Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » AVIVA módszer fórum

AVIVA módszer (beszélgetés)

❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
584. fd8e423e9e (válaszként erre: 582. - Herold_1)
2009. dec. 17. 17:02

igen olvastam, biztos az a lórugás injekció borította fel a hormonrendszeredet, de azért a fogyás majd nem árt, az soha nem árt, ha van rajtunk felesleg bőven:)

szorítok, majd írj, hogy hogyan alakulnak a dolgok!

583. leonee (válaszként erre: 581. - Kizsu80)
2009. dec. 17. 16:27

Szia Kizsu!

Lehet, hogy nekem nem az aszaltszilva jön be, hanem az, hogy most semmilyen gyógyszert sem szedek. Csak tippeltem, hogy az segít.

Hát a bromó igenis okozhat szorulást, ezt tényleg csak az nem tudja, aki nem szedi. Én 3 hónapig szedtem, utána clostit, most semmit, és most már azt mondhatom, hogy minden visszatér a régi kerékvágásba, ami a "szorulásos" témát illeti, mármint pozitív irányba. Egyik bogyó szedése alatt sem esthem teherbe, így nem is hiányoznak. :)

Sajnálom, hogy ennyire kellemetlenek a mellékhatásai, de reméljük, hogy neked is hat, és utána nem kell majd szedni.

582. herold_1 (válaszként erre: 579. - Fd8e423e9e)
2009. dec. 17. 15:27

Irtam neked a multkor vissza a privátba ,nem tudom olvastad-e?

Leirtam rövid kis történetét a dolognak!

Nekem nagyon jó érzés ilyen emberekkel ugymond beszélni ,mint te is vagy ,nagyon fel tudod bátoritani a másikat!

581. kizsu80 (válaszként erre: 575. - Leonee)
2009. dec. 17. 09:57

Szia leonee!

Köszi hogy írtad a tüszőket, nem is tudtam erről.

Aszaltszilvát én is kezdtem enni, de nekem nem hat. Tegnap szilvapürét kanalaztam este és ma reggel is.

Csak ez a rohadt Bromo ne lenne, nagyon szenvedek tőle, mondtam a dokinak is a vizsgálaton hogy nehezen viselem el a Bromo-t mert szorulásom van tőle, erre azt mondja hogy a Bromo nem csinál ilyet....

Hát ez hülye, még a betegtájékoztatóba is le van írva ez a mellékhatás. Mégegyszer rá fogok kérdezni, hogy írjon fel mást a Bromo helyett, ha lehet, mert ez így nagyon kellemetlen.

Tegnap este Bromo bevétel előtt már elbőgtem magam:( Erre meg reggel elfelejtettem bevenni.

Te mennyi ideig szedted a Bromót? Én még csak 3 hete kezdtem.

580. hnora
2009. dec. 16. 16:47
Képzeljétek! Ma kezdődött meg a második 33 napos ciklusom, amióta Avivázok :) Tudom, ez még szinte semmi, de nekem akkor is kellemes meglepetés! Még soha nem volt olyan velem, hogy két egymás utáni hónapban pontosan ugyanannyi napra jött volna meg (kivéve fogamzásgátlós időszakom, de az nem számít :))
579. fd8e423e9e (válaszként erre: 578. - Herold_1)
2009. dec. 16. 12:06

:)))) amelyik normális, az nem is említi meg! de sajnos vannak olyan orvsok - hidd el, nem is kevesen!

Fogyj-fogyj-fogyj! Ne csak avivázz, minden mást is mozogj, és próbálj meg egészséges ételeket enni.

Először testileg-lelkileg jöjj rendben, és utána a kisbaba is meg fog érkezni hamarosan! Csak bízni, hinni kell benne!

Ha szeretnéd, írd meg néha, hogy hogyan alakul az életed! Szorítok Neked!

2009. dec. 16. 11:50

JuditMiskolcnak üzenem ,hogy hormonális a dolog,eddig ugy néz ki! A küretet meg se emlitette az orvosom!

Mégegyszer kösz a biztatást!

Hátha még egy gyerek is összejönne ennyi idösen!?

Tornázok és minden kiderül!

2009. dec. 14. 17:15
Az I. kötetben van az Egyszerű módszer (18 gyak. 30 perc) és Röviditett Módszer (15 perc). Szerintem néhány könyvtárban is meg lehet a könyv. Hetente 2x, de két naponként is lehet ha sűrgős. Egyébként férfiaknak is van tornája (potencia- és prosztataproblémákra) Ja és van egy Pánik gyakorlat is. A torna után kb. fél órát kell meleg helyen maradni (ez a húzósabb, mert így máris napi 1 órára van szükség), de a gép előtt is ülünk ennyit, akkor egy gyerekért miért ne.
2009. dec. 14. 17:00
Én elmentem egy tanfolyamra, kb. 3x fél óra inteznzív mozgás volt. Három nap múlva megjött. Az egyik csaj nagyon szeretett volna babát, a tanfolyam után kb. fél évig csinálta lelkiismeretesen a tornát és összejött a baba.
575. leonee (válaszként erre: 573. - Kizsu80)
2009. dec. 14. 16:39

Szia Kizsu!

Ha megérik egy tüsző,kb. 20-22 mm körül, de lehet nagyobb is, akkor kidurran, és már nem lehet az Uh-n látni. Ha megvolt az ovuláció, akkor már nem lesz domináns tüsződ. Ha még nem lesz meg a 17.napig, akkor nagyobb tüszőt-tüszőket fognak látni, amik érésben vannak.

Jó korán nézték meg neked, bár az orvos tudja, mikor érdemes.

Én most nem szedem a clostit, és teljesen elmúlt a szorulásos dolog. Bár lehet, hogy az aszaltszilva is segített, nem tudom, abból ettem mostanában. :)

Kitartás! Nekem amikor levitte a bromó a prolaktinom, akkor abba lehetett hagynom a szedését.

574. Lyana (válaszként erre: 572. - Herold_1)
2009. dec. 14. 12:26

3 éve próbálkozunk, még nincs babám

apának kevés a spermája

nálam minden oké

beavatkozás még nem történt most kezdődne

573. kizsu80 (válaszként erre: 563. - Leonee)
2009. dec. 14. 12:07

Szia Leonee!

Gondoltam megírom neked hogy voltam ezen a peteérés UH-on nézésen (9.napon). Szerencsére mindkét petefészkemben érnek a peték, a méh nyálkahártyája is megfelelő vastagságú. Legközelebb a 17. napon megyek UH nézésre. Kiváncsi vagyok azon mit lehet látni, hogy ami pete megért az nagyobb lesz vagy eltűnnek? A doki azt mondta hogy ovulációt nézünk.

Amúgy nem fájt a hasam a Closti alatt (5 napig szedtem), semmit sem éreztem.

Csak ezzel a rohadt Bromo-val kínlódok, a szokásos fejfájás-szorulás. De úgy látom még sokáig ki kell bírnom, ráadásul ahogy olvastam a többi fórumon, a terhesség 12. hetéig is szedni kell.

572. herold_1 (válaszként erre: 571. - Lyana)
2009. dec. 14. 12:04

Ismered az Avivát régebbóta ,vagy most tanulod?

Akkor ezek szerint még nincs egy gyereked sem,hogy a lombikot választod?

Nem tudom ,hány éves vagy és hogy mióta próbálkoztok,az még nem a világ vége ha nem jött meg egy hete ,gondolom már gyógyszerekkel is be lett avatkozva a szervezetedbe,ha igen akkor akármi is belekavarhatott a mensidbe.

Itt az én példám is erre és talán gyógyszerek nélkül is kimászok belöle!

Egy a lényeg,a nyugalom!Én most tanulom!Nem könnyű!

571. Lyana (válaszként erre: 570. - Herold_1)
2009. dec. 14. 10:48

szia.

Lombikra készülök. A mensi 2. napján kell elkezdenem a fogi gátlót, majd az újbóli ( január eleje ) mensi 2. napján indul a stimu.

Csak egy bibi van. egy hete nem jön meg a mensim. Baba lehetősége 0. ( három teszt is negatív, de amúgy sem lehetsége. ) azt hittem hogy az aviva torna segítségével megjön a mensim. hát csalódtam sajnos:-(

570. herold_1 (válaszként erre: 569. - Lyana)
2009. dec. 14. 10:46
Miért ,mi volt a problémád?
569. Lyana
2009. dec. 14. 10:32

Sziasztok!

Hát sajnos nekem nem segített az Aviva torna:-(

568. fd8e423e9e (válaszként erre: 567. - Herold_1)
2009. dec. 10. 18:52
Írtam privit, és bízz a testedben! Várom a fejleményeket! Szorítok!
2009. dec. 10. 13:16

Sziasztok!

Én nem rég találtam rá az Aviva-módszerre és ugy gondoltam ,hogy megoldás lesz az én problémámra.Olvasom az írásaitokat már egy ideje és kb. hasonló problémáim vannak most mint JuditMiskolcnak volt.Most teljesen tanácstalan vagyok, a gyógyszeres megoldást ugy a végére hagynám ,ha szükség lenne rá.A tornát meg nem merem csinálni,mert már magam sem tudom,hogy mi a jó.Meghát szárnyassal együtt tornázni nem igazán egyszerű,nekem legalábbis.Nem beszélve a vérveszteségröl,ami az utóbbi 3 hétben már eléggé megviselt. A torna biztos jó volt mert attól jött meg 2 hónap után.Szerintetek elmenjek a doktoromhoz ,vagy várjak még azzal?

566. hnora (válaszként erre: 564. - Leonee)
2009. dec. 10. 09:58

Én mostanában jöttem rá, hogy sokkal jobban járok, ha a torna után vacsizom.

Eredetileg nem érdekelt az étkezési megkötés, annyira rohanós az életem, hogy örülök, ha a rendszeres táplálkozás összejön (na jó, az most már egész szépen megy), nem nagyon akartam a torna miatt megbontani a szép kis rendszeremet.

Lett is belőle bajom: az egész végig dolgozó alhasi rész alaposan megzakkantotta az emésztésemet...

Utána találtam ki, hogy a torna után legyen a vacsora - ez azért is jó, mert ekkor már sokkal kevesebbet kívánok enni... És mint tisztességes állandóan fogyni vágyó ember, ennek örülök is :)

565. fd8e423e9e (válaszként erre: 562. - Hnora)
2009. dec. 9. 21:18
Nekem a férjem fél ötkor kel minden nap, így már megszoktam, kelek vele, így munka előtt elég sok időm van - hétre járok dolgozni. Szóval belefér 45-50 perc torna is. Hát én eléggé pörgős vagyok, örülök, ha tudok aludni...
564. leonee
2009. dec. 9. 21:16
Reggel nekem csak szombaton jött eddig össze a torna, hétköznap én sem tudok korán felkelni. :) Nekem még annyi kellemetlenség van ezzel a tornával, hogy előtte kell fürdeni, mert ugye utána nem lehet, és nem ajánlott enni sem előtte egy darabig. Szóval így este elég nehéz tornáznom, mert mikor hazaérünk egyből vacsi, utána meg már nem nagyon marad idő.
563. leonee (válaszként erre: 560. - Kizsu80)
2009. dec. 9. 21:14

Nekem nem nagyon volt mellékhatása. Az első néhány napban a petefészkeimet éreztem jobban, de semmi más. Ez volt az első ciklusban, a másodikban már szinte észre sem vettem, hogy closit szedtem. Ebből a szempontból szerencsés vagyok.

A 12.napon kellett először mennem UH-ra, de ezt a dokim javasolta. Utána meg attól függően, hogy mekkora volt a tüsző.

Igen kaptam HCG injekciót is a 2.ciklusba, amikor 22mm volt az egyik tüszőm, de nem lett eredménye baba szempontjából, így most inkább hanyagolom a gyógyszereket egy darabig.

Sajnálom, hogy ennyi mellékhatást okoznak neked a gyógyszerek, hátha nem kell sokat szedned, és babás leszel! :)

562. hnora (válaszként erre: 555. - Fd8e423e9e)
2009. dec. 9. 20:31
Gratulálok a reggeli tornához, én annyira álomszuszék vagyok, és olyan alacsonya vérnyomásom, hogy örülök, ha a zárba betalálok a kulccsal. Meg kicsit jól is esik leülni a torna után, bvackolni magam egy meleg pokrócba, és olvasgatni egy félórát... Na ez reggel tuti nem férne bele :)
561. adelina71 (válaszként erre: 557. - Lyana)
2009. dec. 9. 18:06
Látom leonee segített, én scannelt oldalt nem tudnék küldeni csak leírást a könyvből...sok sikert:-)))
560. kizsu80 (válaszként erre: 556. - Leonee)
2009. dec. 9. 17:22

Leonee!

Elkezdtem szedni tegnaptól a Closti-t, de ez még rosszabb mint a Bromo. Nagyon fáj tőle a fejem, tegnap még hányingerem is volt. Persze a szorulás is maradt...

Te hogy bírtad a Closti-t? A ciklus hányadik napján kellett UH-ra menned? Adott a dokid injekciót is? (tüszőrepesztő injekcióról hallottam)

559. leonee (válaszként erre: 557. - Lyana)
2009. dec. 9. 09:06
Szia! Ha küldesz nekem priviben email cimet, akkor küldök neked szkennelt oldalakat, ami segíthet.
558. adelina71 (válaszként erre: 557. - Lyana)
2009. dec. 9. 06:59
Szia, van egy meghozó gyakorlat amit lehet csinálni, csak most fejből nem tudom és mennem kell dolgozni, de amint van időm és könyvben meg tudom nézni, leírom. Ha addig más nem tud segíteni. Estefelé vagyok újra...
557. Lyana
2009. dec. 9. 06:22

sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tőletek!

Meg kellene hozni a menstruációmat, mert lombikra készülünk és el kellene kezdenem szedni a fogigátlót. A mensim 3. napja késik ( teszt negatív )

A könyvet sajnos nem tudom beszerezni. Gyors segítség kellene.

Milyen mozdulatsorokkal lehet a mensimet meghozatni?????????????????

Kérlek titeket hogy segítsetek nekem!!!!!!!!!!!!!!!

köszönöm előre is

556. leonee (válaszként erre: 549. - Kizsu80)
2009. dec. 8. 19:07
Szerintem egy nőgyógyásznak ezt észre kell vennie, vagy az UH-ból, ha PCO van, vagy a hormonokból. Bár sokat én sem tudok erről a betegségről,csak az egyik ismerősöm gyanítja, hogy neki az van, mert nem tud lefogyni, de neki nincs PCO-ja.
555. fd8e423e9e (válaszként erre: 550. - Hnora)
2009. dec. 8. 18:57

Nekem elég rövid a ciklusom, és félek is, hogy nem tapad meg a tornától a baba, de szerintem is hülyeség, a következő ciklusban végig fogom tornázni

Engem is jól megizzaszt a torna, és felpörget, én reggel szoktam tornázni, nagyon korán kelek, és akkor még munka előtt, míg megreggelizek, beburkolózok (szűk fél óra), áttörlöm kicsit a hónaljamat (ugye fürödni nem lehet utána) - nem árulom el ezt a galádságot a munkahelyemen!:) - és megyek dolgozni.

❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook