Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Okoskolbi! (De fura így hívnom :) )
Ha szeretne valaki bejelentkezni Hozzad?? Hol lehet??
Én is megköszönöm, hogy ott lehettem. A benyomásom nekem is nagyon pozitiv. Köszönöm az őszinte szakmai és emberi véleményedet velem kapcsolatban. Azonkivül, köszönet a szivélyes és baráti vendéglátásért.
További kellemes ünnepeket Neked és Évinek is.
szuper, nem fogsz csalódni... és kifogyhatatlan :)
találkozón láttad a szempillám...Tied is olyan lesz!
Kar, hogy csak ma jelentkeztel es kar, hogy csak akkor amikor mar tul vagy rajta.
NE OLVASD vissza a forumot HIFU temaban, mert lehet, hogy nagyon ideges leszel.
HIFU teljes arc kezelésen vettem részt.Nem kellemetlen, hanem fájdalmas!!! Amit a különböző kezelő helyek írnak, hogy felmelegíti a bőrt, igaz, de meg lehetett beszélni, hogy ez már éget, és levette a kedves hölgy a fokot.
Amit valóban elhallgatnak, az a fájdalom. Két és fél órás kezelés során nem volt olyan pillanat, hogy ez megszűnt volna. Várom a látható eredményt, ami 2 - 2,5 hónap után várható.
Köszönöm a lányoknak, akik vették a fáradságot és eljöttek megnézni, hogyan is működik egy bőrgyógyász-kozmetológiai magánrendelés. Azt hiszem nyugodtan írhatom, hogykifejezetten jó hangulatban telt el a közel két órás beszélgetés.
Ezúton is kívánok mindenkinet kellemes ünnepeket.
Kolbi
Skin Booster hyaluronsavas kezelés: A kezelés során legyezőszerű alakban keresztkötött hyaluronsavat injektálunk tompa végű kanüllel a bőr középső rétegébe.
A látványos eredmény érdekében félévente 1 kezelés szükséges. Az eredmény: akár 6 hónapig tartó természetes, ragyogó, hidratált bőr.
HYDROBALANCE TERÁPIA előre meghatározott pontokon, közvetlenül a bőrfelszín alá juttatjuk a hosszantartó hatású, de idővel felszívódó, ránctalanító, vitalizáló hatóanyagot. Hydrobalance terápiát kúraszerűen, egymás után 3 alkalommal elvégeztetni
Ezeket googleból kerestem ki, cikkből kiderül utóbbi nem mélyreható, valamint "csak"/valamilyen koktélt fecskendeznek be...
hogy neked melyikre lenne szükséged olyan bőrgyógyász tudná megmondani, aki mindkét eljárást alkalmazza...
Akkor miért nem vàlasztod a hyaluron töltést? En most megyek januárban màr ugy várom!
És még a hydrobalance vagy a skybooster kezeléssel szemeznek.csak nem ertem mi a kettő közt a különbség ha vki tudja írja már meg.elvileg mindkettőnél kis szúrás okkal hyaluron gyöngyöket visznek a bőrbe. Ez ilyen hosszan tartó hidratalas nak jól hangzik.
köszönöm :-)
én is hosszabb szempillákat szeretnék..
most megnéztem, 11.950.- szállítással együtt, de várni kell januárig, akkor lehet lesz kicsit olcsóbb is... de sokkal biztos nem lesz...
a másik kence az fele ekkora...
viszont ha megnézed március végétől használom és ugyan most 2 hónapig nem használtam a másik miatt, de még mindig van benne...! ha fenntartáshoz használod, akkor nem is kell mindennap használni... de én használom, mert hosszabb szempillákat szeretnék ennél is, mint ami most van:) egyébként néha a szemöldököm két szélét is szoktam kenni, mert gyér...az utóbbi időben az is szebb lett. Anyum is észrevette és megkérdezte, hogy mit csináltam vele...
Sziasztok, most mennek majd HIFU szemkornyek es homlok kezelesre, eddig nagyon lelkes voltam de most titeket olvasva elbizonytalanodtam.
Leginkabb a szemem alatti sotet karikat szeretnem eltuntetni, sebeszkedni meg nem szeretnek, mert szerintem ahhoz meg fiatal vagyok, meg annyira azert nem gaz :) Ket ismerosom volt hyaluron feltoltesen, nekik nagyon szep lett de elbizonytalanitottatok.
Van esetleg valaki aki volt es pozitiv a tapasztalat? Vagy tud esetleg vki valami mas alternativat hifu helyett? (nem, nem uborka es baratai..)
Én pont most gondoltam hogy végre letesztelem a barátnőm által ajánlott szuper szempilla növesztőt..hihetetlen drága.
Akkor inkább kipróbálom ezt...koszi a tippet. Amikor utoljára láttalak azt hittem mű szempilláid vannak..
Kislányok! aki használ vagy tervbe van véve, hogy szempillanövesztőt vesz, annak inkább a Schrofner Wimpernwunder Eyelash Serum 6ml ajánlom.
Szépen megnőttek a pillám. 2 hónap után látható eredményt produkál.
Szeptemberben váltottam a LONG 4 Lashesre, egy idő után iszonyú szemszárazságot okozott! miután abba hagytam 1 hét múlva újra jó a szemem...szóval az utóbbit ne vegyétek meg! akinek van az max a szemöldökére használja!
Köszönöm a lehetőséget! Nagyon szemléletes volt, sok információval, empátiával, türelemmel.
Sok képet láttunk, bármit kérdezhettünk, megkaptuk rá a választ. A kezelt hölgy is nagyon aranyos és türelmes volt, nála visszafordult az idő kereke :)
előttem bontották fel, de pár szúrás után letették egy mögöttem lévő asztalra, amit nem láttam! majd picit masszíroztak a számon... és újra adták... Juvaderm Volift volt, mint írtam egy hónap és szevasz..., mint a többi...
Gyári számot mindig megkaptam, a mai napig el vannak rakva....
a végén megmutatták üresen az injekciós tűt...
Láttam egy videót, ott a doki 20-25 szúrással adta be, egyszer sem tette le a tűt!!! és gyönyörűre töltötte Larion Zoé száját...
szerintem nekem nem is volt ennyi szúrás... de az ember mindig tanul, youtube videók nagyon tanulságosak...