Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

6570. annuccia (válaszként erre: 6568. - Alchy (alexa))
2009. dec. 10. 20:59
Azon gondolkoztam, hogy igazság szerint sztem a bnőd is meg az enyém is a nevetgéléssel próbálják palástolni a problémákat. azt hiszik, ha nevetve mondják, nem hangzik olya komolyan....
6569. hejcegno_
2009. dec. 10. 20:40
Én is ien vok... Senki nem tudja h nekem mik járnak a fejemben, vagy h nem szeretem magam... Barátom szokott faggatni (mert sokat vagyunk 1ütt) h mi a baj amikor látja h semmihez nincs kedvem csak ülök és nézek de neki sem szoktam mondani semmit csak h féj a fejem vagy vmi... Ezért szoktam ide irkálni mert ti legalább tudjátok h miről beszélek... Bár én nem hányok és sajnos azt sem birom ki h koplaljak... Tornázok állandoan meg probálok nem enni :S Nem akarom h azt higgyék h sajnáltatom magam... Vagy h azért mondom h azt mondják h "dehogyiiis széép vagy"... hülyeség... ugysem értik....
2009. dec. 10. 20:29
Nemtudom, mert a külvilágnak azt mutatja, mintha ilyen jó önbizalma lenne, meg minden. És ezt meg csak nekem mondta el. Szóval tényleg fogalmam sincs mit kellene tenni, azt sem tudom, mennyi ideje tart. Aztmondja kb. 1-2 naponta hány. Hát, mondom nemkéne. Kikészít. De ő csak nevet. Majd ezen még gondolkodom. Köszi a tippeket. :)
6567. hejcegno_
2009. dec. 10. 20:26
Hát biztos h naon vékony lehet mert én 158cm vok és 48kg és rám is azt mondják... Akk ő ezzel a magassággal... :S Vhogy arra kéne rájönnöd h mivel lehetne igazán növelni az "egoját"... Vagy probáld kideriteni h esetleg mi az oka annak h sanyargatja magát? Jo, oké, mert nem akar csalodni amikor tükörbe néz... De sokszor előfordul h oan dolog van a háttérben amiről még ő maga sem tudja h azért kinozza magát... Ha tovább fajul a dolog orvoshoz kéne fordulni mert csak szakember tudja kideriteni h mi a pontos oka... Amig nem tudjátok az okát addig segiteni sem naon lehet... :/
2009. dec. 10. 20:20
Nem tudom pontosan, olyan 167/52-3. Elég vékony. Lehet, hogy igazad van, majd megpróbálkozom vele. :)
6565. hejcegno_
2009. dec. 10. 20:17
De ne feszegesd sztem mindig a témát mert akk még ez is plusz teher neki... Csak naprol napra probáld szavak nélkül vhogy rávezetni h nem igy kéne... Amugy mik a méretei bnődnek?? Különben meg tényleg nem rosszbol mondtam, irásban nem tok hangsulyozni és kicsit bunkon "hangozhatott"...
2009. dec. 10. 17:47
Persze tudom én. Ezt a barátnőmről mondtam, meg azokról akik viccelődtek. Szerintem is komolyabb dolog ennél, próbálok is változtatni, barátnőmnek is mondani, hogy azért mégis... :S
6563. hejcegno_
2009. dec. 10. 16:58
alchy (alexa): Nem elítélésből és nem is rosszból mondom de h ha a hányás a buli akk az már nem normális :S Ezen inkább vhogy megkéne probálni változtatni... Tudom nem könnyű és nem is 1ik naprol a másikra megy... De az 1általán nem buli h tönkre teszi az egész testét kivül belül...
6562. lilimia (válaszként erre: 6560. - Hejcegno_)
2009. dec. 9. 22:30
Én nem akartam, a tánccal jött :)
2009. dec. 9. 21:28
Visszaolvastam... Nekem is van egy ilyen barátnőm, aki mindig meséli, mikor hányt ilyesmik, megbeszéljük hasonlók. Lehet, hogy viccelődés azért van, mert néha már "csak" az segít, attól nem tűnik olyan rossznak az egész, inkább bulinak. Bár elég morbid. Látom, a hobbihányás az kultusz lett :P Szép álmokat nektek:)
6560. hejcegno_
2009. dec. 9. 21:24
Már meg is nézem... a Réka is kemény meg látszik is már 1évvel ezelőtt (kb akk kezdetm) teljesen más formája volt az egész csipőmnek... Csak vmi látványosabbat szeretnék... Nah akk látom nem csak én vok ien "szép kerek popsit akaró" :D
6559. lilimia (válaszként erre: 6557. - Hejcegno_)
2009. dec. 9. 21:21

Hű! Azt hiszem akkor a súlyod javát az izomzatod teszi ki... Az meg ugye nehezebb mint a zsír, zsírra viszont szükség van...

A legjobb alakformáló a salsa. Nekem attól olyan izmos és kerek fenekem lett, hogy még akkor sem laposodott el, amikor fogytam 20kg-ot. A zsír eltűnt, az izom megmaradt. Youtube-on elég sok, és egész jó salsa-oktató videót lehet találni. Meg szerintem minden warez oldalon található egy csomó.

6558. hejcegno_
2009. dec. 9. 21:16
Jaaah s nem tudtok vmi extra durva csipő+popsi edzést??
6557. hejcegno_
2009. dec. 9. 21:15

Csak sajnos én nem igy gondolom... Bár nem birom ki h koplaljak csak az a baj h szeretnék koplalni mert ha eszek utána jön a bűntudat h megint nem bírtam ki.... Viszont mindennap tornázok (barátom szereti a kerek popsit:D) nah hát én meg full lapos vok hátul... a napi tornám: Rubint Réka 2009-popsi+has utána Rubint RÉka 2008-popsi utána Rubint RÉka add önmagad3-felsőtest....

Kiv hétvégén mert akk pörög az idő naon gyorsan én akk hanyagolni szoktam...

6556. lilimia (válaszként erre: 6554. - Hejcegno_)
2009. dec. 9. 21:10
Egészségesnek egészséges, de optikailag abszolút ropinak nézel ki!
6555. lilimia (válaszként erre: 6547. - Browning)
2009. dec. 9. 21:08

Ha tudnád hány szemét orvos van... És mindig képesek überelni önmagukat, vagy egymást...

Jó krampuszkodást holnapra! :)

6554. hejcegno_
2009. dec. 9. 21:07
pedig elvileg a kalkulátor szerint egészséges a 158cm-hez a 48kg...
6553. hejcegno_
2009. dec. 9. 21:06

jaaa és köszii annuccia... de nem hiszem h fenthagyom a képet mert már zaklatnak :@ de majd ha siekrül még mutatok 1et 2őt

de friss nincs sajnos de voltunk nemrég nyaralni és onnan van kép csak még nincs fent a gépen a telomba van és még nem tudtam feltenni....

6552. lilimia (válaszként erre: 6546. - Hejcegno_)
2009. dec. 9. 21:06

Férjem azt mondja iszonyatosan vékony vagy :/ (én ugyebár nem látok, szóval ő 'tolmácsolja' a képeket.

Ha tényleg annyira vékony vagy mint mondja, akkor nagy gáz van :S

6551. hejcegno_
2009. dec. 9. 21:05
igen ez mondjuk nem hülyeség... 1ik bnőmnek meghalt az apukája még kisebb korában és mindig ien 30-40éves pasik társaságát keresi és azokkal akar összejönni :S én is arra gondoltam nála h valószínű h közrejátszik az apukája elveszítése...
6550. hejcegno_
2009. dec. 9. 21:03
annuccia én sem értem a bnődet h őszinte legyek... nem akarom megbántani de én nem lennék arra büszke h hánytatom magam és vagdosom magam.... itt megebszéljük "1más között" az 1 dolog... de h nevetgéljek rajta :( Ez már probléma nem is kicsi, ő már élvezetből tezsi ezeket... maozista a bnőd vagy nem tom de lehet el kéne vele beszélgetni, de csak finoman :S
6549. lilimia (válaszként erre: 6545. - Annuccia)
2009. dec. 9. 21:02

Nem lehet hogy gondjai vannak az édesanyjával, és azért hajt egy felnőtt nő szeretetére, odafigyelésére, gondoskodására?

Ha odafigyelsz, és objektíven megvizsgálod a viselkedését, és amiket mond, ki fognak mér derülni érdekes dolgok... :/

6548. annuccia
Jajjj annyira szépp :) helyes vagy!!! :D Puszi
6547. browning (válaszként erre: 6536. - Lilimia)

halihó!:)

Ahh nálunk is volt egy tökjó fülbevalós bolt ("hippibolt"-nak hívtuk) csak bezárt :@...

Uhh...hát tényleg durva lehet az érsebésznél:s...nem értem, hogy mi a francnak mennek az ilyen antiszoc köcsögök orvosnak :s...szánalom:( Remélem én soha nem leszek ilyen!!Akkor inkább valaki lőjjön le!!komolyan!!:)

Érdekes lehet, ha rádjön egy ilyen roham az utcán:s jók azért a gyógyszerek néha:)

úú a csirkéktől énis félek!!amúgy xD főleg a kakasoktól!!de azért sajnálom őket...őkis éreznek valamit biztosan:) nem olyan édesek mint Disznócskám, dehát...biztosan őket is bírjavalaki:D am az én anyum is istenien főz!!:D egyszerűen imádtam régen mindent!!a húsokat is...mostmár a vegakajáit xD...főlega töltöttcukkinit ^^ de főleg a sütiket...:D

nah megyek, holnap szurkolok és megpróbálok a lehető legtöbbet tanulni a kicsiktől, hogy hogyan kell élni,úgy hogy az ember a szépet lássa:) még a legrosszabb helyzetben is!

pusziii

6546. hejcegno_
2009. dec. 9. 21:00
nah tettem fel 1 képet de másikat nem akarta feltenni vmiért :S Urosten most tettem fel a képet de 1 41éves vmi robyka már küldött egy ien kis jelet :@ ezért törölgettem le magam :@ perverz állat....
6545. annuccia (válaszként erre: 6544. - Lilimia)
2009. dec. 9. 20:55

Érdekes egyébként... mert ezen már gondolkoztam én is, hogy sajnáltatja magát... de arra jöttem rá, hogy nem ez a megfelelő kifejezés rá. Csak éhezik annak a bizonyos tanárnőnek a szeretetére...mert csak ő az egy rajtam kívül aki mindent tud, akihez rohangál... tudta jól,hogy meg fogja kérdezni a tanárnő hogy mi baja van ha szomorúan felmegy.... de ugaynakkor azt mondta, kiszedte belőle. Meg mostanában azt is észre vettem, hogy néha nagyot mond! Pl a pszihológusnál ki is javítottam, azt mondta egy hete vágott...volt az 3! 1 hete mondta el...

Viszont miért szeretné ennyire ha szeretné a tanárnő? És miért csak az ő szeretetére hajt???? Valami ennek is van a hátterében... én speciel teljesen össze vagyok zavarodva :S

6544. lilimia (válaszként erre: 6542. - Annuccia)
2009. dec. 9. 20:49

A leírásodból úgy tűnik a barátnőd élvezi ezt az egészet :/

Rossz hatással van rád, nagyon lehúz :(

Volt egy barátnőm, akinek hasonló problémái voltak mint nekem. Jó volt hogy valakivel meg tudtam beszélni a dolgokat, de aztán kiderült, hogy ő sokszor szimulált, rengeteg dologban hazudott, felnagyította a dolgokat, mert élvezi ha sajnálják, és ha sajnáltathatja magát. Ez, és egy érdekes húzása végetvetett a barátságunknak. Egy ideig rossz volt, hiányzott, sajnáltam hogy így elcseszte a dolgokat, de tudtam, hogy nem hiányzik egy olyan ember az életembe amilyen ő valójában.

Amíg barátok voltunk, észrevettem, hogy amikor ő (állítása szerint) rosszabbul volt, az engem is lehúzott, kiborított, és rontott a helyzeten.

Szerintem gondold végig, hogy mekkora károkat okozhat, vagy mennyit javíthat az állapotodon a barátnőd. Bár abban biztos vagyok, hogy ártalmasabb, mint a magány lenne...

6543. lilimia
2009. dec. 9. 20:41

Az öngyűlöletből fakadó féltékenység nehéz dolog :( Őszintén szólva én egyszer voltam féltékeny, de akkor nagyon. A barátnőm anyja belémbeszélte, hogy férjem, és barátnőm szeretők. Na akkor nagyon kiakadtam, de tisztázódott a dolog. Az a nő iszonyat nagy szarkavaró, és undorító mértékben erkölcstelen. Na mindegy. Szóval nekem nincs túl nagy tapasztalatom a féltékenység érzésében, csak 'áldozata' voltam sokszor. Volt olyan barátom, akinek mániája volt, hogy én megcsalom, aztán egy idő után korlátozni akart, állandóan a nyakamon lógott, aztán a végén megvert. Ő többet kapott :P

Próbáld meg kontrollálni magad, mert egyszer besokall, és elküld a fenébe. :/ Egyszerűen muszáj visszafognod magad!

No igen, nagyon jó érzés találni egy helyet, és olyan embereket, akik valamilyen szinten megértenek, és tudják, hogy nem csak hiszti, vagy önsajnálat, sajnáltatás mindaz amit leírsz. Nagyon jó nyugtató, feszültségoldó, és mások számára is hasznosak lehetnek az érzéseid, gondolataid.

Nagy tévhit, hogy ha letörlöd valahonnan a fotód, akkor az el is tűnik. Minde, ami felkerül a netre ott is marad, még akkor is ha az adott oldal megszűnik. Google, és barátai megőrzik :) Szóval igenis minden fotó fentvan a neten, amit valaha is feltöltöttél.

Na muti magad! Nincs mitől félni :)

6542. annuccia
2009. dec. 9. 20:34

Jajj de hülye vagyok! MEgnéztem mindent, elolvastam, megfogalmaztam mit akarok válaszolni de elfelejtettem :D

nagyon fáradt vagyok, nem aludtam eleget :S meg fárasztó nap volt...edzés nagyon szuper volt :D Kézeljétek, edző mondta, hogy nem fogytam e! :D:D Ilyenkor sose tudom mit mondjak... azt mondtam lehet. Lehet??? TUTI :D

aztán délelőtt meg szar volt nagyon a kedvem... mint kiderült nem csak én voltam tegnap hányós vágós...bnőm is. De ő durván!

És állandóan ez a téma köztünk, rámegy a barátságunk!!!!! Nem akarom...no meg basszus néha röhög rajta össze vissza, meg komolyan úgy meséli a dokikat, minthaaz valami nagyon pozitív dolog lenne, és röhög hogy olyan jót hányt meg ilyenek. csak lesek! Ma nagyon ki voltam miatta délelőtt... :S

féltem

titeket is! Sztem is felrakhatsz képet nyugottan hejcegno... ki gondolná hogy te pont egy ilyen oldalon fordulsz meg??! :)

lilimia hajrá a vizsgán!!!! Drukkolunk! A popcornt kihagyom,de hajrá!

Browning neked meg annyit, hogy vannak ilyen elgondolkodtató dolgok az életben... sokat jár az én eszemben is a dolog... de egyszer csak lesz jobb is!!!!

MINDENKINEK SOK SOK PUSZIIII

6541. hejcegno_
2009. dec. 9. 20:28
Jah és ezekről 1általán nem beszélek senkinek mert ugyis azt hiszik h jolvan csak egy hülye kislány aki azért mondja ezeket h csunya meg stb h sajnáltassa magát.. nem kell h sajnáljanak csak oan jo ide leirni már végre vkinek aki megérti és elhiszi h tényleg vannak ien érzések és nem a "sajnáltatom magam" sztori megy :(:( Anya sem tud semmit....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook