Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hű! Azt hiszem akkor a súlyod javát az izomzatod teszi ki... Az meg ugye nehezebb mint a zsír, zsírra viszont szükség van...
A legjobb alakformáló a salsa. Nekem attól olyan izmos és kerek fenekem lett, hogy még akkor sem laposodott el, amikor fogytam 20kg-ot. A zsír eltűnt, az izom megmaradt. Youtube-on elég sok, és egész jó salsa-oktató videót lehet találni. Meg szerintem minden warez oldalon található egy csomó.
Csak sajnos én nem igy gondolom... Bár nem birom ki h koplaljak csak az a baj h szeretnék koplalni mert ha eszek utána jön a bűntudat h megint nem bírtam ki.... Viszont mindennap tornázok (barátom szereti a kerek popsit:D) nah hát én meg full lapos vok hátul... a napi tornám: Rubint Réka 2009-popsi+has utána Rubint RÉka 2008-popsi utána Rubint RÉka add önmagad3-felsőtest....
Kiv hétvégén mert akk pörög az idő naon gyorsan én akk hanyagolni szoktam...
Ha tudnád hány szemét orvos van... És mindig képesek überelni önmagukat, vagy egymást...
Jó krampuszkodást holnapra! :)
jaaa és köszii annuccia... de nem hiszem h fenthagyom a képet mert már zaklatnak :@ de majd ha siekrül még mutatok 1et 2őt
de friss nincs sajnos de voltunk nemrég nyaralni és onnan van kép csak még nincs fent a gépen a telomba van és még nem tudtam feltenni....
Férjem azt mondja iszonyatosan vékony vagy :/ (én ugyebár nem látok, szóval ő 'tolmácsolja' a képeket.
Ha tényleg annyira vékony vagy mint mondja, akkor nagy gáz van :S
Nem lehet hogy gondjai vannak az édesanyjával, és azért hajt egy felnőtt nő szeretetére, odafigyelésére, gondoskodására?
Ha odafigyelsz, és objektíven megvizsgálod a viselkedését, és amiket mond, ki fognak mér derülni érdekes dolgok... :/
halihó!:)
Ahh nálunk is volt egy tökjó fülbevalós bolt ("hippibolt"-nak hívtuk) csak bezárt :@...
Uhh...hát tényleg durva lehet az érsebésznél:s...nem értem, hogy mi a francnak mennek az ilyen antiszoc köcsögök orvosnak :s...szánalom:( Remélem én soha nem leszek ilyen!!Akkor inkább valaki lőjjön le!!komolyan!!:)
Érdekes lehet, ha rádjön egy ilyen roham az utcán:s jók azért a gyógyszerek néha:)
úú a csirkéktől énis félek!!amúgy xD főleg a kakasoktól!!de azért sajnálom őket...őkis éreznek valamit biztosan:) nem olyan édesek mint Disznócskám, dehát...biztosan őket is bírjavalaki:D am az én anyum is istenien főz!!:D egyszerűen imádtam régen mindent!!a húsokat is...mostmár a vegakajáit xD...főlega töltöttcukkinit ^^ de főleg a sütiket...:D
nah megyek, holnap szurkolok és megpróbálok a lehető legtöbbet tanulni a kicsiktől, hogy hogyan kell élni,úgy hogy az ember a szépet lássa:) még a legrosszabb helyzetben is!
pusziii
Érdekes egyébként... mert ezen már gondolkoztam én is, hogy sajnáltatja magát... de arra jöttem rá, hogy nem ez a megfelelő kifejezés rá. Csak éhezik annak a bizonyos tanárnőnek a szeretetére...mert csak ő az egy rajtam kívül aki mindent tud, akihez rohangál... tudta jól,hogy meg fogja kérdezni a tanárnő hogy mi baja van ha szomorúan felmegy.... de ugaynakkor azt mondta, kiszedte belőle. Meg mostanában azt is észre vettem, hogy néha nagyot mond! Pl a pszihológusnál ki is javítottam, azt mondta egy hete vágott...volt az 3! 1 hete mondta el...
Viszont miért szeretné ennyire ha szeretné a tanárnő? És miért csak az ő szeretetére hajt???? Valami ennek is van a hátterében... én speciel teljesen össze vagyok zavarodva :S
A leírásodból úgy tűnik a barátnőd élvezi ezt az egészet :/
Rossz hatással van rád, nagyon lehúz :(
Volt egy barátnőm, akinek hasonló problémái voltak mint nekem. Jó volt hogy valakivel meg tudtam beszélni a dolgokat, de aztán kiderült, hogy ő sokszor szimulált, rengeteg dologban hazudott, felnagyította a dolgokat, mert élvezi ha sajnálják, és ha sajnáltathatja magát. Ez, és egy érdekes húzása végetvetett a barátságunknak. Egy ideig rossz volt, hiányzott, sajnáltam hogy így elcseszte a dolgokat, de tudtam, hogy nem hiányzik egy olyan ember az életembe amilyen ő valójában.
Amíg barátok voltunk, észrevettem, hogy amikor ő (állítása szerint) rosszabbul volt, az engem is lehúzott, kiborított, és rontott a helyzeten.
Szerintem gondold végig, hogy mekkora károkat okozhat, vagy mennyit javíthat az állapotodon a barátnőd. Bár abban biztos vagyok, hogy ártalmasabb, mint a magány lenne...
Az öngyűlöletből fakadó féltékenység nehéz dolog :( Őszintén szólva én egyszer voltam féltékeny, de akkor nagyon. A barátnőm anyja belémbeszélte, hogy férjem, és barátnőm szeretők. Na akkor nagyon kiakadtam, de tisztázódott a dolog. Az a nő iszonyat nagy szarkavaró, és undorító mértékben erkölcstelen. Na mindegy. Szóval nekem nincs túl nagy tapasztalatom a féltékenység érzésében, csak 'áldozata' voltam sokszor. Volt olyan barátom, akinek mániája volt, hogy én megcsalom, aztán egy idő után korlátozni akart, állandóan a nyakamon lógott, aztán a végén megvert. Ő többet kapott :P
Próbáld meg kontrollálni magad, mert egyszer besokall, és elküld a fenébe. :/ Egyszerűen muszáj visszafognod magad!
No igen, nagyon jó érzés találni egy helyet, és olyan embereket, akik valamilyen szinten megértenek, és tudják, hogy nem csak hiszti, vagy önsajnálat, sajnáltatás mindaz amit leírsz. Nagyon jó nyugtató, feszültségoldó, és mások számára is hasznosak lehetnek az érzéseid, gondolataid.
Nagy tévhit, hogy ha letörlöd valahonnan a fotód, akkor az el is tűnik. Minde, ami felkerül a netre ott is marad, még akkor is ha az adott oldal megszűnik. Google, és barátai megőrzik :) Szóval igenis minden fotó fentvan a neten, amit valaha is feltöltöttél.
Na muti magad! Nincs mitől félni :)
Jajj de hülye vagyok! MEgnéztem mindent, elolvastam, megfogalmaztam mit akarok válaszolni de elfelejtettem :D
nagyon fáradt vagyok, nem aludtam eleget :S meg fárasztó nap volt...edzés nagyon szuper volt :D Kézeljétek, edző mondta, hogy nem fogytam e! :D:D Ilyenkor sose tudom mit mondjak... azt mondtam lehet. Lehet??? TUTI :D
aztán délelőtt meg szar volt nagyon a kedvem... mint kiderült nem csak én voltam tegnap hányós vágós...bnőm is. De ő durván!
És állandóan ez a téma köztünk, rámegy a barátságunk!!!!! Nem akarom...no meg basszus néha röhög rajta össze vissza, meg komolyan úgy meséli a dokikat, minthaaz valami nagyon pozitív dolog lenne, és röhög hogy olyan jót hányt meg ilyenek. csak lesek! Ma nagyon ki voltam miatta délelőtt... :S
féltem
titeket is! Sztem is felrakhatsz képet nyugottan hejcegno... ki gondolná hogy te pont egy ilyen oldalon fordulsz meg??! :)
lilimia hajrá a vizsgán!!!! Drukkolunk! A popcornt kihagyom,de hajrá!
Browning neked meg annyit, hogy vannak ilyen elgondolkodtató dolgok az életben... sokat jár az én eszemben is a dolog... de egyszer csak lesz jobb is!!!!
MINDENKINEK SOK SOK PUSZIIII
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?