Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

6360. annuccia (válaszként erre: 6358. - Hori94gabi)
2009. nov. 3. 19:57
NA mert mást nem is ettél? Ugye tudod hogy az alma kimarja a gyomrodat? Azért fáj! Muszáj mást is enni!!!!!!!!
6359. annuccia (válaszként erre: 6357. - Browning)
2009. nov. 3. 19:57

Halihó!

Drukkoltam ám :)

hát... képzeljétek, ma elrángatott a barátnőm pilates-re. Kicsit gagyi volt... :D nem vagyok hozzá szokva az ennyire lassú mozgásokhoz... edzésen inkább gyorsnak kell lenni.

Anyuékat sokszor csitítgatom! De akkor én is belekeveredek, és a nagy hibám hogy kűzdök az igazamért, és akkor mégnagyobb a veszekedés. Úgyhogy ha nem velem veszekszik, akkor inkább otthagyom az egésszet. A baj az, hogy én is sokszor benne vagyok! Mindig alami baromságba beleköt, pl hogy miért pulcsiba ülök le az asztalhoz, vagy miért nincs rajtam papucs stb.

Ami a legjobban idegesít, hogy nem tuok örülni a dolgozataimnak bármennyire is jónak látom én, mert ma is a bioszom 10ből 8lett (igaz, ezzel nem mentem át, de nem is kaptam rossz jegyet, megpróbálhatom mégegyszer) mit hallgatthattam? Hogy miért csak ennyi! Szerintem igen is jó, mert nem tanultam rá olyan sokat, mégis megmaradt a nagy része! Szerintem egész jó! Az angolom 3as lett, és majdnem sírva fakadtam miatta, mert előre hallottam anyát. Mindent megtanultam, egy egész kurva délutánt rááldoztam, és az első oldalamon másfél pontot vesztettem, a második oldalon meg 13at, mert azt a hülye nyelvtant nem gyakoroltuk eleget, mert csak 2 feladat volt rá, a tanár meg richtig nem azt rakta bele...és nem értem azt a vacak nyelvtant, ami elvileg már annyira magas szinten van, hogy nem is nagyon használjuk. NA ezzel van tököm tele, hogy az ő pici lányuk sose jó nekik, mert nem mindenben tökéletes, mert nem hibátlanak a dolgozatai! Utállom!

Képzeljétek, az érettségim infóból 90 %os lett!!!!! Ennek viszont ők is örültek :D Már csak a szóbeli van!!!!!

Holnap muszáj lesz jókedvűen menni edzésre! Már kétszer is borús voltam, és olyan aranyos volt az egyik edző, mindig kérdezte mi a bajom... elkezdett találgatni. Mégse mondhattam neki, hogy hülyén érzem magam, mert mindenki szép vékony körülöttem én meg mint elefánt a porcelán boltban! De hogy fogom ezt legyőzni??? Mostmár minden edzésen ez van bennem! Mit csináljak??? :(

Bocsi a litániáért!!!! Pusziiii

2009. nov. 3. 15:30
Lement a 6. alma.. Sztem nem tervezek semmi extrát hnapra.. áú.. XDXD
6357. browning (válaszként erre: 6355. - Annuccia)
2009. nov. 3. 07:24

Jajj! Ne vedd az ilyeneket komolyan!Tudom könnyű mondani, mert én is így vagyok vele...Mindent meghallok és komolyan veszek....Ilyenkor csak bólints rá a dolgokra, hogy "okés, igazad van, sajnálom, máskor nem lesz ilyen" és esetleg megmondod az indokot h borzalom szarul voltál és csak azért felejtettél el szólni! :)

A szüleidet szoktad próbálni csitítani? Mármint én pl rájuk szoktam szólni h "ajj hagyjátok már abba!most komolyan ekkora hülyeségeken akartok hisztériázni?!gondolkozzatok már..." és okés, engem le is tolnak érte h mit szövegelek bele a felnőttek bajába, de aztán úgy nagyjából lenyugszanak...Am meg azért is lehetsz depis, mert mint az emberek nagy többségét, megvisel téged is az ősz...meg a tél közeledte! Hiába, ez így van. A komor színek, a szar idő...Hatással vannak a hangulatra :S (ezért pl ha szar kedvem van sokkal színesebbe öltözök:D próbáld ki Te is!!:))

Néha mindneki érzékenyebb.meg növünk és a hormonjaink is összevissza szarakodnak...és attól is.dehát ez van. ne aggódj! a suli rendben van, nem? barátok vannak?:) vannakugye!:D mi is szeretünk, úgyhogy nincs miért aggódni!:D

Az az igazság, hogy vagy én lettem toleránsabb a szüleimmel, vagy kezdek felnőni vagy ők lettek jobb fejek :O mármint nem mindig (ki tud mindig jó fej lenni?!:D)...Én nemtom...de egész jó...Már ritkábban kapok tőlük frászt xD

olyan jó volt találkozni így szünet után a haverokkal megint!:)

nahcsóók

szurkoljon mindenki, hogy jól menjen ma az előadás!!(verseny)köszönöm!:)

6356. annuccia
2009. nov. 2. 22:46
pedig szerintem nem vagyok elkényeztetett, de annyi itthon a veszekedés...ne cseszegessenek már máshol is... :S
6355. annuccia
2009. nov. 2. 22:45

JAjj lányok. Nem tudom mi van ma. Front... :S

Kezdtem azzal, hogy délután olyan érzésem volt, mint akinek egekben a vérnyomása... nem gááááz megkűzdöttem a dologgal.

Edzésen meg kimentem egy percre, tényleg nem többre, és letolt az egyik edző, hogy oké hogy korban közel állok hozzá, de mégis mit képzelek, miért nem szóltam hogy kimegyek, meg hogy a picik is szólnak én miért nem tudok! Annyira rosszul esett...ez az én bajom, felfújom a dolgokat, de annyira tudnak ezek bántani. Nem vagyok hozzászokva hogy bárki rosszat mondjon, pedig hozzá kéne mert nem egy habostorta az élet. De ha egyszer ezt érzem? Majd elbőgtem magamat, egész edzésen olyan szomi voltam :( sőtt este is... most is, nem tudok aludni :( Segítség, miért vagyok ilyen????? Mindig ez volt...harámszóltak a suliba, akkor is. Néha sikerül kinőni ebből, de most megint :( Utállom hogy most modortalannak tartanak, pedig szerintem nincs igaza....vagyis van, mert gy mondatot kinyöghettem volna...de nem lehetett volna csak annyit mondani hogy szólj legközelebb? Minek a litánia mellé??? :(

wááááá

6354. browning (válaszként erre: 6352. - Annuccia)
2009. nov. 1. 18:56

Ó...Hát, akkor végülis még jó is a suli!

Ahh nekem az előadás az már úgy be lett tanulva h ha nem meg akkor reménytelen vagyok tényleg xD...

Nemsokára itt a karányooony:D:D

nah szaladok franciát tanulok még...Holnap doga, remélem jól fog menni!^^ Nagyon szép lenne már egy ötös franciadoli!:) Kedden előadás, d eha suliba is kell mennem akk kémia doga is :S... Ha szerdán is kell mennem(akkor is előadás) akk még bioszból is doga XD ójee:D

pussz

6353. annuccia
2009. nov. 1. 17:20
Írjatok!
6352. annuccia (válaszként erre: 6351. - Browning)
2009. nov. 1. 17:20

Veszekedés minden nap van!!! sajna, de már hozzá vagyok szokva. AKkor lesz nekem nyugalom, ha elmegyek tanulni! De akkor sokminden más lesz.

Holnap suli :'( ennyit a pihenőről! :(

és te hogy vagy?

6351. browning
2009. nov. 1. 14:15

figyumár..csomóan el vannak tűnve:O

pl: Borsa?! Merre van?! Hogy van??? Miért nem ír???!!

Hogy Dancegirl-t és Everybody-t ne is említsem....

Annuccia:hogy vagy?Ma már ugye nem volt veszekedés?

Lilimia:Tényleg!Jó a kérdése Annucciának! Mi újság úgy amúgy mostanság...Nekünk tudod, mindig kiöntheted a lelkedet!:))

Nah szaladok...

Pussz

6350. annuccia (válaszként erre: 6348. - Lilimia)
2009. okt. 30. 22:33
hogy vagy?
6349. annuccia (válaszként erre: 6347. - Hori94gabi)
2009. okt. 30. 22:32
Attől függetlenül, hogy nem eszem rendszeresen, mindig benne van egy körforgás. este van, éhes vagyok, enni kell, enni fogok... és ma nagyon éhes voltam :) Voltam! :)
6348. lilimia (válaszként erre: 6339. - Browning)
2009. okt. 30. 22:06

Én is félek az emberektől, főleg az idegenektől, és ha tömegesen vannak. Pfujj!

A múltkor média és politikán be kellett mutatnom egy újságot. Egy ember kivételével minden osztálytársam utálom. Buták és primitívek, a kultúrált viselkedés pedig ismeretlen számukra.

Rettenetesen féltem, de aztán kitaláltam, hogy Vikinek adom elő. Csak neki mondom, senki másnak! Mindenki leszarva, őket úgysem érdekli, csak Viki számított. Így tudtam gond nélkül, gördülékenyen elmondani a mondandóm.

Próbálj meg csak arra, vagy azokra az emberekre koncentrálni, akiket kedvelsz. Hátha neked is bejön :)

6347. hori94gabi (válaszként erre: 6345. - Annuccia)
2009. okt. 30. 22:03

Teccik ^^

Am mér jelented ki h tuom h enni fogok?

2009. okt. 30. 19:20

Sziasztok csajszik!

Valaki aki volt már anorexiás, vagy ha sajna jelenleg is az írjon nekem, legyen szíves, mert nagyon érdekel a téma! Előre is köszönöm, puszi mindenkinek. :*

6345. annuccia
2009. okt. 30. 19:14
Igen:) közösség vagyunk :D Hazajöttem! Fáj a fejem! :( De jó volt... csak...a szokásos, éhes vagyok, tudom hogy enni fogok, de minden falat fáj, nem csak a mandulám miatt... :s Ennek sose lesz vége?
6344. hori94gabi (válaszként erre: 6334. - Browning)
2009. okt. 30. 13:22

mindenféle kivázsgáláson vtam eredmény semmi XD

Kb egy éve keztem fogyni.. tök véletlenül aztán belejöttem és rátettem egy lapáttal.. meg aerobik.. nagyon bejött.. norbi kick-box.. immádom.. De azt téllleg élvezteből csinálom.. Barátom azt mondta jól áll nehogy megint foggyak.. Kicsit megnyugodtam.. és jéé van mellem.. De a mérleg naon tud idegesíteni.. azonnal kövérnek látom magam.. na mind1..

De tök sokszor írtok ide :D Naon bejön :D Puszi

6343. annuccia (válaszként erre: 6342. - Browning)
2009. okt. 30. 11:35

Ez az!!!! :D BAsszák meg :D

Ha tudnám? Mindig valami hülye apróságon, mint pl a tejet nem csavarja vissza, előhagyja, meg...áh nem is érdekel!

Én eddig egy darabka almát ettem...apa rám tukmálta. Meg megkóstoltam a tölteléket, de sótlan volt.

Gombát paníroztam, hagymát aprítottam, mást nem :) de van itthon palacsinta :)

Délután megyek kakaózni a bnőmmel meg babázni :) Lesz új szemüvegem, keretet is nézünk, meg tegnap voltam fodrásznál :) Nem akarok sulit jövő héten! Olyan jó kicsit csak magamnak lenni...

A hajam tetszik! De ami alatta van! :S akkora seggem van, meg a combjaim, jajj elegem van belőle! :(

6342. browning (válaszként erre: 6341. - Annuccia)
2009. okt. 30. 11:26

halihó:)

nyuginyugi.de miért üvöltöznek??

óó nekem ma még palacsintát kell sütnöm:) szeretem csak rohadt vastagra sikerült legutóbb:D:D de tökmindegy.nemérdekel. bezabáltam megettem 1,5szelet csokit meg egy zabkekszet ööö ennyi XD a reggelim meg 1joghurt vt müzlivel ami kb 150kcal és a zabkeksz az 56 a csokimeg nemtmmennyi 200?! atyaisten 400...össz kb...XD nemérrdekel.jövőhéten ledolgozom.

megtanulom azértis.basszamegminden köcsög képoszta:D:D megtanulom:D:D

<3

6341. annuccia
2009. okt. 30. 10:55

wááá megint veszekednek! Állandóan! Mindenbe belekötnek! Tököm ki van velüK!

Fáj a mandulám ! Most legalább van okom nem enni...de meg tudnék enni egy...egy nagy tál rakottkrumplit :D

Most meg már üvöltöznek! Egyre jobb! Még szerencse hogydélben elmegyek! Csodálkoznak? ... :S

6340. annuccia (válaszként erre: 6339. - Browning)
2009. okt. 30. 10:54

Jajj te! Nekem is mindig káposztafejeket emlegettek torna verseny előtt :) Ne azért csináld, hogy másoknak meglegyen a véleménye rólad! Magadnak bizonyítsd be, hogy igen is oda tudsz állni, és el tudod mondani. Ne azzal foglalkozz mások mit gondolnak, hanem bizonyítani akarj! Hidd el, hogy menni fog, és késsz :) nyugi :) Tudod mennyit szerepelek? Sokat... és a lényeg mindig az, hogy élvezzem! Bár, a krumplit nem tudom lehet e ilyen szinten élvezni :)

Ne akard hogy agyonlőjön valaki! SOk szép dolog van az életben :)

Menni fog én szurkolok :) és <3 :)

6339. browning
2009. okt. 30. 09:59

óóóó...nemtom h kit utáljak jobban...magamat vagy anyámat??!!

akkora egy SZAR vagyok :'( nem akarok kedden előadni ebből a retkes szar krumpilis izéből amit írtam!!!!:'(:'( (komolyanbőgök:'( )elegem van. aszarnak kell ezt elmondani annyi sok köcsög előtt...úgyis mind azt várja h basszam el azt cső,legalább ő nyer akkrmeg miafasznak megyek én oda,mikor tudom he lbaszom mert egy szar alak vagyok aki fél mindenkitől ?!:'( rohadtélet.én nem merek felállni és elpofázni ennyi szarrt....

anyám meg h "nehisztizzek már" meg h képzeljek káposztafejeket.baszod...mint valami szipós agybeteg hülye?!káposztafejeknek szarakodtam ennyit?! ajjistenem lőjjön már agyon valaki mert szétvágom a kezem mire eljutok odáig :'( megőrülök :'(

:'(:'(

kövérvagyok és hülye és semmirese jó :"(

6338. browning
2009. okt. 29. 14:08
szeretlek titeket csajok <3 :)
6337. browning (válaszként erre: 6336. - Annuccia)
2009. okt. 29. 14:08

hát vagyunk páran: akik így hobbiutáljuk magunkat :D...ezvanXD

a cigi szaaaarXD elszívtam 1 szálat és azóta hányingerem van ha rágondolok:D mármint bulikor szívtam 1et...de elméletileg megint szerveződnek a dolgokXD ááá...:D hmm...nemlennerossz csak kevesebbpia nocigi. vennikő viszont olyan snuffot (így felszívod az orrodba és mentolos meg minden csak utánameg barna tőle balül az orrod...h finoman és nőiesen fogalmazzak :D:D)jóvolt.na...:D

asszem kávézok ma egyet.beugroka városba

ajjajgyerekek:D ez a krumplis cucc amin továbbjutotttam annyit szarakodok az előadással:D

nah csóók<3

írjatok sokat!!^^

6336. annuccia (válaszként erre: 6332. - Browning)
2009. okt. 29. 12:43

Annyira nem iszok sok Kávét... reggel, meg délután ha beülünk a barátnőmmel ... inkább a cigiről kéne leszokni :S de tudom hogy mennyire káros, de mégsem akarok..ha akarnék, le tudnék.

Hát én életemben a legmásnaposabb az osztálykiránduláson voltam! És a legrészegebb is akkor voltam :$ de bánom, nagyon! Soha többé nem iszom annyit!!!!!!!!

Asszem nem mondok újat, hogy én is utállom magam. Itt mindenki...nem?

6335. annuccia (válaszként erre: 6333. - Hori94gabi)
2009. okt. 29. 12:40
Szia! Jajj de nagyon vékony vagy! Jézusom! :( LÉgyszi vigyázz magadra! És írj sokat! Mióta vagy ilyen vékony? Mármint azt mondtad másfél hónapja! Akkor hány kiló voltál?
6334. browning (válaszként erre: 6333. - Hori94gabi)
2009. okt. 29. 11:03

uramisten O_O te rohadtvékony vagy!!!! Nem fenyegettek még kórházzal?! O_O

Gyorsan kapd össze magad,mert ennek az lesz a vége, hogy kicsinálod magad, vagy kórház vagy enmtom...de nem valószínű, hogy happy end, ha nem csinálsz valamit!! :( nehogy rosszullégy!!:( ajjajj :(

szerintem nem kéne h bűntudatod legyen... a vagdosással meg már énis megjártam...ronda lesz a helye:S....stb...

mennem kell,előadást csinálok,vigyázzatok magatokra!!

úgyamúgy Every és Dance??veletek MIVAAAN??????

6333. hori94gabi (válaszként erre: 6332. - Browning)
2009. okt. 28. 20:53

nemm "új".. :)

172 cm 46 kg.. Nyáron 43.. kész vagyok.. nem tom mitől.. azt mondják nem láccik..de aggódok..

6332. browning (válaszként erre: 6331. - Hori94gabi)
2009. okt. 28. 20:11

sziaa

ide már írtál?nememlékszem:$

ajj ajj nem hangzik ez túl jól :S hány cm és hány kg vagy??

óógyerekek asszemma másnapos voltam:O életemben először XD igenigen szar dolog:D de a tegnap csodásmesés volt:D:D csaka cukisrác nem jött mert beteg lett:( namindegy...:D lehet h jobb is h nem látott...(nem csináltam semmit,nyugi!)

úgyamúgymeg utálom magam mert folyton eszek.gáz.hájasvagyok.tökmindegy:D jóvaoltkiabálnia főccán h hájasvagyok XD lol volt:D

nagyon fáradt vagyok:)

bocsii

am Annuccia:ne igyál annyi kávét!nemjóaz!:D (okés...jó..mett fini meg minden,csak nem egészséges:S)meg szarul alszol tőle.alvástól meg fogysz XD... ezért iszok én kakaót:D ha kávét kívánok de felesleges lenne azt inni.

2009. okt. 28. 15:36

Sziasztok!

Oan pocsékul vagyok... Fáj a gyomrom megy a hasam, utálom magam, fáratt vagyok.. Nem tom mér írtam le.. :)Pszihiátriai eset vagyok.. Rám tör az ehetnék sztán csak utálom magam és összevagdosom a lábam és koplalok napogig.. És ez megy lassan másfél hónapja.. Mióta vhogy felszedtem 3 kilót.. Istenem de utálom.. Minden nap elhatározom ,h normális leszek.. De vhogy nem megy.. Vki segítene??? :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook