AVIVA módszer (beszélgetés)
igen olvastam, biztos az a lórugás injekció borította fel a hormonrendszeredet, de azért a fogyás majd nem árt, az soha nem árt, ha van rajtunk felesleg bőven:)
szorítok, majd írj, hogy hogyan alakulnak a dolgok!
Szia Kizsu!
Lehet, hogy nekem nem az aszaltszilva jön be, hanem az, hogy most semmilyen gyógyszert sem szedek. Csak tippeltem, hogy az segít.
Hát a bromó igenis okozhat szorulást, ezt tényleg csak az nem tudja, aki nem szedi. Én 3 hónapig szedtem, utána clostit, most semmit, és most már azt mondhatom, hogy minden visszatér a régi kerékvágásba, ami a "szorulásos" témát illeti, mármint pozitív irányba. Egyik bogyó szedése alatt sem esthem teherbe, így nem is hiányoznak. :)
Sajnálom, hogy ennyire kellemetlenek a mellékhatásai, de reméljük, hogy neked is hat, és utána nem kell majd szedni.
Irtam neked a multkor vissza a privátba ,nem tudom olvastad-e?
Leirtam rövid kis történetét a dolognak!
Nekem nagyon jó érzés ilyen emberekkel ugymond beszélni ,mint te is vagy ,nagyon fel tudod bátoritani a másikat!
Szia leonee!
Köszi hogy írtad a tüszőket, nem is tudtam erről.
Aszaltszilvát én is kezdtem enni, de nekem nem hat. Tegnap szilvapürét kanalaztam este és ma reggel is.
Csak ez a rohadt Bromo ne lenne, nagyon szenvedek tőle, mondtam a dokinak is a vizsgálaton hogy nehezen viselem el a Bromo-t mert szorulásom van tőle, erre azt mondja hogy a Bromo nem csinál ilyet....
Hát ez hülye, még a betegtájékoztatóba is le van írva ez a mellékhatás. Mégegyszer rá fogok kérdezni, hogy írjon fel mást a Bromo helyett, ha lehet, mert ez így nagyon kellemetlen.
Tegnap este Bromo bevétel előtt már elbőgtem magam:( Erre meg reggel elfelejtettem bevenni.
Te mennyi ideig szedted a Bromót? Én még csak 3 hete kezdtem.
:)))) amelyik normális, az nem is említi meg! de sajnos vannak olyan orvsok - hidd el, nem is kevesen!
Fogyj-fogyj-fogyj! Ne csak avivázz, minden mást is mozogj, és próbálj meg egészséges ételeket enni.
Először testileg-lelkileg jöjj rendben, és utána a kisbaba is meg fog érkezni hamarosan! Csak bízni, hinni kell benne!
Ha szeretnéd, írd meg néha, hogy hogyan alakul az életed! Szorítok Neked!
JuditMiskolcnak üzenem ,hogy hormonális a dolog,eddig ugy néz ki! A küretet meg se emlitette az orvosom!
Mégegyszer kösz a biztatást!
Hátha még egy gyerek is összejönne ennyi idösen!?
Tornázok és minden kiderül!
Szia Kizsu!
Ha megérik egy tüsző,kb. 20-22 mm körül, de lehet nagyobb is, akkor kidurran, és már nem lehet az Uh-n látni. Ha megvolt az ovuláció, akkor már nem lesz domináns tüsződ. Ha még nem lesz meg a 17.napig, akkor nagyobb tüszőt-tüszőket fognak látni, amik érésben vannak.
Jó korán nézték meg neked, bár az orvos tudja, mikor érdemes.
Én most nem szedem a clostit, és teljesen elmúlt a szorulásos dolog. Bár lehet, hogy az aszaltszilva is segített, nem tudom, abból ettem mostanában. :)
Kitartás! Nekem amikor levitte a bromó a prolaktinom, akkor abba lehetett hagynom a szedését.
3 éve próbálkozunk, még nincs babám
apának kevés a spermája
nálam minden oké
beavatkozás még nem történt most kezdődne
Szia Leonee!
Gondoltam megírom neked hogy voltam ezen a peteérés UH-on nézésen (9.napon). Szerencsére mindkét petefészkemben érnek a peték, a méh nyálkahártyája is megfelelő vastagságú. Legközelebb a 17. napon megyek UH nézésre. Kiváncsi vagyok azon mit lehet látni, hogy ami pete megért az nagyobb lesz vagy eltűnnek? A doki azt mondta hogy ovulációt nézünk.
Amúgy nem fájt a hasam a Closti alatt (5 napig szedtem), semmit sem éreztem.
Csak ezzel a rohadt Bromo-val kínlódok, a szokásos fejfájás-szorulás. De úgy látom még sokáig ki kell bírnom, ráadásul ahogy olvastam a többi fórumon, a terhesség 12. hetéig is szedni kell.
Ismered az Avivát régebbóta ,vagy most tanulod?
Akkor ezek szerint még nincs egy gyereked sem,hogy a lombikot választod?
Nem tudom ,hány éves vagy és hogy mióta próbálkoztok,az még nem a világ vége ha nem jött meg egy hete ,gondolom már gyógyszerekkel is be lett avatkozva a szervezetedbe,ha igen akkor akármi is belekavarhatott a mensidbe.
Itt az én példám is erre és talán gyógyszerek nélkül is kimászok belöle!
Egy a lényeg,a nyugalom!Én most tanulom!Nem könnyű!
szia.
Lombikra készülök. A mensi 2. napján kell elkezdenem a fogi gátlót, majd az újbóli ( január eleje ) mensi 2. napján indul a stimu.
Csak egy bibi van. egy hete nem jön meg a mensim. Baba lehetősége 0. ( három teszt is negatív, de amúgy sem lehetsége. ) azt hittem hogy az aviva torna segítségével megjön a mensim. hát csalódtam sajnos:-(
Sziasztok!
Hát sajnos nekem nem segített az Aviva torna:-(
Sziasztok!
Én nem rég találtam rá az Aviva-módszerre és ugy gondoltam ,hogy megoldás lesz az én problémámra.Olvasom az írásaitokat már egy ideje és kb. hasonló problémáim vannak most mint JuditMiskolcnak volt.Most teljesen tanácstalan vagyok, a gyógyszeres megoldást ugy a végére hagynám ,ha szükség lenne rá.A tornát meg nem merem csinálni,mert már magam sem tudom,hogy mi a jó.Meghát szárnyassal együtt tornázni nem igazán egyszerű,nekem legalábbis.Nem beszélve a vérveszteségröl,ami az utóbbi 3 hétben már eléggé megviselt. A torna biztos jó volt mert attól jött meg 2 hónap után.Szerintetek elmenjek a doktoromhoz ,vagy várjak még azzal?
Én mostanában jöttem rá, hogy sokkal jobban járok, ha a torna után vacsizom.
Eredetileg nem érdekelt az étkezési megkötés, annyira rohanós az életem, hogy örülök, ha a rendszeres táplálkozás összejön (na jó, az most már egész szépen megy), nem nagyon akartam a torna miatt megbontani a szép kis rendszeremet.
Lett is belőle bajom: az egész végig dolgozó alhasi rész alaposan megzakkantotta az emésztésemet...
Utána találtam ki, hogy a torna után legyen a vacsora - ez azért is jó, mert ekkor már sokkal kevesebbet kívánok enni... És mint tisztességes állandóan fogyni vágyó ember, ennek örülök is :)
Nekem nem nagyon volt mellékhatása. Az első néhány napban a petefészkeimet éreztem jobban, de semmi más. Ez volt az első ciklusban, a másodikban már szinte észre sem vettem, hogy closit szedtem. Ebből a szempontból szerencsés vagyok.
A 12.napon kellett először mennem UH-ra, de ezt a dokim javasolta. Utána meg attól függően, hogy mekkora volt a tüsző.
Igen kaptam HCG injekciót is a 2.ciklusba, amikor 22mm volt az egyik tüszőm, de nem lett eredménye baba szempontjából, így most inkább hanyagolom a gyógyszereket egy darabig.
Sajnálom, hogy ennyi mellékhatást okoznak neked a gyógyszerek, hátha nem kell sokat szedned, és babás leszel! :)
Leonee!
Elkezdtem szedni tegnaptól a Closti-t, de ez még rosszabb mint a Bromo. Nagyon fáj tőle a fejem, tegnap még hányingerem is volt. Persze a szorulás is maradt...
Te hogy bírtad a Closti-t? A ciklus hányadik napján kellett UH-ra menned? Adott a dokid injekciót is? (tüszőrepesztő injekcióról hallottam)
sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek!
Meg kellene hozni a menstruációmat, mert lombikra készülünk és el kellene kezdenem szedni a fogigátlót. A mensim 3. napja késik ( teszt negatív )
A könyvet sajnos nem tudom beszerezni. Gyors segítség kellene.
Milyen mozdulatsorokkal lehet a mensimet meghozatni?????????????????
Kérlek titeket hogy segítsetek nekem!!!!!!!!!!!!!!!
köszönöm előre is
Nekem elég rövid a ciklusom, és félek is, hogy nem tapad meg a tornától a baba, de szerintem is hülyeség, a következő ciklusban végig fogom tornázni
Engem is jól megizzaszt a torna, és felpörget, én reggel szoktam tornázni, nagyon korán kelek, és akkor még munka előtt, míg megreggelizek, beburkolózok (szűk fél óra), áttörlöm kicsit a hónaljamat (ugye fürödni nem lehet utána) - nem árulom el ezt a galádságot a munkahelyemen!:) - és megyek dolgozni.