Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

3204. Liza62 (válaszként erre: 3201. - Negi)
2014. dec. 24. 23:38

Szia!

Ez nem ugyanaz, amit a R...med is hirdet doublo kezelésként?

Nekem a legfőbb problémát az arcbőröm megereszkedése okozza, ezért próbálok infokat

szerezni nem műtéti megoldásokról.

Az R...med-nél nem találtam árakat, a B...klinikán igen, hát mit mondjak, húzós.

Boldog Karácsonyt!

Üdv.: Liza

3203. peonia53
2014. dec. 24. 18:29

Sziasztok!

Békés, boldog karácsonyt!

Dóra

2014. dec. 24. 16:52

Sziasztok! :)

Minden kedves Fórumtársnak és Zugolvasónak áldott, békés, boldog karácsonyt, meghitt ünneplést kívánok! :)

3201. Negi
2014. dec. 24. 13:10

Sziasztok!

Bár én főleg csak olvasok és ritkán szólok hozzá, de köszönöm a sok infót és mindenkinek boldog karácsonyt kívánok. Bár valószínű most nem ezzel vagytok elfoglalva, de erről mi a véleményetek?

Az Ultherapy után végre megérkezett Magyarországra is a HIFU

(nagy intenzitású fókuszált ultrahang) technológia legújabb fejlesztése a UTIMS.

Bárs. Klinika hirdeti.

3200. Etus57
2014. dec. 24. 05:39

Angyalkák, köszönöm, hogy megmentettek egy elsietett plasztikai műtéttől. Úgy érzem, hogy itt a fórumon új barátnőkre leltem. Mivel a műtétről még nem mondtam le, továbbra is várom leveleiteket, árgus szemekkel figyelem bejegyzéseiteket.

Én is kívánok Mindenkinek áldott békés Karácsonyt és még boldogabb új Esztendőt! Etus

2014. dec. 23. 21:47
Minden kedves fórumozó lánynak és a Kolbinak is nagyon szép karácsonyt kívánok!
3198. tanti59
2014. dec. 23. 16:12

Boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!!!

angyalkák szétszóvra:)

2014. dec. 23. 13:36

Nagyon boldog karácsonyt kívánok Nektek!

Örülök,h egy ilyen jó és segítőkész csoportba tartozom! :)

3196. MVeronika (válaszként erre: 3194. - Cumus)
2014. dec. 22. 15:26

Neked is és mindenkinek Boldog Karácsonyt!

Angyalkák innen szétküldve!

3195. Liza62
2014. dec. 22. 13:41

Szia!

Voltál doublo kezelésen? Említetted, ha meggyógyulsz, megcsináltatod. Remélem, jól vagy és beszámolsz majd a tapasztalataidról. Én is gondolkodom rajta, ezért is szeretnék véleményt hallani róla. Boldog Karácsonyt és Újévet!

3194. cumus
2014. dec. 22. 13:01
Kellemes Karácsonyt , jó egészséget és gyönyörü pofikát mindenkinek :) Lenne még sok mesélnivalóm, kanári és chippendales buli:), de nagyon elfoglal (látom titeket is)a karácsonyi készülödés.
3193. MVeronika
2014. dec. 21. 21:59

[link]

Nem video, szöveg a facelift technikákról, angolul. Még nem olvastam, most találtam.

3192. MVeronika (válaszként erre: 3190. - Ilcsike.gy)
2014. dec. 21. 21:05
Megnéztem! Nem mintha kicsit kesebbek lennének a párnácskáid? Kispárnák! Vagy csak a képen látszik úgy?
3191. MVeronika
2014. dec. 21. 20:56

Szia, Ilcsike, nincs nagy lemaradásod, mert a verebecskék épp nem csivitelnek, el vannak foglalva a bejglikkel meg a hókiflikkel. Főanesztesünk közben el is hagyott bennünket.

Dehogy követtél el hibát, jól sikerült a szemhéjad, az biztos nem hiba. Viszont, ha a plasztikai sebész elrontotta volna, az nagy hibája lenne neki.

Ha én ezekre a kérdésekre tudnám a választ, már választottam volna magamnak csillagot (doktort). Pont ezeken variálgatok: előbb az alsó szemhéj, vagy előbb az arc, vagy egyszerre a kettő, de ez az orvos az egyikhez nem ért, a másik meg a másikhoz...

Ha azt az ájulós műtétet nézzük, az arcplasztika elkerüli a szem alját. De egy alsó szhéj plasztika meg elvileg tényleg nem ér le odáig, ahol a sebész a csipesszel csipkedi az arcot a szemhéj alatt, ahol neked is vannak a párnácskák. A csipkedős sebész biztosan tudja a megoldást, hozzá kellene elmennünk! Mibe kerül az, ki tudja.

Itt Magyarországon ez megy a fejemben körbekarikába: megyek arcplasztikára+alsó szemhéjra plasztikai sebészhez, akkor az két műtét, mert az alsó szhéjat biztos elrontja, ezért utána mehetek TT-hez korrekciózni.

Ha előbb TT-hez megyek, akkor is két műtét, mert utána arc. De lehet, hogy három, mert az arc után a szem alatt újra elrontódik, ezért újra megyek TT-hez, aki ráadásul fejbecsap, mint Vitéz Lejszló az ürdüngöt: HÁÁÁ' DE MICCCSINÁLSZ???!!!

Ezért lenne szimpi AZs doktornő ajánlata, aki fülön fogna és elvinne a plasztikai sebész kollégájához, akivel közösen jóvátennék a pofámat, de ő most azt az elronthatatlan stratégiát alkalmazza, hogy azt mondja, várjunk, ne kapkodjuk el. Így aztán én is várok és nem kapkodom el (:. Pedig már szívesen túl lennék rajta.

Ha lesz konkrét ötletem, pl. ha jövő év elején végre kihallgatom őket, min vitatkoznak a fejem fölött, és ha még ehhez lesz egy sikerült műtétem is, akkor mindenképpen jelentkezem valami ötlettel.

Anyukád temetésén túl vagytok? (: Megúsztad a puszikat?

2014. dec. 21. 20:49
Lányok! Megtoltam a naplóm két új képpel és három nyafis bejegyzéssel! :)
3189. Ilcsike.gy (válaszként erre: 2982. - MVeronika)
2014. dec. 21. 20:01

Rengeteg elmaradásom van a visszaolvasásban!!!!!

Pedig nekem írtátok a kommenteket lányok, köszi! Bocsi 'pótolok' ahogy az időm engedi!

Veronika lehet, hogy elkövettem egy hibát amikor 2013 novemberben az alsó szemhéjplasztikát (is) megcsináltattam?

Jobb lett volna ha a pasztikai sebészre bízom a MACS lifttel együtt, mert akkor 'odaérnek' a problémás területre?

Mert ugyanis a szemész azt mondja, hogy ez nem szemkörnyéki terület, ő a szemtől kb. 1 cm-re lefelé dolgozott.

Ez párnácska lejjebb helyezkedik el, viszont a plasztikán az arcbőr preparálása odáig már nem ment be-vagy fel...így maradt ki ez most is! :(

De ha alsó szemhéj és arcplaszt egyidőben van akkor talán 'magáénak' érzi a területet a doki? Mert most csak az enyém! :)

3188. peonia53 (válaszként erre: 3187. - MVeronika)
2014. dec. 20. 18:53
Annyi azért nincs hogy füzért csináljak, ha nem felejtem el lefényképezem.
3187. MVeronika (válaszként erre: 3186. - Peonia53)
2014. dec. 20. 13:16
Nem fog megfázni szerintem :). Próbáld ki a kankalinfüzért a karácsonyfátokon :)
3186. peonia53 (válaszként erre: 3184. - MVeronika)
2014. dec. 20. 12:46

A kankalinom virágzik a kertbe.

Elővegyen a nyári huhámat?

A szomszéd fiú polóba rohangált tegnap, mondom neki igaz jó az idő, meg ne fázzon.

3185. peonia53 (válaszként erre: 3183. - Grizus)
2014. dec. 20. 12:44

Szia!

Elhiszem én is jól éreztem magam, csak hülyén néztem ki fehér táska fehér cipő tök nyári szerelés. A lábam próbáltam behúzni a metron mikor ültem, senkin nem volt nyári fehér cipő. komor őszi sötét szerkók.

Dóra

3184. MVeronika (válaszként erre: 3183. - Grizus)
2014. dec. 20. 07:54
És mit szóltok ehhez a gyönyörű időhöz? Mintha Húsvét jönne, nem Karácsony. Kellemes kis karácsonyi ajándék.
3183. grizus (válaszként erre: 3165. - Peonia53)
2014. dec. 19. 23:56
Szerintem nem. Röhejesnek tartom, amikor az első szeptemberi fuvallatra sokan előveszik a kabátot. Az időjárásnak megfelelően kell öltözni nem az évszaknak megfelelően. Idén szeptemberben hűvösebb volt de októberben mégis bejött a melegebb idő és novemberben is még tartott az indiánnyár. Az a kedvencem és szorongni szoktam, hogy lesz-e de tapasztalatom szerint mindig van, ha később is néha. Én imádom, mikor már elvben ősz van de még mindig lehet rövidujjúban flangálni, nincs is annál jobb. Mások meg főjenek a kabátban, nem tudják, mi a jó!
3182. kori54 (válaszként erre: 3181. - Cumus)
2014. dec. 18. 17:24
Értettem, vigyáztam! :)
3181. cumus (válaszként erre: 3180. - Kori54)
2014. dec. 18. 16:05
Na azt a virgácsot majd a te bokád mellé vagy esetleg a hátsódba dugjuk:)
3180. kori54 (válaszként erre: 3177. - Cumus)
2014. dec. 17. 18:19
Ha mégsem kapnál Mikitől akkor elég ha virgácsot dugsz a bokád mellé :)
3179. MVeronika (válaszként erre: 3176. - Cumus)
2014. dec. 17. 17:39

Pihent anyu?

Olyan állat nincs is.

De, megint lefekszem korán. Ha nem jön, akkor úgysem tudunk rékást játszani. Pedig szeretek társasozni.

3178. cumus (válaszként erre: 3173. - Zefex)
2014. dec. 17. 17:16
AEG is jó a gyürött nyakra. Hát persze , hogy kipróbáltam. Majd elküldöm a vasalót, rajta van a kisimult bör:)
3177. cumus (válaszként erre: 3171. - Kori54)
2014. dec. 17. 17:13

A Mikulást legközelebb megkérem , hogy botoxal töltse meg a csizmámat, hátha nem lötyög úgy rajtam.

Ùgy legalább nem fáj, és a csizma is feszesebben áll rajtam:)

3176. cumus (válaszként erre: 3170. - MVeronika)
2014. dec. 17. 17:09
Ne feküdj le, igy is nagyon pihentagyú vagy:)
3175. cumus (válaszként erre: 3166. - MVeronika)
2014. dec. 17. 17:07

Szóhoz sem tudok jutni...

Most jutott eszembe, hogy erre a fórumra is fel kell dobnom:: Réka dermaroller, térd és arctorna naplója még mindig megtekinthetö a hoxa keresöben.

Mostanában nem jön vissza a jány.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook