Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Autizmus - Naná, hogy Esőember! fórum

Autizmus - Naná, hogy Esőember! (beszélgetés)

918. Agnu
2008. júl. 10. 11:26
Köszi Mimi-Rita! Most lement a láz 38°C alá, szóval talán most nem is kell semmi, inkább majd este - a hűtőfürdő jó ötlet, az én kisfiamon is szokott segíteni - lehet, hogy estére kell is majd.
917. mimi-rita (válaszként erre: 915. - Agnu)
2008. júl. 10. 11:18
még az jutott esezmbe, hogy az aosz fórumán írt mostanában egy ssa nevű valaki, aki nekem orvosnak v természetgyógyásznak tűnik. esetleg próbáld ott megkérdezni, hátha olvassa.
916. mimi-rita (válaszként erre: 915. - Agnu)
2008. júl. 10. 11:16

agnu!

milyen magas a láza?

hűtőfürdővel nem érdemes próbálkozni?

marcellnak majdnem kizárólagosan csak az viszi le.

sajnos a homeopátiához nem értek :(

jobbulást nektek!!!

915. Agnu
2008. júl. 10. 10:42
Segítség! Panni (v valaki, aki ért a homoepátiához)! Belázasodott a kisfiam, a doki szabadságon, felhívtam mégis - azt mondta adjak neki Ferrum Phosphoricum C12-t, de ebben a városban (Veszprém) persze csak C15 van. Jó lesz az is?
914. Zsobi (válaszként erre: 913. - Ffc9d89fcb)
2008. júl. 10. 00:12

Anni,

Teljesen egyetértek minden szavaddal.

Nekem is szokták mondani, hogy ez csak "fogyatékos- business", és a problémás gyerekek szülein gazdagodnak meg a vitamingyártók, meg a különböző csábító lehetőségeket kínálók.

Erre szoktam válaszolni, hogy egy kicsit sem érdekel, ha nem antibiotikumra, hanem vitaminra költöm, vagy ha egy hajszálnyit is tudok segíteni, vagy csak könnyíteni a gyermekem életén.

Én most olvasom T.S. könyveit és abban köszönetet mond még jónéhány gyerekorvosnak, homeopata orvosnak, háziorvosnak, kutatóknak.

Tehát akkor ők mind hülyék és sarlatánok?!

De ha így lenne, akkor is jogom van hinni és kipróbálni mindent, amit erkölcsileg és anyagilag elbírok.

Azokat a szülőket is elítélték,akik nem engedték a kötelező védőoltásokat beadatni gyermekeiknek. Ki tudja az igazságot?

Csak próbáljuk a szerintünk legjobbat tenni.

Ha hibázunk, akkor is csak a legjobb szándék és segíteni akarás vezetett bennünket.

Még annyi: ha nem segít mást, minthogy ettől a hittől és kapaszkodótól én türelmesebb és nyugodtabb tudok maradni egy-egy rosszabb szituációban is, már az is csak jó mindkét gyermekemnek, annak is akinek segíteni szeretnénk, meg az idősebb testvérnek is, aki meg elég sok megértést tanusít.

Szóval én csak előre próbálok nézni. Jó éjt.

2008. júl. 9. 23:07
Én a nagy Tinus ellenzőktől kérdezem, hogy milyen alapon bírálják az ORVOSOK SZAKMAI TUDÁSÁT? Én inkább bízom egy orvosban, mint ismeretlen , arc és név nélküli emberkék okoskodásában.Gondolom, hogy egy vakbélgyulladásnál ti is az orvosra hagyatkoztok, és szeretnétek meggyógyulni. Nekem mit kellene tennem, ha a gyerekem autista, és az orvos meg tudja jó eséllyel gyógyítani? Álljak le összeesküvés elméleteket gyártani? mert biztosan csak a pénzemet akarják mind az orvosok, mind a homeopátiás szereket előállító cégek? Inkább vitatkozzak, mint hogy bízzak, és próbáljak meg tenni valamit? Az nem nagyon segítene a gyerekemen. A mi gyerekorvosunk, aki egyébként nem homeopata azt mondta, hogy ha az Ő gyereke lenne beteg, akkor Ő is megtenne érte mindent. Nekem ez az egy gyerekem van, és nem is merek másikat szülni.Nekem a Lillácska a mindenem, és nem tudnék tükörbe nézni, ha nem tennék meg érte mindent.Meg van hozzá az anyagi lehetőségem, időm, és a férjem támogatása.Mit veszíthetek? És mi az amit nyerhetek ha tényleg sikerül? ÉN TUDOM!
912. gerna (válaszként erre: 911. - Mimi-rita)
2008. júl. 9. 20:55
Tegyél akkor így! "Nálunk" ez másképp van.
911. mimi-rita (válaszként erre: 877. - Gerna)
2008. júl. 9. 20:46

soha nem szabad más autonómiáját megsérteni.

soha nem szóltam bele senki életébe. ha segítségért jöttek hozzám, akkor és addig segítettem amire kértek.

2008. júl. 9. 20:41

andi,

nagyon nagyon sajnálom.

nem is tudok mit írni, összeszorult a szívem.

és rettentő dühös vagyok.

próbáld meg túltenni magad.

909. Zsobi
2008. júl. 9. 20:32

Lipuszandi,

Teljesen megértelek én is, de az ilyen támadások inkább erősítsék meg a hited abban, amit elkezdtél.

A kiborulások és összeomlások azt hiszem mindegyikünknél előúfordulnak időnként, hisz emberek vagyunk, érzelmekkel és a legdrágább kincseinkről és az Ő jövőjükről van szó.

Van egy kérdésem:

Minden homeopatikus szer használata előtt elmondják, hogy az alső edőben erősíti a tüneteke, visszaesés, romlás következik be a páciens állapotában, de utána várható a javulás, hisz a szervezet saját védekezőmechanizmusát ösztönzi működésre.

Ha a kisfiadnál jöttek elő régi problémák, (és ha csak a szobatisztaságról beszélünk, akkor mint azt már korábban leírtam- én most már egyáltalán nem tartom tragédiának, bár akkoriban én is az iddegösszeomlás szélén voltam, és nem túlzok), akkor az nem azt jelenti, hogy reagál az un. "desztillált vízre"?

Ebben az esetben minden az előre jelzettek szerint történik.

Nálunk is van visszaesés, de korábban is voltak ilyen időszakok, hisz a fejlesztések is okozhatnak néha visszaesést, megtorpanást, majd újboli fejlődést.

Nálunk volt egy hatalmas regresszió is karácsony előtt, pedig akkor még nem is gondolkodtam a TS módszerén. Akkor mit kellett volna abbahagynom...?!

Légy erős, remélem még olvasunk Rólatok, és ne foglalkozz másokkal, csak a szűk család véleménye számít, senki másé..

2008. júl. 9. 20:15

Andi,

Nagyon bízom abban, hogy talpra állsz, tényleg nem hiányzott egy ilyen a nyakadba. Mélységesen fel vagyok háborodva SF-en, de légyszi ne Te menj el innen.

907. e julis
2008. júl. 9. 20:10

Ugye mindenki ismeri a kis Hableány történetét mit adott oda a tenger boszorkányának? A HANGJÁT!

A mi gyerekeink mind mind kis hableányok. Hang (beszéd) nélkül is szerelmesek vagyunk beléjük.

Ezt, csak egy ÉDESANYA értheti.

De vannak akik soha nem értik a meséket, vagy csúnya pletykát fabrikálnak a tündérmesékből.

Csodák márpedig vannak!!!

Ha tetszik ez egyeseknek, ha nem.

906. Agnu (válaszként erre: 905. - E julis)
2008. júl. 9. 19:39
Csatlakozom. Nagyon bánt ez az egész történet.
905. e julis
2008. júl. 9. 19:27

SF, nem tudom ki vagy, de azt ahogyan Andival elbántál, az igazságtalan és gonosz volt.

Hagyd békén őt és mindenkit aki a homeopátiában bízik és terápiát kezdett el.

Gőzöd sincs miről beszélsz. Van neked autista gyereked??? NIncs?

Had tapasztaljuk meg mi magunk a dolgokat, te nekünk ne vetits előre semmit. Ha koppanunk akkor az csak saját magunk naívsága miatt lesz.

Szerintem te sokkal rosszabb állapotban vagy mint a mi összes autista gyerekünk egybevéve.

A gyerekeink meg fognak gyógyulni, mert olyan erős szüleik vannak mint MI. És csaló az aki mást annak mond.

2008. júl. 9. 18:27

Elnézést, tényleg befejezem, de MILYEN MONDANIVALÓRÓL BESZÉLSZ? HONNAN A FENÉBŐL TUDHATTAM VOLNA, HOGY VALAMI MONDANIVALÓD VAN A NYILVÁNOSSÁG SZÁMÁRA? AZ ISTEN SZERELMÉRE NE TÉGY ÚGY, MINTHA ÉN EGY "BEAVATOTT" LETTEM VOLNA, AKI TISZTÁBAN VOLT AZZAL, HOGY BÁRHOL CIKKEZNI FOGSZ? ÉS IGEN, NÉZZ CSAK UTÁNA, PONTOSAN IDŐRENDILEG, AKKOR LÁTOD, HOHY ÍRTAM áLMOS PROBLÉMÁJÁRÓL, MERT NEM GONDOLTAM, HOGY EZ LESZ A TINUS-ELLENI KAMPÁNY EGYIK SARKALATOS PONJA.

THE END.

aNDI

2008. júl. 9. 18:23

nem kell azt HINNI. Azt gondoltam, sokan vagyunk, és attól, hogy te mást gondolsz a terápiáról, még jó meber vagy, és a nézetkülönbségeknek nem kell megosztani az embereket. Tévedtem.

Én sem bonyolítom tovább a vitát.

Andi

2008. júl. 9. 18:21

igen, ha visszaélnek a bizalmával, akkor bármi. Ha küldtem képet Álmosról, akkor azt nem tekintem katasztrófának, ha nyilvánosségra hozza valaki. De te látsz itt képet?

Én azt hiszem, valami bennem nem stimmel, mert ha ezentúl úgy kell mérlegelnem a szavaimat, hogy melyikkel ki fog "sáfárkodni", akkor nem érdemes megszólalnom. Így is teszek. Köszönöm azoknak, akik segítettek, jó tanácsokat adtak, és bátorítottak. És ha megtudom hogyan kell, küldök képet a fiamról, hogy láthassátok, soha nem rejteném el a világ szeme elől. mns-em nincs.

Nem is lesz. Sok szerencsét kívánok nektek, és a gyerekeiteknek is.

"Mindenik embernek a lelkében dal van

és a saját lelkét hallja minden dalban,

és akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek.."

Andi .Ja, a teljesség kedvéért, -ha valaki esetleg cikkezni szeretne, és ehhez megkeres valamelyik fórumon-: Bognárné Lipusz Andrea, Marcali

901. SF (válaszként erre: 898. - Lipuszandi)
2008. júl. 9. 18:16

Nem, Andi, én nem vagyok szerencsétlen. Én téged se tartalan annak. Emlékeim szerint, amikor írtam a cikket, még nem említetted itt a fórumon, hogy ilyen bajotok esetleg lenne. Napokig vártam a válaszodra, közben jöttek-mentek a levelek. Joggal hihettem, a hallgatás beleegyezés. Azt hittem, azért írtál olyan őszintén a nehézségeitekről, mert hozzá akartál tenni a mondanivalómhoz.

Részemről ennyi volt.

900. gerna (válaszként erre: 898. - Lipuszandi)
2008. júl. 9. 18:14
Nem jön ez a rész! de hát tudod, hogy amit az ember a fórumon vagy priviben, msn-en, emilben leír, esetleg képet rak fel - onnan kezdve bármi megtörténhet :(
899. SF (válaszként erre: 897. - Gerna)
2008. júl. 9. 18:13
Késő, már kitöröltem.
2008. júl. 9. 18:11

igen, mostmár TÖRÖLHETD.

most jön az a rész, hogy a gonosz lipuszandi, és a szerencsétlen SF esete..

Te jó ég.. Én fogok itt magyarázkodni??

Andi

897. gerna (válaszként erre: 896. - Lipuszandi)
2008. júl. 9. 18:11
De SF csak itt, a fórumon írta a nevedet! ott a másikon nem. Mindjárt megnézem mégegyszer.
896. lipuszandi (válaszként erre: 892. - Gerna)
2008. júl. 9. 18:09

Bocsáss meg, de a Nők Lapjában az én szavaim hangzanak el.Azok a szavak, amiket igazságnak tartok, és látom a cikket, ami meg fog jelenni.

Félreértelmezel valamit: Én nem a nyilvánosságtól félek, büszke vagyok arram ha a nevemmel lendíthetek ezen az ügyön, ezért is vállaltam.

Az említett cikk nem az én szavaimból épült fel, nem kérdezték meg, akarom-e, hogy az "esetemről" harsogjanak? Tényleg nem éred?? MIt szólnál, ha a kisfiadról, mint "szükségét tartani nem tudo" szerencsétlen autista gyerekről olvasnál, olyanok között, akikben megbíztál. Igazságtalan vagyok? Gondold át.

Andi

895. SF (válaszként erre: 892. - Gerna)
2008. júl. 9. 18:08

Hagyd, igaza van. Igaz, hogy a cikkben név nélkül, általánosságban szerepelt egy kisfiú, aki össze volt zavarodva, komoly problémái voltak, csakhogy ez mind innen a fórumról származott, és nem a magánlevelekből. Nem tudom, miért nem kapta meg pont a cikket, pedig elég sokáig vacakoltam vele, kiemelve, amit esetleg magára vonatkoztathat.

Mindenesetre ha ennyire sérti, amit úgyis megosztott másokkal, hát legyen, kitöröltem a cikkből.

Ezúton elnézést kérem még egyszer.

894. gerna (válaszként erre: 892. - Gerna)
2008. júl. 9. 18:05
Francba! országos hetilap.
2008. júl. 9. 18:05

SZERTNÉM KÖZÖLNI VELETEK, HOGY AZ ILLETŐ HÖLGY MOST ÍRT NEKEM, HOGY Ő "ÚGY EMLÉKEZETT, HOGY ELKÜLDTE NEKEM A CIKKÉT", HOGY MEGNÉZHEESEM. MOST VETTE ÉSZRE, HOGY MÉGSEM KÜLDTE EL, CSAK AKRTA. NA, EZ MÁR TÉNYLEG SOK.

Agnu, nem rád haragszom. Ne kérj elnézést.

Andi

892. gerna (válaszként erre: 888. - Lipuszandi)
2008. júl. 9. 18:02

Ugye tudod, hogy igazságtalan vagy SF-fel? te írtad, hogy a Nők Lapjában lesz rólatok cikk - akkor fog az egész ország a te nevedről és esetedről beszélni. Hogy itt a fórumon megemlítette, lehet, hogy nem kellett volna, de valamivel zártabb kör, mint egy országos napilap.

És magaddal is igazságtalan vagy, ha emiatt el akarsz menni a fórumról.

2008. júl. 9. 17:59
Hát, ez már egy kicsit sok,mi az hogy " meddig kellett volna várnom"? Inkább keressetek még külföldi igazolható eseteket.
890. Agnu (válaszként erre: 883. - Lipuszandi)
2008. júl. 9. 17:55
Andi! Bocs, hogy Rátok hivatkoztam. Nagyon sajnálnám, ha elmennél erről a fórumról. Még 1x bocs, és kérlek maradj!
889. Klendi (válaszként erre: 886. - SF)
2008. júl. 9. 17:47
Olvasd vissza magad! Írtál nevet!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook