Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Autizmus - Naná, hogy Esőember! fórum

Autizmus - Naná, hogy Esőember! (beszélgetés)

1068. Klendi (válaszként erre: 1067. - 236fe2f68e)
2008. aug. 29. 14:53

Írtam privit!

Totál félreértetted a szándékomat! Én ezzel segíteni akartam!

1067. 236fe2f68e (válaszként erre: 1066. - Klendi)
2008. aug. 29. 09:20

Én se, lehete elfelejtettem h nagy kérés, és sok energiába kerülne pár szoba összefoglalni...

1 percre megfeledkeztem arrol h vannak akik nem szeretnek segiteni, választ nyujtani másoknak, talán ez az oka

1066. Klendi (válaszként erre: 1065. - 236fe2f68e)
2008. aug. 28. 19:06

Írd be a Google-ba hogy autista, vagy autizmus és annyit olvashatsz róla, amennyit akarsz!

Nem is értem, hogy miért nem ott kezdted!!!!

2008. aug. 28. 15:57
MIt jelent az hogy autista?
2008. aug. 27. 14:49
Sziasztok! Sirga, köszönöm a választ.Megpróbálunk valahogy gyógyszert szerezni, bár állítólag óvatosnak kellleni, mert hamisítják. Nemis értem, miért vannak ezek a nehezségek, már az is eszembe jutott, hogy valamire rájöttek, és azért nincs gyógyszer, volt már ilyen. Még egy kérdés, lehet hogy ostoba, a homeopátiás bogyók, ugye tejcukorral készülnek, ez nem befojásolja a diétát, ha valaki óvatosságból inkább továbbra is tartja.
1063. Sirga (válaszként erre: 1061. - Marcellmanó)
2008. aug. 27. 10:36

Szia!

Mi 2 éve csináltattuk a tesztet, és tavaly januárban kezdtük a Dimaval-kúrát. Mivel ez kíméletes folyamat, nemigen láttam változást a gyerek viselkedésében. Tehát azt mondanám: feltűnő állapotjavulás nincs. De a kontrollteszt már azt mutatta: egészségügyi határértéken belül van (volt akkor, 1 éve) az ólom, higany - ami magas volt korábban. Ennyit elértünk, de az újabb tesztet - épp a Dimaval hiánya miatt - mi sem tudjuk elvégeztetni. Ha jól tudom, nem gyártják...

2008. aug. 26. 18:53
Egyébként, én is nagyon nehezen adom be neki a kiegészítőket, de egy ideje, úgy készítem a teáját, hogy a langyos teába teszem őket, ő is ott volt, nézte, elmondtam neki, milyen jók ezek, mennyire szüksége van rá, magamnak is csináltam, ugyanúgy mint neki, és miután nekünk van egy calcium magnézium cink kapszula, ami szinte nem is oldódik, a férjem vett egy cappucsínós kicsi mixert, amivel habosítanak, és azzal elkeverjük, ez eleinte egy óra is volt, mert imádta kevergetni, de utánna, közben megitta, megittuk. Persze kis szokás is lett belőle, elég sok teát készítünk azóta.
2008. aug. 26. 18:46
Sziasztok! Elég régen nem írtam én sem. A dimaval kezelésről szeretnék kérdezni tőletek. Volt aki csinálta, mit tapasztaltatok? Már tavasz óta tervben van, hogy elkezdenék a tesztet. De nincs orvosság. Tulajdon képpen mivel félek tőle, ezért nem kezdtem még magánakciókba, hogy szerezzünk, valahonnan. Rengeteg táplálékkiegészítőt, vitamint szed a kisfiam, diétázik, biokaját kap, azt szerettem volna, hogy felkészült legyen a kúrára, ezért még örültem is,hogy több idő van regenerálódni (nagyon sokat segített neki a vitaminpótlás, méreg mentesítés) Volt valaki, aki esetleg szintén nem jutott gyógyszerhez, és végül sikerült valahonnan szereznie? Köszönöm
2008. aug. 25. 10:13

Szisztok!

Tanácsot szeretnék kérni.Ti hogyan adjátok be a picinek azt a maréknyi mindenfélét? A homeopátiás bogyókkal nincs gond, azt beadom, mikor alszik. A halolajakat önmagában nem veszi be. Egy darabig belecsempésztem joghurtba, pudingba, de már azt sem hajlandó elfogadni. Már minden enni-innivalót megvizsgál. Ami gyanús, nem eszi meg.Amúgy tök aranyos, amikor csinálja, csak hát nem jut bele, ami kellene. A C vitamint a hideg teájába kevertem, de már az sem működik. :( Pedig megkóstoltam, nem is érezni, csak picit zavarosabb a tea. Még csak nem is savanyúbb, mert citrommal szokta inni, és ilyenkor azt nem rakok bele.

Pedig olyan jó volt, az évek óta fennálló hasmenése elmúlt. (Most 2 napja ismét van, mióta nem tudom beadni a c-vitamint és a cinket.)

A másik: mióta elkezdtük, rendszeressé vált, hogy éjjel 2-3 körül felébred, és 5-6-ig ébren van. Eddig azt hittem, hogy a homeopátiás bogyócskáktól, de most,2 napja, hogy az étrend- kiegészítőket nem veszi be, megint alszik. Lehet, hogy az omega-3?

1059. SzKat (válaszként erre: 638. - Dorbor)
2008. aug. 24. 23:48

Sziasztok!

Mindenkinek, akinek autista a gyermeke, javaslom elolvsni Dr. Tinus Smits írását:

[link]

Üdv: Kata

1058. Sirga (válaszként erre: 1056. - Ligi)
2008. aug. 21. 18:08

Szia!

Kisfiamnak 2 éves korában volt altatásban hallásvizsgálata, de az annyiból állt, hogy nyugtató-beöntést kapott, így altatták el...

Remélem, minden rendben lesz!

1057. 2cb2af252b (válaszként erre: 1056. - Ligi)
2008. aug. 21. 17:00

Drága Ligi!

Az én lányomon altatásban végeztek hallásvizsgálatot-2,5 éves volt akkor. Őt egyáltalán nem viselte meg, engem jobban.Tényleg semmi nem változott, ne idegeskedj. Nekem volt szörnyű látni ahogy elaltatják és elviszik, ő ébredés után még szédült, bújt hozzám, majd ivott, 2 óra múlva már otthon voltunk. Nyugi, üdv: Ágica.

1056. ligi
2008. aug. 21. 14:06

Sziasztok!

Az ovi-kérdés még mindig nem oldódott meg, de már csak napok kérdése.

Örülök hogy sokan írtatok a témával kapcsolatban.

Van közöttetek olyan, akinek a kisfiát/kislányát műtötték altatásban(vagy vizsgálták)?

Van valami félnivalónk azon kívül amit az altatóorvos és a sebész elmond? (Drágaságunkat egy sérvműtétre javasolta a sebész és ha már egyszer úgyis altatják, a fitymaszűkületét is megműtené-amit eddig halogattunk.) Én borzasztóan féltem az altatástól. De jó lenne azt hallani/olvasni, hogy tényleg nincs nagy kockázata, velünk is megesett és semmi nem változott.......

Én parázom csak ezt túl?

1055. ffc9d89fcb (válaszként erre: 1053. - Lipuszandi)
2008. aug. 17. 23:23
Szerintem SF nem komplett! Az a gyanúm, hogy kiskacsa néven saját magával levelezik. Ha úgy olvasod a válaszait, hogy nem nézed meg ki írta a hozzászólást, akkor SF és kiskacsa ugyan az a személy. Csak az a szörnyű, hogy amikor a butaság és a rosszindulat eggyütt van, az nagyon ártalmas tud lenni.
1054. ancsur2004 (válaszként erre: 1053. - Lipuszandi)
2008. aug. 17. 17:17

Sziasztok!

Én úgy gondolom, hogy SF így vezeti le a felesleges dühét, hogy másokat is okol a kialakult helyzetért. Nekem az a véleményem, ha azt az energiát a gyermekére fordítaná, talán sokkal jobban járna mindenki. Tudom, hogy nem könnyű ilyen gyerekekkel foglalkozni, én is kimerülök, de minden nap nyújt nekem valami újat, kedveset, megmosolyogni valót, hogy este már úgy fekszik le az ember, hogy érdemes volt felkelnie.

Lehet, hogy ő ezt már nem érzi!

További szép napot mindenkinek!

Most két hétre eltávozom, aztán jöhet az ovi, és talán több időm lesz a fórummal is foglalkozni, és számba veszem az általatok leírt eredményeket, és nekiindulunk mi is a homeopátiának!!!!!

2008. aug. 16. 21:16

szép estét kívánok,

Andi vagyok. Régen jártam itt, sajnos megvan rá az okom. S.F. -aki anno csúnyán visszaélt az itt folytatott levelezésem tartalmával, és közhírré tette az én esetemet (is)- újra megjelent, persze nem itt, hanem új portálokon. Újra próbálkozik olyan emberekkel, akik még nem ismerik a gonoszságát, mások jóhiszeműségével való visszaélését. Egyre elvakultabban hirdeti -vélt- igazát, és nevetség tárgyává teszi azokat a szülőket, akik Tinus S. módszerével próbálnak segíteni sérült gyerekükön. Csak ízelítőül: a nevettetésre a homeopátia=horroropátia szóviccet alkalmazza. MÉlységesen felháborít, hogy fér ennyi aljasság egy érintett szülőbe? Miért bántja őt, ha más nem az ő általa jónak vélt ösvényt követi?

"Mit tehetünk , ha sokan a szeretet hatalmát összekeverik a hatalom szeretetével?"

Andi

1052. kamillavirág (válaszként erre: 1047. - Sztolyka)
2008. aug. 13. 11:19

Szia!

Az én kisfiam 3 éves, és a legújabb diagnózis szerint autista. 2 éves kora óta normál bölcsődébe jár - egyelőre. A 'bizottságtól' várunk egy újabb időpontra, mert szeretnénk, ha a speciális óvodai csoportba járna majd. (Abonyban lakunk.)

1051. 82d8f847a1 (válaszként erre: 1050. - Sirga)
2008. aug. 10. 23:45
Köszönöm Sirga!
1050. Sirga (válaszként erre: 1049. - 82d8f847a1)
2008. aug. 10. 19:43

Szia!

Nem olvastam végig a blogot, de amibe beleolvastam, az igen tanulságos, helyenként bizony megindító! Pl. az, hogy az autista gyermekek 50%-a nem beszél... Azt hittem, ez sokkal kisebb arányú! Mindenesetre köszönöm!

Tinusosok! Használ valaki Saccharum officinale-t? Mik a tapasztalatok?

2008. aug. 10. 17:12

Miért kezdtem blogot írni?

Mióta Vikinél felmerült az autizmus gyanúja, rengeteg energiánk, pénzünk, időnk ment rá az információk begyűjtésére.

A blogomban összeszedtem a tudnivalókat...hátha segíthetek néhány sorstárs szülőnek...

2008. aug. 10. 13:18
Blogot indítottam, ha van időtök olvasgassátok: [link]
1047. sztolyka (válaszként erre: 1042. - Sztolyka)
2008. aug. 9. 18:09
Várom azokat,akiknek van autista gyerekük vagy van valami közük az autizmushoz.
1046. Klendi (válaszként erre: 1045. - Sztolyka)
2008. aug. 9. 17:56
Szívesen!:)
1045. sztolyka (válaszként erre: 1044. - Klendi)
2008. aug. 9. 17:47
Nagyon köszönöm,már ki is nyomtattam.
1044. Klendi (válaszként erre: 1043. - Klendi)
2008. aug. 9. 17:36

Bocs! Így nem tudod kimásolni!

[link] talán így!

A másik jó! Még egyszer bocs!:)

1043. Klendi
2008. aug. 9. 17:34

Szia sztolyka!

Itt utána tudsz nézni Tinus Smits-nek!

[link]

[link]

1042. sztolyka
2008. aug. 9. 16:51
Sziasztok!Az én fiam 5éves és autista.Normál óvodába jár már 2éve.Eddig nem volt semmilyen fejlesztésen,szeptembertől kap az óvoda valakit,aki fejleszti.2007januárjában diagnosztizálták.Most az A utista Alapítványtól várjuk az időpontot.ami kb.2009januárjában lesz.Nem tudom,hogy máshol is ilyen nehezen mennek ezek a dolgok,de felénk sokat számít,hogy egy kis faluban élünk.Érdekelne a Tinus módszer,hogy működik és mi is ez pontosan.Mi Jász -Nagykun-Szolnok megyében lakunk.
2008. aug. 8. 20:42

Sziasztok!

Húúú, már nagyon-nagyon régen írtam. Közben költöztünk, meg Botinak kerestünk ovit. De a nagy újdonság, hogy mi is belevágtunk (Tinus). Ma voltunk először a doktornőnél, és hétfőn kezdődik!!

1040. Sirga
2008. aug. 7. 09:52

Sziasztok!

A levelező oldal kifogott rajtam, de azért megírom, hol tartunk.

Az MMR C30-asára, és C200-asára - első bogyókra - enyhe reakcióink voltak. Ezen kívül semmi. Tegnap kapta meg a C1000 második adagját. Úgyhogy ez nálunk simán ment, de van minek örülni: az utóbbi napokban szebben, pontosabban fogalmaz! :)

Kitartás mindenkinek!

1039. gerna (válaszként erre: 1038. - Dorbor)
2008. aug. 7. 06:55

Szia! ha július elején jelentkeztetek, ez nagyon jó időpont. Gy. pszichiáter azért nem lesz, mert el szokták fogadni a Delej utcai véleményt, ők a gyerek "taníthatóságát" fogják vizsgálni.

Ha óvoda, iskola küldi a gyereket vizsgálatra, sokszor több hónap! várakozási idő is van.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook