Mosogatógépben mitől maradnak vizesek az edények? (tudásbázis)
Nem.
Mivel ez a szárítási ciklus vége előtt 5 perccel történik.
Tehát 5 perc szárítás - addigra szinte teljesen szárazak az edények - történik nyitott ajtó mellett.
Gyorsabban hűlnek és nem a nedves gőzben állnak.
Az enyém nem nyílik ki. Nem is örülnék neki.
Ez az ajtó kinyitás azt jelenti, hogy tényleges kinyílik és dől ki a gőz?
Az ajtó automatikus kinyitása a szárítási program része.
Nekem AEG van és a szárítás utolsó 5 percében nyitja ki automatikusan az ajtót. (12 terítékes)
A fiam lakásában 9 terítékes Elektrolux van, az is hasonlóképp működik.
Beleolvastam néhány leírásba. Egyértelműen nincs leírva, hogy mindig szárít, de az több leírásban szerepel, hogy akkor működik a szárítás funkció, ha a kijelzőn ott van a jel ami kis tálkára \__/ hasonlít és gőzölög Nem tudok gőzölgő jelet írni, de ilyesmi: [link]
Tehát, ha ilyen ott van a programnál, akkor fog szárítani.
Úgy veszem észre, hogy a legrövidebb programnál nem szárít az AEG, így válasszanak másik programot.
Én úgy szoktam csinálni, hogy este bepakolom és akkor indítom el, amikor megyek aludni, hogy senkit ne zavarjon a mosogatógép. Ráér éjjel elmosogatni.
Ha keskeny (45 cm), akkor 9 teritéskes, ha széles (60 cm-es), akkor 12;)
Én rákeresnék az AEG mosogatógépre és ami legjobban hasonlít rá, azt olvasnám el.
Elvileg, nem is kellene kinyitni az ajtót, kb. addig, amit írsz, mert jönnek ki a gombák, stb.
Régebben ezt olvastam.
Szerintem is ez a helyzet. Nálunk örök vita van, ha férjem veszi észre, hogy lejárt, kinyitja az ajtót, ömlik a gőz ki, ahelyett, hogy szárítana. Én kb 40 perc múlva, vagy amikor eszembe jut, nyitom ki, már minden száraz.
kb. 16 éves Elektrolux
Az én gépem ajtaja nem nyílik ki automatikusan.
Nekem bosch mosogatógépem van.
Minden programon szárít, de ha rosszul teszek be valamit, vagy elfordul, akkor abban benne marad a víz.
De jó, hogy itt vagy! Végre egy okos asszony! Vagy egy újabb, aki a rakást növeli?
Ja nem!
Te annyira buta vagy, hogy azt elképzelni sem lehet.
Te, aki vagy nem tud magyarul, mert képtelen volt megtanulni.
Vagy aki kint él néhány éve és annyira tyúk eszű, hogy már is elfelejtett magyarul írni.
Te, aki kövér és azt sem vagy képes felfogni, hogy hogyan kell lefogyni és megtartani.
Te mered az itteni nőket minősíteni?
15 db hozzászólásod van összesen, és mindből sugárzik a butaság, ostobaság és tahóság.
Gratulálok! Szerintem töröld a regisztrációdat, mert senki nem kíváncsi arra, hogy mit brekegsz itt.
Ja, nem kell semmi szárítósz@rság a mosogató gépbe. Ezt csak a nagyon ostoba nőnek csúfolt egyedek hiszik el, mint a calgont:DDDD
Nézd meg a leírást.
Vannak mosogatógépek, amelyek a rövid (25-30 perces) programoknál nem szárítanak.
Miért használod ezt a programot?
Én általában az u.n. automatikus programot használom. Ez a szennyezettségtől függően állítja be a mosogatást.
Plusz a végén kinyitja a mosogatógép ajtaját, ezért nem kell figyelnem, mikor fejeződik be.
Leírásban mi van?
Én állandóan ugyan azt a programot használom. 1 órás, éjjel indítom el és reggel minden száraz benne.
Mosogatogep nem szarit 2.0
Ujra irok, korabban mar volt kerdes ez ugyben.
Rovid programon mosogatas utan vizesek a targyak. Lehet, a program valasztas a hiba?
Vagy mindegyiken szaritania kell?
Esetleg valami plusz futest bekapcsolni? Aeg, nem tudom hanyteritekes beepitett.
Koszonom szepen a valaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Érdemes venni mosógatógépet?
- Mosogatószer ízű edények a mosogatógépből
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Rossz a mosogatógép-tabletta?
- Foltossá tette a poharaimat a mosogatógép, mit csináltam rosszul?