Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » AVIVA módszer fórum

AVIVA módszer (beszélgetős fórum)


14. sóvágó (válaszként erre: 13. - Mistral)
2008. márc. 13. 12:07
Szia, végre megvettem a könyvet, már csinálom is a gyakorlatokat kétnaponta, elég fura érzés,szinte izomlázam van tőle, olyan helyeken, amiről nem is gondoltam volna.
2008. márc. 6. 12:39

Sóvárgó szia,


nem tudom milyen vizsgálatokon vagytok túl, az AVIVA nagyon sokat segít, (mióma, endometriózis, peteérés segrentése, summa summarum helyreteszi a hormonháztartásod, és utat nyit)azonban figyelj a táplálkozásodra is.

Olvass a sav-bázis egyensúlyról a neten, Lívia többször kihangsúlyozta, ha rosszak a táplálkozási szokásaink, ha nem lélegzünk helyesen, nem ülünk egyenesen, mind mind savassághoz vezet, amire a petesejt pl. úgy reagál, hogy erősebb burkot növeszt maga köré, így nem képes behatolni spermium.

Ezekre figyelj, savas-lúgos ételek táblázatát a neten is megtalálod, de sok köynv is megjelent erről.

Amit ajánlok, első körben egy komlett vírus, bakterium + gomba tenyésztés nőgyógyásznál vagy std rendelőben, hogy tudd belül minden okés, majd csináld az AVIVA-t heti 2x.

A tenyésztések fontosak, sok baktérium ugyanis tünetmentes, de nagyon megnehezíti a megtermékenyülés esélyét. (clamidia, ureoplasma)


Sok türelmet!

És leinkább próbáld egy kicsit elengedni magad! Sok minden a fejben dől el!!


Üdv,

12. sóvágó (válaszként erre: 11. - Mistral)
2008. márc. 6. 11:38
Köszi, most már tuti belevágok, hamarosan megveszem a könyvet, de remélem nem fog egy évig tartani, míg terhes leszek, bár még csak négy hónapja próbálkozunk eredménytelenül, minden egyes mensi kiborít!
2008. márc. 6. 09:10

Szia Sóvárgó!


Én könyvből próbáltam elsajátítani a mozgássorokat,de sajnos nem mindegyik gyakorlat van úgy leírva, hogy egyértelmű legyen, pedig ennél a módszernél az nagyon fontos lenne.

Nemrég részt vettem egy 4 órás kurzuson, ahol sok minden világossá vált, és ahol Lívia, a módszer magyarországi tanítója is elmondta, hogy egyes gyakorlatok a könyvből egy picit valóban nehezen elsajátíthatóak.

De! Ha nincs lehetőséged elmenni egy kurzusra, próbálkozz a könyvből, biztosan megéri az is.

Saját környezetemből, nagyon pozitív visszajelzéseim vannak! :-) Én még csak 2 hete csinálom, bővebben nem tudok nyilatkozni, de írok majd. Mi babát szeretnénk azért kezdtem el.

Igen, először valóban az első kötet 18 gyakorlatát érdemes csinálni egy évig, és ha utána sem jön össze a baba, akkor a másodig kötet ovulációs gyakorlatait!


Nagyon sok sikert!

10. sóvágó (válaszként erre: 9. - Freedom1)
2008. márc. 4. 08:08
Köszönöm a választ és a biztató szavakat. Még egy kérdésem lenne, szerinted tanfolyam nélkül, csak könyvből el tudom sajátítani a gyakorlatokatúgy, hogy az tényleg használjon is? Sajnos nincs lehetőségem arra, hogy elmenjek a tanfolyamra.
9. Freedom1 (válaszként erre: 7. - Sóvágó)
2008. márc. 3. 19:47
Az első kötetet érdemes megvenned.
2008. márc. 3. 19:46

Én tavaly tanultam meg a tornát, a barátnőm ajánlotta. Maga a torna 4 óra alatt elsajátítható, begyakorolható.

A barátnőm évek óta nem esett teherbe, kb. 4 hónapig tornázott és már azóta megszülte a babáját. Nekem rövidebbek volta a cilusaim, ezt rendzte és aminek még nagyon örülök, hihetetlen módon lerövidült, 2-3 nap alatt lezajlik. A torna észbontó hatással van a libidóra is. Szóval lányok menjetek, tanuljátok meg és tornázzatok.

2008. febr. 28. 16:23
Szerintetek melyk kötetet érdemes megvenni, ha teherbeesés céljából csinálnám a tornagyakorlatokat? Az első, vagy a második részt?
2007. szept. 19. 09:15
2007. januárjában voltam tanfolyamon, 6 év fogamzásgátló szedés után "elfelejtett" megjönni. A nőgyógyász azt javasolta, hogy hagyjam abba a gyógyszert, és majd magától megjön. 3 hónap után már aggasztott a dolog, ezért mentem el a tanfolyamra. Aznap este nem sokat aludtam, olyan érzésem volt, mint szülés után, belül zsiborgást éreztem. Rá két napra megjött, de csak 1 napos volt. Két hónapig hetente 2-szer félórát tornáztam, és rendeződött a menszeszem.
2007. febr. 1. 11:29

Szerintem nem lesz hozzá egyhamar dvd, vagy kazi, a könyvet is nehezen tudták kiadni, mert a módszer kitalálója nem járul hozzá. Amit meg is értek. Lívia (a magyarországi tanítványa)tart személyes bemutatókat. Ha nem megy könyvből, vagy élőben jobban el tudod sajátítani akkor jelentkezz be egy ilyen "képzésre".

Én is megvettem mindkét könyvet és nagyon szerettem volna elmenni a tanfolyamra is, de hát másképp alakult.

4. gyopár (válaszként erre: 3. - Lamoni)
2007. febr. 1. 11:04

A gyakorlatok végzésével nekem is volt ilyen problémám: a "táncosabbakat" úgy éreztem, így könyv alapján nem igazán tudom kivitelezni.


Azért majd ha kezdjük a babaprojectet, lehet hogy még kísérletezek a gyakorlatokkal. (peteérés, miegymás..)

2007. jan. 31. 20:47
Az első kötetet én is olvastam, elég hihető, ami le van írva, de folyamatosan én se csináltam, így én se tudom, hogy mennyire hatásos. Ha lenne hozzá egy DVD vagy videókazetta nemcsak a könyv, talán könnyebben bele lehetne vágni.
2007. jan. 31. 20:12
Olvastam a könyvet (2 kötet), de nem gyakorlom. Csak egyszer kipróbáltam pár gyakorlatot belőle. Úgy éreztem, nem biztos hogy hosszú távon be tudnám illeszteni a napirendenbe. Tehát így sajnos fogalmam sincs, hogy hatásos-e.
2007. jan. 30. 20:39

Az Aviva módszer egy speciális mozgássorozat, amit meg lehet tanulni, és ezzel szabályozni lehet a menstruációs ciklust. Segítségével gyógyszer nélkül meg lehet hozni a menszeszt, és el lehet kerülni a nem kívánt terhességet. Segítségével könnyebben lehet teherbeesni.

Próbálta már valaki?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook