Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
IGEN mi van veletek többiek? Olyan önző dolog ez, önsajnálat ezerrel...de ha az ember nem mesél, akkor belerokkan...
MA egész jól bírtam a napot...csak félóránként gondoltam a súllyal kapcsolatos dolgokra, edzés előtt rámtört valami, és a barátnőmnek fel kellett jönnie a másik teremhez, mert nem bírtam volna lemenni...pánikba estem kicsit...megint az edzés, de ugyanakkor annyira jó volt utánna :) ügyeskedtem :)
Ma ettem 8 szem mogyorót és ebédreegy kis húst. Töltött csirke...ízlett a töltelék nagyon! Konyhakéssel való kapcsolatom nem tudom melyik irányba indul, mert nagyon sokat gondolkoztam rajta...és ez ilyesztő:(
Hogy vagytok? browning a térded???
Puszi mindenkinek és köszönök mindent <3
sziaa<33
óó,a konyhakés NEM haver. A konyhakés egy köcsög XD Nem ért meg, sőt! Ha valaki rájön, hogy nagyon jó barátok lettetek igencsak undok/lenéző/sajnálkozó stb lesz veled!!Sajnos. Mert nem tudják az emberek más helyébe képzelni magukat. És EZ a sajnálatos!! Hogy az emberek csak és kizárólag magukra gondolnak és ezért az önzés miatt kell a harc az életben, amire azt mondják, hogy ha nincsen harc, nem jutnak előre stb. Ördögi kör. Nem szeretem ezt a bolond világot. Kérdés az, hogy ki itt a bolond?? Más írtam a történetet egyszer...majd beírom (bemásolom? a) a naplómba(hoxásba.)
Szóval mi SZERETÜNK!!És mi átérezzük, tudjuk milyen az, mikor gyakorlatilag ok nélkül te vagy a saját magad ellensége:( DE túl kell lépni ezen. Óóó...Komolyan(ezt is sokat írtam már XD) de aki tudja, olvassa el a Veronika meg akar halni (Paulo Coelho) könyvet!!Annyira szépen benne van minden!! Áááá.Imádom! És megvettem pénteken:)
Annucciám szép vagy, és mások is tudják, hogy szép vagy, és 100% hogy nem egy ember irigylni az alakodat!:) Meg a kedvességedet, és még rengeteg más szuper tulajdonságodat!!!:) <3
Remélem csak nézegetted a késeket, nem próbáltad ki, milyen élesek... Amúgy a csajjal meg kéne beszélned-a barátnőddel, hogy együtt kéne erről "leszokni" erről az ön-és egymásmarcangolásról...
egy tolószékesnek meg teljesen más...az nem "olyan"...szóval...Mindenki máshogy éli meg a dolgokat, ne aggódj van olyan tolószékes aki majdhogynem pszichopata lesz a tudattól, hogy "tehetetlenné vállt"...:s
Áááá ma szállok le a villamosról(próbálok leszállniXD beleakadtama lépcsőbe és konkrétan pofáraesten!!XD...fáj a térdemmXD...auh.
Anya megint mondta nekem h elvisz a pszihomókushoz.várjuk(várom!!!) az időpontot.ha eljutok beszámolok.nagyonváromm*-*
Most megyek, mert kémiáznom és bioszoznom kell, millió puszii és szeretlek titeket!!! Lilimiám hogy vagy?:) Javult már az étvágyad?Hízogatsz vissza, ugye?:)
Igen már kicsit jobb... igazság szerint olyan önző dolog. Van aki velem egy idős, fél lába van, tolószékhez van kötvve, és én mégis siránkozok. De az ember ilyan...kiönti a lelkét. Én itt teszem, mert másokban nem annyira bízok..vagyis bízok bennük, de nem bírom utánna a nézést, a sajnálatot. Bár, lehet holnap beszélek valakivel... mert kell! De nem tudom.
Szertorna
Nem hiszem hogy irígyelnek :s kicsit félek miatta.
Köszönöm a sok szeretetet amit itt kapok! Mindenkinek! Puszi
A nyugalom jó nem?
A barátok jönnek mennek, megváltoznak, és változnak a te igényeid is. Ha neki nem mondhatod el a problémáid, mond el másnak, akiben bízol, vagy írj nekünk mégtöbbet :)
A késeket ne nézegesd. Felesleges. Ha összevagdosnád magad, utána csak bűntudatod lenne. Nagyon technikásnak, erősnek, és bátornak kell lenni ahhoz, hogy az ember úgy meg tudja sebesíteni magát, hogy belegaljon. Az öngyilkosságnak meg megint nincs értelme a helyzetedben, mert nincs minden veszve. Javulhat a helyzet! Sőt, biztos hogy javulni is fog! Engem sokszor a kíváncsiság tart életben. A jövővel kapcsolatban kíváncsi vagyok sokmindenre :)
Edzésen elkerülhetetlen, hogy ne bámuljanak. És amúgy is, a nők mindig bámulják a többi nőt, hogy összehasonlítsák magukat másokkal. Ez természetes! Mi van, ha téged azért bámul mindenki, mert irígyek? Amúgy milyen edzés ez?
Biztosíthatlak róla, hogy valaki biztosan szeret. Pl mi itt a fórumon, bár tudom, hogy ez nem ugyan az...
Próbálj kicsi pozitívabb lenni :)
semmi... csak most olyan nagyon fura minden, nyugalom van itthon. volt, anya hazajött... teleettem magamat. lelkiismeret... és minden olyan szar.a legjobb barátnőm, akinek régen mindent elmondhattam, most meg? Nem merem, mert megint olyat okozok...nem akarom hogy megint hányjon. Igazából egymásra vagyunk rossz hatással, csak ő ezt nem tudja...tegnap megkérdezte hogy próbáltam e már felvágni az ereimet.... mondtam, hogy nagyon rég megnéztem milyen élesek, és arra a következtetésre jutottam hogy nem eléggé. Igazából konkrétan a szokásos utállom magamaton kívül nincs semmi.
Holnap megint megyek térdemmel dokihoz. És edzés...annyira szeretem/szerettem. De a tükör a teremben :( mindig elcseszi a kedvem... nagyon. Meg amit látok, a vékonyy barátnőim. Szeretném élvezni! Szeretném ha nem nézne mindenki! És nem beszélnének rólam! És szeretném ha valaki szeretne ...
Sziasztok.
Az anorexiáról fogok írni a sulimban egy esettanulmányt.Persze névtelenül.Ha valakinek van kedve szívesen feltennék neki pár kérdést a betegséggel kapcsolatban.És talán egy nagyon jó beszélgetőtársra is találsz személyemben:)
Szép estét mindenkinek!!!
Most jöttem munkából, annyira hulla vagyok, moccanni se bírok.
Ma volt orvosi vizsgálat, azt mondja a nő: Fogytál 2 kilót. Na mondom magamban, ccsak? Végül azt mondtam biztos...azt mondja: miért az nem jó? Mondom de! hehh...
és tönkölyös pizzát is ettem...nem ízlett annyira! Meg ebédet is, igaz máj volt, ami azt jelenti nem sokat...meg egy kevés salit. No ennyi :)
most elmegyek aludni, mert holnap este is munka... és hulla vagyok!
Puszilok mindenkit
Jajjjde kevés az a 45 kiló :( sajnálom hogy nem érzed jól magad. Én sem igazán! De néha el tudom felejteni, sőtt, ha a barátaimmal vagyok, elég sokszor! Olyan jó néha önfeledten jól érezni magunkat :)
És igen! Van akinek jól áll!!!! :)
Szijasztok, most már jobban vagyok 165/45 ez most így egészen jó. De tudjátok mintha nem az én testem lenne mintha börtönben lennék...nem jó ez nagyon nem.
És egy picit a témába vágva:)olyan különös élmény ért, az egyik dokinőm ducika volt, tudjátok olyan tipikus kis kerek. De fiatal is olyan 24 lehetett, és olyan szép volt! egyszerűen illett hozzá a teltség. Látszott rajta hogy ilyen az alkata és mindig flörtölt valakivel meg na :) szóval boldog volt. Olyan hihetetlen látvány! több ilyen nő kéne akik vállalják a nőiségüket.Igen nekem is az egyiknek kéne lennem:). Szóval szerintem ezen is múlhat a dolog, hogy ki ilyen és ki lesz ilyen hanyagságból.
Szia!Úristen!!Hány kiló vagy?!(meg cm hogy legyen viszonyítási alap)
800kcal tól nem fogsz hízni, már csak azért sem, mert annyi kalóriát használ fel kb egy ember szervezete ha nem csinál semmit egész nap!
Hogy kerültél be??Mi történt??Már jól vagy?Vagy mi van veled?Mesélj!!
Nekem most vacsiznom kellett.egy kis tál müzli...
öö elolvastam...
a kommentek utána megnyugtatóak...mármint h van olyan pasi aki a husibbra bukik, de természetesen nagy részük a "normálra"...tehát se nem hájpaca se nem girnyó... ennyi...
ezt tudtuk eddig is.nem újdonság...:s egyszer volt egy tvműsorban h letesztelték hogy a szép(vékony) csajjal vagy a husi(gömbölyű) nővel kedvesebbek-e...hát.a vékonnyal.a husit kb semmibevették.
Sziasztok!
Ha elolvassátok az alábbi cikket megtudhatjátok miért akar valaki anorexiás/bulémiás lenni...Nagyon megrázókat írnak a kövér nőkről, szinte úgy beszélnek róluk mint a véres rongyról. Amikor elolvastam nagyon megdöbbentem, mert én sem sorvadok, de mégis volt nem egy kapcsolatom...
Http://velvet.hu/blogok/randi/2009/02/10/meg_egyszer_a_tulsulyrol/
Üdvözlettel: Zita
halihó
az edzés fenomenálisan über szuper volt :) vittem egy hisszú gatyát, így nem éreztem magamat annyira hülyén, a baj csak az volt hogy folyton lógott a szára :D Na szal összeszedtem magamat, és azt mondtam! Ma jó leszek, és örülök, hogy ügyes leszek, és meg tudok mndent csinálni...és így lett! Sokerült minden, szépe, és jókedvem volt, mert nem láttam a nagy seggemet a tükörben :)
az ici pici gond csak az hogy mióta megműtötték a térdemet, még nem sokerült maximálisan meggyógyulnia, és hát hogyismondjam hétfő óta elég dagadt, és fáj...hétfő este óta. Próbáltam rájönni miért, de edzésen nem csináltam semmi olyat...aztán rájöttem, hogy hidegfronti hatás van. És megkérdeztem az egyik edzőt, és azt mondta, lehet azért dagadt be meg fáj... és drukkoljatok, mert ha nem megy le a duzzanat, még az is lehet dokihoz kell menni, és akkor lehet leszívják!!! :S azt azért kihagynám! Nem akarok életem végéig minden télen szenvedni a frobntok miatt...asszem most jön, hogy bebeszélem magamnak, hogy ez csak épp pillanatnyi állapot, és semmi köze a fronthoz, és elmúlik, és soha többé nem lesz ilyen! Biztos csak a hirtelen időváltozás!!! Jjajj nekem!
jajj ma megettem a bulémiás (vagyis csK VOLT) a legjobb bnőm szendvicsét...és ebédkor kért a kajámból, mert nem evett még ma semmit. Na mondom bakker...és egy másik volt bulémiás csaj meg kiborult nekem, hogy azt mondták, hogy hízott, és fogynia kellene, és eddig jól érezte magát, most viszont fogyni akar.... :S Tényleg nem vékony! De annyira jól áll neki, természetes! ÉS jól érezte magát!
egyébként egész jó a kedvem :) de nem lopom tovább a batűket :) holnap jüvük!!! PUSZI MINDENKINEK és egyetek is ám ;)
ja ööö ma: 2pici sajtmentes pogi és 2pici cikk mandarin...
meg szőlőcukorXD
morog a gyomrom -.-" leég a pofám ha emberek között vagyok!ott morog a hasam bazzXD...háteznemigaz.nem is vagyok kajás(éhes).akkor mit reklamál?!
jólvanna. bagoly mondja verébnek. csak abagoly még sokkal husisabb szal neki nem létfontosság h sokkal többet egyen!:D mert husiiiiii
a versenynek ma lett meg az eredménye: megdícsértek(nem mondtak helyezetett csak kinek jó vt a pályamunka az kapott ajándékot) és kaptam könyvutalványt:D
Annuccia: Hogyvagymizu?? Hogy ment az edzés?
pussz tanulook
Szia, Browning!
A strongmind-ra te írsz "Tomato" néven?
Szia. :)
Héhéhé!Nyugi. Mély lélegzet. Szard le őket, márs már nem tudok mondani. Ha ilyenek, csak mondd, hogy jó, oké. Tudd le ennyivel! Ha ilyenek, akkor nem érdemlik meg, hogy egy ilyen jó fej, kedves lányuk van!! Aki mindig próbálna a kedvükre tenni, csak ők nem veszik észre! (Más szemében a szálkát,magáéban a gerendát sem látja meg...szokták mondani)...
Ezért írok én naplót. Hogy tudjam átérezzem ,mit gondoltam ennyi idősen, hogy majd megértsem a gyerekemet és jó/jobb anya lehessek!! Próbáld meg Te is! Nem azt mondom, hogy vezess listát a szüleid hibáiból, csak írd ki magadból, amit érzel, csak utána jól dugd el!! XD (nah nekem egyszer apám elolvasta a naplómat. az erősen lázadó,szülő-ellenes,ana-naplómat.óó de örültem!!-.-")Szóval csak óvatosan.
NEM leszel olyan, mint amilyenek ők. Olyan leszel amilyen lenni szeretnél, amilyen leszel és 100%,hogy lesz egy olyan srác, akiről írtál, hogy egy igazi szerető férjre találsz benne!:) Hinned kell benne!Mert így van! :)
Te jó vagy és szeretetreméltó, bármit mondjanak is a szüleid!!!
Álmodj szépeket!:)
Basszus :'(basszus basszus....
Utállok itthon lenni! Utállom az egésszet! Komolyan most már elegem van! Nagyon! Nem akarok enni soha! Nem akarok itthon lenni! Nem akarom a családot a sok veszekedést és hogy mindenért én vagyok a hülye!!!!!!!!!!!!!!
Összevesztem apával, a vége az lett, hogy közöltem hogy ő lesz az utolsó akihez vissazjövök, és elmentem itthonról. Persze any vissazrángatott! És mi volt az ok? Hogy képzelem, hogy a számítógép be van kapcsolva! Válaszoltam, hogy töltöm. De ő állítja hogy minősíthetetlen hangnemben! Persze! És ő? Ordítva bejön, hogy a SAJÁT gépem miért van bekapcsolva? Hol élek? Börtönben?
Most meg anya jött, hogy így elviselhetetlen az élet, és nem tudja mit csináljon, és jajj mégis hogy képzelem hogy egy 70 éves (apa) emberrel így beszélek! A konzekvencia: akármi is fog itthon történni, a véleményem nem számít, és ha kinyilvánítom, az bűn, és mindig én maradok a hülyegyerek aki csak fogja be a száját! Persze ha enyém az utolsó szó, ha kűzdök az igazamért! Közölte velem apa hogy anya miattam volt egész hétvégén depis!!! MIATTAM? Ő üvöltözött vele!!!!!
ÉS IGAZUK VAN! SZAR VAGYOK! Igen, itthon tényleg elengedem magamat, de ti mit csináltok otthon? Egész nap mindenkivel kedves legyek,t anuljak jól, okos legyek, toleráljam a dolgokat, és hazajövök, azzal várnak hogy na miért csak 10/8 meg miért nem ez meg az! Mi vagyok én? Robot hogy minden olyan legyen amit ők akarnak?? Nem akarok olyan lenni felnőttnek mint ők! ISTENEM csak olyan ne legyek! Maradjak olyan mint suliba, és másokkal! Legyen az ÉN családommal más! Legyen kedves aranyos szeretnivaló nyugott férjem, és sok szeretet, és játék, kacagás mint a filmekben!!!!!
EGYÉLCSAJSZI? MERT MEGESZLEK!!!!!!!!!!:D:D:D
nahoké énpofázok...ma az idegtől alig ettem valamitXD kb 4cikk egy picuri mandarinból reggel 3-4szem szőlőcukor egy kapucsínó meg 3 kis pogi(sajtmentes xD)
Nem árt néha ha kiönti az ember a lelkét!;) ( a múltkor sírógörcsöt kaptam,azóta meg oylan nyugis vagyok h jujjujj xD)
Köszönöm, hogy szurkoltál!!MENT!!!!!:D NEM KAPTAM PÁNIKROHAMOOOTT!!:D áá annyira örülök! viszont kaptam egy karót matekból is XD behalok XD...ez nemigaaaz...de kilehet javítani.
Ügyi vagy h 90%os lett az infóó!!:) az tökjóó!;) Tyű!Pilatesen még nem voltam!:o ha olyan táncos cucmuc akk tuti meghalnék rajta :D
mi úgy szeretünk ahogy vagy!és büszkék vagyunk rád!!mert ügyes vagy és okos és végtelenül kedves!!!*-*
nah,megyek mert ha ki akarom javítani a tegnapi angol karómat, 8db ötöst be kell szereznem félévig!!legalább;) megírok 2 szorgalmit ma(ameddig bírok fentleszek)
meg matekot is kell majd gyakorolni áá
csóók<33
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?