Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogyan működik egy 10 éves autista gyermeknél egy fogászati kezelés? fórum

Hogyan működik egy 10 éves autista gyermeknél egy fogászati kezelés? (beszélgetés)

10. Candy29 (válaszként erre: 9. - Brandy85)
ma 11:10
Igen nálunk is!Már intézkedtem!A szajsebeszeti klinikára megyunk július 8.an!Akkor megnezik és utána 4 hónap a varolista!Ha ne adja isten hirtelen belobbanna a foga akkor előre veszik,mivel már van idopontunk!Holnap a háziorvos megnezi neki nincs e valami nagy gyulladás az inyen!Ma nem tapasztaltam fájdalmat,evett rendesen !
9. brandy85 (válaszként erre: 1. - Candy29)
ma 09:10
Szia! Altatásba végeznek el náluk minden kezelést,Budapesten meg Székesfehérváron.
8. Sz123 (válaszként erre: 3. - Candy29)
tegnap 23:53
Altatásos fogászatot keress. Vagy magán (ha vállalják), vagy fogászati klinika
7. Regin_a (válaszként erre: 5. - Candy29)
tegnap 23:33

dr.Google

[link]

[link]

6. xochipilly (válaszként erre: 4. - Anyagi)
tegnap 23:31
A Bethesdában van autista gyerekek részére fogászat.
5. Candy29 (válaszként erre: 4. - Anyagi)
tegnap 22:51
Baranya megye ,Pécs
4. Anyagi (válaszként erre: 3. - Candy29)
tegnap 22:50

Nem tudom hol laktok, de vannak olyan klinikák, ahol van erre szakosodott fogászat!

Akár el is bódítják!

3. Candy29 (válaszként erre: 2. - Lady Lavender)
tegnap 22:28
Első fogaszatunk lesz,eddig probléma mentes volt a fogsora,most este vacsoránál lattam,hogy oda kapkod belenyul a szájába és attolja az ételt a másik oldalra!Nagyon nem egyut működő sajnos,meg nekem se mutatja meg a fogat!El nem tudom képzelni,hogy tudjak megvizsgálni :(
2. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Candy29)
tegnap 22:22

Előre el kell magyarázni, lejátszani. Én 35 éves autistaval "játszottam".

Ha furnak-faragnak, nincs sokat tenni. A kezelés előtt egészen biztosnak kell lenni, hogy "jelzel, felteszed a kezed, ha bármi fáj".

Ilyen esetben az orvosok is engedekelyek, ha kell, fogd a kezet

tegnap 21:57
Sziasztok!10 éves súlyos autista kislányom van és a fogászati ellátás után érdeklődnék,hogy is működik ez?!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook