Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jó, de honnan tudod? Megérzés? vagy a látványelemekből? :)
Szia, Grizus, ez mi: Kleanth..?
Starshiny írta, és hogy Szegeden, de mostanában nincs itt, pedig a részletek engem nagyon érdekeltek vona.
Tordai Terinél ez nem látszik,szép lett ,neki is volt
Volt JG-nek!
Détárinak nagyon meg van húzva+agyon lézerezve,botoxolva,...na öt ne vegyük példának, mert ronda
De én nem vitatkozom!tudom
Biztos igy van, én is próbálkozom az arctornával, de még csak amatőr módon. A szem körüli izmok erősitése lenne a legfontosabb, mert az egyik szemöldököm pár mm-t lejjebb van és persze az az oldali szemhéj is lógósabb. A halántékizom erősitést még nem ismerem :o
Szerintem nem volt plasztikája. Plasztika után ugyanis megfigyelhető, hogy az arcon oldalirányban természetellenes ráncok alakulnak ki, illetve a mosoly túl széles, feszített lesz. Pl. Détárnak ilyen, bár róla se tudom a plasztikát, de nála speciel ez látható. Kleanth..se kezelése biztos volt, de azt nem tudom, hogy az ebben a korban mennyire tartós.
Szerintem ez adottság és életmód kérdése is. Milyen a mimikád, berögzült szokások, mennyire vigyázol a bőröd állapotára....és a vesszőparipám, az arctorna, elvileg, ha sikerül a szemhéjak körüli, a homlok, halánték és a szemöldököket mozgató izmait megerősíteni, akkor helyén tarthatod a bőrt. Majd 20 év múlva térjünk vissza rá vagy 10 vagy 5 vagy 2.:)
A felső szemhéja szerintem gyönyörű, én elfogadnám, (az tuti, hogy műtött!) de szép nagy a szeme is hozzá. Tényleg igaz lehet, hogy a f.szemhéj műtétet, ha jól sikerül soha többé nem kell ismételni?
Valaki itt irta, hogy 40-50 ml sajátzsirral töltette fel az arcát. Azért az elég nagy mennyiség, hogy kisimuljon az arcbőr. A hyaluronból ez megfizethetetlen lenne.
Nem fogyott, mindig ilyen sovány volt. Szerintem is összeesettebb az arca.
Az előbb megnéztem Nati képeit, nekem azért sokkal jobbank tűnik a műtét után.
Hahó, Nati!
Aha. És a szemhéja ?:) Az alsó ?:)
Szegény...
Amilyen gyűrött volt az arca, kizárt, hogy oda elég csak a töltés. Szerintem.....
Amúgy azt mondja, JG-nek csak azt csinált. Mert nem egyezett bele a műtétbe. Hát lehet: ő nagyobb dolgokat szeret csinálni egy ülésben.
Réka mondta tegnap, hogy szerinte műtét is lehetett azért. Már Tanti is mondta ezt, de honnan lehet ezt gondolni?
Hát ez az. Anyu azt mondja, lehetséges, hogy JG-t pótlólagosan is töltögeti, és így az látszik, hogy megmarad. Dehát nem tudni, hogy így van-e, ez csak egy felvetés. Nagyon kíváncsi lennék én is, meddig marad meg és hogyan. Ráadásul "kalcifikációról" olvastam: sok esetben, ha meg is marad, megkeményedik egyes pontokon. Valaki írt ilyet a relaselfen, hogy nagyon szép volt, de hosszabb idő után a szeme alatt keményebb göbök keletkeztek, amiket ki kellett halászni. De végül ki lehetett szépen szedni. Meg más oldalakon ugyanezért nem javasolják pl. a mellbe tölteni a saját zsírt, mert kemény pontok lehetenek és még a mammográfián is tévesen kelti a problémás csomók látszatát.
Mármint KZs tartja karban JG-t a JG reklámhatása miatt:) Félreérthető volt :) (Anyukámnak ez a véleménye).
Azért én kiváncsi lennék, hogy 40-50 ml saját zsír mennyire lehet tartós, azzal együtt hogy utána lehet tölteni. Önmagában ezt sztem KZs nem szívesen csinálná meg senkinek. Ez nem az igazi feladat számára.
Affene. Köszi szépen!
Bár anyukám azt mondja, őt rendszeresen karbantartja majd a dokija pont a reklámhatás miatt. De nekünk már nem csinálná meg, legalábbis nem a reklámhordozásért.
Szia!
Olyan fital és szép vagy, kíváncsi vagyok mit mond.
Dóra
nagyon szépen köszönöm!! :) mindenről beszámolok majd itt! :)
Húú, kíváncsi leszek mit mond majd. Biztos lebeszél:) De akkor kérd meg, hogy mutassa meg, milyen eredmény lenne ha mégis megcsinálná. És akkor el tudod dönteni, hogy a változás neked megéri e.Sok sikert!:)
megvan az a konz. időpontom dr. tru.-hoz! nem bírok magammal..:D meglátjuk h mit mond.
Igazából nem olyan éles a felvétel, ha kinagyítjuk, kicsiben meg nem látni jól. :O
Ez jó, akkor ne legyünk celebek :D Én is belenéztem a videóba, de itt sokkal jobban nézett ki a JG, mint a Magyarország szeretlek vasárnapi adásain.
Kezd megint töredezni az arca a felszívódástól vagy csak fogyott.
A rádió épülete körül sokat jártam 15 éve kb., láttam olyan embereket, akik a tv-ben voltak akkor és a nők közül többen is elképesztően, ijesztően soványak voltak élőben, pl Kndr Ktlin, és mások is. A TV kövérít asszem.
Köszi szépen!
Itt tök szép. Mondjuk rengeteg smink nyilván, de az a ráncokat nem takarná, nem?
Lehet, hogy már elmúlt a botox hatása:)
Mondjuk a Liptai is gyönyörű a tv-ben, mégis mondta, aki látta, hogy élőben nem annyira...
Azért azt ne felejtsétek el,hogy profi sminkes sminkeli,,,,,,de szép
További ajánlott fórumok: