Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Köszönöm, kedvesek vagytok, de csak ugyanazt tudnám írni mint amit a naplómba. Na de akkor közkívánatra nyafogok egy sort :)
Új gyógyszert kaptam az epilepsziámra, tegnap rendesen fejbevert, kíváncsi vagyok ma hogy leszek tőle. Barátnőm elolvasta a mellékhatásokat, amiket én nem akartam tudni, de közte van az is hogy hirtelen fogyás, főleg azoknál, akik korábban is hirtelen sokat fogytak :S
Lányok én nagyon nem akarok fogyni! :( Augusztus eleje óta sorra vettem a nadrágokat, mert fogytam, fogytam, és fogytam. 28-as nadrág kell! abban alig van anyag! De lagalább találtam egy üzletet, ahol nagyon olcsók a nadrágok és a felsők (farmerek:1500-2000, felsők:300-1000). Az eladók pedig imádják Rumit :) Ruminak szokása hogy ha én bemegyek egy próbafülkébe akkor bebújik ő is :D Lehetetlen visszatartani :D
Meg Ádámomnak is ott szoktam vásárolni.
Angel drága meg ma megevett két szemet az új gyógyszeremből, de már máskor is evett többet egy sokkal ütősebb nyugtatóból, és a bevált technikámnak köszönhetően nem lett akkor sem semmi baja.
Ma sem mehettem suliba :( Holnap viszont muszáj lesz mert írunk infóból :D
Annyira szar érzés hogy az epilepszia keresztbe tesz a sulinak, pedig annyira imádom, és még azt is simán kibírom hogy a másfél órás előadások alatt ne akarjak mindenáron rágyújtani, ami nagyon nagy szó, mert még a kórházban is, infúzióstól, állványostól ki szoktam menni :D
Amúgy az jó ha kávéztok, mert növeli a gyomorsavat, és a savtúltermelődés miatt muszáj enni :)
Én is kávéfüggő vagyok, bár én csak tejjel tudom inni, de napi 5-10 lecsúszik :)
Most is tejeskávézni fogok, aztán megeszem az epertortám :)
Csak ne lennék állandóan ideges :/
Sok minden összejött az utóbbi időben :/
Eszek rendesen, de nem hízok. Rájöttem most miért stagnál a súlyom. A Medrol miatt gyűlik rám a víz, és hetente 3x kéne vízhajtóznom, de a suli miatt nem tudok.
Sok az epilepsziás roham is, és most tulajdonképpen csak a suli a jó az életemben, de az epi keresztbe tesz, mert miért ne alapon... No meg a kutyák...ők mindig csodásak :)
Minden nap abból áll ki, hogy ideges vagyok, rosszul vagyok, stb... Nem fogom ezzel szét-offolni a fórumot...
puszik
Wáá basszus de rosszul vagyok. Vacsoráztam, aztán lefeküdtem TVzni, de most, hogy felkeltem :S szédülök, hányingerem van és fáj a hasam :S :(
A kávét én is imádom...
hát...franciára mentem, elmegy csak tanulni szar:Dmármint annyi kis bigyóka különbség van benne...jajj:D
hát a "pasik"...ööö...elkerülnek;) xD
vároma fotót a ruháról!^^
a barátaimmal nagyon jól elvagyunk:) legjobb barátnőm meg legjobb barátom(tesók ugyebár...) itt aludtak péntek este :D atomjó volt:D
ahh ma már 4kávét megittam(2-t egymás után:D)...hát nem voltam túl jól délután most tőle...le kéne szoknom -.-" hogy miért egészségtelen minden ami jó...nemértem:D
enni kell.ez van...
EVERY, DANCE!!!!!!!!!!!!hol vagytok?!
többiek?!
írjatokmár
jo8
Szia!
Veled mi van? hogy vagy?
Halihó!
A ruha az nagyon szép :) csinos, fekete fehér, nem tudom leírni, de lehet egy képet kiteszek :)
Most szeretem a németet, mert egy nagyon jó tanárt kaptunk, de eddig utálltam. Olaszt sokkal szívesebben tanulnék, de most örülök ennek is.
Mostanában: szombat óta többet eszek, eszek délelőtt meg este is! Ami nagyon durva, de nem híztam semmit se! :) Persze még mindig itt van a fejemben, hogy basszus de gáz vagyok! De mindegy! Ahhoz képest, hogy múlt héten napi egyszer ettem, elég durva! Ez a nap fos volt, egész nap csak ültem, és próbáltam nem elaludni! Unalom a köbön, és annyira fáradt vagyok mostanában... hát igen, az iskola! :)
Pasik... hehh majdcsak megtalál az igazi.. :)
Veled? Suli? Pasik? Barátok? Milyen nyelvet fogsz választani???
Pusziii
milyen ruha?:D
szereted a németet?a mi osztályunkban most kellett új nyelvet választani...nem mindndenki örül neki mert pl a németeseknél szar a tanár xD
mostanában hogyvagy?milyennapod volt?
pasik?:P
puszi:D
csajok ÍRJATOK!!!!!!!!!!!
Hotdog:mizujs?:) hogy telnek a "szürke hétköznapok"?:)
Lilimia:azért vagyunk,hogy meghallgassunk.attól jobb lesz!:) engem érdekel,mi van veled!:) mesélj! am most enni sem bírsz vagy eszel de fogysz?:S mitől vagy ideges?mármint azt mondtad h psziho-s alapon van...
megvagyok.hol eszek,hol nem...
kávézni viszont akármikorXD ma már3-at ittam... a szívás akkor lesz ha elfogy az instant kávém -.-"...
annyira jó lenne igazság szerint 45kg-nak lenni de annyira nehéz...az már kb 6kg minusz lenne:'( annyit híztam...hogy tudtam ennyit hízni másfél év alatt?!a rohadt életbe:( csak ne ennék ennyit xD
dehát eszek mert megszoktam...:D
tud valaki franciául?:O most kezdtem...
puszpusz
Én vagyogatok!
Csak suli, stb...Meg mit hisztizzek nap mint nap ugyanazzal a szöveggel...?
A fogyásom megállt 58kg-nál, de most úgy tűnik megint megindult :/
Már biztos vagyok benne, hogy pszichés.
Meg az epilepszia, meg a többi...
Egy haszna volt/van ennek: a ruhatáram megduplázódott, mert a barátnőmmel egy méretünk, és mindig cserélgetünk, mikor melyikünknek mihez van kedve :)
Veled mi a helyzet? Többiek?
Hot Dog!
Ezt most konkrétan írtad valakire,vagy csak úgy általánosságban mondtad?Mert szerintem itt azért főleg olyanok vannak,akik változtatni szeretnének.Vagy tévednék?
Én rákaptam a nervepfläge nevű nyugatót hatású készítményre amit déemben vagy rossmannban be is lehet szerezni. Nem lehet rászokni mert teljesen növényi eredetű de megnyugtat, nem dobog hevesen a szíved tőle és fát lehet hasogatni a hátadon az sem érdekel. Énis parázós vagyok egyébként. Holnap pl irodalom felelés tételekből. Remélhetőleg nem én leszek az áldozat, de a tanár nagyon rendes.
Mostanában kávén élek. Egyet reggel, kettőt az iskolában meg itthon is nagy bögrével de vmit mindíg eszek mert nem célom csontsoványra fogyni csak módjával. Már rég nem mértem magam, de legutoljára 43 voltam. Nem is merem megmérni magamm mert ha nehezebb vagyok akkor rossz kedvem lesz. Inkább elhiszem hogy nem híztam vissza.
Szüleim minden nap kérdezik hogy mit ettem, és minden nap újabb és újabb dolgokat kell kitalálnom hogy mit ettem, ezért mindíg nyitott szemmel járok hogy ki mit zabál. Egyszerűen nem tudom már elképzelni sem hogy mások hogy képesek mindenféle mocsokkal megpakolt szendvicseket benyomni, vagy akárt többet is egy nap. Már visszataszít az is ha mást látok enni. Pláne ha valami pékárut vagy ilyesmit. Az egyik lány az osztályban megszólt hogy milyen sokat kávézok. Legszvesebben mondtam volna hogy naná ha már úgysem eszek de akkor meg elkezdenek témázgatni.
Szia, Annucia!
A fázás, remegés, szívdobogás könnyen lehet az alultápláltság következménye. (Ne haragudj, nem teljesen követem, a fórumot. Szabad tuddom, hány kg és milyen magas vagy? Privátban is írhatsz.) Mikor jelentkeznek a tünetek?
A gyomrod alatt több dolog is van [epe(hólyag) és máj nem igazán].
A köldöködhöz viszonyítva meg tudod adni a fájdalom pontos helyét?
Pl. köldöktől jobbra (azaz a jobb kezed felé) x centivel, és a köldököd fölött y centivel.
Miért utálsz panaszkodni? Itt vagyunk, meghallgatunk, elolvasunk, és próbálunk segíteni:-) Teljesen természetes, hogy az ember szeretné elmondani a gondjait-bajait másoknak, nincs ebben semmi kivetnivaló.
(De ez külön téma, csak felületesesn és érintőlegesen írtam róla.)
hű...szóbeli felelésnél én is mindig remegek és alig bírok kinyögni egy-egy szót:S...ez mitől lehet?!iszonyatos és utálom:(...(meg írásbelinél is mondjuk...)
ma rámjött a kajálhatnék egy-két hét alig evés után:O teljesen meg vagyok lepve:S szarrr....holnapnemkéne...
Hát igen szoktam enni, rendszeresen ebédelek! Néhavacsora, mint pl ma...anya főzött de nem tudom miért. Úgyyhogy most egy kompett második ebéd bennem van! :( tele vagyok!Kidurranok!
Remélem ezek nem pánikrohamok, a szédülős feszítős dolog! :S ma felelés után annyira remegtem, majdnem ki kellett mennem óráról, és majdnem elsírtam magam!
Halihó!!
Basszus 4esre feletem ma töriből, ami szerintem jó, mert a tanár nagyon kemény! Erre mondom anyáéknak, hát kb azt lehetett kivenni a válaszból, hogy jajj de szar vagy, már megint nem a legjobbat nyújtottad! Megkérdezték hogy szerintem jó e. Igen, szerintem igen! Utállom ezt!
talán a májad vagy az epéd....ki tudja...szoktál enni?!lehet ha azért remegsz...nemtom...mindekninek jó lenne beszélgetni...
akkoraszar ez a társadalom:@ mindig csak az h "jujj mit gondol majd a másik"-debazz...TE is másik vagy.mit gondolsz?!nem?!...sok hülye kitaláltvalamit ami már rég nem jó...de azért még mindneki a szerint él...
namindegy csak csodás elmefuttatásaim egyike.
szarkedv.majd lesz jobb.csak meg kell várni.utálok várni.utálom a kifogásokat.
megyek
psuzi
írjatook!hogy megy a suli?mizu?kaja?!stb naaa
1. Mindenki eltűnt! Mi történt???? HOgy vagytok?
browning: igazság szerint elkezdett fogyózni, és átesett a ló túloldalára. Nem, nincs életveszélyben, ha még fogyna 5 kilót, akkor se lenne sovány. Normális a súlya. De ahogy változtatni akar a súlyán az már nem...és mindig azt mondja, hogy ő milyen kövér,..a szokásosakat. Nem beszélünk róla...nem tudom miért. Én senkivel se beszélek, ő igen, csak nem velem. De néha nekem is jó lenne beszélgetni...csak az embernek jól meg kell válogatni kinek mond erről bármit is!
Én most valahogy furán vagyok...azt hiszem nem stimmel valami. Már többször is rámtört egy érzés, olyan mint amikor a hullámvasút lefele megy, feszít a mellkasom, nagyon dobog a szívem, remegek... rettentően fázós vagyok már egy hete, és rengeteget görcsöl valamim a gyomrom alatt...talán a beleim... nem tudom mi van ott.... ja, és utállok panaszkodni :)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?