Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Te meg olvasd el, amit arra írtam.
Nem először kérdeztelek erről-arról, kértem tanácsot.
Amire mérges vagy, az a saját fejedben keletkezett. De sajnos az írott szöveget félre lehet érteni, belátom.
Nem rád gondoltam, Kolbi, elolvashatnéd legalább a legutolsó bejegyzéseket és akkor látnád.
Különben is pont fordítva értettem, mint ahogy te érted. Rólad mindenki tudja, hogy orvos vagy, miért írtam volna ezt? Elég lenne logikusan gondolkodni.
Mentegetőztél egy válaszban, és megnyugtatásnak írtam, hogy miért ne írhatnád azt: magamat ajánlom. Ha én értek valamihez, meg merem írni annak, akit érdekel, hogy magamat ajánlom, és szívesen segítek.
Nem tudom, miért van, de én olyan sok orvosban érzek halálos sértődöttséget mostanában. Mi a csuda bajotok van?
Hát kire? Olvasd el figyelmesen az írását, meg az utána jövő kommentet is!
Kolbi
„Szerintem nyíltan el lehet azt mondani, hogy magamat ajánlom.”
Nem lehet kiírni, mert az reklám lenne, és kitiltanának. Provokálsz? Meg amúgy sem magam ajánlom, hanem egy álláspontot képviselek (szerencsére egyre többen értik meg), miszerint nincsen egy csoda módszer, csak a folyamatos munka, áldozatos bőr-, test- és lélekápolás hozza meg az eredményt.
„Csak az a csúfság, ha páciensnek mutatjuk magunkat, mikor pedig suttyomban orvosok vagyunk.”
Ez hazugság, miért járatod le magad? Minden tapasztalt fórumos tudja, bőrgyógyászként okoskodom, osztom az észt, és nem adom ki magam páciensnek. Ezt már többször hangsúlyoztam. Könnyen hiteltelenné válsz a vádaskodásoddal.
Nagyon sok érdeket zavar a szabadságharcom, a kijelentésem, hogy nincsenek csodaszerek! Egy ilyen „harcom” már volt az Index Lézeres szőrtelenítés fórumon. Ugyanúgy jött be az olcsó villanófény, mint most a fókuszált ultrahang az Ultherapy, a Doublo meg a Hifu.
A kozmetikai villanófény már évek óta működött külföldön, mint egy alternatív, magyarán egyenértékű választási lehetőség a szőrtelenítésnél a gyantának, a borotvának, és az epilátornak. Akiknek a bőre a fent említett eljárásokat nem bírta, begyulladt, kipattogzott, annak ajánlották, mint átmeneti szőrmentességet adó eljárást, a villanófényt, az ipl-t. A bőr szebb lett, átmenetileg nem nőtt szőr. Az ipl alkalmas szőrtelenítésre? Igen alkalmas. Végleges, vagy sokáig tartós szőrmentességet ad? Nem. Itthon meg a kozmetikusok végleges és fájdalommentes eljárásként a tudatlan páciensek ezreit csapták be, míg a munkájukat gondosan végző nagy lézerklinikáknak rontották a lehetőségeit.
Most hasonló átverést látok a fókuszált UH kezelésnél is, mely az arcemelésre jobb az általam végzett módszernél, de nem egyenértékű a plasztikai sebészettel. Ahogy hirdetik. Az idejáró, olvasgató hölgyek az összekuporgatott pénzüket szeretnék odaadni egy várva várt csodaszerért, szeretnék elkerülni a kést és egy egyenértékű megoldást kapni. És ez így nem igaz! A vásárlók tudatos becsapása. Kaptok részletes árlistát valamelyik honlapon? Nem. Törvény írja elő, az árat, mint egy kenyérboltban, fel kell tüntetni. Olyan nincsen, egyénileg kalkulált árakat adunk. Ugye, mint a kenyérboltban. Ki, milyen ruhában lép be.
Az elektroporáció rádiófrekvenciával működik. Amúgy, ha „páciensnek adom ki magam”, akkor miért kérdezel?
Kolbi
Sziasztok, rádiófrekvenciából már hülyére olvastam magam, külföldi oldalakon csak ez van (:. Én is ennek köszönhetem a bajomat.
Lézert még nem próbáltam.
Kérdeztem Okoskolbászt az elektroporációról, hogy az szintén rf-val történik-e, mert nem egyértelműek a honlapok, a legtöbb helyen azt írják, hogy igen. Ő nem foglalkozik vele, így idézetet küldött: 2063.
Napraforgó, szerintem az arcod sokkal jobb lett a szálbehúzástól. Nekem a képen jól látszik a különbség.
Megnéztem a képeket, de én mintha látnék javulást az FTC-től.:))
Köszi,hogy beengedtél!:))
Egyébként döbbenet,hogy már szinte mindenhol hirdetnek mindenféle lézeres és rádiófrekvenciás kezelést, de eddig SEHOL nem mondták,hogy milyen egyéb hatásai lehetnek...
Már régebben írtam,hogy nekem rádiófrekvenciával a hasamat kezelték, kb. 20 alkalom és a feszesedés kevéssé látványos rajta mint a zsírvesztést. Gondolom ha az arcot kezelik, ott is ez történik. De persze lehet én nem értek hozzá és arcon más a kezelőfej az erősség...stb.
Látom amiről beszéltél
Nem lehet hozzá szólni,így akartad?