Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

5700. retek132 (válaszként erre: 5699. - Browning)
2009. máj. 5. 22:03

Hát én miután szakítottam a barátommal hiányzott, de mostanában különösebben nem foglalkoztatnak a fiúk. Tökéletesen megvagyok nélkülük, na jó, nem azt mondom, nem fogadnék el egy szeretőst... ;)

browing...vagdosós? sajna mostanában nekem is ilyeneken jár az eszem :S:(

én TVzek folyton, meg elvagyok itthon, elmegy az idő a semmivel.

A fiú akkor jön, amikor nem várod...ne foglalkozz a hiányának a gondolatával, és meg fog találni :) és ez nem attól függ, hogy hogy nézel ki:)

5699. browning
2009. máj. 5. 21:07

Hedlena:megértelek...és ha lejelszavaznád a blogodat?:)próbáld ki!;)

Every:reméljük h nem gondolta komolyan,csak álmodozott kicsit hangosan:) am nem rossz mindenkivel fenntartani egy normális-nem egyást gyilkolászós-kapcsolatot:) legalább nem kell mindig azt várni h ki fog hátbatámadni...vagy pont akkor kell?:O...

annyira feleslegesnek érzem magamat( csak eszek... már undododok magamtól.sohanemlesz pasim.soha.tudom...soha nem fog szeretni senki:( félek.félek h ez lesz!!!jajj:(csaka könyvekben van szerelem, meg happyend?! ajj:(

már jó ideje nem csináltam semmi vagdosósat,de tudom hogy nem fogom sokáig bírni.félek hgy megint megteszem.akkor csak fájdalmat okoznék a barátaimnak(bár nemértem h miért...)aztmeg NEM akarom:( kb bármikor készen lennék rá megint...fura érzés...

inkább megírom a matekházit,olvasok és alszok.félelmetes.félekO_O éreztetek már ilyet?!

2009. máj. 5. 17:40

áhhá értem :) Köszönöm :)

Azért voltam rá ennyiore kiváncsi mert reméltem hogy a dráma szakra nem kell kémia és fizika :S

:D Br a fizikát szeretem de szval köszönöm :D

Többiek hol vannak??? Írjatok gyerekek! És felnőttek!! :D

6 hét és vége!!!!! ( a sulinak) szabadság :D

Ma az egyik barátnőm kijlentette hogy a nyáron lefog drasztikusan, de most is csinos, van egy kis hasa de most kicsit bepánikoltam. Tudom, az egyszerű fogyókúrával baj nincs. De én tudom hova vezethet egy ilyen próbáltam lebeszélni de hajthatalan, nem szólhatok senkinek, ha ő szólt volna értem én megöltem volna :S

Mellesleg:

Van egy csaj aki összeverekedett a legjobbbarátnőmmel is és azóta labbilis a kapcsolatunk. De most hozzám se szól ellenem beszél és beszólogat. Nem értem mért akarok mindenkivel jóba lenni??????????????????

És mikor a hátam mögött beszél... mind1 :S

Írjatok majd jövök én is!

Néztétek a Kalandra Falt? :D

Pusszi

5697. hotdog68
2009. máj. 5. 15:32
Szijjasztok drágáim, megjöttem. Nemsokára mesélek. _Nagyon szép volt minden. Imádom Rómát
5696. _helena_
2009. máj. 4. 22:00
írtam blogot,5 perce töröltem,mert szerintem "rossz" emberek olvasgatták.vagyis szerintem pont azok,akiknek nem kellett volna.nem adtam ki magamról semmilyen infót,amiből lehet tudni,hogy én vagyok,de mégis félek,hogy pont olyan emberek olvasták,akiknek "nem kellett" volna.túl parás lennék? =/
5695. Pirosalma (válaszként erre: 5693. - Browning)
2009. máj. 4. 21:46
A magyar nyelv és irodalom egy tárgy.
5694. Pirosalma (válaszként erre: 5690. - B0bdc28e7e)
2009. máj. 4. 21:45

Szia, Every!

Az egyetemek, főiskolák nem az 5. érettségi tárgyat írják elő, hanem két kötelezőt, ami szaktól függ (pl. ált. orvos szakra biológiai és kémia vagy fizika; mérnökszakokra matematika és kémia v. fizika v. földrajz v. biológia v. informatika v. szakmai előkészítő tárgy).

Az 5. tárgy esete csupán annyit jelent, hogy a 4 kötelezőn (matematika, magyar nyelv és irodalom, történelem, egy idegen nyelv) kívül kell lennie egy választott érettségi tárgynak (ez nem kell, hogy egyezzen a pontvivő - "hozott pontok" - 5. tárggyal, amiből a 11. és 12. év végi jegyek szémítanak - ill. bármely, legalább 2 évig tanult tárgy utolsó két évének év végi jegye számít).

(De az 5. tárgy nem lehet pl. matematika emelt szinten, tehát a kötelezőktől eltérő tárgy kell, nem elég csak egy másik szinten letenni.)

Hogy a drámára mi kell, nem tudom, de lehet, hogy semmi, hanem felvételi van (a művész szakokon - színész, muzsikus, képzőművész stb. - nem számt az érettségi - vagy talán csak kicsit, ezt nem tudom -, hanem felvételi van).

Nézd meg a felvételi tájékoztatóban, ott le van ez írva, de ha megmondod, melyik egyetem dráma szakja, én is meg tudom nézni - bár nem tudom, mikorra lesz meg.

5693. browning (válaszként erre: 5690. - B0bdc28e7e)
2009. máj. 4. 21:09

a magyarnak nem 2 része van?xD...mármint nyelvtan+irodalom... vagy hülyeségeket mondok?...

puszi:)

fotókatláccilécci*-*

2009. máj. 4. 20:04
Ahha, vili :) köszi :)
5691. 6ecff55bc6 (válaszként erre: 5690. - B0bdc28e7e)
2009. máj. 4. 19:35
Szia! Szerintem az 5. a szabadon választható. Konkrétan a dráma szakról nem tudok sokat, de mindenová 5 érettségi kötelező (legalábbis ez a minimum). Van, ahol megjelölik, hogy mi legyen az 5., az a bizonyos választott, máshol nem.
2009. máj. 4. 19:15

Hi!

Most másban is kéne a segítségetek, nem találom swhol hogy mi az 5 kötelező tantárgy dráma szakra, amiből 5-nek kell lennem.

Magyar

Töri

Matek

Angol

de mi az 5?

5689. Borsa
2009. máj. 4. 09:14

Sziasztok, hogy vagytok?

Csillag, kérlek, maradj itt, hátha sikerül lebeszélnünk a feladásról! Ne add föl, semmi értelme. Igen, nagyon nehéz szembe nézni a ténnyel, hogy feladtam. Fáj. Remélem ezt érzed, és bosszúságot. Mutasd meg, hogy meg tudod csinálni, és nem adod fel, hanem küszesz!!!!!

2009. máj. 3. 19:55

Hy!

Csillag: Meghibbantál?! Francokat! Itt maradtsz! Velünk! És küzdesz! Szted mi hányszor akartuk feladni?? Nagyon sokszor! de mégis itt vagyunk és küzdünk a nyavalyás kis életünkért! Úgyhogy gyere és írj! A remény hal meg utoljára!

Retek: A pszihológus lehet jó az enyém szar volt mikor nem akartam beszélni mindig mérges lett... ennyit erről.. Persze hogy tudják a szüleim különben hogy jártam volna meg a kórházat?

Nekem n em tudja senki hogy írok ide, pedig nem titkolom egyszerűen, ez van :D

Pusz nektek!

Hnap töri dogA!!!!!!!!

2009. máj. 2. 21:46

Sziasztok!

Nos,a dokikkal kapcsolatban regényeket tudnék írni a tapasztalataimról,Nekem volt már kb. 8.....sajnos nem tudok semmi bíztatót mondani velük kapcsolatban:(

Nálunk természetesen mindenki tudja,de szerintem csak elég ránézni az emberre ilyenkor....Általában ha ismeretlenek közé megyek,ez az első kérdés.És szoktak ezzel pl. buszon is "csúfolni",általában közröhej tárgya vagyok.És ezt utálom,és egyszerűen néha felfoghatatlan,hogy miért akar mindenki csontsoványra lefogyni,hiszen akkor sem fogja jobban érezni magát.

De a javuláshoz főként egy egészen más szemlélet kialakítása kell,amihez szerintem agyilag is fel kell nőni a problémához,és be kell látni bizonyos dolgokat.Az kell,hogy valaki utat mutasson,az tény,de nem feltétlenül kell ehhez pszicho doki.Ez mind saját tapasztalat,ami így a 8 év folyamán felhalmozódott.

És feladni sosem szabad!

5686. browning
2009. máj. 2. 21:00
láttamma egy kisvakondot o.o édes:D rkokfelfotót!;)
5685. browning (válaszként erre: 5682. - Csillag20)
2009. máj. 2. 20:59

remélem meggondolod magadat,bármikor szívesen látunk itt viszont!!:)

csak óvatosan!ne akarj meghalni.nemérimeg:(

pussz vigyázzmagadra(L)<3

5684. browning (válaszként erre: 5683. - Retek132)
2009. máj. 2. 20:58

vitorlázós!:D hát...a hajó az így...khmm..szar vt na:Desett szét alattunk XD...de jól elvoltunk,utcsó lettünk...(2személyes hajó-kalóz)

sztem ha jófej a psziho akk nincs gáz...megéri megpróbálni...

am anyum tudja...kb mindenki tudja -.-"...nahjó csak majdnem:D de néha olyan érzésem van...főleg ha társaságban eszem h "mindenki azt nézi h hogy tömöm a pofámat és hízok...ígyis elég hájasvok.tuti azért néznek:s"

hidegvan:D megfagytam kicsit ma is...

Every:?!!

Dance?!

valaki tudjon már valamit Dance-ről!!!:'| mivanvele?!

cupp

5683. retek132
2009. máj. 2. 15:04

Hát...én a legjobb bnőmnek említettem, hogy írok néha fórumra....

igen, és már úgy örültem, hogy vége...de nincs vége. lehet tényleg el kéne menni pszihológushoz. De nem akarok! Nekem mindig olya érzésem van, hogy az megalázó...

Nektek tudja anyukátok hogy betegek vagytok?

Csillag20 nem szabad feladni, annyi minden szép van az életben, amit még meg kell élni!

browning! Milyen verseny?

5682. Csillag20
2009. máj. 2. 12:29

Sziasztok, én azt hiszem elbúcsúzom tőletek, ide olyan emberek írnak, akik gyógyulni akarnak, nem pedig azok, akik feladják a harcot. Sajna én feladtam és ezen nem változtat semmi, pedig van egy nagyon jó barátom, aki azt mondta, hogy segíteni akar, de amíg én nem akarom, addig senki nem tud mit tenni. Csak neki fogok fájdalmat okozni, de talán egyszer megbocsát nekem!

Mindenkinek rengeteg kitartást, és gyógyuljatok meg!

Puszi Mindenkinek!

Sziasztok

5681. browning (válaszként erre: 5680. - B0bdc28e7e)
2009. máj. 2. 06:49

várom!!!:))

am nekem legjobb bnőm tudja csak...

tegnap vitorláztam...tisztajó!XD meg bemásztunk a vízbe és kiugrottunk belőle...nagyonhideg :S :D

ma verseny!!!szurkolni!;)

hnap anyáknapja O.o

2009. máj. 1. 17:22

Lesz browing lesz megígérem csak még át kell menteni tesóm gépéről.

Retek: Az hogy sikerült egyedül majdnem kijönnöd belőle nagyon nagy dolog. De sajnos egyedül teljesen kimászni belőle lehetetlen.

Én anorexiás vagyok lassan 2 éve, de már gyógyulok, viszont örültem volna ha egyedül kimásztam volna belőle (kórház nélkül) mert sztem a szüleim a barátaim és a tanárok soha nem fognak békén hagyni :S

Egy körkérdés :D : Nektek a szüleitek vagy a barátaitok tudják hogy ide írtok?

5679. retek132 (válaszként erre: 5678. - 1e44dd72bb)
2009. máj. 1. 12:15
Sajnálom :( Azthiszem meg se szólaloK! Milyen gyakran hánysz? Van orvosod, jársz valahova?
5678. 1e44dd72bb (válaszként erre: 5677. - Retek132)
2009. máj. 1. 11:41

Szia!

8 éve...... :S

5677. retek132
2009. máj. 1. 11:29

Sziasztok!

Azt hiszem nem jól kezdtem a fórumba írást...

17 éves lány vagyok! Nem nagyon olvastam vissza... azthiszem elmondhatom magamról, hogy majdnem sikerült egyedül kimásznom a bulémiából, de sajna csak majdnem...mert visszajöttek a dolgok. Pedig volt egy két hónap, amikor nagyon szépen javultam... de most megint nem jó. Ti mióta vagytok betegek?

5676. browning
2009. ápr. 30. 21:53

ááá fotókat akarooook!!!:D

Every! kééérlek:))

megyek vitorlázniii!*-* hnap hnapután meg azután asszemvanbarátom *-* tyűha:D ilyensenagyon vt még:D

juppijájé:D

puszpusz

jóutat,jószünetet:))

2009. ápr. 30. 15:46

Éredz jól magad :) pusz!

Egyetek csajok vattacukrót és még sok más finomságot! Hétfőn jövök! pusz!

5674. Borsa
2009. ápr. 30. 08:13

Vigyázz magadra Te is!

Elengedlek, ha megígéred, hogy mesélsz utána :)

5673. hotdog68
2009. ápr. 30. 08:10
Aztán vigyázzatok magatokra, most egy kicsit nem leszek. Rómában nézelődöm egy kicsit. Jók legyetek. Vigyázzatok magatokra és egymásra!
5672. Borsa
2009. ápr. 30. 07:54

Dancegirl, mi a franc van már?????

Megnéztem, 18 - án lépett be utoljára :(

5671. Borsa
2009. ápr. 30. 07:53
Na végre! Ésszel a tornával, a többinek örülök. Éééééés, ne legyél már lusta írni, mert neki fogok állni aggódni!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook