Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jó anyag; a doboz, amit előtted bontanak meg;látod mit szúrnak beléd; megmutatják az üres fecskendőt!
Ez a lényeg tömören összefoglalva!
Én ezt még soha nem tapasztaltam.
Mai napig nem tudom pl., hogy HIFU-nál hány lövést kaptam, pedig konkrétan rákérdeztem.
mivel csiribá-csiribu kezelésekben már nem hiszek nem is fogok menni sehova! maradna a hyaluron és a botox...majd egyszer talán a szike... de azt ha lehet jó későn...
Eddig a számat töltettem 1 ml-vel, 3x Juvaderm, az kb 1 hónap és szevasz, volt amelyik még addig sem látszódott, 3x75 eft.
4. alkalom Hyalun, amiben kálcium gömböcskék vannak az 2 hónapig jó volt, majd összement, de a lefittyedő számat tartotta több mint egy évig... az 90 eft...
Amikor kérdezem mivel dolgoznak, mert felszívódó de viszonylag tartós anyagot szeretnék, azt mondják legjobb anyaggal dolgoznak, és nem hiszik el! hogy 1 hónapnál nem tart tovább...akkor most hazudok? az a válasz, hogy technika függő! de nem akarok kísérletezgetni már.... nincs havonta 75eFt, mert ez az aranynál is drágább...
Többi kezelésekről meg ne is beszéljünk... nonszensz...
Valakinek van tapasztalata a Remake vagy a Restylane anyaggal kapcsolatban????
Hihihi..amit magamnak töltöttem magyar kezemmel minden doki suli nélkül csodálatosan állja a helyét. Csak youtube ot néztem.
Úgyhogy nemtudom miért van ez így. De sejtem. Annyira kevés anyagot nyomnak be hogy elveszik a szövetekben. Első napokban tök jó de csak az ödéma meg duzzanat miatt. Aztán eltünik.
Na persze jó helyre is kell nyomni és jó anyagot amit előttünk bontanak meg. Látod a dobozt. Tudod mit szúrnak beléd. És látod hogy elfogyott az anyag mert a dr megmutatja az üres injekciós tűt.
teljesen egyetértek veled!
totál szépészetmaffia van...akinek "csak" pici simításokra van szüksége, annak baromi nehéz dolga van, viszont van ideje gyűjtögetni a szikére :D
Hyaluron hamar "elszáll" és mindig van mire fogni..."technika függő" aztán az ember u. ott tart pár hónap múlva. Csak azt tudnám, hogy aki külföldi orvossal csináltatja, annak miért tart ki jó ideig!?
Kezdem botox ügyben beadni a derekam, valaki tud ajánlani jó dokit, jöhet priviben is...
Igen, én is sajnálom. Téged és Szédült-napraforgót szerettem volna elsősorban meghívni, de a külföldi munka sokunkat korlátoz. Persze lehetne úgy is csinálni, hogy tavaszra Ti írnátok meg, hogy mikor értek rá és úgy szervezem, hogy mindenkinek jó legyen...
Kolbi
Holnap jönnek a lányok a bemutató kezelésre és megnézhetik, hogyan is működik egy non-invazív kezelés sorozat, ha a páciens és orvos ténylegesen együtt tud dolgozni.
Ezért szép és érdekes a fórum, mert nincs általánosítás! Csak a szemeteknek higgyetek...
Kolbi
Köszönöm Mindenkinek a segítséget! Nem mentem el a Hifura!
A kollagénszálazás esetleg?? :) :) Bevalt valakinek???
Dióhéjban: neked kell elmondanod, mit is akarsz. Invazív (látszik) vagy non-invazív (nem látszik). Legalábbis én így szoktam indítani a vizitet.
Az invazív eljárás komoly beavatkozás, erről nem írok. Amúgy nagyon kevés szakember van, aki mindkettő eljárást végzi nagy gyakorlattal.
Ha páciens azt mondja, gyorsan szeretne szépülni (új kapcsolat, válás, új munka, esküvő, családi esemény, stb.), akkor jó a fraxel, az erbium lézer, a hámlasztás. Ezek a hámot simítják, gyorsan, alig látható nyommal. Látványos és de ezt is párszor meg kell ismételni.
Ha azt válaszolja, igazából csak szeretné az öregedését
megállítani, szeretne egy kicsit jobban kinézni, nem akarja, hogy a környezete tudjon róla, nem sietős a dolog, akkor érdemesebb az irhát is ingerelve az ipl-t, a dióda és NdYAG lézert választani. Ezek mélyebben hatva a tág pórust, a kicsiny hegeket, nyomokat tűntetik el.
Persze ezeket az eljárásokat keverjük, a páciens adottságaihoz és kéréséhez (pénztárcájához) igazítva.
Kolbi
Talán menj el és kérdezd meg őket....
Kérj kezelés előtti-utáni fotókat, kérj magadhoz hasonlatos páciensekről képeket, milyen lett utána az arcuk, kérdezz előtte egy csomót! Mi nem látjuk az arcodat (ha azt kezelteted), nem tudjuk az igényeidet, stb.
Kolbi
Sziasztok! Most találtam erre az oldalra,szeretném kikérni a véleményeteket CO2 frakcionált lézer kezeléssel kapcsolatban!
Jövő hétre vagyok bejelentkezve!
Mire számítsak,jó-esetleg rossz tapasztalat valakinek?
Előre is köszi a választ:-)
Szia!
Előtte, utána képeket látsz, igen meggyőzőek.
Hat hónap utáni képeket nem tesznek fel!
"Mitől alakul ki a pigmentált bőr?
Mechanikai hatások (szúrás, horzsolás) során keletkeznek, gyakran vegyi anyagok (paraffinszénhidrogének, egyes festékek, illóolajok stb.) okozzák. Gyógyszerek (antiszeptikumok, egyes fogamzásgátlók stb.) vagy a kozmetikában használatos anyagok, ill. az ibolyántúli sugarak játszanak szerepet kialakulásában.
A szervezeten belül anyagcserezavarok, A-vitamin túladagolás vagy éppen a B vitamin hiánya, idegrendszeri zavarok, a bőr gyulladásos folyamatai vagy a hormonegyensúly felborulása is előidézi. Fertőzések is lehetnek okozói.
Kozmetikában fiatalkori szeplőt és a terhességi májfoltokat kezeljük.
A májfoltok nagyobb kiterjedésű szabálytalan foltok. A terhességi májfolt többnyire a száj körül, az orcákon, homlokon alakul ki. Kialakulásában a terhesség folyamán a sárgatesthormon (progeszteron) túlsúlya vagy egyes fogamzásgátló gyógyszerek játszanak szerepet."
Anyukám vesebeteg volt jó sokáig, addig olyan karikásak voltak a szemei, mintha be lennének boxolva. Köszi az infót, bár nem kerestem, csak a meglátásaimat osztottam meg, nem kell ezt túlragozni.