Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
A családom egy tagjának volt szemhéj felvarrása. Most megnéztem jobban az eredményt: sokkal sötétebb a bőr a vágástól lefelé. Rendesen elhatárolható a két terület. Ez normális 3-4 év után?
A tapasztalataim vannak a témában, arra utaltam, hogy az idő lassításával próbálkozás többféle módszerrel, és nem a kérdezett kezeléssel kapcsolatban. Vagyis volt egy kezelésem, aminek VIVACE a neve, hasonló valamelyest, ahogy olvastam, ott is az volt igérve, hogy pirosodás, max 2-3 nap, és utána semmi gond tovább
Ehhez képest 1 hétig piros volt, és utána 2 hétig hámlott, mintha ekcémás lett volna, olyan volt. Teljesen kétségbe is estem. Szerencsére dekoltázs volt, és télen, nem az arcom. Ezek után nem csináltattam többet, mert ugye 3 alkalommal kellett volna, úgy lett volna hosszú távú a hatás, de nincs több tapasztalatom.:( Visszatértem a Drakulához akkor. De kellene valami több már. Erre lenne jó az INFINI. Ha igaz..
Lassan úgy érzem magam, mint a királylány, aki hisz a mesékben... Érdemes hinni, vagy térjek vissza a való
világba? :)
Sziasztok!
Most regisztráltam be, az ünnepek alatt olvastam jó részét a fórumnak nagyon hasznos szerintem is, köszönöm. :)
Én az INFINI kezelésről szerettem volna véleményt, aki már csináltatta, és nem most, hanem már egy éve pl, de nem találok semmit, csak a reklámozást a színészekkel. Velük pedig nem tartok kapcsolatot sajnos, hogy érdeklődhessek, mennyire elégedettek azóta:)
Nekem is vannak már tapasztalataim korlátozottan a témában, valamennyire sikeresen, de jó lenne nem csak fél éves időintervallumban ezt tenni. Vagy a plasztikáig ez van? Azt még én sem szeretnék..
Koszonom aranyg5 valaszod.
Mist akkor vallaljam be az hogy a kolkagen ingerelve van szerinted bioszalas behuzasnak is koszonhető?
Es szerinted es szerintetek melyeik tenyleg a legjobb arcfeszesito eljaras...
Arcba:30 feszítő szál és 3-3 fogas-tartó szál,
Nyakba: plusz 20 db az még 70 000 ft
A feltöltés kb. 1 ml, az még plusz 70 000 ft, de ezt csak a szálazás után min 1 hónappal lehet megcsinálni, amikor a szálak már rögzültek a bőrben. Bevérzése lesz a tűszúrások miatt, kb. 2 hét amíg felszívódik.
Szovel ezt az eljarast szeretnem megcsinalni ... mit szoltok hozza ..hifu radiofrekvencia elutasitva reszemrol ... kulfoldi szepsegklinikan dolgozo orvos beszelt le rola o ezt ajanlotta es esetleg aCo2 ..azt mondta ezek csinalnak latvanyos javulast... bar a bioszalrol itt ott olvasok negativumot de pozitivumit is...
Szoval velemenyetekre lennek kivancsi esetleg tapasztalat valakinel?
Igen, a sejtfiatalító szérumot használtam....baromi drágán.
De nem ért túl sokat...nekem. Lehet, hogy másnak használ. Csodák mindig vannak.
Biztos, hogy a sejtfiatalító szérumot használtad és nem a lifting maszkot? Ugyanis a szérum pumpás üvegben van 15 ml. az a cég szerint egy hónapra való mennyiség. Már két havit elhasználtál?
Ebből egy üveg kb. 45.e -29.e. Ft között mozog, attól függően, hogy hol rendeljük.
A maszk pedig napi egy adagos kiszerelésben van.
A Jeunesse-nek LUMINESCE néven ezeken kívül még többféle terméke van: éjszakai, nappali arcfiatalító krém, testápoló, arclemosó, stb.
Nagyon igéretesnek hangzik, csak ne lenne ilyen drága a magyar pénztárcának.
Két adagot használtam el belőle...egy vagyont fizetve érte.
Még mindig várom a csodát...
Jeunesse termék. Látható a YouTube oldalán nagyon sok ebbe a családba tartozó film, köztük egy azonnali, látványosan ránctalanító kence. Rajtam kipróbálták...Olyan , mint a push up melltartó...ha leveszed, eltűnik a varázslat. Ezt ha víz éri, vége...Strandra nem kell benne menni :) Tojásfehérje effektus: felkened, megszárad, és összehúzza a bőröd. De csak látszólagos, egy randira való... :)
Sziasztok!
Most hallottam egy új készítményről ,Luminesce szérum a neve,ez egy őssejt technológián alapuló készítmény, csodaszerként reklámozzák ráncok ellen.
Esetleg,van valakinek erről valamilyen tapasztalata?Köszönöm ,ha mondanátok véleményt .
Nem túl jó hír :)))
Akkor keresek egy varázslót...hátha :)
Sziasztok!
A mai napon találtam rá a fórumotokra...talán a legnagyobb szerencsémre.
Éppen HIFU kezelés után kutattam, és szerettem volna elvégeztetni magamon.
Véleményeket kerestem a neten, így jutottam el Hozzátok.
Köszönöm a véleményezőknek, letettem róla.
Azonban kutatok továbbra is más módszerek után...Olvaslak tovább Benneteket, remélem megtalálom a megoldást.
Boldog új évet mindenkinek :)
BUÉK!
Infini kezelésről van valakinek tapasztalata?
Sziasztok,először is Boldog új évet mindenkinek!
Az ünnepek után nekiálltam a legelső bejegyzéstől végigolvasni a fórumot. Még nem értem a végére,de már rengeteg hasznos információt kaptam Tőletek!Menet közben többetek titkos naplójába is bejelentkeztem,kérlek engedjetek be!Előre is köszönöm,további szép estét!
Kedves lányok!Végigolvastam az egész oldalt,jó sokáig tartott.Rengeteg segítséget ,információt találtam,nagyon köszönöm!
Sikeres,szerencsés új évet kívánok mindenkinek!