Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
Sziasztok!
Találtam egy olyan kilinikát itt nálunk Szlovákiában akiknek van egy speciális kamerájuk amivel megnézik az anyajegyeket az eltávolítás előtt hogy rosszindulatú e vagy nem. Ezért dolgoznak inkább lézerrel.
Irtátok hogy a lézeres azért rosszab mert nem lehet utána szövettant csinálni, de ha előtte igy megnézik szerintetek, engedjem lézerrel leszedetni?
Sziasztok,
Én abból indultam ki, hogy a lézeres megoldás tisztább, gyorsabb, fájdalommentesebb, és szövettant is tudnak csinálni, ha akarnak...
Mindezek után az ArsMedica lézerklinikára elmentem, ahol az orvos olyan lekezelő volt velem, hogy kifordultam és inkább hazamentem. Semmilyen kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, csak azt hajtogatta ujra meg ujra, ami a websitejukon fennvan, majd lehúzott 10ezer forinttal a 'konzultációért'. Senkinek nem ajánlom, aki bármiféle tanácsra vagy empátiára (is)vágyik, bár a szaktudását nem tudom véleményezni, én biztos nem csináltatok nála semmit ezután. Ja és még várni is sokat kellett.
Ha valaki tud javasolni megbizható lézeres orvost, kérem irja meg. Egyébként hajlok rá, hogy az itteni hozzászólások után maradok a sebészeti utnál, az sem tünik szörnyűnek és talán még szebb is lesz :)
Sziasztok!
Az arcomról akarok majd levetetni pár anyajegyet.Csak attól félek hogy heges lesz!:(Sztetek van más megoldás a levetetésére??
Sziasztok!
Nekem körülbelül 8 hónapja vettek le 2 anyajegyet,mert a melltartó birizgálta egy kicsit. Én a bioptron gyógycentrumban voltam és sajnos nagyon csunya munkát végeztek:-( még mindig csunya piros dudor van a helyén,ami sokkal nagyobb mint amilyen az anyajegy volt. Kentem mindenféle krémmel is de sajnos nem nagyon akar használni. Senkinek nem ajánlom ezt a hentest aki ilyen csunyan vette le és ráadásul a modora sem volt elfogadgató. Akartam még levetetni de sajnos ezután a rossz emlék után nem merek félek a hegektől hogy megint ilyen csunya lenne. Sőt az arcomrol is szerettem volna. Ha esetleg valaki tud egy orvost aki szépen dolgozik azt szivesen venném mert ugye az arcomrol lenne szó.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy fáj-e az anyajegy leszedés?Nekem a nyakamon van és nagyon zavar esztétikai szempontból.Csak félek leszedetni(amúgy sebészi úton szeretném).
Én is a sebészeti eljárást ajánlom. Én lassan 1 éve szedettem igy le kettőt, volt szövettan, ami jó lett.
Lézerrel égetnek, ezért nincs szövettan, amire szerintem szükség van, hogy megnyugodjon a lelked, hogy minden rendben.
Én nem csináltatnám lézerrel, az idén is le szeretnék szedetni kettőt, de csak sebészeti úton. Azt is szépen meg tudják csinálni.
Elkezdtem kenni, még karácsony előtt a contractubex géllel, napi többször. A heg valóban kezd feltöltődni, egy kis lyuk van már csak az anyajegy helyén. Még a seb alatti rész elég pirosas-rózsaszín, de a klinika ezt csak 2-3 hónap mulvára ígérte javulásra. Hát én kenegetem rendszeresen, azt viszont nemtudom milyen volna a seb a kenőcs nélkül, valamit biztos használ. Remélem valóban szép lesz az eredmény.
És te hogy állsz a hegeiddel? :)
Jó napot!
Kiskorom óta vannak anyajegyeim, és már szeretném eltávolítatni őket. Találtam is egy jó lézercentrumot akik nagyon szépen dolgoznak. De egy ismerősöm is leszedette az övéit (máshol), de neki az orvosa mondta, hogy semmiképpen ne a lézeres megoldást válassza hanem a sebészeti beavatkozást. Tanácsot szeretnék kérni, ez ügyben Önöktől. Válaszukat köszönöm.
Kedves vilike!
Én a Honvéd Kórházban Dr. Debreczeni Bélánál jártam, ő plasztikai sebész, és nagyon korrekt, szépen dolgozik.
Tehát Contractubex vagy Dermatix?
Ja és ha lehet mondjatok indokot is. Az ár végső soron nem lényeg, csak legyen eredményes hatása.
Köszi!
Sziasztok!
A következőben szeretnék segítséget kérni:
Szeretnék eltávolítatni magamról 6-7 anyajegyet és az lenne a lényeg h egyszerre csinálják meg és lehetőleg olcsón. A hegek nem számítanak, már szedtek le rólam, nem kell fagyasztásos super technológia, nyugodtan lehet kaszabolni meg varrni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Még mindig ott a var a helyén, pont egy hete volt a műtét. Én is ezen gondolkodtam, hogy kenegessem-e valamivel. Most hallottam erről a Dermatixről, de gondolom azt csak a seb leesése után lehet csak használni, vagy nem? Addig van tipped mivel kenjem, avgy mi jó rá?
Üdv!
Szia Orsy!
A Dermatix használatát a seb lejövetele után kezdjem? Mert most egy seb van a helyén, nem is kicsi.
Szia Matroz
Ne izgulj nem lesz semmi gond a sebbel.Nekem az orrom mellettit csak kivágta és nem lett összevarrva,mert szebben gyógyul,igaz hogy tovább tart.Előszőr én is megijedtem,mert lyukas lett az arcom,de szép fokozatosan kedzett "feltöltődni" magától.Most már majdnem síkban van és halványodik rendesen.Nekem a Dermatix gélt ajánlotta buzgó kenegetésre a doki.Nem egy filléres dolog,de úgy veszem észre segít.
Szép napot!
Szia Orsi
Írtam priviben.Már nagyon szépen gyógyulgatnak a varratok :-))))
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?