Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Idős macska problémák fórum

Idős macska problémák (beszélgetés)

15. l.luiselotte (válaszként erre: 13. - Miss Angel)
tegnap 20:01

Köszönöm a jó tanácsokat ,. kipróbálom mindet

Először azt hittük a kismacska a probléma, de nagyon szeretik egymást.

14. l.luiselotte (válaszként erre: 11. - Srcrss)
tegnap 19:57
Persze,.heti2-3 alom elmegy, sparosat.veszek , csak azt szeretik,.de elég sűrűn hiánycikk.
13. Miss Angel (válaszként erre: 1. - L.luiselotte)
tegnap 18:38

mindenképpen vidd el orvoshoz,11 éves cicámnak is lettek fura szokásai,de ilyen durvákat nem csinál-van valami oka!

nem lehet esetleg,hogy el kellene hagyni a sétáltatást? ha engem nap mint nap összemarna,nem vinném ki.

ivartalanítás : az orvos tudja,érdemes -e ,lehetséges -e.Az is igaz,hogy a fogkőleszedést sem ébren csinaljak nekik,átestünk már rajta többször.

váltottatok esetleg macskaalmot? mert azt is utálhatja a cica,még akkor is, ha nem illatosított.

ne add fel,minden fórumon olyan szeretettel írsz róla,tudom ,hogy nem tudnál megválni tőle 🙂

12. srcrss (válaszként erre: 5. - L.luiselotte)
tegnap 18:34
Úgy tudom, féléves koruktól benne van a pakliban, hogy lecicáznak, ha nincsenek ivartalanítva.
11. srcrss (válaszként erre: 10. - L.luiselotte)
tegnap 18:31
És kitakarítjátok rendszeresen az almot?
10. l.luiselotte (válaszként erre: 9. - Srcrss)
tegnap 18:20
Hát nem tudom, de nem régóta csinálja. Nagyon magas szekrenyunk van,nem lesz egyszerű a letakarítása. Használja az almot is, sőt a kismacskaet is.
9. srcrss (válaszként erre: 1. - L.luiselotte)
tegnap 17:51
Zavarja valami, azért sz@rik a szekrény tetejére. Lehet, hogy kint randiztak. 😄
8. l.luiselotte (válaszként erre: 7. - Tai)
tegnap 17:39
Köszönöm.
7. Tai (válaszként erre: 5. - L.luiselotte)
tegnap 17:25
Nagyon szépek a cicáid, megnéztem őket :)
6. Enissa (válaszként erre: 4. - L.luiselotte)
tegnap 17:12

Nem lesz semmi baja, ha egyébként egészséges, azt meg az állatorvos megnézi, altatható-e?

12 éves kutyámat viszem majd orvoshoz, mert ronda fogköves. Altatni kell hozzá.

Miről fogköves? A manó tudja, ugyanazt eszi, mint az előző hófehér fogú kutyánk.

5. l.luiselotte (válaszként erre: 3. - Tai)
tegnap 17:10

Az anyuka 1 éves, adatlapomon a kicsi. Nem tartjuk meg őket,de az anyukát sem mertük ivartalanittatni, olyan kicsi volt még.

Most különben összebújva alszanak.

4. l.luiselotte (válaszként erre: 2. - Enissa)
tegnap 17:06
Féltünk, hogy a 10 éves macskának árt az ivartalanítás.
3. Tai (válaszként erre: 1. - L.luiselotte)
tegnap 17:04
Nem biztos, hogy kinevet. Nem érte valami trauma esetleg? Én fogamzásgátlót adok a cicámnak, így nem szenved, nincs tüzelés sem. Kiscicákkal mi lesz most?
2. Enissa (válaszként erre: 1. - L.luiselotte)
tegnap 17:03

10 éves cica nem öreg. 18,5 évig élt egy ivartalanított kandúrunk.

15 lesz lassan az ivartalanított nőstény cicónk.

Lehet a hormonok tombolnak benne, és egy ivartalanítás nekik sem ártana.

tegnap 16:48

Nem szívesen írom le, mert a Picike családtagnak számít, de mégis.Aprilisban 10 eves múlt és egyre furcsább dolgai vannak.

1 van külön alma,de ujabban rajtakaptuk,hogy a hálószoba szekrények tetején végzi a nagy dolgát.

2 séta után nem akar bejönni, úgy megkarmolt,hogy napok óta macskakarmolasi lazam van,a látványról nem is beszélve, 26 sebet ejtett rajtam.,

3 ami a legfájóbb,teherbe ejtette a kismacskat, a Barackot, tegnap vettük észre.,

Különben minden tuzeleskor külön szobában voltak,nem tudom,hogy történt.

Egyébként szép,kedves, hízelgő, kiegyensúlyozottnak boldognak tűnik, de nagyon mérges vagyok rá.

Csodaszép 10 evet töltöttünk egyutt, erre tekintettel nem zavarom el, de nem tudom mit csináljak, el vigyem_e állatorvoshoz, aki gondolom kinevet,ide a Jackson Galaxy kellene.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook