Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Az Aviva-módszer bemutatása fórum

Az Aviva-módszer bemutatása (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az Aviva-módszer bemutatása

10. july23
2010. aug. 25. 10:38

Sziasztok,


ha jol tudom hetente 2 alkalommal ajanlott minimum elvegezni az aviva tornagyakorlatokat. Mas napokon ajanlott egyebb sport, edzes vegzese elsosorban ha azokat a bizonyos napokat szeretnem legalabb egy hettel korabbra hozni? Illetve ebben az esetben mikor erdemes elkezdeni a gyakorlatokat - hany nappal, hettel korabban az esedekes nap elott?


Koszonom a segitseget.

9. albert9876 (válaszként erre: 7. - Fd8e423e9e)
2010. jún. 17. 21:09

Szia Judit!


Mik az eddigi tapasztalataid?

Írj kérlek, mert nagyon kíváncsiak vagyunk :)

8. tintat (válaszként erre: 7. - Fd8e423e9e)
2010. jan. 22. 01:09
Most hogy állsz a rendellenes mensivel? Milyen eredményed lett? Csak az alapkönyv gyakorlatait csinálod? vagy esetleg a haladót is?
2009. aug. 2. 21:08
Én kb másfél hónapja avivázom ahogyan az alapkönyvben meg van írva, Miskolcon is van tanfolyam, Zana Mária tanítja be a gyakorlatokat. Nekem egyik hónapról a másikra felborult a hormonháztartásom és három-négy hétig is menstruálok egyfolytába immár negyedik hónapja. Természetesen minden kivizsgálást követően kezdtem el a tornát. Egyenlőre még javulást nem tapasztalok, csak annyit, hogy fogyaszt, jól átmozgat (érzem ahogy mozgatja a petefészkemet, peteveztéket és a méhet), de nem adom fel és reménykedek, hogy a torna is hozzájárul a gyógyulásomhoz.
2008. szept. 26. 19:31

Szerintem ez szuper!

Ki fogom próbálni!

2007. okt. 22. 22:30

[link] itt van honlapja


És az elérhetőség:

Tóth Lívia

06-1-321-2952

06-30-475-2267

e-mail:toth.livia1@chello.hu

4. bájy (válaszként erre: 3. - Molnárka)
2007. okt. 20. 21:51

Ha pesten v környékén élsz vannak tanfolyamok,ha nem igényled a tanári segítséget akkor a kiadvány leírásaiból!

Ha úgy gondolod az interneten próbáld keresni őket,de ha nem megy a füzetecskében benne van a Tóth Lívia száma el tudom üzenni csak a kiadvány 2000.es nem tudom él-e még a szám!

2007. okt. 20. 20:23

Hogyan lehet ezt a módszert megtanulni?

Engem nagyon érdekel!

2007. okt. 20. 16:16

Kedves Apokrif!

(már 3szor kezdek a hozzászóláshoz,lánykám is beleklampíroz)

Kb.15 éve találkoztam a módszerrel amikor hasonló témában kutakodtam a keleti kúltúrákban.10 éve lehet talán a TVis bemutatta a módszert Tóth Lívia tolmácsolásában aki akkor az első és kizárólagos vezetője volt a magyarországi terjesztésének!Közvetlenűl Aviva Steinertől sajátÍtotta el.

2000-en vettem meg az Aviva módszer S.O.S.NŐKNEK füzetecskét amiben a szerző életútja és a gyokorlatok pontos leírása van a végzésükhöz segítségként ritmusban hozzáillő zeneszámok megjelölésével.

A legfontosabb témakörök a menstruáció idejének megváltoztatása,előre hozása,kitolása;ciklusidő rövidítése;női szervek betegségeinek megszűntetése,meddőség; az első menstruáció késői megjelenésének problémája,a legfontosabbak szerintem a fogamzásgátló ,tulajdonképpen menstruáciomeghozó tulajdonsága minden körülmények között,valamint a fogantatás miatt elmaradt vérzés meghozása.

a gyakorlatok egy része (hasprés)pedig báhol,bármikor végezhető.

Nem mondom hogy tökéletesen elsajátítottam de mivel gyakran tornáztam is nem okozott gondot.

Tulajdonképpen a gyógyszeres fogamzásgátlás helyett akartam valami megbízhatót.A gyakorlat az bizonyította sikerrel,csak az építkezés alatt szedtem tablettát hogy azokban a fárasztó bizonytalan időkben véletlenűl se essek teherbe.

Számtalan olyan más egészségügyi probléma van amikor a tabletta nem szedhető más pedig nem biztos módszer.

Az Aviva módszer a problémát magát is segít megoldani és a kontrollt saját ciklusunk felett!!!


MINDENKINEK AJÁNLOM AKINEK FONTOS A NŐIESSÉGÉNEK EZ A FONTOS RÉSZE,AZ EGÉSZSÉGE A TUDATOSSÁG ÉS A KONTROLL TUDATA,A CIKLUST NEM NYŰGNEK AKARJA TEKINTANI,HATALMAT AKAR FELETTE!

2007. szept. 23. 22:15
Nőiességünk számtalan örömmel és szépséggel áld meg bennünket, a női létnek vannak azonban kínokkal és szenvedésekkel teli napjai is. Az Aviva-módszer segítségével magunk vehetjük kezünkbe ezek irányítását.

Mikor jön már meg végre? S ha nem, miért nem? Mit tegyek, hogy még a nyaralás megkezdése előtt véget érjen? Miért kínoznak a görcsök? Kérdések, melyek a nők nagy részének okoznak sokszor nem kis fejfájást, hiszen a menstruáció megléte vagy kimaradása egyaránt jelenthet megkönnyebbülést, illetve problémát. Igen, de hogyan változtassunk rajta? Sok esetben a hormontartalmú gyógyszerek hoznak átmeneti megoldást, ám van, amikor ez sem segít. Létezik azonban egy metódus, mellyel életünk "piros betűs napjai" új értelmet kapnak.

Ugrás a teljes írásra: Az Aviva-módszer bemutatása

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook