Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
[link]
októberi videjóóó JG-vel.
nagyon szívesen! és én is köszönöm h leírtad a véleményedet! :)
Köszi a bizalmat.:) Szerintem még várj egy picit az arcplasztikával, szép fiatal az arcod, minimális a lógás.
Hát elég hülyeség volt felvetnem, de tényleg az a lényeg, hogy tisztázódott. Kár, hogy nem tudja az ember ezeket előre.
Szia, köszi szépen a válaszod. Igen, szerencsére oké minden. A cérnára direkt rá is kérdeztem, de azt moindta, h nem a bőr alatt, hanem az izomban, és nem is ott van. De jó, hogy felvetetted, és így tisztázódott:)
Szia, bocsánat, napközben dolgozom, nem tudok írni, de látom, közben kiderült és minden OK, hálistennek!
Bocsánat, ha megijesztettelek, de tök jó, hogy bementél az orvoshoz, az a legjobb!
Csak írják a kockázatoknál mindenhol, hogy átlátszhat a cérna, és írtad, hogy vékony azért gondoltam, de az a lényeg, hogy nem az!
Annyira kedvesek vagytok lányok,köszönöm mindenkinek aki elmondta mit gondol :)
azt hiszem h most már jó! :P
Szia! Nem állítottad be a hozzászólás gombot a naplódba
Szia! gyere persze,várom a véleményedet! :)
Szia!
Ha beengedsz én szívesen megnézem.
Dóra
persze!:) a véleményedre is kíváncsi vagyok.
Szia, megengednéd, hogy bekukkantsak a naplódba..? Köszi
örülök h megnyugodtál! :) írtam privit is!:P
Nem bírtam tovább,felhívtam és bementem megmutatni (különben holnap kellet volna). Azt mondta, h ez nem a cérna, hanem a bőr van meggyűrve ugyanúgy mint a másik oldalon csak itt nagyobb mértékben, és 100%-osan elmúlik, nem kell aggódni, ez teljesen természetes. Megynyugtatott, h a belső varrat máshol és más alakban húzódik, és nem is a bőrben, hanem az izomban van, úgyhogy semmiképpen nem látszana. Mindenesetre megnyugodtam, és várok:)
a 6 hét ilyenkor a minimum.mindig ezt mondják az orvosok. de azért azt látnod kell h napról napra szebb lesz és jobban kisimul!! mikor mész vissza a dokihoz?
Köszi a biztatást, próbálok pozitív lenni. Ha a cérna felszívódó, akkor fel is szívódik:) Csak akkor van gubanc, ha nem az..Ezt meg is kérdezem a dr-tól, remélem ő is megnyugtat.
Megkérdezhetem, h neked mi volt a problémád a hasplasztika után? És mennyi idő múlva rendeződött?
(csak, h tudjam, hány hét után kezdjek aggódni:)
annyira friss a sebed h kár ezen még aggódnod!!
nekem has és cici műtétem volt,így tudom h ez hogyan működik! én pl bőgtem a has után,most már tudom h felesleges volt :) nyugiiii!!
Köszi, remélem úgy lesz. Főleg azért nagyon bosszantó, mert egyébként remekül gyógyul, és a másik oldal gyönyörű szép...
Dr. Csuha műtött egyébként, és tényleg nagyon szép lett.:) (a csíktól eltekintve)
szia!
ne stresszeld magadat feleslegesen! várj még pár napot vele,biztosan elfog tűnni.
megkérdezhetem h ki műtött? én is szeretnék egy szép áll és arcvonalat :P
...és normálisnak mondható ez, vagy azt jelenti, hogy elrontották a műtétet és újra fel kell nyitni például? Bocs a sok kérdésért, de nagyon aggódom.
Hát olyasmi kinézete van. De milyen cérna ez? Egy felszívódó varrat belül?
Jaj. Csak nem a cérna látszik át? Csak ennyi az ötletem pillanatnyilag. Remélhetőleg felszívódik majd.
További ajánlott fórumok: