Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia rokaaa! nemrég voltam konzultáción ez ügyben, bár nem tudom Te hány éves vagy... tartós eredményt szerintem ezzel lehet elérni
Nyakon tokaplasztika: zsírleszívás, nyitott bőr-zsírfelesleg eltáv. platysma átvágás, ill. kp. vonalbeli varrata, állvonal alatti metszésből. Kb. 3 hétig maszk viselése. Díja 225 eFt, 1 db maszkkal. (itt azt mondta a doki 1 hétig érdemes otthon maradnom, mert a maszkot éjjel -nappal viselni kell.... következő héttől elegendő, amikor otthon vagyok, mehetek dolgozni)
2 hónapig használtam és alig 1 hónap után iszonyú szemszárazságra ébredtem reggelente, kellett 1-2 óra mire visszaállt... ha jól emlékszem sz. hályogra lett kifejlesztve, ott vették észre hogy növeszti a pillákat...
mióta visszatértem a másikra semmi bajom...
nekem mindegy mit használtok, csak a tapasztalatomat írtam le...
Gonoszkodni szoktam ilyenkor és megkérdezem a pácienst, hogy a partnere is látja a megereszkedést? Általában azt mondják, hogy nem…
Aki “tokás”, annak nem érdemes a zsírt kihajtatni, mert akkor a tömött tokából löttyedt toka lesz. Aki soványabb, annak mindenképpen egy plasztikai konzílium javasolt. Az áll alatti redőben tökételetesen el lehet rejteni a vágás nyomát.
Kolbi
A Long4Lash Bimatoprostot tartalmaz. Nekem egy fiatal szemorvosnő javasolta, amikor begyulladtak a műszempillától a szemeim. Alapvetően glaukómára, zöld hályogra írták fel a bimatoprost hatóanyagú Careprost szemcseppet szemüregi nyomás csökkentésére, és másodlagos hatásként megnövesztette a pillákat. Idős bácsik panaszkodtak a doktornőnek, hogy ilyen seprűkkel hogy néznek már ki...:)
A bimatoprost egyébként valóban szemirritációt, viszketést okozhat érzékenyebbeknél, alapvetően azért nem pillanövesztésre van, és nem is igazán kozmetikai szer.
Egy átlag júzer viszont mindezeket fel sem veszi.
Hosszú távon Velvethez hasonlóan nekem is szárítja, irritálja a szemem, ami azért zavaró, mert kontaktlecsét hordok.
Emlékszem korábban, amíg nem terjedt el ennyire a Long4Lash /és egyáltalán, semmilyen hatásos szempillanövesztő szer/, a vaterán árulták feketén a külföldről behozott szemcseppeket.
Sziasztok!
Alapvetően a HIFU kezelés kapcsán találtam rátok, és rengeteg hozzászólást (úgy 2 évre visszamenőleg) elolvastam arcfiatalítás/arcplasztika témában, nagyon köszi a sok infót!
Sajnos nem találtam választ a kérdésemre, és megköszönném, ha Kolbi, vagy bárki, akinek van tapasztalata, tudna tanácsot adni.
Tokakezelésre tudnátok javasolni valamit? Fiatal vagyok, vékony, de alkatilag mindig is tokás voltam, ami kifejezetten zavaró. Van olyan megoldás, ami kés nélkül is látványosnak, eredményesnek számít? Lehet, hogy zsírbontó tulajdonsága miatt érdemes lenne a HIFU-t kipróbálni?
Köszi előre is!
Hahó
Vettem én is. Én itt.
Nekem nem volt bajom egyébként a long 4 tol. Nekem jó volt nagyon. Csak tanácsodra gondoltam kipróbálom mert már lefogyott .
Én itt vettem. 3 nap alatt megjott gyors postával.
Sokszor lehet ingyenes szállítással az ebay-en rendelni, csak keresni kell... olcsóbban rendelek ott, mint a gyártótól!
Long 4 -ről többször írtam,ne rendeljétek, mert szárítja a szemet!
sajnos itt van szállítási díj, Németországból jön, viszont használ és baromi sokáig kitart, tavasz óta ezt használom...
Majd megpróbálok ügyeskedni a rendelésnél.
Parázom mivel nem beszélek nyelvet nehogy mást rendeljek.
Mikor a keresőbe beütöttem a szempilla növesztő nevét akkor egy hasonló fekete dobozos jelenik meg nekem.
Ebay-drága-szállítási díj magas. Aliexpress..hosszadalmas szállítás. Nem biztos, h megkapod az árut.December 12-i rendelésem még nem érkezett meg. De belekényszerültem...máshol nem találtam ezt az árut.
Iherb jó, de nem minden termék van jelen. Általában sakkozom, hol, melyik termék, milyen áron tudom beszerezni.
A foltos bőrre legjobb a C vitamin szérum +
estére truskin retinol 2.5%. Nappalra kötelező a min. 30spf védelem.Elérhetősége szintén Amazon.
mindig az ebay-ről rendelek...
paypallal fizetek, soha nem csalódtam...
próbáltam én is más nővesztőt, de nem volt hatásos, a Schrofnerre esküszöm...
Long lashes foraver egyszer ezt is olvastam?
Melyiket?
szia!
Szeretnék venni szempilla erősítőt és a másik krémet is kipróbálnám elég foltos a bőröm is. Honnan a legkedvezőbb rendelni. Ebay-ról meg nem rendeltem. Az aliexpressztől igen már pár öntőformát a szappanhoz. kicsit nehezen megy nekem a rendelés. Tudnátok segíteni.
Köszönöm
Dóra
Sziasztok csajok! :)
Érdeklödnék próbálta esetleg valaki valaki az ULTHERAPY kezelést?
Nagyon sok jót olvastam róla viszont elég sok rosszat is. :/
Elöre is köszönöm a válaszokat!!:)