Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
Nekem a hátamról ötöt vettek le, az egyiket egyszer nekem is sikerült a melltartómmal, ezért szedettem le öket.
Van még kettő amit nagyon kéne de mindig halogatom.
Nekem egy ismerős sebész csinálta, szinte semmi nem látszik a hegekből.
Hello!
Létrehoztam egy e-mail címet: hoxaforum@freemail.hu
Azzal a céllal, hogy itt megoszthassuk képeinket.
A felhasználónév: hoxa1
A jelszó: hoxa1
Egyszerűen el kell erre a címre küldeni egy levelet, csatolva a képet, és a leírását (milyen műtét után, mikor készült stb...).
Kérem, hogy senki se törölje le mások leveleit.
Kérjük tehát, akinek van megosztandó képe, használja ezt a helyet a megosztására.
hoxaforum@freemail.hu -> hoxa1 // hoxa1
Szia Rita
És melyik klinikán voltál?
Sziasztok
Nekem kb 14db lenne amit el kéne távolítani.Pesten most milyen árban mozognak a kezelések?Van valakinek bevált bőrgyógyásza?
Úgy tudom hogy lézeres levételnél nincs mit elküldeni szövettanra( nem lehet egybe levenni)
Ha elektromos szikével veszik le akkor nincs vér, nincs varrás és vizsgálatra is ellehet küldeni
szia most olvaszom a januári bejegyzésed
azt szeretném kérdezni hol vetetted le őket és mennyiért
üdv Tomi
Szerintetek nem lenne jó ötlet valahol megosztani a fotókat? Akinek ami van, levétel utáni (műtét típussal együtt), vagy régi, a halványulásról...
Szerintem ez sokakat érdekel :)
azt tudom, szemölcsről írtál azért mondtam
anyajegyre ezt tilos kenni
Sajnos a tinktúra nem alkalmas ilyen jellegű
anyajegy eltávolítására.
szemölcsre nálunk a vérehulló fecskefű tinktura 100%-osan bevállt
Lézerrel azért nem jó anyajeget eltávolítani mert akkor nincs mit elküldeni szövettani vizsgálatra
A lányomnak a nyakán volt egy nagy kitülemkedő ,zavaró anyajegy.Onkológus bőrgyógyász vizsgálta meg mielőtt leműtötték.
Megvártuk az őszt és akkor vették le ,nem igazán szerencsés műtét után ha nap éri.
Teljesen igazad van.
Én pl. most március végén vetettem le kettőt, de az idén a nyaralásom alatt árnyékban leszek. Nem fogom süttetni a tűző nappal még akkor sem, ha kiló naptej is lesz rajtam.
Üdv!
Én 14 éves múltam, és az orromon van egy borsónyi nagyságú anyajegyem, ami 1 kicsit kitüremkedik. Tavaly megnézte a bőrgyógyász, azt mondta nem rossz indulatú, ha zavar, akkor levetethetem. Eddig nem is volt vele bajom, de most, hogy már nagyobb vagyok, szerintem nem valami jól néz ki ott.. Ráadásul szemüveges vagyok, és zavarja.. szerintem kicsit ferdén áll tőle. Úgyhogy azt hiszem le fogom vetetni. Ahogy olvastam a hozzászólásokat, inkább a "szikés" eltávolításhoz húzódok, de természetesen majd az orvos megmondja mi a jó. :) És szerintetek elvégeztethetem most nyáron, vagy várjak vele őszig/télig? Mert igazából nem akarok várni, mivel most fogok továbbtanulni.. és jó lenne a nyáron letudni, hogy iskolakezdésre legalább begyógyuljon. Nah szóval várom a tanácsokat :)
Előre is köszi szépen!
Szerintetek végezhető nyáron?
Tényleges a "fehár folt" veszély?
Meddig nem lehet utána, hogy nagyon nap érje:
Hetek? Hónapok? Thx.
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?