Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
ÓÓÓÓÓÓISTENEM EVERY!!!!!!!!!!!!!*-* el sem hiszed h mennyit aggódtam érted!!!csomószor kérdeztem h holvagy,nem tud-e valaki valamit!!!!!annyira büszke vagyok rád!!!!!:)))))) áááá!*-* mesélj, mik történtek veled?? milyen a dráma?? még minig olyna jóvagy fizikából?!:D áááá hiányoztál *.*
dancegirl-ról tudsz valamit?:/
milliósoksoksokpusziiii:D BUÉK:D
Sziasztok!
Nem tudom ki emlékszik e még rám, vagy hogy már elfelejtettetek-e. De én csak meg szeretnék mindent köszönni nektek és ennek a fórumnak, nagyon sokat segítettetek :)
Röviden:Kijelenthetem, hogy meggyógyultam, sikerült amit annyira akartam: Dráma szakon tanulhatok!
És ha nincs ez a fórum nekem ez nem sikerülhetett volna, úgyhogy mindenkinek Boldog Új évet kívánok!
És sok sikert a gyógyuláshoz.
Every
buék :)
nekem is egész jó volt, bár a buli kihagyható lett volna. egész korán el is jöttünk. de tök örülök, mert tegnap kaptam két annnnyira csini cuccot, az volt rajtam a bulin is, imádom :D
BUÉK!!!:) szép, ana,-és mia-mentes évet!:) (sütitcsócsál:D)
Deniz:segélykiáltás a szervezetedtől.már kifogytak a tartalékaid,már csak tengődik és szenved a szervezeted!:S nekem már volt,mondjuk én örültem neki h nem jött meg mert annyival kevesebb baj! XD csakhát nem egészséges...meg kockára teszi így az ember, hogy késöbb lehet-e majd gyereke...
jó vlt a szilveszter:D asráccal végig tökjól elvoltunk.csk hiányoztak legjobb barátaim!!:) rem mindnekinek jól telt a szilveszter!:)
pussz
Én eddig tablettát szedtem, szóval nm releváns, bár kétszer is megjött, miközben szedtem, ami nem normális :O most abbahagytam, úgyhogy megjött ugye, majd meglátjuk, mi lesz utána.
Azelőtt mennyire volt rendszeres a menstruációd? Hány cm/kg vagy?
Sziasztok!
Nemrég találtam ezt a fórumot és mindenképpen írni akartam már. Nagyon parázok, mert már kábé két hónapja nem jön meg.Ha nem túl indiszkrét kérdés: veletek mi a helyzet ezen a téren?
a gyógyulás volna az alap terv :/ :)...
bocsi fáradtvagyok.meglusti.
skins-t látta már valaki?:O az első évad második részében cassie-ról szól.és finoman levezeti a csaj h hogy veri át a népeket.bár mindenki tudja h ana....fura...érdekes lány.bolond picit<33
vigyázzatok magatokra,BUÉK
remélem engednek szilveszterezni haveromékhoz(jövendő pasimhoz?:O...)szurkolni!!!*-*
szeretlektiteket<33:)
jajaa az orwos nekemis anno kiszúrta innen. pulzus meg ienek. meg alapból csak rád kell nézni. szemed beesve sápadt wagy, nincs vér a kezeidbe, lila az ujjad fázol. haja hullik, nem wagy beszédes. sokat gondolkozol. stb..
itt senki nem akar meggyógyulni?
Ez érdekes! Hasonló gondjaid vannak?
Sok szülő, az enyémeket kivéve. Nem vagyok egy jól titkolózó ember, de még sosem buktam le, semmivel. Hosszú évek után rájöttem, hogy azért, mert valamiért becsukják a szemüket :-/
LÁNYOK:
bár már én egy vén csajszinak számítok köztetek,de azért vannak közös bajaink. Sajnos vagy nem,de így van! Van aki bevallja és van aki titkolja. Szerintem a kettő között mozgunk mindannyian.
Eddig csak olvastam, de ezután írni is fogok, hátha segíthetek!
Kérdezzétek jofre "anyut", hogy ő mit gondolna ha lánya vagy a fia menekülne ezekbe a dolgokba...
Van mind a kettő a "spejzban":) -fiú és lány-
Befogadtok? Én nem ítélni akarok csak részt venni. Részt venni a saját bajaimban, miközben nekem is megvannak a sajátjaim,...
Szóval: szerintem ezt a fórumot is sok szülő olvassa, de nincs bátorsága hozzászólni!
Nekem is idő kellett hozzá!
fotók az adatlapon szoktak lenni(rákatt a nevünkre és bejön az adatlap) vagy az interaktivitás lapfül alatt az adatlapban a naplóba rakok még pl én fotókat...
nagyon fáradt avgyok.
telefirkáltam a kezemet:D király lett!;)
Sziasztok!
Nah jóllemaradtam itt a dolgokról.:)
Miújság mindenki jólwan?:) H telt a karácsony? Fú én wégbuliztam az egészet.:D
Am a képeket hollehet megnézni?
megnéztelek mindkettőtöket, és biztosan állíthatom, hogy egyikőtök sem kövér, ezt így objektív szemmel megállapítottam, és nincs vita :D nem is tudtam, hogy lehet itt képet is feltölteni, én is tettem, bár remélem, semmi ismerőssel nem találkozom erre :D
iszonyúan fel vagyok épp puffadva :( nem tom, miért, rémesen néz ki a hasam :S
Annuccia: tökre jó alakod van:O nyúlánk és szééép!!nem látod, milyen szét, hosszú combod van?!:O mit adnék ha nem ilyen kis krokodillábaim lennének hanem olyanok mint neked!!:)
bírjátok ki a karit is. legalább ti mehettek haverokkal bárhová XD én szobafogságban vagyok:"( de lagalább avn egy ááájpodom LL
Encsillag: te vagy az élő példa, hogy ha az ember AKAR valamit, akkor meg tudja csinálni!!:)nagyon nehéz, de lehetséges!:) büszkék vagyunk rád!!(is!:D)(lassan kéne egy büszkék vagyunk rátok fal és felírni h kire miért vagyunk nagyon büszkék:D)
am kaptam tesómtól fültágító-szerű fülbevalót xD anya mikor meglátta szóhoz se jutottXD majd fotózom;)
pill hívnak xd
Ez a különbség, hogy nekem sosem volt ilyen álmom, hogy mit akarok tanulni... azért mentem ide, mert mindenki azt mondta, nekem meg nem volt jobb ötletem. Ez is zavar, és ráadásul minden megváltozott ebben az évben, nem tanultam tovább a zenét, nem mentem el sehová, mert folyton tanultam... és még így se lett eredménye :-/
Szóval mondom, nekem nincs álmom vagy célom, soha nem is volt, a gimit is úgy csináltam végig, mint egy eszközt, mert kell a jó érettségi, hogy azt válasszam, amit akarok. Most viszont ott tartok, hogy nincs különösebben semmi, ami jobban érdekelne...
Hát, nekem a mai nap is katasztrófa, kezdem megszokni.
nekem ma volt családi látogatás, sütik tömkelege, de megúsztam egy mozart golyóval meg egy kicsi mézeskaláccsal :) eddig nem is ettem mást, egy kis tányér kaja lesz még majd abból, amit főztem, pai you guo szerencsére hatott. vicces, mert az egész familiámban csak egyvalakinek tűnt fel,hogy fogytam, és mondta, hogy milyen sovány vagyok, még örülnék is neki, ha egy kicsit is így látnám :S
annuccia, te hány centi/kiló vagy? nem akarsz betenni képet? :] kíváncsi vagyok rád. meg mindenki másra is :D ha raktot képet, rakok én is ^^
jajistenem, pont ezeknek a gondolatoknak az ellenkezőjét akartam kiváltani... :S :(
amúgy, ha nem azért hagytad ott az egyetemet,mert nem szeretted,illetve nem ez volt,amit tanulni szerettél volna,akkor az nagyon nagy butaság szerintem!! tudod én 4éves korom óta szeretnék sebész lenni, az egész általánost,gimit ennek tudatában jártam végig,és aztán mégsem sikerült.először...de nem adtam fel!! mert nem szabad...amikor bealtatózva,51kilósan kisírt szemekkel fetrengtem napokig az ágyban(mivel felkelni sem volt erőm) mindenki csak azt hajtogatta,h össze kell szednem magam,és újra megpróbálni. és pesrze h sokáig nem hittem nekik és úgy éreztem nincs értelme,de aztán emgintcska bekattant valami,és újra küzdeni kezdtem.és sikerült..
viszont ha úgy érzed,semmire sem vagy jó,tényleg nehéz lesz eldöntened,hova tovább...biztos vagyok benne,h te is jó vagy valamiben,csak le kell ülnöd,és meg kell találnod önmagadban. hát ez így elég kommersz mondat volt,de akkoris!:)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?