Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Megkerested a dalt,nagyon szép érdemes.
A nagy Ő-nek kéne műtét közbe szerencséért fohászkodni, de fene tudja a "hol jár az eszem" dalra műt, ahelyet hogy K.Zs. dalát dudolná műtét közbe. Lehet szebb munkák születnének.
Dóra
Ó, de jó nektek. Nyóckor alunni vágy a dolgozó nép is. De hiába.
Múltkor, mikor Peonia írta, hogy KZs énekli az Adjon az Isten szerencsét, összekevertem. Gondolkodtam, mikor énekli azt? A konzikon?
(Koncz Zsuzsa énekli :))
Szia!
Elvileg tudok nyomni.
Csak feledékeny vagyok, reggelre elfeljtem. Már kitaláltam valamit, írtam egy cetlit a konyhapultom van. RTL reggel 8 óra: De mi van ha elalszom? Csörgőre már nem húzom fel az órát.
Vagy sikerül vagy nem.....
Nekünk van, igaz csak ritkán nézem.
Jó lenne megnézni csak félek reggel elfejtkezem rólam, mert csak este kapcsolja be a férjem.
Dőra
Sziasztok!
Próbálta már valaki a Doublo kezelést?
Mi a véleménye róla?
Így igaz!ezért nem perel,....meg is írtam a hoxanak
De most jól felhúztam magam,írtam a face oldalára!...bár azt törölni fogja
Szia!
Én a másik fórumom most nagy ő-nek neveztem.
Nehogy ne nagy Őzhessek, ne vegye magára.
Én peonia vagyok. Holnapról ha itt a hátam mögött kavicsnak hívnátok, lehet sose jönnék rá hogy rólam van szó. Esetleg ha írna valaki arról a legidősebbről beszéltek?
De, lehet úgy. Csak azt mondja H, hogy akkor is felelősek vagyunk azért, amit írunk. Ezt sosem gondoltuk másképp, nem igaz?
Nem azért írunk fantázianéven, mert bujkálunk, hanem mert nem mindenkivel akarjuk tudatni az életünk többi részét is. Hanem csak azokkal, akikkel beszélgetni is akarunk. De sokan olvassák olyanok is, akikkel nem szívesen beszélgetnénk. Feltételezem.
Erről van egy gyönyörű könyv meg film, biztos sokan ismeritek: Orlando. Virginia Woolf/Sally Potter.
"Ne sápadj meg, ne száradj el, ne öregedj meg!" - ez volt a királynő feltétele a birtok adományozásánál. És Orlando igyekezett teljesíteni.
Ezek szerint mi is megpróbáljuk?