Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

6240. browning (válaszként erre: 6239. - 319cd6978b)
2009. szept. 24. 19:10

Tényleg fura amit csinál... :s de egyáltalán nem is akarsz vele beszélni, hogy pl "most haragszol valamiért mégis?! vagy mi van?" vagy valami hasonló:)

nah most megyek,mert holnap megyek pestre és nem leszek csap vasárnap megint és még bepakolok meg rendetrakok meg tanulok.most értem haza :)

puszi, legyetek jók!:) peace.

6239. 319cd6978b (válaszként erre: 6235. - Browning)
2009. szept. 23. 21:37

Én ezek után nem megyek oda hozzá. Ő jól érezte magát egész nyáron, bulizott (pedig háromévig esküdözött hogy sosem fog diszkóba menni mert az picsáknak való, azóta heti rendszerességgel teszi), nyaralt mindenfele az osztálytársakkal én meg majd meghaltam unalmamban. Senki nem keresett az ofőnek meg panaszkodtak hogy elkeserítő ez a helyzet amni Nándi és Nóri között van. Ha tényleg így gondolták volna akkor tehettek volna akármit.

Ő most rézvörösre festi a haját. Egyre vilgosabb lesz. Én meg mindenfélére. Egy hete még fekete volt most meg már majdnem full szőke.

6238. 319cd6978b (válaszként erre: 6234. - Lilimia)
2009. szept. 23. 21:33

Ahan. Volt hogy az iskolában a folyosón álldogáltunk szünetben mert a teremben büdi szokott lenni (azt is utáláom) és odajöttek más évfolyamból vagy osztályból akik ismertek valakit a társaságból és bemutatkoztak és kezet nyújtottak én meg olyankor ledermedek mert nem akarom bármennyire is illik elfogadni és olyankor a volt legjobb barátom mondta hogy "Útálja az érintés" És ez annyira jó volt mert nem kellett magyarázkodni. De most senki nem nyújt már kezet így nem is kell mondania.

Mivan ha így marad minden egész évben és végül teljesen egyedül maradok? Én nem tudok ismerkedni. EGyszerűen képtelen vagyok rá és nem is lesz senki akin keresztül megtehetném. Az nagyon nem lenne jó. Ígyis borzasztóan érzem magam és belegondolni is borzalmas hogy mivan ha ez mostmár ilyen lesz mindíg.

6237. browning (válaszként erre: 6236. - Lilimia)
2009. szept. 23. 21:33

miért nem?! mármint még csókot sem??! O_O

mi történik egy ilyen roham alatt?!:O

am kb pánikrohamot kapsz egy-egy érintéstől ahogy leírtad...:s

gyógyuljjj^^

puszii

6236. lilimia
2009. szept. 23. 21:30

Jajj Lányok + Fiú...

Sok az epis roham, lebetegedtem, és az orvosom megtiltotta h suliba, pontosabban emberek közé menjek :( Még a férjem sem csókolhatom meg!

De holnap epi szakrendelés után bemegyek média és politikára :) Szükségem van az előadásokra!

6235. browning (válaszként erre: 6232. - 319cd6978b)
2009. szept. 23. 21:30

kellemetlen:S komolyan nem ártana vele beszélned...

milyen színűre festeti?(sztem nem éri meg,ha odalessz így a haja...) és te?:)

6234. lilimia (válaszként erre: 6230. - 319cd6978b)
2009. szept. 23. 21:27

Egy dologban hasonlítunk, és megértelek:

Én is gyűlölöm ha hozzámérnek. Úgymond kötelességből a családtagoktól néha elviselem, de ha megölelnek rögtön elkezdek szédülni, és az ájulás határára kerülök pár másodperc után.

Ha idegenek érnek hozzám... Pfujj... Egy orvosi vizsgálat maga a pokol ilyen szempontból.

6233. browning (válaszként erre: 6230. - 319cd6978b)
2009. szept. 23. 21:27

engem érdekelt amit írtál,na aggódj!:)

akkor végülis jó,hogy nem köcsögök az osztálytársaid:) de Te miért nem szeged meg a "csöndkirályt"?!:D hmm nem is tudom mikor játszottam utoljára:) tutira nem bírnám ki!

hát...akkor velem rosszul járnál mert a barátaimat(a legjobbakat) naponta párszor megölelem...de ők megszokták:) amúgy,elméletileg egy embernek egy nap 17 érintésre volna szüksége,hogy ne legyen depressziós...ezt csakúgy mint érdekesség mondtam...:)

amúgy eléggé félénk vagyok az új emberekkel...szóval furi.:) először megmukkanni is alig merek de utána... xD

a kávé tényleg fini^^ csak nekem mostépp elfogyott -.-" és nem merek rendeset főzni mert a múltkor akartam ilyen egyszemélyes kávéfőzőt találtam erre elfelejtettem h felrakatm főni és kb szétégettXD megfogtama fülét ami műanyag erre LEESETT!!XD azóta nem nyúltam kávéfőzőhöz :D

hát a rákosok nem nagyon szoktak szépek lenni....bár nem sok rákos éli meg,hogy az legyen már csak a legnagyobb baja,hogy hogy néz ki...:s ne legyél rákos. rohadtuncsi hely a kórház...sok büdi beteg antiszoc ember akik csak azért beszélnek mással h megitassák h aznap milyen vt a székletük...:D najó...vannak bent jóarcok is...már vtam dehát na...

ááá táncolni O_O csakaztneXD mármint...ha tudsz,akkor oké...mondjuk én személy szerint reménytelen vagyok:) de a színpadra fel kell menni;)

amúgy...szóval szerintem a csaj nem fog megharagudni,ha megtöröd a csendkirályt!:) nem leszel "vesztes" .szerintem csak nyerhetsz vele:)

ne akard megszokni a magányt.

hű...jó sok "parancsot" osztottam!:)

utólag is (nagyon visszamenően) boldog szülinapot!:D (nyugi,nem ölellek meg,már csak röpke kb 110km-miatt sem:) )

pusz jo8

2009. szept. 23. 21:17
Ja persze a karma múködik. A lány azóta szakított a barátjával 32 hónap után, a bátyja tönkreteszi az életét és asszem jár az iskolai pszichológushoz de ezt csak fél füllel hallottam. Ja és a szép hosszú haját elkezdte festeni és egyre rondább lesz és egyre rövidebbre kell vágni mert megy tönkre. Mondjuk az enyém is de én fiú vagyok és amúgy sem volt soha hosszú hajam.
2009. szept. 23. 21:09
Azta. végre hasznát vettem a 10ujjas vakírásnak
6230. 319cd6978b (válaszként erre: 6227. - Browning)
2009. szept. 23. 21:09

Egyáltalán nem köcsögök az osztálytársaim. A legjobb barátommal csendkirályt kezdtünk játszani mert már mindekttőnknek teli volt a hócipője. Ez nyár elején volt még az iskolában. Gondoltuk majd a másik megszólal hamarabb mert a vesztesek szólalanak meg hamarabb. A többiek meg azt szűrték le hogy mi mostmár útáljuk egymást és láss csodát mindenki a lány pártjára állt és engem kezdtek levegőnek nézni. Fura hogy nem is próbáltak segíteni a helyzeten mert régen amikor másokkal volt ilyen a baráti körből akkor leültünk és mint valami gagyi családterápián kimondtuk a "frankót" és onnantól kezdve úgy csináltunk mintha nem történt volna semmi. A helyzet viszont azóta is változatlan.

Érző ember vagyok mint minden más ember. Ez különböztet meg az állatoktól, nem a befelé forduló hüvelykujj. Kecskemét fele lakom.

Ne akarj megölelni. Utálom ha hozzámérnek, vagy ha csak valakinek a ruhája hozzám ér vagy rámlehel vagy túl közel jön. Vagy ha túl közel áll miközben beszél hozzám. Én nem vagyok ilyen közvetlen. Legutoljára a 18. szülinapomon öleltek meg. Anyukám meg a nővérem. Ez március 2-án volt. Máskor nem engedném.

Ma megmértem magam és 43 kiló vagyok. Happy times. Ami fura mert vékonyabb vagyok és állítólag az izom nehezebb. Na mindegy. Teljesen lényegelen. Egyszer ígyis úgyis elfogyok.

Kávé. Most ott tartok hogy este főzök kávét és odakészítema telefonom mellé hogyha csörög akkor gyorsan beszlopáljam, aztán visszafekszek és 10 perc múlva már fel bírok kelni.

Nem szeretnék öngyilkos lenni de ha mégis akkor semmiképp nem valami véreset vagy fájdalmasat szeretnék hanem inkább nyugisat és olyat amitől más egy életre rosszul érzi majd magát.

Egyedül én nem táncolok a szalagavatón. Még a rákos osztálytársam is táncol aki nálam is gebébb de nem irigykedem rá mert nagyon ronda. Tudom hogy nem illik ilyet mondtani de fúú. A nővérem látta és azt mondta hogy látott egy olyan ronda gyreket és mégis mindenki kedves volt vele. Leírta hogy hogy néz ki és kiderült hogy ő az. Rákosnak kéne lennem. Akkor mindenki kedves lenne. Vagy kismacskának. Azokkal is mindenki kedves.. Szóval ott tartottam hogy csak én nem táncolok de seni nem szólt semmit mert vagy nem érdekli őket vagy túl kínos szóbahozniuk hogy miért. És ma az ofő azt kérdezte hogy följövök e a színpadra majd szalagavatón. (mert a művhézban lesz) Gondoltam kösz hogy azt feltételezed hogy annyira semminek érzem magam hogy fel se megyek a színpadra. na mindegy. Bocs hogy ilyensokat írok de tőlem soha senki nem kérdez. Csak a hajfestés fórumban de az olyan szeméyltelen. Sötét és sérült vagyok. És riasztó. Egy ember szokott rám csak kedvesen mosolyogni az iskolában de ő mindekire mosolyog. Elég lassú szegény. Persze más is mosolyog de ők azért mert nem szégyellem hogy vékony vagyok és tapadós cuccokat hordok. Lehet én is mosolyognék ha kívülről látnám magam. Fecsegek. Jobb lesz ha abbahagyom mert csak még nehezebb lesz visszaállni.

A magyányt nagyon nehéz megszokni és ha sikerült akkor is, egy szikrányi érdeklődéstől elmúlik és kezdhetjük elölről.

6229. browning
2009. szept. 23. 20:19

Powerpuffemo: bocsbocs nem figyeltem 18 vagy:) most már csak az a kérdés, hogy merre laksz :))

puszpusz

6228. browning
2009. szept. 23. 20:03

ma ettem 5szilvát 2almát egy szelet csokit 3hélyában sült krumplit egy kockasajttal. és volt röpi edzésem:) jó lenne,ha tudnék röpizni:D

meg feleltem váratlanul föciből de 4es lett ;)

nemakarokrászokni a cigire...:S pedig afelé tartok...

hétvégén nem nagyon leszek.pénteken megyek pestre(BME-re) kutatók éjszakájára:D valaki nem szalad el?!:D esetleg még egy szál piros marlboroval is megajándékozom xD....

pusziii

írjatok!!

6227. browning (válaszként erre: 6225. - 319cd6978b)
2009. szept. 23. 19:59

eléggé nagy köcsög osztálytársaid lehetnek!!:( kb alig hiszem el, hogy ha tényleg olyna kedves meg érző ember vagy mint ahogy az írásodból ki tudom venni,akkor mi az oka,hogy ennyire nem figyelnek rád :O hány éves vagy?és merre laksz?

ajj istenem most úgy megölelnélek,hogy legalább egy picikét jobb kedved legyen!! :$ (nem kell megijedni ilyen ölelgetős vagyok XD)

jól mondod...tényleg jobb lenne ha az ember össze tudná válogatni,hogy mit akarna az élettől:D (pl plusz 7cm és minusz 7 kiló:D nekem...meg jobbcsalád meg hasonlók)

ha így folytatod egyszercsak elfogysz.tufsz róla?!...de komolyan...egyszercsak nem fogsz bírni kikelni az ágyból 8kávéval se meg sehogy...a szívedet kicsinálod....öngyilkos szeretnél lenni?...remélem,hogy nem!:)

puszi:)

6226. hotdog68 (válaszként erre: 6225. - 319cd6978b)
2009. szept. 23. 08:08
de én azt olvastam ki írásodból, hogy nem vagy boldog....sőt..... Tehát azért koplalsz, mert azt gondolod, így jó. De hiszen így sem jó...Ha ennél nem különböznél annyira a többiektől és lehet, hogy tök jó barátaid lennének. Hány éves vagy? Nem azt mondom, hízz el, legyél hájas, de alapvető élelmiszerekre szükség van, különben feldobod a talpad. Ha a belső szervek mondják fel a szolgálatot, keserves halál lesz. Gondolkodj el. Legyen pl. egy kedves háziállatod. Már azért érdemes élni, hogy látod, mennyire szeret és hiányzol neki.
6225. 319cd6978b (válaszként erre: 6223. - Browning)
2009. szept. 22. 22:33

Nem tudom. Nincs rá konkrét indokom. Nagyon szeretek enni. Túlságosan is. Nyilván valami lelki eredetű kényszer visz rá hogy megtagadom magamtól. Talán erősebbnek érzem magam vagy ilyesmi. Akkor kezdtem amikor július 1-5-ig Erdélyben voltunk az osztállyal de akkor már seni nem beszélt velem. EGyszerűen csak levegőnek néznek aminek megvan az oka. A kaják nagyon jók voltak de egy falatot nem ette. 5 napig energiaitalon éltem. Talán azt vártam hogy valaki megkérdezi hogy mivan vagy ilyesmi de nem. Nagyon szar volt. A helyzet azóta is hasonló. Már nem szoktam érezni az éhséget. Régen fájt a hasam de mint az állat és majd megpusztultam, most meg annyi hogy minden erőm elszáll pár nap után és akkor vagy az jön hogy zaba, vagy észnél maradok és módjával. Nem eszek kenyeret, húst, tésztafélélket, semmit amiben liszt van. Imádom a kávét mert erőt ad megf az ízét is.

Nagyon sok kövér ember van körülöttem. A családtagjaim is túlsúlyosak némileg, meg az osztálytársaim közül is kb a fele hájas és ez engem nagoyn taszít. Ja meg ott van a "gyúrás" (de utálom ezt a szót). Most rákattantak erre a fiú osztársak. Persze van akin 3 hónap után se látszik semmi és még mindíg hályasak, van aki meg azért ottvan a szinten de isten ments hogy úgy nézzek ki. Sokkal jobban tetszik az ha valaki vékony. Mint a modellek. Nyár eleje óta 4-5 kilót fogytam kb. Főleg seggből meg combból mert először az izmainkat zabáljuk fel és ettől most hályasabbnak érzem magam mert már nem kemény a hasfalam de a hály ottmaradt ami régen is megvolt de most látszik is. Persze ez nevetségesen hangzik egy 42 kilós embernél de én utálom. Nem vagyok kibékülve magammal se másokkal. Nem jó ez így de ez nem svédasztal. Nem én válogatom össze hogy legjobb fej akarok lenni, meg Calvin Klein modell külsőt akarok meg szupercsaládot. Apám aztmondta hogy megnöveli a zsebpénzem ha látja hogy hízok, de töiknyolc hogy kajára költöm a pénzem és még marad is mert több van vagy nem költöm kajára a kevesebb pénzem és megmarad.

6224. browning (válaszként erre: 6221. - Lilimia)
2009. szept. 22. 22:05

eszek sokat.rosszul elosztva. suli megyeget...pasi nem van... :D

remélem hamarosan jobban leszel!:)

pussz jóéjt!:)

6223. browning (válaszként erre: 6222. - 319cd6978b)
2009. szept. 22. 22:03

te komolyan fiú vagy és 42 kg?!O_O ennedkéne...nem azért,de enned kéne...miért nem eszel?!O_O atyaég O_O kérlekkérlek

puszii

2009. szept. 22. 21:29
Ma volt méretvétel a ballagási öltönyökhöz. Elég gáz volt mert hangosan mondták az adatokat én meg 170 centi vagyok és 42 kiló körül bár már 3 hete nem mértem magam és napközben semmit nem eszek, csak itthon ha nagyon éhes vagyok, de van hogy csak kakaót iszok. Szóval volt aki több mint kétszer akkora mint én. A két legdagadtabb gyerek anyja meg ott hüledezett. Mondtam volna hogy hogy ha ezt a kritikára szánt időt a dagadt kölkükre fordítanák akkor máris jobb lenne a világ de most azt játszom hogy kedves vagyok úgyhogy visszafogtam magam és elégedetten mosolyogtam hogy tudják hogy ők kövérek én meg nem.
6221. lilimia (válaszként erre: 6219. - Browning)
2009. szept. 22. 21:12

Szia Nagylány!

Hááát...

Lebetegedtem, sok az epis roham, lelkileg is pocsékul vagyok.

Nálam nincs új vadállat, de az Alapítványnál vannak újoncok :)

Evés? Pasi? Suli?

puszi

6220. hotdog68 (válaszként erre: 6219. - Browning)
2009. szept. 22. 11:19
az a baj, hogy a két kg mind a hasamon van és úgy nézek ki mintha terhes lennék. na mindegy, majd megoldom. Ennél sokkal nagyobb a te problémád. Nekem elképzelhetetlen, hogy ilyen anyák vannak. Az én anyám mindig figyelt rám, értünk élt, még a mai napig is (hál Istennek) és én is a gyerekeimnek és a férjemnek élek. szó szerint.
6219. browning
2009. szept. 21. 18:42

óóó!!

elfelejtettem!!:$

hogy vagytok?!

Lilimia,már javulgatsz? most vannak új kutyulik?:)

Hotdog: hogy álla 2 kiló?bár szerintem az nem oszt,nem szoroz,de te tudod!:)

Dance és Every:miért nem írtok?!

többiek?!írjatoklécccciii

puszpusz:)

a mátéknak bolndog névnapot:D

6218. browning (válaszként erre: 6216. - Hotdog68)
2009. szept. 21. 18:40

egészen pontosan leszarom,hogy engem néz-e...csak hagyjon békén^^...a probléma ott van,hogy SENKIT nem néz.mindenkin átgázol.apát is folyton piszkálja minden szarral,ami csak eszébe jut!mindig,mindenbe beleköt.az mellékes,hogy engem akármikor lehord a sárga földig,ha olyanja van,kicsit bánt de nem érdekel.hidegen hagy.tesómtól totálisan el van ájulva...már párszor,mikor nagyon nem hagyott békén megemlítettem neki, hogy mi a fenének kellettem neki még én is,csak elrontom az ő fantasztikusan tökéletes világát...elég lett volna neki csak a csodás tesóm;) (mellesleg tesómat szeretem,mert tényleg jó fej:) )

szóval tényleg az bánt csak,hogy pl apukámat bántja,aki nem csinált semmit!!figyu:pl elmosogat reggel mert ő késöbb megy munkába mint mi,erre anyám hazajön első megszólalása: "miért nem vitte le a szemetet?!" nem az,hogy dejó,hogy elmosogatott,elpakolt stb....értitek?...

nem lehet mindenki jó anya... :)

jó lenne,ha magába szállna.mert ha én megmondom neki-meg szoktam xD- hogy hogy viselkedik, teljesen fel van háborodva,hogy mit szemtelenkedek,és vegyek már vissza az arcomból...

ennyi:)

pussz

tanulok:)

6217. lilimia (válaszként erre: 6216. - Hotdog68)
2009. szept. 21. 15:18

Ez szép, a baj csak az, hogy az anyja nem nézi őt...

Magát, a pasiját, a szomszéd csirkéjét, de őt nem...

6216. hotdog68 (válaszként erre: 6215. - Browning)
2009. szept. 21. 08:14
no-no browning, min vesztetek ennyire össze. nyugodj meg te is olyan leszel mint az anyukád, és csak te is jót fogsz akarni a gyerekednek. csak még most a másik oldalon vagy. ahogy telik az idő, és idősebb leszel, te magad fogod érezni magadon, hogy másképp reagálsz dolgokra mint azelőtt. hidd el tapasztalatból mondom. ha visszagondolsz apróságokra a saját életedben, te magad is észreveszed, hogy pár év alatt is másképp vélekedsz dolgokről. lehet, hogy már most is másképp válaszolnál egy barátnődnek ugyanarra a mondatára amire 1 hónappal ezelőtt mást mondtál. hát elég zavaros lett, de remélem érted. szóval az a lényeg ha már szülő leszel, akkor nemcsak a magad érdekeit kell nézni, hanem a férjedét, a lányodét, a fiadét. hogy mindenkinek jó legyen. de a család összességében is egy irányba haladjon. mindemellett arra is kell gondolni, hogy mi lesz a jövő héten, 2 hét múlva stb. és hidd el, hogy szeret az anyukád, azért vigyáz rád.....
6215. browning
2009. szept. 18. 20:34
gyűlölöm az anyámat. ha olyna leszek mint ő remélem valaki inkább lelő...:@
6214. lilimia (válaszként erre: 6213. - Hotdog68)
2009. szept. 18. 18:01

Mivel az én világomban nem létezik a tükör, csak a számokból tudom milyen lehet az alakom.

181cm-es magassághoz egészségtelen az 58kg. Így még gyengébb a szervezetem. Szóval itt nem csak arról van szó hogy hogy érzem magam jól, hanem az egészségemről is.

Én sosem vagyok boldog. Én csak örülni tudok bizonyos dolgoknak. De nem tudok boldog lenni.

A célzott alakformálásra elvileg jók az ilyen krémek meg a tekercselés...

6213. hotdog68 (válaszként erre: 6210. - Lilimia)
2009. szept. 18. 07:54
lilimia az nem gond, hogy 28-as farit hordasz. Hiszen én 27-t hordok és mindenki irigyel érte.Nem is az, hogy vékony vagy vagy vastag. Hanem az, hogy jól érezd magad a bőrődben. Sajnos, azt érzem a hangodból, hogy most nem valami jó a hangulatod és vacakul vagy. Bírd ki ezt a negatív hullámot én remélem, hogy a sok problémád ellenére lesz jobb is. Hiszen eddig is volt, olvastam boldog lilimia beszámolókat is. Sajnos a gyógyszereknek van mellékhatásuk. Általában nálam is mindig előjön valamelyik. De ha van szerelmed, családod és hited, akkor meg fogsz gyógyulni. Illetve a te esetedben egy időre tünetmentessé válsz. Nyugodtan panaszkodj csak, az megkönnyebbülést hoz. Én is el vagyok keseredve most egy kicsit. Híztam 2 kg-ot de csak a hasamra. Nem tudom, hogyan fogyasszam le, már próbáltuk ultrahanggal is, de nem mozdul. jHasizom gyakorlatot nem csinálhatok mert van egy pici köldöksérvem, és azt mondták, hogy ha nem leszek kövér, akkor nem kell műteni. A hasizom gyakorlat pedig esetleg megnövelné. Futok biciklizek....majd lesz vele valami.
6212. lilimia (válaszként erre: 6211. - Browning)
2009. szept. 17. 22:19

Engem a kávé szertartásossága nyugtat. Szeretem a hangulatos, és szertartásos dolgokat, márpedig a kávézásnál és a cigizésnél nincs nyugtatóbb dolog. Számomra.

Én a Medrolt nem amiatt utálom, hogy növeli az étvágyat. Hízik miatta az ember, de csak a negyede ered abból, hogy többet eszik mint előtte a háromnegyede felgyűlt víz, merthogy megköti, lassítja a vese működését, és nagyon káros a mellékvesére. Nekem hetente 3x vízhajtóznom kell, hogy ne álljon le a mellékvesém :/ Meg nem csak a testre, hanem a szervekhez/szervekbe is begyűlhet az a víz. pl szív, tüdő...

Akinek állandóan kell szedni nem az a legnagyobb problémája hogy kívánós lesz tőle...

6211. browning (válaszként erre: 6210. - Lilimia)
2009. szept. 17. 20:48

a sok kávé idegességet okoz....:D

am ma megkérdeztük a suliban a büfésnőt h miért nem adja ki nekünk a büfében a fini kávét,ha úgyis 20m-re van a nescafés gép...: "mert abban koffeinmentes kávé van" haverommal akkorát röhögtünk...:D megállípítottuk h vihetjük a 3in1-t suliba xD.... bár reggel így is tudok inni...amíg el nem fogy!:)

am ha nagyon elszúrja az ember a kávét (pl folyékony édesítővel,akkor olyna hányingere lesz h nem lesz étvágy az tuti...:D)

átszokok a kakaóra;)

Lilimiám én szurkolok a sulihoz;) a medrol szarrrXD oylan étvágyat csinál...aztaaaa:D...

nah...mennem kell...még tanulok:S

pusziii

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook