Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én erbium yag lézeren voltam párszor.
Szeretném tudni mi a különség én is.
15-re volt időpontom frakcionált mimropixelesre 50 ft (lemondtam még most is köhögök, jó lesz a késöbbi időpont is nekem, nem is bánom most karácsony elött) . Az erbium is kb. ennyi 50-60 amin én voltam.
Kolbi a szakértő. Talán a frakcionált kicsit erősebb?
Már próbáltad, és bevált? Ha mutatsz előtte-utána képeket én is kipróbálom :D
Nagy baj, ha nekem philipsem van? Üsse kő, veszek tefalt, nehogy ezen múljon!
Sziasztok!
Szertnék megbízható helyet co2 frakcionális lézeres kezelésre. Hátha már volt valaki. Köszönöm!
Na, hát akkor mi már meg is egyeztünk!
Már csak rá kell őt vennünk. Mondott valamit múltkor, amikor felvetetted?
Szia!
Lehet hogy Te nem emlékszel pont én hoztam fel Kolbinak, hogy csináljon ingyen reklám kezelést valakinek innen a fórumról.
Mondtam nem nekem, mivel én találtam ki.
Biztos nem gimik környékén jártál, ott még télen is haskilógós póló a divat.
Tovább szeretném fejleszteni a játékötletedet!
A Réka-kitalálós nagyon jó, csak még nincs nyeremény. Most viszont, biztos láttad, megjött Kolbi, és azt mondja, nagy gondban van, mert még nem vett nekünk karácsonyi ajándékot. Mi lenne, ha az lenne az ajándék, hogy aki először felismeri Réka bejövetelét, az nyer Kolbitól egy grátisz, 10 évet jelentő arcbőrfiatalítást? Ha gondolja, könnyítésképpen konzultálhat a másik oldalon emlegetett neves lézeres szakemberrel, tudjátok, akivel kapcsolatban Hoxa is érdeklődést mutatott.
A kezelést addig kellene ismételnie, amíg a hatását mindenki egyöntetűen el nem ismeri. Ha nincs megegyezés, Réka szava dönt.
Ha a nyertes nem akar élni a lehetőséggel, beválthatja egy ingyenes bőrgyógyászati szakrendelésre tetszőleges témában.
Mit szóltok?
Néztem!
Meghagyom a fiataloknak, nekem így is nehezen jönnek fel a cippek a csizmámom. Kibírom ez legyen a legkevesebb, ha lehet nem hordok csizmát. Sok fiatalnak még júniusba is csizma meg bakancs van a lábán. Most ősszel egyszer olyan hülyén éreztem magam, elmentem pestre tök jó idő volt. Nem emlékszem talán szept-be lehetett. Megyek a vonathoz én abba a ruhámba ami a képeim között is van az encián fa mellett állok + fehér boleró + fehér táska, fehér nyári cipő. Mindenki farmer sötét őszi bézerek stb. Ilyen hülyén rég éreztem magam. Tanultam belőle. Ősszel már el kell felejteni a nyári ruhát akármilyen jó idő van.
Dóra
Szia, Peonia!
Elaludtál igaz? Nem nézted a vádlikat.
És egyáltalán nem bántottalak. Egyszer estem neked, véletlenül. Vedd úgy, hogy a szokásos női szeszély. Ha idejössz, mit vársz? Pipafüstöt?
Na, tényleg jó éjt.
Szia!
De észreveszel mindent!
Minden megy csak akarni kell.
Ne add fel!
Még gyorsan válaszolok, késik a betegem... aztán én is lelépek.
Kolbi
Értettem. Akor megyek, és kidobok egy csomó pénzt egy ilyen elektronikus kacatra, bocsánat, tabletre. Azon nézem majd a reklámokat a csiganyálról.
Jó éjt.
Sok autószerelő, amikor elkezdi a munkát, akkor a sima motorolajjal bekeni a kezét, mely egész nap védelmet nyújt a maró gázolaj ellen. A gyermek seggét a paraszt a padon lógó szalonnával kente be, ha a szar kicsípte. A legtöbb férfi, ha a keze vagy az arca kiszárad, a legegyszerűbb krémmel keni be magát, amit talál a polcon. Sok szakács munka előtt étolajjal vagy jobb esetben olíva olajjal keni be a kezét.
És lehetne sorolni a példákat, hogy józan parasztésszel mit tesznek meg az emberek. És legtöbbször helyes is az út. Az évtizedes tapasztalatokat nehéz felülírni. Az ilyen csiganyálat meg vegye meg az, akinek mindig az újdonság kell, mert kellően „nyitott”.
Az élet egyik lényege, az okosabb ember elveszi a butább pénzét!
Kolbi
Csak hülyéskedtem, viccoltam. Nem lehet?
Akkor vegyél Karácsonyra tabletet vagy valami más kütyüt, akkor majd igazán kedvetlen lehetsz, amikor eltaposnak az elektronikai cikkek között.
Vagy ajándékozz szépségutalványt, magadhoz.
Miért, nem jó a csiganyál? Én is kenegettem egy hétig, aztán megfeledkeztem róla. Ott porosodik a többi közt, pedig az is jó drága volt.
(Meglátjuk, erre válaszol-e)
Nem bírtam ki, mert megsajnáltam, mert rávitték a jégre...
Nem értem, miért bántasz? Valamit rosszul írtam? A tartalomra válaszolj, ne személyeskedj! Én nem akarok a mindent megmondó, moderátor szerepében tetszelegni.
Vagdossátok magatokat, ahogy gondoljátok, de előtte kérdezzetek meg olyan embert, aki már legalább 10 éve műtette magát. Az a tanulságos!
Kolbi
Na, itt van Okoskolbász. Most hogy Réka elment, hogy ne legyen nagy a létszámhiány, igaz?
Ezt már nem bírtad ki? Hogy a kolléga nyilatkozik a TV-ben. Az előbb akartam rólad megereszteni egy pistikés viccet, de visszafogtam magam. Gondoltam, jobb lesz, ha a saját pofámon próbálok meg röhécselni, azon bezzeg nem megy, na ugye.
Vegyél Karácsonyra fáslit, az is jó a vádlira.
Ez a szokásos televíziós faszság! Hívják a szakértőt, mert valaki nagyokos olvasott valahol egy cikket. Engem is hívtak, hogy bőrgyógyászként kommentáljam, amikor egy speciális csiganyál végighúzva a bőrre kerül, és az milyen tápláló, hatásos. De ugyanígy volt ez a pikkelysömörösök hámjának a halak általi felzabálásával. Ezeket a kis, semmire sem való híreket becsomagolva, spanyolviaszként terítik.
Botos injekciót az orr vonalától lejjebb nem szokás adni, mert rengeteg komplikáció és nem kívánt hatás léphet fel.
Kolbi, még nem vettem semmit sem karácsonyra, ez a nagy baj!
Ó, nagyon köszönöm. Abban nem vagyok érdekelt. Mondta ugyan KZs vmelyik videóban, hogy a nyaki botoxtól is nagyon szép gégemetszéshez lehet jutni, de már az se keltette fel az érdeklődésemet.
Mit ki nem találnak! Ha ezt a Hamupipőke nővérei tudták volna, a lábujjukba kértek volna botoxot, és akkor az a mese is tovább tartott volna.
Vádlim meg szemöldököm van bőven! Akár Cumusnak is jutna mindkettőből :)
Hm, nyakra vajon mi lenne jó? Egyelőre tornáztatom, de csak izmosabb lesz, nem szebb :(
Na, együtt léphetünk be a Nagyeszűek Klubjába. Kolbi mond nekünk egy pistikés viccet.
Kapcsoljátok be a tévéket, légyszi, aki már felébredt az altatásból!