta a Bromocriptin-t, most azt kell szednem napi kétszer egy felet.
Te is írtad hogy azt szedted, volt valami mellékhatása?
Felírta a Clostibegyt-t is, majd azt is szednem kell, csak még nem jött meg. A Closti-t is szeded? Mellékhatás?
Ezeknek a szedése alatt lehet Avivázni?
Előre is köszi a válaszokat :)