Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Be lehet osztani, én így csinálom: 1/3 hülyéskedés, 1/3 okoskodás, 1/3 csetepaté. Aki meg olvassa, az majd átlagol.
Hát emlékeznem kellett, mert fontos volt nekem. Meg a legtöbbjét már megírtam valakinek, és akkor csak a saját régi szövegemet kellett gatyába ráznom.
Tudod: aki sokat kérdez, sok választ kap :). Erre számítottam. Kinél besütött a nyári déli nap, kinél este voltam, valami vacak kis lámpafénynél.
Még meg kell várnom 1 utolsót, mielőtt hajlok valamerre.
Megyek, megnézem a szemedet.
Ez a hölgyes napló jól sikerült. Most olvastam el. Ennyi dokinál voltál? Hogyan tudtál mindent így megjegyezni?!:)) Vagy mindig leírtad, miután jártál valahol? Biztos vagyok benne, hogy nagyon el vagy keseredve, ez kiderült számomra. Ilyen szinten és ilyen aktivítással keresni a megoldást hihetetlen. Én elvesznék a sok információban:)) Azért az is érdekes, hogy egymásnak merőben ellentmondó megoldásokat is javasoltak. Így döntse el az ember, hogy akkor most melyik lenne a legjobb. Leüllepedtek, rendeződtek benned az infók? Milyen megoldás felé hajlasz leginkább?
Így kéne hogy legyen!,,,,,,,nem akarok bele menni mélyebben,megbántani senkit,,,,,,
Van ennek is több fajtája, megvan, h mi melyik területre jó. Ezt mondta a doki.
Csak annyit hallottam róla, hogy ez ránctöltéshez jó, de volumenre nem ezt szokták használni.
Pedig olyn nagyon szép a fényképen.
Sajnos....jobb, de úgy látom, hogy nem az igazi. majd holnap rakok fel képet és leírom rendesen, hogy mi a jó és mi az, ami még nem. Ja most látom, hogy a szemhéjra kellett volna írni.
Tanti, végigolvastam délután 5 hónap fórumanyagot tegnap és ma. Elég szerinted? :)))Sok az új és a Réka megint lelépett, de ha tartja a szokását, akkor visszajön. Veronika meg olyan lesz, mint a réka. Precizen ír érthetően fogalmaz. Ildi is láttam párszor benézett, de nem annyit, mint régen.
Mannusról nem tudtok semmit? Tőle olvastam, hogy csináltatott FTC-t és jó lett. Jó lenne valami régebbi beavatkozásról olvasni, hogy hol tartanak, azóta is jó-e? Útálom, hogy a honlapokon hazudnak a kezelésekről. Szerintem hazudnak a tartósságról is. Kiváncsi leszek, ha javul az arcom, az meddig tart... Olvastam az egyik honlapon egy új kezelést, ami az Ultherapy után jött, és ott garantálják a jelentős változást. Már itt tartunk, hogy "garantálják".... na ez már az a színt, ahol számon lehetne kérni nem? Még arcplasztikánál sem lehet garantálni, nem hogy ilyen hosszú távon ható kezelést. Az arcomnál nem tudom, mi lenne a jó, zsír vagy hyaluron.... van amelyik orvos híve, van aki nem szereti a zsírt. Akit írtam neked Facebookon, az a doktornő azért szimpi, mert azzal a géppel adagolja be a töltőanyagot, így egyenletesebb az elosztás. Nem akarom, hogy hepe.hupás legyen, vagy elválljon az arcomtól látványosan a töltőanyag és az arc. Nekem az a dokinő azért is szimpi, mert olyan kis kifinomult, és szerintem az is fontos. Igaz, hogy ki lehet szedetni a hyaluront, de az sem olcsó - nem is kérdeztem az árát....de az sem megoldás, ha betesszük kivesszük.....Amivel nekem töltöttek a Teosyal, állítólag az egyik legmegbízhatóbb anyag, mégis ronda lett. Viszont ezek a tünetek, mint amik a fotón is vannak, tipikusan a helytelen töltés tünetei. Akkor most biztos lehetek benne vagy nem , hogy az anyag a jó és a kivitelezés nem jó ? Mondtad múltkor, hogy a Teosyal hamar kiment neked, viszont nem ment félre. Most nekem is azzal akarják, a gyorsan felszívódóval, először próbaképp. Ezek után nem is mernék hosszan felszívódót nagyobb mennyiségben betöltetni. Láttad a képet, szerinted is több ml kell majd a képembe? Van valakinek tapasztalata a Teosyalról?
Jaj,Mézike ne már!?,most készülök TT-hez.Eddig nem volt bátorságom,féltem megint lejjebb megy 1 idő után,de Te+Iluska műtéte meggyőzött,erőt adott a 8.-hoz.
Az írogatás nem okoskodás :) Beszélgetés.
Most is csak az van. Tücitől tudtam meg csak én is. Lényegében: ha áthelyezi a székhelyét, minenki jól járt.
Okoskodj csak. :) Majd holnap lefotózom a szememet, meg akarom nézni, rendesen, mert ma mentem le a boltba és néztem megint a szememet és mintha valamennyit megint visszaállt volna :( Pedig a műtét után tök jónak tűnt. Érzésre jobb, nem húzódik, de mintha újra lejjebb látnám valamivel.
Szerintem akkor még nem rendelt az Árkádban, csak miután kritizálták a helyet, mert miért nem lett volna publikus akkor?! csak a Margit körút volt megadva neki.
Szerintem ezt meg lehet csinálni.
Ezért lenne jó tényleg, ha nem kellene rébuszokban beszélni. Ha pl felteszek egy fotót, amin elcsesztek és annyit írok oda, hogy XY-munkája ( rendes névvel) akkor az miért sért becsületet? Mindenki maga dönti el, ha megnézi a fotót, h mit gondol. Ha azt gondolja, hogy Úristen, ehhez sem megyek.... akkor az szíve joga. Hol itt a sértés? Az arcom egyik plasztikai sebésznek sem tulajdona, és szerzői joga sincs bejegyezve rá:)))
Á, nem vagyok én tapszatalt. Csak ami van, azt mind leírtam, Tantit meg kérdezni kell :).
A hosszabb naplók az utolsó (itt a 2.) oldalon, alul kezdődnek.
Veronika , Rajtad kívül Tanti még itt a legtapasztaltabb, bár ő nem ír annyiszor, meg bőven sem.
Nézzétek meg a Miss Marple-t, abba átmásoltam, ami jó volt benne.
Jó, nem baj. Az baj, hogy mikor az ember gondol valamire, nem gondol arra, hogy hányféleképpen lehet félreérteni.
Anyavilág! Naplóhegyek.. :D Jelentkeztem báránykához is :)
Jó volt az a napló sokat dolgoztál vele.Precíz. Hasznos. szerencsére én még láttam, igaz bejegyzését nem. ne veszítsd el a kedvedet.Kolbi is szelektíven olvas, ritkábban jön, különben nem vette volna magára.
Akkor légyszi engedj be a másikba.
Pedig amiket olvastam róla, nem lehetett rossz. Pont ez a baj most is mint régen, hogy nem lehet világosan megírni semmit. 2 éve is ez volt. Tanti emlékszik rá, jó kis mag volt akkor is itt a hoxán. Pont az lenne a lényeg, ha nem titkosokat kellene írogatni és ki lehetne írni neveket.
TT is lefényképezett, de azt mondja, már letörölte. Azon látszott. AZsuzsánál vannak még fényképek, a telefonján, kértem, hogy küldje el, de még nem küldte. Nem tudok rendes képet csinálni. De lehet, megkérem holnap a férjemet, csak nem akartam őt bevonni. Régi képem van, csak azon persze nem látszik semmi.
Gondoltam, majd azt a dokumentációt teszem ki, amit az orvos fényképez.
NNelly írt hozzá, és aztán én is hozzáírtam.
A Bárányos napló ünnepélyesen érvényét veszítette. Légyszi a Hölgy-esbe jelentkezzen, aki akar.
Csók.
További ajánlott fórumok: