Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4470. IZA18 (válaszként erre: 4456. - Kima21)
2008. okt. 12. 11:53

TE NEM VAGY NORMÁLIS!!!!

ezek után kívánom hogy egyszer érezd azt a kínt amit a felgyógyuláskor érez egy anorexiás.

soha az életbe nem leszel olyan , mint régen.

már mind1.benne vagy és márcsak idő kérdése, mikor éred el az alját és mikor kanyarods vissza és meddig tart majd amíg elfogadod a gyógyulást, de még mindig harcolnod kell saját magaddal, a pszichéddel.

mit meg nem adnék, hogy egy nap úgy keljek fel, mint évekkel ezelőtt és egyszerűen látnám magam.

én "gyógyult vagyok", de még mindig tálom a combom és nem telik el nap, hogy ne hánynám el magam tőle, ha meglátom vhol tükröződni.

egészségesen kell táplálkozni!!!csoki helyet almát enni, tv helyett sportolni kell és annyit mosolyogni és embrekkel lenni, hogy úgy érezd csodálatos élni!!és érezd magad szerencsésnek, hogy így élhetsz és nincsenek nagyobb gondjaid.

SZÉGYELD MAGAD!!!afrikában mindenki olyan sovány, hogy épp, hogy dobog a szívük!!állandó éhinség van!háborúk!!te meg a bőségzavarban nem tudod mit csináj jó dolgodban!!

4469. f5c6739a81 (válaszként erre: 4468. - Ani32)
2008. okt. 12. 08:43
Minden tiszteletem azoké, akiknek - hozzád hasonlóan - van bátorságuk nyíltan felvállalni a fájdalmaikat és problémáikat. Én még csak most tanulom ezeket, és remélem egyszer eljutok oda, hogy felismerjem mi miért történik. De sok párhuzamot érzek a te életeddel, és fájdalmas volt olvasni a soraidat. De köszönöm, tanulságos is volt nagyon.
4468. Ani32
2008. okt. 11. 12:20

Sziasztok!

Én is mint itt többen is bulimiás voltam 3 évig. Még mindig nem sikerült meggyógyulnom, de már van előttem egy vissza tartó erő, mivel épp kisbabát várok. Amiért én elindultam azon a bizonyos lejtőn, az volt, hogy az exem nem értékelt mint nőt, többszörösen is megalázott és az evésbe menekültem. Számára egy nő csak azért volt jó, hogy max minden másnak kielégítse átlag 10 perc alatt és mosson főzzön rá, de ne akarjon többet elérni az életben mint ő, dolgozni, karriert stb. Az evési rohamok után szörnyen éreztem magam, volt rajtam felesleg is, így bele kerültem egy mókus kerékbe amiből szerintem soha nem lehet kiszállni. Remélem TI sikeresebbek vagytok és nem forogtok minden nap azon, hogy hány kilók vagytok, mekkora a pocitok, a combotok, nem feszengtek mindenben. Nekem sajnos még évek múltán sem megy...

4467. Marokko
2008. okt. 11. 10:34

Sziasztok!

Először vagyok ezen az oldalon. Évekkel ezelőtt én is bulimiás voltam, de nem fogtyam csak 2 kg-t, mert nem volt miből. Nehezen, de sikerült orvos segítsége nélkül leállni. Azóta sokat híztam. Egy hónapja újból hánytattam magam, és nem értettem mitől görcsöl a gyomrom. Már tudom. Jó volt olvasni a véleményeteket, tudom, hogy nem térhetek többet vissza erre az életmódra!

Köszi mindenkinek!

4466. Dóra14
2008. okt. 6. 21:51
énazt mondom hogyha valaki anorexiás szeretne lenni, akkor menjen el a kórházba és nézze meg azokat a gyerekeket, akik bármit megadnának a földön csak hogy hazamehessenek, de nem tehetik vagy a saját hülyeségük miatt vagy nem önhibájukból. na ez az igazi fájdalom.
4465. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4462. - Lilimia)
2008. okt. 6. 18:30
jól hangzanak, hajrá. egy talpmasszörit én is megcsinálnék csak ugy hobbiból. ma láttam mozgássérülteknek kiképzett kutyust a tévében, néztem hátha ti is lesztek de nem:)
4464. lilimia (válaszként erre: 4463. - Babcsosz)
2008. okt. 6. 17:21

Sajnos az még egészséges tinédzsereket nem érdekli, hogy mi lesz :(

Képtelenek értékelni hogy mekkora kincs van a kezükben, és képesek simán eljátszani.

Utána meg jönnek azzal, hogy nem az ő hibájuk volt.

Jó végre olyat is olvasni, hogy valaki irígykedik a duci emberekre, és nem azt akarja, hogy minél vékonyabb legyen.

Őszintén szólva feldobott ez a mondatod :)

Kitartás!

4463. Babcsosz (válaszként erre: 4458. - Kima21)
2008. okt. 6. 15:33

Én is így kezdtem, csak fogyni szerettem volna pár kilót. És 5 év után ott tartok, hogy örülök, hogy elérem a 40-et. Naponta küzdök azzal, hogy mit egyek, mit ne és ennél rosszabb nincs.

Minden álmom az, hogy végre megint normális legyek. Nem kivánom senkinek ezt. Írigykedve nézem a duci, életvidám embereket.

4462. lilimia (válaszként erre: 4461. - 91d4989ab9)
2008. okt. 6. 14:43

Szuper! Hajrá :D

Nekem sajnos van időm, de hamarosan megint nem lesz. Sok az epilepsziás roham, többek között emiatt passziválni kellett az évet, de addig elvégzek két tanfolyamot. Egy talpmasszőrit, és egy telefonos lelkisegítőt.

4461. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4459. - Lilimia)
2008. okt. 6. 00:33

szia lilimia:) rég láttalak, alig van időm benézni:(

mizu felétek? én meg vok. már napok óta nem ért el a rosszullét, reménykedem...

4460. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4456. - Kima21)
2008. okt. 6. 00:25

a hányással csak tönkre teszed a fogaid és az emésztésed!!!!!

ha akarsz fogyni akkor azt ne igy tedd!!! egyél egészséges kajákat ami nem zsiros és nem édesség, egyél zöldségeket husokkal gyümiket, ne igyál cukros lötyiket és csak néha egyél édességet, este ne egyél kenyeret, meg lisztes dolgokat éés heti 2-3 szor menj sportolni, futni ha birsz, vagy bringázni vagy alakformáló torna.

Semmiképpen ne koplalj vagy böltölj!!!!! mert abból csak baj lesz!!!! nem akarlak ijesztgetni de ne akarj beteg lenni, mert egyszer csak valóra válik mint nálam, és az nagyon szar érzés. inkább érezd jol magad és örülj hogy egészséges vagy!!!!

4459. lilimia (válaszként erre: 4458. - Kima21)
2008. okt. 5. 19:31

Nem fogtad fel hogy az anorexia és a bulimia egy lassú öngyilkosság?

Ezek a betegségek vagy vannak vagy nincsenek. És jobb ha nincsenek. Nem lehet csak úgy csinálni.

Értsd már meg hogy ez nem egy fogyókúrás fórum!!!!!!!!!!

4458. Kima21 (válaszként erre: 4457. - Lilimia)
2008. okt. 5. 19:14
èn nem akarom megolni magam....csak a tanàcsotokat kèrem....ti hogyan csinàljàtok? hogy sikerul/t leadni a kilokat?:s
4457. lilimia
2008. okt. 5. 18:56
Menj el pszichológushoz! Ez nem olyan fórum amin tanácsokat adogatnánk egymásnk, hogy hogyan öljük meg magunkat szép lassan, hanem olyan amin a gyógyulásban segítjük egymást!
4456. Kima21
2008. okt. 5. 18:51
PLEASEEEE vki HELP ME......hogyan fogyahatok le gyorsan? hogyan lehetek "anorexiàs"??? 57kg vagyok ès 165cm magas...ez rengeteg...:(...minimum 50kg-nak kell lennem...ti hogyan fogytatok le? hogyan csinàltàlok? hànytassam magam??? please adjatok bevàlt tanàcsokat....PLEASE vki segitsen...:(:(:((:(:( thx...:(
4455. Dóra14
2008. okt. 4. 21:33
köszi:D te hol tartasz?:O hogy ilyen jó kedved van?:D csak vigyázz hogy neess túlzásba!:)
4454. helia
2008. okt. 4. 13:20
hmm hát én most rájöttem h. még akarok fogyni, de mostmár tényleg profin megy, akart kérdése az egész:) szóval már se tanácsra se másra nincs szükségem, na jó gratulációknak cska örülök:)Gyógyulást a gyógyulóknak, fogyást a fogyóknak ,hízást a hízóknak, szóval mindenkinek amit szeretne:)
4453. lilimia
2008. okt. 2. 19:15
a jelek szerint...
4452. Dóra14
2008. okt. 2. 19:11
na mivan csajok lefagyott ittmindenki??????????:S
4451. Blue Moon
2008. szept. 29. 08:39
:-)
4450. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4449. - Lilimia)
2008. szept. 24. 15:22
aha, ne aggodj, nem fogyozom sehogy csak eszek reggel meg délután meg este, bármit és sokat, de több evésre nincs időm. hétvégén meg mindig hizok, mert meki meg étterem... :DDD
4449. lilimia (válaszként erre: 4447. - 91d4989ab9)
2008. szept. 24. 12:35
Ugye okosan fogyózol? Ha igen, akkor grat a sikerhez! :)
4448. lilimia
2008. szept. 24. 12:35

Nekem már jól megy az evés, de az emésztése még mindig szórakozik néha.

Viszont nem tudom hogy de összesen 1 kg-ot híztam vissza, pedig van h éjfélkor jut eszembe h de jó lenne megenni a maradék tiramisut.

Szóval az evéssel minden rendben. Mással kevésbé, de az nem ide tartozik.

2008. szept. 23. 21:37
:) nekem tetszik, főleg nálam hasznos mert én napok alatt is tudtam 10kgot hizni, és igy hogy párnaponta beirom, figyelmeztet ha elszaladna velem a ló:) régen amikor fogytam akkor is vezettem csak akkor nem itt, sőt grafikont készitettem és kiraktam a falra hogy motiváljon:DDD olyan szépen lejtett:) de aztán hiztam újra és leszedtem mert stresszelt hogy 76ról visszahiztam 88ra. most a 76 a cél újra és majd onnan fogyni, ha megy. 79vok most.:)
4446. Dóra14 (válaszként erre: 4444. - 91d4989ab9)
2008. szept. 23. 17:33
mert..őő..nemtudom. mert...:Dnem jut eszembe ellenérv de nekem nem szimpi ez az ötlet:S
4445. Dóra14 (válaszként erre: 4441. - Blue Moon)
2008. szept. 23. 17:30
ja jó...már alig várom:)
4444. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4443. - Helia)
2008. szept. 22. 17:21

szia:) az jó ha eszel. számold össze hány kcalt eszel, ha van kedved, meg ird meg mennyit mozogsz egy nap ebből lehetne tudni miért fogysz még mindig. Olyan hogy sokat eszel nem mozogsz és fogysz sajnos nincs mert ha lenne én igy fogyoznék:)

ha megvan az elegendő kcal akkor ne görcsölj ezen, majd helyrebillen a szervezeted. ha meg mégis tovább fogysz akkor lehet más oka, pl pajzsmirigy túl működés asszem extra gyors anyagcserével jár, de remélem nincs ilyen bajod.

csajok ti miért nem csináltok nyilvános mérlegelőt?

4443. helia (válaszként erre: 4439. - Lilimia)
2008. szept. 22. 16:40
de ha egyáltalán nem szorongok meg semmi ilyen? mostmár kezdtem egész elégedett lenni eszek normálisan, de mégis jobban fogyok mint amikor nem ettem ,ez de igazságtalan.
4442. Blue Moon (válaszként erre: 4441. - Blue Moon)
2008. szept. 22. 14:56
idju=ifjú (egy amerika humor, fonetikus írásmódja) ....na jó...egy fenét...elírtam és kész :-)))
4441. Blue Moon (válaszként erre: 4434. - Dóra14)
2008. szept. 22. 14:53
köszönöm, hogy kijavítottál, de erről más a véleményem, s te még kicsi vagy hogy megosszam veled, de pár év múltám amikor én már nagyanyó leszek te pedig idjú hölgy, s megszépül a modorod, illetve bölcsebb leszel és több belátással rendelkezel majd, ígérem írhatunk róla. :-))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook