Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

6300. wikk0515 (válaszként erre: 6292. - Lilimia)
2009. okt. 15. 18:41

Tudod lehet h te ezt tartod megoldásnak de hagy döntse már el más,hogy mi a jó neki.

Neked meg fogalmad sem lehet ennek a betegségnek a súlyosságáról ha csak annyi a tanácsod h "egyél normálisan".

Itt azért kicsit mélyebbre kell ennél ásni hisz minden az agyban dől el.Szóval nem hiszem h a tanácsod hasznosabb lenne az enyémtől.Mivel én azt tanácsoltam h próbáljon meg mindenki a koplalás helyett esetleg diétázni sportolni.Nem tudom ezzel miért van problémád.

6299. browning
2009. okt. 15. 16:05

Hali!

kérlekkérlekkérlek titeket, hogy ne szekáljuk már egymást még itt is:( annyira utálom a világban azt, hogy rengetegen nem úgy fordulnak a másikhoz, hogy "miben tudok segíteni?" hanem úgy h "mi ez már megint?!miért nem vagy képes megolnadni a bajodat?!"

Lilimia: nyugi!:) azért itt írja le mindenki a panaszát és nem egy bizalmasnak mondja el mert elég valószínű h nem akarja bizalmast fárasztani, meg úgy gondolja itt nagyobb valószínűséggel talál jó megoldást.

Hejcegno: hééé, ne aggódj már annyit!:) a barátod eléggé valószínű, hogy azért van veled, mert SZERET!:)nem? ha nem bunkóskodik, nem kezd el lekoptatni akkor meg minek aggódsz?:)-mondjuk nem mintha én nem pánikolnék ha esetleg sikerül beszereznek egy barátot(lásd eddigi2pasim -.-"XD)de sms-eket nézni(meg minden hasonló) szigorúan TILOS! szóval relax,meg don't worry be happy (hippi:D)

Kat_aa: nem hiszem el, hogy husi lennél. most már tényleg ne fogyj tovább.Táplálkozz egészségesen-ha nagyon nem menne szaladj el e gy dietetikushoz aki összedob neked egy király kis étrendet amit úgy ehetsz, hogy tudod, hogy az TUTIRA jó neked!Esetleg megmondhatod neki, hogy szeretnéd a súlyodat megtartani, max 1-2kilót hízni. Tényleg NE fogyj!!:) Kb úgy nézhetsz ki mint én, (164cm/50,5kg) engem is mindig piszkál haverom h óvatosabban öleljem mert csontos vagyok XD ami sztem nem igaz... de ha ő mondja...(am nagyon ölelgetős vagyok:D:D ^-^ *aprócskát szeretethiány*...)

Wikk: Valamilyen szinten Lilimiának is igaza van, nem nagyon szabad KOPLALÁSI tanácsokkal szolgálni egy (kezdő)anának! és már annyiszor mondtam, a véleményeket 2szer is átgondolni, mert leírva szerintem nagyobb súlya van.(ugye a hangszín/hangsúly nem érzékelhető-max szmájlik által -és ez azért így más...)

na megyek. Szerintetek mit kéne tennem, hogy nagyobb legyen a hatásfok a tanulásnak nálam?? hiába tanulok, a bioszom is 3-as lett... a fizikám is:( és még múltkor a francia ia :'( holnap írunk, tanulok mostmár mint agép. de írjatok lécci!segítsen már valaki!! komolyan nem tudom mihez kezdek, ha ennyire szarul fog menni a suli...

Every és Dance, legyetek szívek írni! Továbbá Powerpuffemo!!!!!!!hiányzol a fórumról:S :( *ölelésmindenkinek* mert az msn szerint ma van az ölelés világnapja :D (am márc. 20-án)

fáj a gyomrom:S

pussszi <3

6298. hotdog68 (válaszként erre: 6295. - Lilimia)
2009. okt. 15. 08:12
én 27-es farmaert hordok és 158 cm vagyok. de úgy látom az üzlet csak akkor jöhet össze, hogyha lekaparod rólam a zsírt, mert sehogyan sem tudok megszabadulni tőle.....hihihihihi
6297. hotdog68 (válaszként erre: 6291. - Hejcegno_)
2009. okt. 15. 08:10
ne bántsd lilimiát, ő csak ugyanazt mondja amit én. Ide olyanok jönnek, akik gyógyulni akarnak vagy segíteni nekik a gyógyulásban. Aki tovább akar fogyni és magát sanyargatni akarja, az ne itt beszélgessen, mert olyat is feluzdíd aki még éppencsak, hogy jó útra tért és gyógyulni akarsz. Tehát ha itt akarsz lenni, legyél, senki nem zavar el, csak kérlek ne írogasd, hogy fogyni akarsz és, hogy nem eszel. Ez egy gyógyulóknak segítő lap és te itt keresztbe teszel mindenkinek. Szóval maradhatsz, ha betartod a szabályainkat. Ha nem tartod be, akkor javaslom keress egy anorexiás oldalt, úgyis van elég belőlük....
6296. hotdog68 (válaszként erre: 6290. - Kat_aaa)
2009. okt. 15. 08:06
...és az nem zavar, hogy kinézi a gebe arcod, a gebe feneked vagy a gebe karod és összesúgnak a hátad mögött, hogy milyen sovány vagy? az nem zavar?
6295. lilimia
2009. okt. 14. 21:52

Hotdog!

Nem jó üzlet, mert akkor csak 1 kg-ot kapok ténylegesen... 2kg-ért 2kg ruha? :D Farmerek (28-34-ig), felsők (S-L-ig), van itt minden! :D

Nanananananana???? :D

6294. lilimia (válaszként erre: 6291. - Hejcegno_)
2009. okt. 14. 21:48

Szia!

Pont azért reagáltam, mert érdekel, és látom félre is értettél mindent, de nem baj. Amúgy meg szeretek írni :)

Mi lenne ha megpróbálnál úgy enni, hogy nem figyelsz rá? Amikor anno újra meg kellett tanulnom, úgy sikerült, hogy valami olyat csináltam, ami nagyon lekötött, és közben eszegettem. Ha tudatosan ettem, akkor rögtön hányingerem lett, a vércukrom felugrott, stb, de ezzel a módszerrel szép lassan újra hozzászokott a szervezetem az ételhez.

Egy anás ismerősömnek szintén bevált, néhány hét után már nem volt bűntudata, és az alatt az idő alatt az étrend kiegészítőket, és a hashajtót is elhagyta. Talán ha kipróbálnád...

6293. lilimia (válaszként erre: 6290. - Kat_aaa)
2009. okt. 14. 21:42

Szia!

Nagyon vékonyka lehetsz :(

Tudod mi váltotta ki nálad a fogyást?

Vigyázz magadra!

6292. lilimia (válaszként erre: 6289. - Wikk0515)
2009. okt. 14. 21:37

Segíteni próbálsz azzal, hogy hogy koplaljon "okosan"? Gratulálok! Esetleg "hogyan halj meg okosan" tanácsadást nem akarsz tartani neki?

Fogalmad sincs, hogy másfél év alatt a "sablon szövegemmel" hány anorexiásnak, bulimiásnak, vagy egyéb lelki gondokkal küzdő embernek tudtam segíteni, szóval te, aki maga sem képes tisztán látni legyél szíves leállítani magad!

Ha nem olvassa a hozzászólásaimat, nem érdekel. Én megírom a véleményem, és leírom azokat a dolgokat, amikkel már már másoknak segítettem!

6291. hejcegno_
2009. okt. 14. 20:42
Köszönöm wikk0515 és hotdog68, megprobálom visszafogni magam és nem állandoan piszkálódni, de oan nehéz magamban tartani h ne szoljak be h "Nah ki irt megint?" vagy vmi :( De erőt veszek, ha segit az h nem mutatom kia féltékenységem... Remélem igazatok lesz... Hát a kajálás... Én eszek rendesen, naon ritkán birom ki h ne egyek és pont ez bánt :S Most is épp egy tányér spagetti felett ülök, de mire jollakok ugyis megbánom h megettem.... De köszönöm nektek az ötleteket, virtuálisan szorítsatok :) lilimia neked csak annyit h pont ugyanannyi jogom van itt elmesélni a problémáimat mint neked... Ha téged nem érdekel ne reagálj rá, nem muszály, de jolesik a tudat h miattam leirtad ezt a hosszú szöveget... :D:D:D
6290. kat_aaa
2009. okt. 14. 20:19
Sziasztok. 17 éves, 165 cm vagyok. Az elmúlt pár hónap alatt fogytam 5 kilót, nem önszántamból. Mikor megláttam, hogy a mérleg kevesebbet mutat, nagyon megtetszett az hogy fogytam, igy mégtöbbet akartam. 6 hét alatt sikerült megszabadulnom 7 kilótól (koplalással). Jelenleg 52 kg vagyok. A barátom és a barátaim azt mondták, sokkal jobban állt az, mikor kerekebb, nőiesebb volt az alakom. Próbálok nekik hinni, de egyszerűen nem tudok. Utálom ahogy kinézek, utálom minden egyes testrészem. Mindennél jobban szeretném elfogadni magam, magabiztosan kilépni a házból, nem szorongani hogy ki nézi a nagy fenekem vagy a vastag karom esetleg a pufi arcom. Egyszerűen kövérnek látom magam és ez egyszerűen kikészít.
6289. wikk0515
2009. okt. 14. 17:46

lilimia!!

Itt nem az egyik anorexiás adott táplálkozási tanácsokat a másiknak csak segíteni próbálok.

Azt úgysem fogja elfogadni senki ha te is a sablon szöveggel próbálkozol h "Egyél normálisan és kész"

Hidd el nem is fogja tovább olvasni a hozzászólásodat.

Apránként kell eljutni a gyógyulás felé.Ha az ő "nem evését" felváltja a diéta vagy az h kiváltja gyümölccsel hasonlóval már eredményes volt a hozzászólásom.

6288. hotdog68 (válaszként erre: 6284. - Hejcegno_)
2009. okt. 14. 08:10
azért vagy állandóan szomorú és rosszkedvű mert sanyargatod magad. Milyen ember az, aki saját magát utálja annyira, hogy kínozza azzal, hogy a saját szervei elsorvadjanak és fájdalmat okozzon saját magának.Majd én válaszolok. Azt kell mondanom, hogy csak a hülyék és bolondok csinálnak ilyet. Azért vagy állandóan féltékeny és bántod a párodat mert zavar, hogy ő nem őrli magát, lehet, hogy ő még néha vidám is tud lenni, annak ellenére, hogy te már őt is kínzod. Szerinted kell egy pasinak olyan nő aki csont gebe és , álandóan szomorú, kötekedik és nem hagyja még levegőt venni sem, mert akkor az már gyanús? A vége az lesz, hogy elmenekül és ezt csak magadnak köszönheted. Akkor aztán lehetsz szomorú és bánatos....és nézheted a tükörben magadat egész nap, egyedül, hogyy: jaj de szép gebe vagyok. Azután hogy ilyen szépen 40 kg-os lettél senki rád sem fog nézni nőként. Ezt akarod???? Köszönd meg az életnek azt amit adott, legyél boldog a pároddal. Tedd őt is boldoggá. Nem kell, hogy a kaja legyen a főszerep az életünkben. Mellékesen egyél és nem kell vele foglalkozni. A vacsorát el kell hagyni, de reggeli és ebéd legyen. Ha meg csinos akarsz lenni, az nem azt jelenti, hogy gebe, nyúzott, asszott arcú kell, hogy legyél. Menj futni, sportolni és főleg ne úzd el magad mellől azt az embert aki még szeret.........
6287. lilimia
2009. okt. 14. 00:50

Másfél éve vagyok ezen a fórumon, de egyszerűen még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy:

1. ha valakinek gondja van, miért nem egy bizalmasával beszéli meg, és kér segítséget

2. egyesek miért koplalással akarnak fogyni

3. egyik anorexiás a másiknak, miért ad tanácsot, hogy hogyan koplaljon

4. a "hogyan koplalj okosan" tanácsadás helyett miért nem azt mondja, hogy "hé kislány, ha fogyni akarsz oké, de csak ésszel, ne tedd tönkre magad"

Persze tudom, hogy egy anorexiás betegnek jó érzés ha nem eszik, büszke magára, örül neki, de magyarázza már el valaki hogy mi jó abban, hogy ha kikészíti saját magát??? Mi jó van abban, hogy állandóan szédül, szétmarja a sav a gyomrát, a torkát, az egész családja hülyének nézi, hogy önszántából tönkretesz mindent magakörül, elfordulnak tőle a barátai, minden utcasarkon elájul, netán még hánytatja is magát? Én nem szeretek szédülni, utálom ha túltermelődik a gyomorsavam, nem szeretném ha a családom és a barátaim elfordulnának tőlem, nem szeretek elájulni, és gyűlölök hányni.

Nem hiszem el, hogy a koplalás, a hashajtózás, vagy a hányás az egyetlen mód arra, hogy egy anorexiás jól érezze magát! Sőt biztos vagyok benne hogy van más is, mert nem egy ember volt/van itt, akit más is boldoggá tesz, és ha van igazán jó dolog az életében, akkor a koplalás háttérbe szorul!

Miért kell a könnyebbik utat választani?

Ha azt az energiát, amit a koplalásra pazaroltok -esetleg- megpróbálnátok másra fordítani találnátok az életben valami olyat ami káros hatások nélkül boldoggá és teljessé tesz titeket. Volt itt egy lány. 19 éves volt, teherbeesett, és onnantól kezdve, hogy megtudta babát, pontosabban babákat vár, rögtön meggyógyult, abban a szent pillanatban. Mert jött valami az életében, ami boldogabbá tette mint valaha, pedig előtte szent meggyőződése volt, hogy csak egy végigéhezett nap lehet szép nap.

Nem rég olvastam egy érdekes kezelési módról. Kevés embert tudnak vele egyszerre kezelni, de rendkívül hatásos.

Összeköltöztetik az anorexiás betegeket, egészséges emberekkel, megtiltják nekik, hogy egyenek, de mindig van kint ennivaló, amiből az egészségesek kedvükre csipegethetnek. Eddig minden anorexiás megszegte a szabályt, miszerint nem ehet semmit...

Fordított pszichológia...

Nem a mérleg, a mérőszalag, vagy a tükör mondja meg, hogy mikor néz ki jól az ember, hanem a szerelme, az igazi barátai, és a családja.

Őszintén kívánom, hogy egyikőtök se tapasztalja meg milyen érzés volt, amikor a férjem először mondta azt, hogy nem tetszem neki annyira, mint amikor még 70kg voltam!

Nem bántani akart vele, tudja jól hogy eszek, és hogy mitől fogyok.

Bár mi szép, és vonzó van a kiálló csontokban, és a beesett arcban...

6286. wikk0515
2009. okt. 13. 21:28
esetleg a "nem evésre" azt tudom ajánlani h váltsd ki a zsíros cukros ételeket gyümölccsel csirkehússal hallal stb. És akkor talán nem lesz bűntudatod.Hidd el tudom miről beszélsz velem is ez van és nagyon nehéz,de én már javulást mutatok úgy érzem.1hét múlva az önsanyargatás helyett kipróbálok egy diétát.Aminek a lényege h nem eszek 2hétig de elég fehérjét juttatok a szervezetemben.lehet páran tudják mire gondolok.Talán ilyeneket próbálj ki.
6285. wikk0515
2009. okt. 13. 21:21

A legrosszabb,amit tehetsz a féltékenység.Főleg ha felelőségre is vonod.Előbb utóbb elege lesz belőle és hidd el h emiatt fog elhagyni/megcsalni.Hazudnék ha azt mondanám h én nem vagyok féltékeny a barátomra,de próbálom szem előtt tartani h sajnos ilyen esetekből van az a sok szakítás.Erőt veszek magamon és nem mondogatom a szemébe.

Hidd el sokat javítasz majd a kapcsolaton,főleg ha a jó kedved is visszatér.Biztos van oka annak h a barátod téged választott és együtt vagytok.

Ne hagyd h tönkre menjen a kapcsolatod,vedd a kezedbe az irányítást.Ha a "fogyókúrához" van erőd nehogy már ehhez ne legyen!!!!!

A legfontosabb h fogadd el magad!!Mert ennek sajnos nem lesz jó vége:S Válts!!!

6284. hejcegno_
2009. okt. 13. 20:27
És Te h tudtad kimagyarázni magadból?? :S:S Különben sztem ebből fakad a féltékenységem is... Már beteges néha amit csinálok:S:S Minden pillanaban azt hiszem h megcsal, ha vele vok akk is, mert akk azt hiszem h ha pl sms-t ir h vmi nőnek irja és utána titokban leellenőrzöm, de már kezd elege lenni mert szeret, és soha semmilyen bizonyitékom nem volt a 2év alatt h lenne vkije:(:( Bár ez kb 1 éve van h ieneket érzek +h nem akarok enni:(:( Mindig rosszkedvű vok vmi miatt :(
6283. wikk0515
2009. okt. 13. 18:49

Ismerős az érzés hejcegno.De hidd el nekem h a súlyoddal semmi probléma nincs:)Persze nehéz ezt megmagyarázni,vagy így látatlanban elhinni egy ismerősnek,de tudod ezzel én is így voltam.És nekem az segített h anorexiásokról nézegettem képeket a neten.Gondolom nagyon sokan láttatok már hasonlókat és mondanom sem kell milyen megrázó:S

Nem hiszem,hogy ez lenne a "férfiak álma"

6282. hejcegno_
2009. okt. 9. 14:38
Nem tudom, h miért akarok fogyni :S Egyszerűen jol esik ha azt mondják h mien sovány vagy meg h egyél meg stb :S Nem tetszek magamank, vagyis eszek rendesen de utána rossz érzésem van és minden evés után megfogadom h nem fogok enni :S Meg a barátom oan h nem mondja ki h büszke rám h "ien bnője van" (ez most naygképűen hangzott, ne értsetek félre) és állandoan azt hiszem h nem tetszem neki, pedig mondja h igy pont jo vagyok és ne akarjak fogyni... De akárhova megyünk mindehol bámulja a nőket és ettől nekem oan érzésem van h én nem vok elég jo neki, mert ő a mags hosszulábú lányokat szereti vagyishát már 2éve 1ütt vagyunk, nincs velem baja csak én beszélem be magamnak h én nem vok elég jo neki :(:(:(:(:( ROSSZ:(
6281. hotdog68 (válaszként erre: 6276. - Lilimia)
2009. okt. 9. 11:15
lilimia máris a tiéd. ...és ingyen adom.......de csak a hasamról, máshonnan ne kérj.....te meg adj érte 1 kg cicit........hihihi
6280. hotdog68 (válaszként erre: 6273. - Hejcegno_)
2009. okt. 9. 11:13
ez az oldal azért van, hogy segtsünk annak aki meg akar gyógyulni. Aki beteggé akar válni, annak nincs itt keresnivalója. Ne húzzuk egymástbele semmi olyanba ami nem jóóóóóóóóóóó!!! a 158 cm-hez a 48-50 a csinos, vékony. A 40 kg már anorexia és annak beteg a fejcskéje aki beteg akar lenni. Nem írtad le, hogy miért akarsz véknyabb lenni, bántott valaki????
6279. browning (válaszként erre: 6277. - Hejcegno_)
2009. okt. 8. 23:09

jah:ne hányj mert szétrobban egy ér a torkodban és rohadt szar megfulladni a budiban a fejjel és érted...szal megfulladni szívás.meg úgy amúgy hányni ki a fene szeret?!inkább akkor tornázz:) mennyit eszel egy zabálás alkalmával?

légyjó

6278. browning (válaszként erre: 6277. - Hejcegno_)
2009. okt. 8. 23:07

értelek.sajanos értelek....

nem lesz hosszú szövegem,mert bioszt írok, még a DOHÁNYRÓL kell:S...dehát...

ha nem eszel egész nap akk délutánra még szép h rádjön a binge=falásroham.

ha kell bemásolom majd a kajarendemet amit írtam.azzal ha nagyon akarsz fogyhatsz is,bár nem ajánlanám,de legalább eszel és nem lesz-remélhetőleg-bűntudatod.

ne csináld h nem eszel semmit mert nem lesz jobb csak leáll az anyagcseréd amit rohadt nehéz újraindítani és onnatól kín lesz a fogyás....

nah rohanok:)

puszi,vigyázzatok magatokra

Lilimia:a tejeskávé pedig fincsi:) én chocho-capuccino-t szoktam inni^^ <3 nyammnyamm legyél már jobban!!:s ajjistenem elfogysz itt nekünk:(

Hotdog:ahh az a galád 2 kiló:S nem is nagyon érdemes mondjuk vele törődni:) csak ügyesen!;)

nah megyek tényleg.még föcit is el kéne kezdeni tanulni.holnap doga -.-"

am anyám nem érdekel...holnap kopasz avatóóóó:D csodás mesés lesz:D

áááááá megőrülökXD

6277. hejcegno_
2009. okt. 8. 21:40
Hát ez az... h mindenki mondja... de én nem igy látom magam vagyis néha jonak látom magam de legtöbbször nem:( és ezen az a baj h nem tudok változtatni mert vmiért azt diktálja az agyam h "fogyni akarok fogyni akarok" és ezzel nem tudok mit kezdeni :(:(:(:(:(:(:(:( Nagyon rossz h sosem tudok jot enni mert büntudatom van... de mégis megeszem.... és utána inkább rágyujtok mert akk utána el kell menjek WC-re... gondolom értitek h ez alatt mit értek... és ne haragudjatok h ezzel traktállak titeket de anyával meg senkivel sem akarok erről beszélgetni mert csak piszkálnak h mien hülye vok :S Nem érti senki :(
6276. lilimia
2009. okt. 8. 21:35

A friss elvonási tünetek miatt szinte állandóan hányingerem van, még az imádott tejeskávé is nagyon nehezen csúszik le :( A legújabb farmerem kifogytam :(

Hotdog: Mennyiért adod a plussz két kilódat? :D Még futnod sem kell, és többet aludhatsz! No meg a köldöksérvvel sem lesz gond :D Üzlet?

Browning: Jól tetted hogy hagytad azt a csajt! A biosz tz hogy sikerült? Anyádra meg ne hallgass ilyenekben... Ne hagyd hogy a kevéske kis önbizalmad is lerombolja!

Jó éjt lányok! puszik

6275. csillus78.06.27 (válaszként erre: 6273. - Hejcegno_)
2009. okt. 8. 21:34

Szia*

Hat, en 160 centi vagyok, es 43kg. Utalom magam a sovanysagomert. Sajnos mindig ilyen voltam. Ne akarj 40kg lenni a 158 centidhez. z nagyon sovany. Szeritem, te most egy nagyon jo kis csaj lehetsz. Mit nem adnek, ha 48kg lennek.

6274. lilimia (válaszként erre: 6273. - Hejcegno_)
2009. okt. 8. 21:26

Tőlünk ebben ne várj segítséget! Az (el)fogyni vágyók itt legfeljebb alapos fejmosást kapnak!

Ez gyógyulni akaró, és gyógyuló emberek fóruma!

Abban, hogy ne legyen bűntudatod az evéstől, és ne akar koplalni tudunk segíteni! De egy tippel sem fog senki szolgálni, hogy hogyan tedd tönkre önmagad, és a környezeted!

6273. hejcegno_
2009. okt. 8. 20:41

Sziasztok!

158cm és 48kg vok (normális) de én fogyni szeretnék folyamatosan elhatározom h nem eszek és tornázom(Rubint RÉkázni szoktam főleg popsi) a tornára sokszor ráveszem magam, de nem akarok enni... Mindenki mondja h nem kell fogynom mert igy pont jó, de én 40kg szeretnék lenni, de sosem birom megállni h ne egyek és akárhányszor csak eszem büntudatom van.... :( NEM AKAROK ENNI!!!! Segitsen vki :(:(:(:(

6272. hotdog68 (válaszként erre: 6263. - Browning)
2009. okt. 7. 08:10

sziasztok leánykák! hogy vagytok? mizújs a suliban? (csak zárójelben jegyzem meg, ha jól emlékszem anyukád pedagógus nem? ...hát...akkor jobban meggondolhatná szavait....meg ha nem az akkor is....anya végülis neem?)

na jó nem szapulom más őseit, nincs is hozzá jobom, csak rossz olvasni, hogy saját anyád miatt vagy mindig kiakadva. Inkább örülhetne, hogy jól tanulsz.......

magamról....jól vagyok, köszi, meg vagyok a két kg plusszommal. reggelente futok az egyetemi pályán remélem lesz eredménye. kajamegvonás hiába, attól nem fogytam semmit, csak az arcomon látszik, ha nem eszek. a sok kávéval vigyázzatok, nem egészséges. kiviszi a kálciumot a szervezetből és egy idő után a csontod elgyengül. Lehet, hogy csontritkulást is elkezdhet, csak módjával igyatok. Na most hirtelen ennyi....puszika nektek és tanulj brownintg, lilimia neked jobbulást.....

6271. browning (válaszként erre: 6270. - Lilimia)
2009. okt. 6. 20:56

hehe:D nálunk is olvasnak twilightot a fiúk,de a poén az,hogy titokban!XD am jobbulást neki a tüdőgyulladásból, az vacak...nekem a fülem fájdogál szóval nem tudok zenét hallgatni sokáig:@ :"D

azta O_O rám is s frászt hoztad volna :s az tuti:S

de basszus, hogy van az ilyennek bőr a képén, hogy mások munkáink akar híres lenni?! kretén gyökér -.-" megérdemli, hogy felboncoljátok !;)

Alice jóóóó:D am neked ki a kedvenc szereplőd a könyvből?

utálatos dolog a rossz álom:S mondjuk a jóból meg vacak felébredni:D mázli,hogy ritkán álmodom...

tyű,ma odajön hozzám egy kiscsaj mikor ülök egy játszón a kémiatanárom háza előtt és tanulok ott szövegel...oké...azt még kibírtam, erre, hogy "üss már meg" mondom neki, hogy dehogy ütöm, nem vagyok én primitív vadállat, hogy embereket ütlegeljek,főleg ok nélkül. erre elkezdett követni.mondom neki h biztos van dolga,mennyen csinálja azt engem hagyjon. erre belémrúgott O_O ránéztem,na, mondom ez se normális...de nem szóltam,csak hogy menjen már innen.erre pofánvágott.kétszer...de még akkor se csináltam semmit.hála az égnek beengedett végre a tanárom -.-" azóta se tudok napirendre térni e fölött....mit kellett volna tennem?! már csak azért sem vágtam képen,mert amellett,hogy nem szoktam agresszívoskodni, nem akartam h rám csődítse az egész pereputtyát...

nahmindegy.holnap biosz tz. szurkolni!:) tanuloookXD

jameg kiosztották a történelmet: négyötöd és négyes lett-évszámok és kifejtős válaszok külön.erre anyám lecseszett h dehülye vagyok.okéééééé.köszkösz-.-"

na már tényleg megyek:D kiöntöttem a lelkemXD

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook