Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
mindenki el van foglalva asszem:) van hogy én se érek ide a géphez.
jobbulást neked! én jol vok, mert jol akarok lenni:) asszem ez a kulcs:) bár ma egésznap fájt a gyomrom, de nem zavart mert sok dolgom volt, mostmeg asszem bezuhanok az ágyba.
régrn mindent megehettem sose volt semmi baja, nem gondoltam hogy ez megváltozhat.
volt hogy sütöttem pogácsát és melegen megettem az összeset egy-két óra alatt, meg hasonlok...na de nem nyafogok:)
gyógyulj meg gyorsan! szia:)
Sziasztok!
Évek óta hánytatom magam. Többször terveztem már "abbahagyni", de valami erőssebb, és nem megy.. Borzasztó rossz érzés, ami egy nagy adag bűntudattal párosul. Van esetleg valaki, aki külső seg
ítség nélkül abba tudta hagyni?
Ez elszomorító :( Remélem amikor az én gyerekem idejében már orbitálisan drága lesz a cigi, ha meg nem és cigizni kezd akkor elszívatok vele egymás után 2 doboz mezítlábas kossuthot...........Közben meg letöröm a kezét és chilivel tömöm tele a száját...
18 éves kora után azt csinál amit akar, de utána is csak a saját pénzéből amit ő keres meg mert az biztos h az én pénzemből a gyerekem nem vehet majd cigit!
Lehet hogy csak szép álmaim vannak.......
tényleg van ilyen szülő, és igazából egy láncdohányos szülő esetén nem túl hiteles amikor tiltja a cigizést, de van aki nem is tiltja. ezt a mintát látja a gyerek ezt követi.
:(((
Még van pár évem amit eltölthetek cigivel a számban, aztán én is dobom el, mert egy egészéges gyerekért mindent. Az én Édesanyám 50 éves koráig nem dohányzott soha. Egy szálat sem. És mégis totál defektes lettem a genetika miatt.
Dohányosoknak és nemdohányosoknak is születhet egészséges és beteg gyereke is egyaránt.
De az tuti, hogy én a babaprojekt előtt legalább fél évvel leteszem.
Ez szomorú :( Az viszont pozitív hogy még cigi nélkül is élsz!
Ez komoly hogy vannak olyan szülők akik veszik a cigit a gyereküknek? Ha igen, akkor szerintem helyre kell tenni az állam...
Ez az! Ez már haladás :) Nagyon örülök!
Mi segített benne? Vagy csak jött magától? Vagy gondolkodtál?
Bocsi h kérdezgetlek, csak tényleg érdekel :)
én soha nem cigiztem és még élek, ugyhogy aki nincs rászokva az ne nagyon bagozzon:)))
anyum dohányzott mikor terhes volt velem, titokban csinálta de kiderült, és tény hogy káros a gyerekre, de nem tudta sajna letenni mert már nagyon rá volt szokva és most én szivok az ő bénasága miatt:(((( konkrétumot nem irnék ide ki, de priviben szívesen...
amugy tesom is dohányzott de neki volt annyi esze hogy a baba előtt abbahagyta.
amugy meg iszonyat drága a cigi és márcsak elvből se adnám a fizum felét-harmadát egy dohánygyárnak...
egyébként ha cigiznék én sem tudnék leszokni mert nem vok olyan erős, és mindig erre gondoltam amikor tiniként felmerült a bagózás lehetősége.
és még valami tudom hogy senkit nem lehet leszoktatni aki nem akarja maga is, anyut se tudtuk... ugyhogy nem is ezért irtam, inkább csak azoknak akik most kezdenék el, hogy inkább ne:)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?