Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mosogatógépben mitől maradnak vizesek az edények? fórum

Mosogatógépben mitől maradnak vizesek az edények? (tudásbázis)

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Alnisa)
ma 17:11
Igen, megneztem most, 30 perceset hasznal, nem eg a szaritas piktogram.szarit, de nem teljesen.
24. Channa* (válaszként erre: 23. - Fenevigye)
ma 11:48
Az enyémnek is. 3 éves Bosch
ma 11:05
Érdekes hogy milyen mosogatógépek vannak. Az enyém Maytag, nagyon régi, tökéletesen működik. Az edények teljesen szárazak a program után. Itt volt amikor vettem ezt a házat, beépített, az volt 38-éve. Az ajtó zárva marad, addig még én ki nem nyitom.
22. asztanaviszta (válaszként erre: 21. - Asztanaviszta)
ma 10:46
Mármint az ajtó kinyílik, de nem dől ki a gőz.
21. asztanaviszta (válaszként erre: 20. - Channa*)
ma 09:51

Nem.

Mivel ez a szárítási ciklus vége előtt 5 perccel történik.

Tehát 5 perc szárítás - addigra szinte teljesen szárazak az edények - történik nyitott ajtó mellett.

Gyorsabban hűlnek és nem a nedves gőzben állnak.

20. Channa* (válaszként erre: 17. - Asztanaviszta)
ma 09:31

Az enyém nem nyílik ki. Nem is örülnék neki.

Ez az ajtó kinyitás azt jelenti, hogy tényleges kinyílik és dől ki a gőz?

19. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:42
van olyan program amin nem szárít. Nálam egy csak a 15 perces, igazából öblítő program. A 30 percesnél már szárít, de nem olyan hosszú ideig, így nem olyan szárazak az tányérok, mint egy rendes programnál. Én mindig rányomom a rövidítést a 70 fokos programra, így 1,5 óra mindennel együtt. Rövidebbre nem érdemes, mert nem lesznek tiszták az edények, sőt büdösek maradnak.
Nagyon köszönöm mindenkinek.
17. asztanaviszta (válaszként erre: 12. - Channa*)
ma 07:07

Az ajtó automatikus kinyitása a szárítási program része.

Nekem AEG van és a szárítás utolsó 5 percében nyitja ki automatikusan az ajtót. (12 terítékes)

A fiam lakásában 9 terítékes Elektrolux van, az is hasonlóképp működik.

tegnap 20:53

Beleolvastam néhány leírásba. Egyértelműen nincs leírva, hogy mindig szárít, de az több leírásban szerepel, hogy akkor működik a szárítás funkció, ha a kijelzőn ott van a jel ami kis tálkára \__/ hasonlít és gőzölög Nem tudok gőzölgő jelet írni, de ilyesmi: [link]

Tehát, ha ilyen ott van a programnál, akkor fog szárítani.

Úgy veszem észre, hogy a legrövidebb programnál nem szárít az AEG, így válasszanak másik programot.

Én úgy szoktam csinálni, hogy este bepakolom és akkor indítom el, amikor megyek aludni, hogy senkit ne zavarjon a mosogatógép. Ráér éjjel elmosogatni.

15. Channa* (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:19

Ha keskeny (45 cm), akkor 9 teritéskes, ha széles (60 cm-es), akkor 12;)

Én rákeresnék az AEG mosogatógépre és ami legjobban hasonlít rá, azt olvasnám el.

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Asztanaviszta)
tegnap 19:01
Nem én használom, fiamék. Nincs hozzá haszn. Utasitás.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Channa*)
tegnap 18:58
Bérelt laķás, beépitett m gép, azt sem tudom, hány teritékes.
12. Channa* (válaszként erre: 11. - Fincsi5)
tegnap 18:29

Elvileg, nem is kellene kinyitni az ajtót, kb. addig, amit írsz, mert jönnek ki a gombák, stb.

Régebben ezt olvastam.

11. fincsi5 (válaszként erre: 5. - Boldogabban)
tegnap 18:10

Szerintem is ez a helyzet. Nálunk örök vita van, ha férjem veszi észre, hogy lejárt, kinyitja az ajtót, ömlik a gőz ki, ahelyett, hogy szárítana. Én kb 40 perc múlva, vagy amikor eszembe jut, nyitom ki, már minden száraz.

kb. 16 éves Elektrolux

tegnap 18:03

Az én gépem ajtaja nem nyílik ki automatikusan.

Nekem bosch mosogatógépem van.

Minden programon szárít, de ha rosszul teszek be valamit, vagy elfordul, akkor abban benne marad a víz.

tegnap 18:01

De jó, hogy itt vagy! Végre egy okos asszony! Vagy egy újabb, aki a rakást növeli?

Ja nem!

Te annyira buta vagy, hogy azt elképzelni sem lehet.

Te, aki vagy nem tud magyarul, mert képtelen volt megtanulni.

Vagy aki kint él néhány éve és annyira tyúk eszű, hogy már is elfelejtett magyarul írni.

Te, aki kövér és azt sem vagy képes felfogni, hogy hogyan kell lefogyni és megtartani.

Te mered az itteni nőket minősíteni?

15 db hozzászólásod van összesen, és mindből sugárzik a butaság, ostobaság és tahóság.

Gratulálok! Szerintem töröld a regisztrációdat, mert senki nem kíváncsi arra, hogy mit brekegsz itt.

Ja, nem kell semmi szárítósz@rság a mosogató gépbe. Ezt csak a nagyon ostoba nőnek csúfolt egyedek hiszik el, mint a calgont:DDDD

tegnap 17:58
Az ajtót pedig nem nyitja ki, hanem a lakatot oldja fel.
tegnap 17:57
Szerintem minden programon szárítani kell neki. Az enyém szárít.
6. asztanaviszta (válaszként erre: 5. - Boldogabban)
tegnap 17:36
A legtöbb gépnél az ajtó nyitás automatikus.
tegnap 17:33
Rögtön mosogatás után nem szárazak, az normális. Nyisd meg az ajtót és várni kell.
tegnap 17:16

Nézd meg a leírást.

Vannak mosogatógépek, amelyek a rövid (25-30 perces) programoknál nem szárítanak.

Miért használod ezt a programot?

Én általában az u.n. automatikus programot használom. Ez a szennyezettségtől függően állítja be a mosogatást.

Plusz a végén kinyitja a mosogatógép ajtaját, ezért nem kell figyelnem, mikor fejeződik be.

3. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:08
Mindegyiken száraznak kellene lennie, nekem is rövid programon mosogat, de szárazak az edények. Esteleg szerelő?
2. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:06

Leírásban mi van?

Én állandóan ugyan azt a programot használom. 1 órás, éjjel indítom el és reggel minden száraz benne.

tegnap 16:55

Mosogatogep nem szarit 2.0

Ujra irok, korabban mar volt kerdes ez ugyben.

Rovid programon mosogatas utan vizesek a targyak. Lehet, a program valasztas a hiba?

Vagy mindegyiken szaritania kell?

Esetleg valami plusz futest bekapcsolni? Aeg, nem tudom hanyteritekes beepitett.

Koszonom szepen a valaszokat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook