Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

6270. lilimia (válaszként erre: 6269. - Browning)
2009. okt. 6. 18:56

Azt hiszem az én mix-férjem kezd beteg lenni... El akarja olvasni a Twilightot! :D

Volt ma pár rendkívül 'kellemes' élményem...

1 roham a kocsiban, 1 a szemészeten. Mindenkire a frászt hoztam :/ Meg ők 3 havonta látnak, és mindenki azon sápítozott, hogy mennyit fogytam, aztán viccesen kérdezték milyen diétán vagyok, mert ők is akarnak fogyni... Ha nem lettem volna kába a rohamoktól, akkor tuti kiosztottam volna őket...

Aztán beszéltem anyával... hát baromi sok értelme és eredménye volt......

Aztán ahogy hazaértem fogadott egy mail a barátnőmtől, miszerint ellopták egy rajzom. Megnéztük, és a csaj tényleg a saját neve alatt mutatja be mások alkotásait! Nem kicsit lettem dühös. De basszus még Royo-tól, és a volt barátomtól is lopott! Szóval írtam exemnek, hogy mi a helyzet, mert igazából ki vagyok én... Ő meg kezd híres kortárs festő lenni, és darabokra szedi a csajt ha ahhoz van kedve. Pontosabban darabokra szedi ha akarom... De ez már jogi móka...

Ráadásul állandóan rémálmaim vannak, így már az alvás sem menedék :( Pedig milyen jó találmány...

Ádám fizikailag is kezd beteg lenni. Elkezdődött a szokásos éves tüdőgyulladása :/ Ma kitakarítom a tüdejét = pálinka a vizipipába :D hihi Házi módszer :D

Nekem a suliban mindig azt mondják, hogy olyan Alice-es vagyok :D Csak én magas vagyok, és hosszú a hajam...

Jó tanulást!

6269. browning (válaszként erre: 6268. - Lilimia)
2009. okt. 5. 22:01

hmm nekem ma anya beszólt egy "cukit",mikor nem találtam meg a fagyasztóban a jeget (jégzselé,mert húzták a fogát):semmire se vagy jó!-hátkössz...betudom annak h a foga miatt morcos...de nem először mondja ezt....mindegy.már kevesebb mint 4 év és elhúzok pestre;)

nekem van egy osztálytársam akivel nagyon jóban vagyok és ő meg edwardra hasonlít xD szegény utálja ha hasonlítgatjuk...ma véletlenül sikerült mégis elszólnom magam, hogy "ez olyan edwardos volt!"-és visítva kirohanta terembőlXD.... emmett a kedvencem:D lehet,hogy megijednék ádámtól...bár elsőre mindig meg vagyok ijedve mindenkitől általában.

azért kella telóm futáshoz, mert zenére futok a ritmus miatt...meg mindig zenét hallgatok amúgy is...és az mp4-em már kb 1.5éve halott:D úgyhogy marad a teló...vagy kölcsönkérek egy Ipodot haveromtól:D:D....van neki kb 3 asszem...^^

ááá még annyit kell tanulnom.úgy nincs kedvem xD :)

nah megyek...puszii

6268. lilimia (válaszként erre: 6266. - Browning)
2009. okt. 5. 21:39

Ez az étrend dolog nagyon okos ötlet volt :) Büszke vagyok rád!

Lehet hogy majd letöltöm valahonnan, bár én annak vagyok a híve, hogy azt eszek amit kívánok, mert akkor igenis arra van szüksége a szervezetnek.

Média és politikán tulajdonképpen a média és politika kapcsolatát, a média szabályait, lényegét, fajtáit, és még rengeteg érdekes dolgot tanulunk. A fajtákat nagyon részletesen, rendkívül interaktívak az órák, már csak azért is, mert minden órűra mindenkinek vinni kell egy friss hírt, amit a híradás szabályai szerint kell elmondanunk.

Nos igen, anya újabban rendkívül 'érdekes'... Beszéltem (volna) vele ezekről, de a legutóbbi beszélgetésünk óta nem látom értelmét annak, hogy bármi lényegeset is mondjak neki. Csak akkor beszélek vele, ha nagyon fontos. Egy hasznos rossz lett az életemben... Így nem fáj a viselkedése, legfeljebb feldühít, de fájni nem fáj.

Ádám nekem is szimpi :P

Ha élőben találkoznál vele lehet megijednél tőle :D Vagy lehet felképelnéd, mert az első kérdése tuti az lenne, hogy "Te vagy az a kiscsaj aki miatt a feleségem annyit aggódott?Na és észhez tértél végre? Mert ha nem hozhatom a buzogányom és helyrerakom az agyad..." :D

Tudod ő érdesen van összerakva... Ha hasonlítani kéne egyvalakihez az lehetetlen lenne. Túl összetett. Valahogy Jacob, Emmet, és Edward keveréke- ha már a Twilight-ot említetted :)

Nos igen, az élet érdekes... De milyen színtelen és egyhangú lenne ha nem lennének problémák. Nem tudnánk annyira örülni a jó dolgoknak...

Egy valamit nem értek: a futáshoz miért kell a telefonod? :D:D:D

pussz

6267. browning (válaszként erre: 6265. - Helia)
2009. okt. 5. 16:51

hali!

most hány kg vagy?

próbáld magad lefoglalni,ha nagyon rád jön h "kövérvagyokkövérvagyok"...

szerintem nincs semmi ok rá,hogy valaki oltogasson:D

lehet,hogy valami gyomorvírusod van?:Snemtom...nekem be szokott jönni ha bekapok egy espumisan gyöngyöcskét -puffadás ellen.

lehet,hogy csak átmeneti,néha nekem is van ilyen.pár nap és elméletileg abbamarad a hasfájás...

puszi:)

6266. browning (válaszként erre: 6264. - Lilimia)
2009. okt. 5. 16:41

Tudom,hogy nem kifogás...nem rendes kifogás:D mindegy,ezt nem hiszem hogy még egyszer megteszem mert:kidobtam ugyebár a cigimet ;) és olvasok egy könyvet-amit már párszor elkezdtem olvasni,csak félbehagytam- "az vagy amit megeszel" és tényleg.ahogy olvastam minden oldallal egyre biztosabb lettem abban,hogy az,amit most csinálok az BORZASZTÓ.összedobtam egy étrendet,ami kicsit kevés,de majd úgyis még formálódik a dolog.Nagyon érdekes könyv!ha meg tudod valahogy szerezni-mint anno a twilight-ot -remélem elolvasod, mert sokat lehet belőle tanulni!:)

Médiapolitikán mit tanultok?:O

Érdekes az anyukád....beszéltél már vele erről gondolom...

Ádámod viszont tökre szimpi:) amikor találkoztam nővérem pasijánaka családjával, a srác húgáról nemtom miért,de Te jutottál eszembe, az ő pasijáról meg a férjed xD...hülyén hangzik de nemtommiért így van xD nem mellesleg ők is nagyon-nagyon kedvesek voltak:)

ha nem lenne ilyen bonyolult és nehéz az élet,nem is lenne érdekes...csak hát nem mindig toleráljuk az "érdekességeket"...

am igen,igaz,hogy a barátnőmnek csak az kell(ett),hogy lássa,hogy nem csaka baj van velem:) ugye írtam,hogy összedobtam egy étrendet-suliban is eszek így...meg reggelizek is.és ma már megint minden a normális volt!:) láttam, hogy büszke rám!:D

ma volt tesiből felmérés:felülés meg hátemelés és szerdán futjuk a 12percet... :) király lesz csak a telóm dög nehéz szal le fog szakadnia kezem futás közben:D

pusziii

többekről ki tud valamit?!totál kihalta fórum -.-"

cuppcupp

6265. helia
2009. okt. 5. 14:25

Ebben a topicban is régen jártam, de most visszatértem. Tudom ,hogy ne számítsak túl sok pozitívumra, de valahol le kell írnom, és még mindig ez a hely tűnik a legjobbnak hátha valaki tud tanácsot adni. A stresszel együtt visszatért a kövérség érzésem is:S

Jelenleg akármit eszek azonnal utána fájni kezd a hasam, ennek semmi oka nincsen orvosilag, úgyhogy marad ez telítettség érzés, mintha rengeteget ettem volna (az egész egyik napról a másikra jött nem fogyókúrától v. ilyesmi). Most keveset eszek , aki azt hinné ,hogy most vékony vagyok ezért, az téved, mert a kevés étel ellenére se fogytam sokat (most nem fogyókúráztam, ez tényleg csak úgy hirtelen jött). Ha esetleg valakinek van valami ötlete, hogyan ne érezzem, hogy kövér vagyok, és utáljak enni azt privátban szívesen venném, lehetőleg aki beszólni akar valamit, az ne tegye, szóval akkor inkább ne vegyen rólam tudomást.

6264. lilimia (válaszként erre: 6263. - Browning)
2009. okt. 5. 11:42

A cigi nem kifogás! És az sem hogy elfelejtetted! Igen én elfelejtek néha enni, mert sosincs éhségérzetem.

A biosz jó :) Nekem a médiapolitika a kedvencem :D

Nos... Mondjuk úgy hogy másfél hónappal ezelőttig vak voltam. Vakon szerettem, és rajongtam anyáért. Mígnem annyira megbántott, hogy elkezdtem teljesen objektíven nézni őt, és észrevettem pár dolgot. Aztán megmaradtam ennél a szemlélődésnél, és hányingerem lett. Első sorban tőle, másod sorban attól, hogy hogy lehettem ekkora hülye, és még vakon is vak... Irdatlan mennyiségű pénzzel lehúzott minket, közölte velem hogy nem kíváncsi az érzéseimre, az érdi rokonságnak pedig olyan dolgokat terjeszt rólunk, hogy csak pislogtam... Pl, az én -velem szemben- végtelenül önzetlen férjem, anya szerint uszít a családom ellen, azon okból, hogy ha neki nem volt normális családi élete, akkor nekem se legyen... Pff...

És sorolhatnám a mocskos dolgait... :(

Az egyik legrosszabb ebben az egészben, hogy amikor Ádám vagy valaki aki csak egy pici rosszat is mondott anyára, a torkának ugrottam.

Én mindig tudom hogy jobb lesz, csak ki kell tartani :)

Igen, az élet bonyolult, de ez van, ezt kell szeretni. Amúgy megvan a maga szépsége ennek a bonyolultságnak és keménységnek!

Ha megmutatod a barátnődnek, hogy nem csak a baj van veled, akkor biztosan megváltozik a véleménye, csak kitartónak kell lenned :)

6263. browning (válaszként erre: 6262. - Lilimia)
2009. okt. 4. 20:31

Csak 2 napig nem.nemtom csakúgy...elfelejtettem vagy nemtom már. talán az volt, hogy haveromékkal sétáltunk és elszívtam 2 cigit éhgyomorra és olyan hányingerem volt utána mindig ha kaja jutott az eszembe h az nem igaz xD...

megvagyok.csak sokat kell tanulni de most épp bioszt ami jóó:) imádom <3

Tarts ki továbbra is!egyszer úgyis jobb lesz!:)

anyuddal mi lett?:O ne úgy volt h eddig kiáll melletted meg hasonlók?:O

látod,jó hírek is vannak!;)

én most azon "dolgozok" hogy nehogy elveszítsem a legjobb barátnőmet...tesója-legjobb barátom-azt mondta h már nagyon elege van h mindig van valami bajom...szal h nem eszek suliban pl...úgyhogy eszek mostmár suliban inkább....ajjjj de bonyolult az élet!:D

pusziii

többiek holvannak?!

hotdog:te se írsz!mi lett a 2kiló sorsa?:)

6262. lilimia (válaszként erre: 6259. - Browning)
2009. okt. 4. 17:55

Szóval... Miért is nem ettél napokig, És miért is örültél ennek? Nehogy visszafordulj! Nagyon sokra jutottál már!

Most hogy vagy? Azon kívül, hogy 'lefokoztak'...

Kérdésedre válaszolván:

Nem vagyok túl jól. Sok epis rohamom van még mindig, és képtelen vagyok kilábalni abból a valamiből amit elkaptam. De ez megszokott.

Változtattak a gyógyszereimen, amit kaptam, annak kijöttek elég kellemetlen és zavaró mellékhatásai, szóval abba kellett hagyni a szedését. Most az egyiket csökkenteni kell, mert mint kiderült, gyakorlatilag túlgyógyszereltek.

Hízni nem tudok továbbra sem, és valamitől csökkent az étvágyam. Ha férjem nem szól hogy egyek eszembe sem jut, mert éhséget nem érzek, rosszul nem vagyok, amikor meg eszembe jut nagyon nem kívánom. Amikor elém rak valamit, és meg kell ennem (nem erőszakból, magam miatt), akkor azt is csak nagyon nehezen tudom megenni. Lehet hogy ez is a gyógyszerek miatt van...

Lelkileg sem vagyok túl jól. ehhez erősen hozzájárulnak a rohamok, mert így nem tudok minden nap suliba menni :(

Anya sem könnyíti meg a helyzetem, ott tesz keresztbe ahol tud... Nagyon megváltozott :(

És megint önkénytelenül bezárkóztam, és az antiszocialitásom is kezd visszatérni. Fizikailag is rosszul vagyok, ha 3-nál több ember van körülöttem. Még a barátaim között is előjön, és olyankor legszívesebben valamilyen kifogással elmenekülnék a 'tömegből'. Nehéz aktívan részt vennem a társalgásban, vagy az egyéb közös tevékenységben, de rajta vagyok az ügyön, hogy visszafordítsam. Az elmúlt hónapok történései nem tehetik tönkre majdnem egy év kemény munkáját!

De vannak jó hírek is :)

1.A barátaim kitartanak mellettem :)

2.Beépülünk egy makulátlanul tiszta céghez, így legálisan tudunk dolgozni külföldre, ami azt jelenti, hogy nem kell nap mint nap azon törnöm a fejem hogyan osszam be a pénzünket, és félre is tudunk tenni :)

3.Végre megint van orr-piercingem :)

4.Úgy tűnik, hogy talán lesz még egy barátom :)

Ezekre próbálok koncentrálni, és minél inkább szem előtt tartani, a problémákat pedig megoldom...valahogy...

puszik :)

6261. lilimia (válaszként erre: 6255. - Browning)
2009. okt. 4. 17:26

Változtatnia kell önmagán, hogy normális, jobb élete legyen, és az, hogy ha CSAK nyafog, panaszkodik, sajnálja, sajnáltatja magát, esélytelenné teszi, hogy jobb és szebb legyen az élete, jövője!

Van különbség az oltogatás, és a között hogy ha valaki megpróbál tükröt mutatni felé! Ő nem képes belenézni...

A kérdésemre pedig még mindig nem válaszoltál...

puszik

6260. 16d1dd6891 (válaszként erre: 6258. - 9937e85a97)
2009. okt. 4. 05:55
a BMI-d alapján simán anorexiás vagy (16,65). 45 kilóval jó eséllyel kórházba kerülsz.
6259. browning (válaszként erre: 6258. - 9937e85a97)
2009. okt. 3. 18:34

175cm meg 45 kiló az már nem valami egészséges...az 53 még éppjó,bár picit kevés...én 10cm-vel kissebb vagyok de csak kb2kg-val kevesebbXD érted,ugye?kezdessz nagyon ana felé hajlani.tedd fel magadnak a kérdést:ha eléred a 45-öt megállsz komolyan??mindenesetre, szerintem se akard elérni.tökéletes alakod van.ne akarj már elfogyni te is :s....nem szép.

am a 100xszép-ben ma találtam egy cikket az anáról...annyi h valami szépségversenyen egy csaj 180cm és 49kg volt és úgy nézett ki kb mint egy vállfa és "jujj hogyhogy engedték versenyezni?!" és mellette egy csajról meg h ana volt és gyógyulgat...vagy valami ilyesmi...

Powerpuffemo:nah,hogy vagy ma?remélem maradsz...szóval...na...

Lilimia:veled mizu?

Every, Dance:írjatokmááárr!!

pusz

2009. okt. 3. 16:36

sziasztok: )

olvasgattam énis a hsz-okat, meg a betegségről is...

azért kerestem egy ilyen fórumot, mert nekem is van egy kis hülyeségem...

Leírom a történetemet, akit érdekel olvassa el...

2008ban elkezdtem fogyókúrázni, de már előtte jó pár hónappal megvolt bennem az az érzés,hogy ,,dagadtvagyok"...

175 cm vagyok, és 63 kilósan kezdtem fogyózni.

Egy év alatt le is ment 10 kg.

De úgy éreztem,hogy ez még nem elég.

Idén próbálkoztam újra fogyózni, de augusztusig nem ment, mert rengeteget voltam beteg stb stb... Gáz volt.

Idén augusztusban elkezdtem fogyózni 53 kilósan. Most 51 kg vagyok, de olyan 45re szeretnék lefogyni.

A környezetemben mindenki azt mondja,hogy hízzak vissza meg,hogy milyen jó alakom volt régen most meg gebe vagyok blablabla... Az a gáz,hogy mindenki hülyének néz, ja és persze azt mondják,hogy anorexiás vagyok, pedig én csak fogyókúrázom... Szal nemtudom, miért olyan nehéz ezt másoknak megérteni...

:S

2009. okt. 3. 16:15
:)
6256. spinneli (válaszként erre: 6251. - A1d8078fec)
2009. okt. 2. 21:35
power nem lány.
6255. browning
2009. okt. 2. 21:11

a rohadt életbe már!

ezt most hagyjátok abba!

mi ez már,hogy itt leoltjuk a másikat,hogy jujjujj ne nyavajokgjon,mert milessz(?!)na mi?!...oké, tényleg meg kellene látni néha az élet jobb oldalát is.de ha nem megy akkor mi van?!biztos vagyok benne,hogy te is érezted úgy,hogy most nem tudsz mit tenni...akkor gondolj vissza rá.köszi(lilimiának)

Powerpuffemo NE hagyj itt minket.vagy legalábbis-már mondtam-de nekem írhatsz nyugodtan,mert engem személy szerint nem zavar ha "nyavajogsz" szívesen meghallgatlak,mert hátha jobb lesz. mert jobb lesz.elméletileg legalábbis:) vagy nem?? remélem igen!:)mármint,hogy jól esik valakinek elmondania dolgokat.mert ha nincs kinek elmesélni,mi volt aznap akkor az SZAR.nincs más meghatározás...

Lilimia nem ő taszította el magától az embereket.már írta.

komolyan ne csináljuk ezt,ami mostanában "divat" lett mindenhol.hogy "baszogassuk a másikat,mert nincs jobb dolgunk". GÁÁÁÁZ. primitív dolog.ennyi.legyünk már toleránsak,megértőek meg úgy amúgy...gondoljuk már végig a dolgokat...

Prowepuffemo:folytatom:) mit szeretsz csinálni?rajzolni nem szoktál?:O ^^ az tökjó terápia...

engem ma "átraktak" a "kicsikhez" röpin=kiraktak a jobbaktól és beraktak azokhoz akik kb most tanulnak röpizni xD lolcsi...-.-" órán már majdnem bőgtem h nem tudok alsóval adniXD...ettem.egy sor csokit mert mindenki felköszöntött és h egyekmár...egy tál müzlit egy kis tál salikát, 2joghurtot és kakaóóóót:) és nem cigiztem.majd holnap.megyek vásárolni és akkor.úgyis kiszellózök hazáig^^ most elkezdem írni a "a burgonyafélék családjának élettani hatása szervezeünkre" versenyirományomat.ha valakinek van hozzá ötlete/anyaga dobjon már mag vele:D köszkösz

szeretlek titeket.

ne izélgessük egymást:(

peace <3333

6254. lilimia (válaszként erre: 6253. - 319cd6978b)
2009. okt. 2. 19:56

Látod? Ezzel taszítottál el mindenkit magadtól! Azzal hogy folyamatosan sajnálod magad, és észre sem veszed a körülötted lévőket! Annyira csak magaddal foglalkozol, hogy nem látod normálisan a külvilágot! Soha meg nem kérdezted pl itt sem senkitől, hogy hogy van...

Önző vagy, és ez taszított oda ahol most vagy...

Remélem egyszer észhez térsz, és ember lesz belőled!

2009. okt. 2. 18:12

Az önsajnálkozásnál és a nyafogásnál nincs is jobb. De csak akkor ha valaki elkezd vígasztalni és megindokolja hogy miért is nem olyan rossz a helyzet. DE ez úgy látszi most nem jött be. Inkább nem is írok ide többször. Kb mindenhol ez szokott lenni, hogy valaki megelégeli a rinyát és megmondja és vége. Annyira vége. Úgyhogy sziasztok.

Lilimia biztos igazad van de én erre képtelen vagyok.

6252. lilimia (válaszként erre: 6248. - 319cd6978b)
2009. okt. 2. 12:32

Ne haragudj, de te állandóan csak nyafogsz. Mint egy kisgyerek. Ahelyett hogy itt sírnál hasznosabb lenne ha új kapcsolatokat teremtenél!

Egyáltalán nem olyan nehéz még régi kapcsolatokat újjáéleszteni mint hiszed. Volt részem benne bőven.

Menj oda lazán valakihez akivel jóban voltál és akinek a társasága hiányzik, kérdezd meg hogy van, aztán kezd el valami olyan témáról beszélni amiről tudod hogy érdekes számára.

Nem figyelemfelkeltéssel kell ismerősöket, barátokat szerezni, mert az rohadtul érzelmi zsarolás, és az emberek gyomra azt nem veszi be.

Szóval fejezd be ezt a gyerekes siránkozást, és szerezz új vagy régi barátokat.

6251. a1d8078fec (válaszként erre: 6241. - Alchy (alexa))
2009. okt. 1. 23:57

Figyelj,ezen a bűntudat dolgon sürgősen változtatnod kell,mert teljesen tönkreteszed a szervezetedet,ha éhezteted!!!!

Szerintem vmi lelki dolog áll a háttérben.Nem gondolkoztál még ilyenen?Pl.szüleid "cikiznek"néhány plussz kiló miatt,netán az osztálytársaid?Vannak srácok akik megnéznek,akár utcán,akár a suliban,mert biztosan vannak,csak Te észre veszed-e ezeket.....bár tudom,hogy egy lány/nő soha nem lesz teljesen elégedett,de akarni kell,hogy jól érezd magad a bőrödben!

Járj el pl tornázni,akármit ,amihez kedved van,tuti fel fog dobni,én pl akkor is elmegyek ,ha hulla fáradt vagyok,mert amire végzünk,felpörgök és vidámabb leszek és tudom,hogy tetem az alakomért vmit ,tuti javulni fog a közérzeted pár hét után!

És koplalni márcsak azért sem jó,mert így aztán tényleg csak ingadozni fog a súlyod!:S

Egyél sok zöldséget,gyümölcsöt az is szünteteheti a bűntudatodat,de csokit is egyél ,ha megkívánod ne egy táblát,de két-három kockát nyugodtan,mert ha kínzod magad egyszercsak nem bírod tovább és egy táblát fosz megenni egyszerre.

Nem okoskodni akarok ezzel,de én is vltam ilyen helyzetben ,mint te de ilyesmi módszerrel túljutotam rajta.

Sok sikert,egyél jókat mértékkel,de ne bántsd magad!!!!Ha szükséges menj el pszichológushoz,mert lehet vmi lelki háttere van a dolognak,amit magad előtt sem mersz bevallani!

Kitartás!!!:)ÉLJ!LÉGY BOLDOG!!!

6250. 319cd6978b (válaszként erre: 6249. - Browning)
2009. okt. 1. 23:11

Eszemben sincs sportolni. Akkor beállnék a sorba és azt hinnék hogy olyan akarok lennim int azok akik heti 4 szer járnak gyúrni azért hogy legyen bennük valami szerethető. Mármint a külsejükben. Nem igazán értem a szerelmet. Talán mert vak. A számomra szinte visszataszító embereknek boldog kapcsolataik vannak akik meg vonzóak azok egyedül tengődnek vagy sorra másznak ki és be a rossz kapcsolatokba.

Amit nem szeretek az az amikor megbámulnak és mosolyognak mert nem tudom hogy zavarukban mosolyognak mert teccem nekik vagy mert rondának tartanak vagy nem tudom. Cigizni sosem fogok mert a szüleim régen mindíg bent cigiztek és mindíg fáj tőle a fejem. Nem is bírnám, meg minek ha nem szokok rá nem is kívánom . A kávé számomra nélkülözhtetlen. Össze vissza alszom mostanában. Délután is egy pár órát meg hajnalban is. Aztán reggel hulla fáradt vagyok de nap közben valahogy mégsem.

Gyakran beszólnak hogy milyen gebe vagyok és az a fura hogy olyanok akik szintén ilyenek csak nem hordanak skinny farmert vagy bő a pólójuk. Ráadásul rondák is. A szép emberek meg vagy mosolyognak vagy semmi. Toleránsabbak.

Azt rühellem a legjobban amikor dagadt lányok röhögnek a folyosón. Nem hiszem hogy efféle merényleteket kéne elkövetniük maguk ellen, hogy felhívják magukra a figyelmet meg arra hogy belepréselik a narancbőrös fatörzs combjukat egy leggingsbe. Pfuj. Utálom a kövéreket. Ez van. Mert irigyek és ezt úgy vezetik le hogy magukat állítják be normálisnak és kinevetik aki nemolyan mint ők. Mondjuk mások is ezt csinálják. Azok a legtoleránsabbak akik nem vesznek magukra semmilyen stíulst mint deszkás, vagy emó, vagy plázacica. Milyen szociális axiómákra jövök rá így éjszaka egymagamban. Ez tök jó.

6249. browning (válaszként erre: 6248. - 319cd6978b)
2009. okt. 1. 22:32

jah....órában meg volt a 48,bár szégyellem magam mert mondom eszek egy kicsit mert anya macerált h mit csinálom már megint,hogy nem eszek...oké,ettem egy tál baranarizsecskét...2light macisajttal.aztán egy negyed szelet kenyeret,8szem szőlőt,egy kissebb paradicsomot, és egy tál müzlit szárazon,jah,továbbá 10szem tofifit.a rohadtéletbe úgy utálom magam. szerintem én teljesen barátfüggő vagyok,ha valami van rögtön nincs étvágyam...de utána meg ajjjjjj...:S ajajj xD

Powerpuffemo:sztem tökre viccesek a pici-tömzsi-izompacsirta fiúkXD...nem gonoszság:) csak aránytalanok.ennyi:) nekem legjobb haverom-fiú-hát 194cm :D...az ő mániája h cigizzekmer'azjó.mertlegalább az nyugtat meg és nem a vagdosás -.-" de lebeszéltem róla h kapjak egy doboz fehér M-et és inkább vesz nekem kávét :D juppi:D <3

érdekes h nem vették észre h így elfogysz:S mi lenne ha pl valamit sportolni kezdenél?:) vagy nem tudom...mit szeretsz?:)

nem tudom igazából,mit kéne csinálni :S Lilimia,nincs ötleted??

puszi,mennem kell

jo8

6248. 319cd6978b (válaszként erre: 6247. - Lilimia)
2009. okt. 1. 21:36

Szerintem úgy értette hogy két napja nem evett már szilárdat. Vagy ez inkább kérdőre vonás volt?

Régen azt gondoltam hogy az anorexia egy csak egy mondvacsinált betegség amiből akkor száll ki az ember amikor akar. Hiszen az étvágya mindenkinek van mert érzi hogy ennie kell és ezt nem lehet csak úgy elnyomni. Biztos titokban kajálnak vagy ilyesmi. Aztán egy az erdélyi kirándulásom alkalmával úgy döntöttem hogy ha a társasági életből kizártak akkor egyúttal kilépek azoknak a kköréből is akik közösen esznek hiszen ott is nagy dumapartik folynak mégha evés közben nem is illik beszélni, bár ez manapság már senkit nem érdekel. Első nap még ott voltam az asztalnál de nem ettem. Azt modntam nem vagyok éhes pedig bazira az voltam. Aztán másnap reggel meg csak egy energiaitalt ittam míg mindenki más tömte magát. Ezt már furcsálották. Aztán már egyáltalán nem mentem le a kajálások alkalmával de nem az lett a vége hogy megpróbáltak volna lecsalogatni, pedig ezt akartam, hogy legalább ennek kapcsán valaki hozzámszóljon, hanem letojták mi van velem. Ha éhenhaltam volna azt is csak az utolsó nap vették volna észre mikor megszámolták hoyg mindenki megvan e. Ez nagyon rosszul esett. És nem tudom hgoy de ezután már egész nyáron arra törekedtem hogy ne egyek és így fogytam 4 kilót. Nagyon gyengének éreztem magam hogy csak ennyire voltam képes 2 hónap alatt, pedig volt hogy napokig nem ette. Mostmár jóval többet eszek de koránt sem annyit mint régen.

Van egy osztálytársam aki vélhetően izomdiszmorfiás vagy mi. Igyekszik minél nagyobbra pumpálni magát. Nagyon alacsony, nyilván hátrányban érezte magát ezért edzeni kezdett, meg rögbire járt egvy évig. Most már egész jól néz ki és nőtt is még. Kb egymagas velem,de ha továbbra is folytatja akkor átmegy gusztustalanul tömzsibe. Na mindegy.

Mi van ha örökre így maradok és nem lesz soha senkim? Ez így nem jó. Azt mondják hogy aki nem tesz szert komolyabb kapcsolatokra középiskola tanulmányai végéig azok sokkal magányosabbak felnőtt korukban mert nincs kihez visszatérni és sokkal nehezebben is ismerkednek. Nekemm ég 7 hónapom van ebből az időszakból de esélyt sem látok rá hogy új baráti társaságra tegyek szert. Mindíg a teremben ücsörgök bedugott fülekkel mint a nyomik akiket régen kinevettem. Ma azon kaptam magam hogy már csak én meg a két leggázabb lány maradtunk a teremben. Mindneki az aulábanmeg a folyosón meg az udvaron beszélgetett. Rémisztő volt. És mindenki más is azt látja hogy ki vagyok közösítve, meg ehhez még hozzájönnek a pletykák hogy miért és máris kész a tézis ami miatt tartanak tőlem az emberek. És itt visszatérhetek oda hogy nem tudok ismerkedni.

Ez már egy cikknek is betudható. A probléma forrása megvan. A probléma is világos. Már csak azt kéne tudni hogy hogyan oldóthatna meg.

Jaaa. A nővérem azt mondta hogy az osztályfőnök megkérte az egész osztály a hátam mögött erdélyben hogy legyenek hozzám kedvesek és ne bántsanak. Ezek után nem csoda ha pikkelnek rám mert azt hiszik hogy nyalok az ofőnek vagy ilyesmi, vagy hogy én kértem erre. Annyira útálom ezt a helyzetet. Bárcsak visszamehetnék az időben.

6247. lilimia (válaszként erre: 6245. - Browning)
2009. okt. 1. 20:46
Mi az hogy 2 napja nem eszel?????
6246. 319cd6978b (válaszként erre: 6245. - Browning)
2009. okt. 1. 19:34

Raj? Úgy látszik ezt mindenhol bevették az aktív szókíncsbe. Meg azt hogy SÁVÓ.Akkora lol.

Elég tetvek mondjuk hogy ezt csinálják. Nem is a lány zavar hanem az összes többi ember aki mit sem tud az egészről csak a látszat alapján ítélkezik és dönt. Na mindegy. Legalább kiderült hogy milyen emberekkel barátkoztam.

A kakaó nagyon jó. Én is imádom. Ma is ittam egy csomót. Holnapra kell egy két és fél oldalas esszé irodalomból, egy éretségi tételt kidolgozni és megtanulni mert felelés lesz belőle, történelemből az 1. világháború előzményeitől a Trianoni békéig témazáró és én még nem tanultam semmit viszont aludtam délután így ma éjszakai műszakom lesz mint tegnap is. Erőt ad hogy utána hétvége jön. Reggel majd veszek energiaitalt hogy be ne aludja.

Wáááá. Én ülök csak egyedül az osztályban, mindenkinek van padtársa, így most minden órán ha valaki pofázik azt átültetik mellém mert csak ott van hely. És ráadásul mindíg a dumagépeket ültetik el pedig ugyan olyan megoldás lenne ha a befogadó gazdatestet helyeznék át mellém. Na mindegy. Bár elütne egy busz, akkor nem kéne elviselni a sok szerencsétlen hülyét. Napi egyszer eszek és ígyis rosszul érzem magam.

Hát nagyjából ennyi.

6245. browning
2009. okt. 1. 16:28

ajjaj írjatokmárgyerekek.ne haljon meg a fórum

nem vagyok és itt leáll minden?!bocs csak tanulnom kellett csomótXD holnap névnapomvan^^...kíváncsi vok hányan felejtik el x_x...

Powerpuffemo:hát Te tudod, végülis valahol igazad van.mondd meg a nővérednek legalább h tudassa a csajjal h ezt elnézték mert ők hagytak egyedül szóval EGYEDÜL vagy....és parasztok azért mégiscsak h ezt tették...

hát igen...az ember ugyebár társas lény...

mostanában mióta visszajöttek az angliás kirándulók a legjobb barátnőm engem is 'picit' mellőz....annyirarossz:( de elvagyok másokkal is...csakhát...mégis...

2. napja nemeszek.raj xD de ma lehet fogok...vagy kakaót iszok...nemtom

puszpusz

2009. szept. 27. 22:51

Hát ez bizony soha nem fog megtörténni a részemről. Van aki nem is mer rámnézni. Képzelem mimindent összehordhattak rólam a nyáron meg ebben az egy hónapban. Amikor valakit így kirekesztenek akkor mindíg csak a rossz tulajdonságait sorolják föl. Tudom mert voltam sokszor amásik oldalon is. De azért valahogy mindíg rendbejöttek a dolgok de ilyen sokáig még sosem tartott. És én nem is érzem hogy az én hibám lenne. Már csak azért sem mert én egyedül vagyok ők meg vagy 15-en. Meg ők jól érzik magukat én meg nem.

A lány egyik barátnője meg a nővérem barátnők már 5 éve. A lány barátnője azt mondta a nővéremnek hogy hát azért én elég megbízhatatlan vagyok mert kibeszélem őket a hátuk mögöt.

Mégis ki a francnak beszélném ki őket mikor rajtuk kívül nincs senkim. Azaz volt. Ha kibeszéltem akkor most velem kéne hogy legyen akivel kibeszéltem őket és nem kéne egyedül lennem ha meg nem akkor mia bajuk? Ezt nem értem. Az egyik lánnyal tényleg dumáltunk kettő másikról hogy kezdenek elkülönülni de ez azért nem hiszem hogy akkora gáz. Ha meg ez a piszlicsáré hülyeség a bajuk akkor miért vannak még mindíg olyan jóban azzal a lánnyal aki szintén írta a véleményét elég keményen.

Annyira könnyű lenne elküldeni a naplózott beszélgetéseket nekik de nem fogom.

Olyan szar egyedül lenni. Eddig azt hittem hogy szeretek de most rájöttem hogy útálok.

6243. browning
2009. szept. 27. 21:34

Powerpuffemo:akkor ne számon kérd :) oké könnyű mondani, tudom, hogy csak úgy menj oda hozzá, ülj le mellé és kezdj el vele társalogni...meg nem is teljesen logikus...de ha feloldódik a jég kettőtök között,lehet, hogy olyan lesz minden mint régen...

Alchy:hány kg és cm vagy?szerintem ez már az.nem kezdheted rögtön 40kilósan...valahonnan mindenki elkezdi ezt, kérdés, hogy hol áll meg...hány kg-ról indultál?

hmm jó 7vége volt.voltam szüreten:) must powa:D a bor nemfini :/

Every és Dance, légyszi, írjatok már!!!!kérlekkérlek!!megvagytok még?!:'( ugye meg?!

puszi

6242. 319cd6978b (válaszként erre: 6240. - Browning)
2009. szept. 24. 21:00

Teljesen úgy viselkedik velem mint azokkal akikhez már 3 éve nem szól mert nem érdeklik.

Nagy ostobaság lenne számonkérni mert én sem tudom igazából hogy ki a hibás meg azt se hogy mi a baj, meg ők többen vannak én meg egyedül és simán ráhúznak bármit hogy mi történt és úgyis én lennék az antiszociális seggfej. Hülye lenne azt mondani hogy hülye voltam mikor tudja hogy úgysincs egy ember se aki igazat adna nekem. nem kavarok bele mert akkor csak olyan leszek amilyen nem akarok. Bárcsak lenne valaki aki érdeklődne irántam. Mármint úgy a környezetemből. Minden egyes nappal szánalmasabbnak érzem magam hogy jövök haza mert teljesen kiszámítható az életem. Ha valaki megfigyelne pár napig tuti levonná a következtetést hogy ez a fiú minden nap kettő után indul haza és semmi dolga más emberekkel. Biztos gyagyás vagy ilyesmi.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Én se tudom mit akarok. Vagyis azt tudom hogy mit akarok csak lehetetlennek tűnik. Énse ismerkednék meg magammal. Teljsen tehetetlen vagyok.

2009. szept. 24. 19:17

Sziasztok!

Bocs ha most offolom a témát, de már sok ideje olvasgatom a fórumot is, a betegségről is. Eddig úgy gondoltam, nem lenne ide illő, idevaló, ha leírnám a problémámat. Hát most rászántam magam. Szóval... Szeretném magam valahogy kihúzni rossz állapotomból. Nem vagyok sem anorexiás, sem bulimiás, ső némi túlsúllyal küzdöm, de ezt most hagyjuk. Ha egy napot úgy fejezek be, hogy egy fél csomag ropit, esetleg annyit sem ettem, akkor úgy érzem, volt egy jó napom, tökjó, és boldog vagyok. De ha épp eszem reggelire 2 pirítóst, délben főtt kaját, esetleg utána egy bögre kakaó, akkor este azt érzem, már megint gyenge voltam, nem igaz, hogy nem tudom megállni az evést, és ilyen önutálat kezdődik. Volt olyan, hogy 4 napig semmit nem ettem, nagyon jól éreztem magam, hogy én ilyen erős vagyok, de utána este rosszul voltam, szédültem, remegtem, hányingerem volt, ilyesmik, újra kezdtem enni. Egy hét sem kellett, és visszatért a bűntudat. Ez már hónapok óta így megy, ingadozik a súlyom, rendeszertelen a menszeszem, hasonló "finomságok". Szóval, nem tudom, hogy kellene ezen túl lépnem, de úgy, hogy azért tudjak fogyózni, ezek nélkül az állapotok nélkül. Köszi, ha elolvastátok, jó hosszú lett, ha nem ideillő, akkor bocsi.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook