Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Ez nem ugyanaz, amit a R...med is hirdet doublo kezelésként?
Nekem a legfőbb problémát az arcbőröm megereszkedése okozza, ezért próbálok infokat
szerezni nem műtéti megoldásokról.
Az R...med-nél nem találtam árakat, a B...klinikán igen, hát mit mondjak, húzós.
Boldog Karácsonyt!
Üdv.: Liza
Sziasztok!
Békés, boldog karácsonyt!
Dóra
Sziasztok! :)
Minden kedves Fórumtársnak és Zugolvasónak áldott, békés, boldog karácsonyt, meghitt ünneplést kívánok! :)
Sziasztok!
Bár én főleg csak olvasok és ritkán szólok hozzá, de köszönöm a sok infót és mindenkinek boldog karácsonyt kívánok. Bár valószínű most nem ezzel vagytok elfoglalva, de erről mi a véleményetek?
Az Ultherapy után végre megérkezett Magyarországra is a HIFU
(nagy intenzitású fókuszált ultrahang) technológia legújabb fejlesztése a UTIMS.
Bárs. Klinika hirdeti.
Angyalkák, köszönöm, hogy megmentettek egy elsietett plasztikai műtéttől. Úgy érzem, hogy itt a fórumon új barátnőkre leltem. Mivel a műtétről még nem mondtam le, továbbra is várom leveleiteket, árgus szemekkel figyelem bejegyzéseiteket.
Én is kívánok Mindenkinek áldott békés Karácsonyt és még boldogabb új Esztendőt! Etus
Boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
angyalkák szétszóvra:)
Nagyon boldog karácsonyt kívánok Nektek!
Örülök,h egy ilyen jó és segítőkész csoportba tartozom! :)
Neked is és mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Angyalkák innen szétküldve!
Szia!
Voltál doublo kezelésen? Említetted, ha meggyógyulsz, megcsináltatod. Remélem, jól vagy és beszámolsz majd a tapasztalataidról. Én is gondolkodom rajta, ezért is szeretnék véleményt hallani róla. Boldog Karácsonyt és Újévet!
Szia, Ilcsike, nincs nagy lemaradásod, mert a verebecskék épp nem csivitelnek, el vannak foglalva a bejglikkel meg a hókiflikkel. Főanesztesünk közben el is hagyott bennünket.
Dehogy követtél el hibát, jól sikerült a szemhéjad, az biztos nem hiba. Viszont, ha a plasztikai sebész elrontotta volna, az nagy hibája lenne neki.
Ha én ezekre a kérdésekre tudnám a választ, már választottam volna magamnak csillagot (doktort). Pont ezeken variálgatok: előbb az alsó szemhéj, vagy előbb az arc, vagy egyszerre a kettő, de ez az orvos az egyikhez nem ért, a másik meg a másikhoz...
Ha azt az ájulós műtétet nézzük, az arcplasztika elkerüli a szem alját. De egy alsó szhéj plasztika meg elvileg tényleg nem ér le odáig, ahol a sebész a csipesszel csipkedi az arcot a szemhéj alatt, ahol neked is vannak a párnácskák. A csipkedős sebész biztosan tudja a megoldást, hozzá kellene elmennünk! Mibe kerül az, ki tudja.
Itt Magyarországon ez megy a fejemben körbekarikába: megyek arcplasztikára+alsó szemhéjra plasztikai sebészhez, akkor az két műtét, mert az alsó szhéjat biztos elrontja, ezért utána mehetek TT-hez korrekciózni.
Ha előbb TT-hez megyek, akkor is két műtét, mert utána arc. De lehet, hogy három, mert az arc után a szem alatt újra elrontódik, ezért újra megyek TT-hez, aki ráadásul fejbecsap, mint Vitéz Lejszló az ürdüngöt: HÁÁÁ' DE MICCCSINÁLSZ???!!!
Ezért lenne szimpi AZs doktornő ajánlata, aki fülön fogna és elvinne a plasztikai sebész kollégájához, akivel közösen jóvátennék a pofámat, de ő most azt az elronthatatlan stratégiát alkalmazza, hogy azt mondja, várjunk, ne kapkodjuk el. Így aztán én is várok és nem kapkodom el (:. Pedig már szívesen túl lennék rajta.
Ha lesz konkrét ötletem, pl. ha jövő év elején végre kihallgatom őket, min vitatkoznak a fejem fölött, és ha még ehhez lesz egy sikerült műtétem is, akkor mindenképpen jelentkezem valami ötlettel.
Anyukád temetésén túl vagytok? (: Megúsztad a puszikat?
Rengeteg elmaradásom van a visszaolvasásban!!!!!
Pedig nekem írtátok a kommenteket lányok, köszi! Bocsi 'pótolok' ahogy az időm engedi!
Veronika lehet, hogy elkövettem egy hibát amikor 2013 novemberben az alsó szemhéjplasztikát (is) megcsináltattam?
Jobb lett volna ha a pasztikai sebészre bízom a MACS lifttel együtt, mert akkor 'odaérnek' a problémás területre?
Mert ugyanis a szemész azt mondja, hogy ez nem szemkörnyéki terület, ő a szemtől kb. 1 cm-re lefelé dolgozott.
Ez párnácska lejjebb helyezkedik el, viszont a plasztikán az arcbőr preparálása odáig már nem ment be-vagy fel...így maradt ki ez most is! :(
De ha alsó szemhéj és arcplaszt egyidőben van akkor talán 'magáénak' érzi a területet a doki? Mert most csak az enyém! :)
A kankalinom virágzik a kertbe.
Elővegyen a nyári huhámat?
A szomszéd fiú polóba rohangált tegnap, mondom neki igaz jó az idő, meg ne fázzon.
Szia!
Elhiszem én is jól éreztem magam, csak hülyén néztem ki fehér táska fehér cipő tök nyári szerelés. A lábam próbáltam behúzni a metron mikor ültem, senkin nem volt nyári fehér cipő. komor őszi sötét szerkók.
Dóra
Pihent anyu?
Olyan állat nincs is.
De, megint lefekszem korán. Ha nem jön, akkor úgysem tudunk rékást játszani. Pedig szeretek társasozni.
A Mikulást legközelebb megkérem , hogy botoxal töltse meg a csizmámat, hátha nem lötyög úgy rajtam.
Ùgy legalább nem fáj, és a csizma is feszesebben áll rajtam:)
Szóhoz sem tudok jutni...
Most jutott eszembe, hogy erre a fórumra is fel kell dobnom:: Réka dermaroller, térd és arctorna naplója még mindig megtekinthetö a hoxa keresöben.
Mostanában nem jön vissza a jány.