Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Nézzétek meg, mert aztán letörlöm őket, nem szeretném ha bárki rájönne hogy én vagyok.
Pusz: Every
Hello!:
Browning: Én is örülök hogy örülsz hogy itt vagyok :D
És annyira mérges vok rád! Éhgyomorra cigi meg pia? Az lesz a vége hogy nagyobb bajod lesz mint eddig volt, azonnal hagyd abba!
Deniz:Ugye? Pedig csak eldugott helyen lehet azt, nincs a közelbe valami csendes eldugott hely?
Heiley: Bőven? Hagyd már!
Régen a legdurvább a 170/47 volt az ovlt a legrosszabb régebbről nincs kép a gépen de rakok fel a mostanit, drámásokat :D
165 cm / 50 kiló, de még bőven van mit fogynom =/ 47 a célom első körben, de most vizsgaidőszak alatt lehetetlen erre figyelni... majd utána.
amúgy every, hány kiló is voltál régebben? tök kíváncsi vagyok, hogy néztél ki akkor meg most, nem raksz fel fotót? :)
Még a szüleim se vették észre soha, pedig kb. 6 éve tart:D
Fú, ha az ember nem is eszik, akkor meg amúgy se nagyon ihat alkoholt.. ez az, ami hiányzik, már csak sört meg boroskólát iszom, de a sör sem esik már jól, pedig az (volt) a kedvencem - mondjuk amennyi kcal.. egyik nap nem ettem semmit, ittam két sört és másnapra híztam:D
Hali!
Áááá ma egész nap oylan volt a fejem hogy így lüktetett v nemtom.azthittem elájulok.Mintha futottam volna. Amikor meg tesin futni kellett akkor...ajj.rossz volt.na.aludtam most délután.de még mindig álmos*-* Nem éhgyomorra pipáztam:D Ma legjobb barátommal elszívtunk egy szár févörpluszt:))komolyna elgondolkodtató h a szervezetem kb nem képes fenttartani magát,ha valami "károsat" csinálok.Annyira...olyan szédülés,zsibbadás a cigitől.mindig. xD Az alkoholtse bírom.Nem is kívánam ha partyzunk...:D
el avygok...nemtommicsodásodva..:D
ettem ma.2túrórudi.egypizzáscsiga,4ek rizs,meg "stollen" ilyen aszaltgyümis süti valami...ilyen kenyérszerű.fini.meg 2almaa *-*
Every: annyira jó, ogy itt vagy!:)) büszke vagyokrád.ténylegkomolyan^^(L)
Annuccia: remélem ma már azért többet ettél!:)
LaLinda:elhiszem:s próbálj nem vágni.neked még soha senki nem vette észre?...nekem tudja mindnki.az osztályunkban SEMMI nem marad titok xS. a mútkor a fiúk mondták h mutassam a kezem,mert ellenőrizni akarnak.a vége az lett h kb letepertek és majdnem verekedtünk és megnézték és megállapították h hülye vagyok...:D akkor volt vágágs.de a nyomok is rondák.
Deniz: Nekem a nővérem A JÓGYEREK.soha semmi rosszat nem tesz.okos,ügyes,kedves,akanyos,szép,stbstb...megőrülök.de imádom:Dmert tényleg igaz.csak ne dörgöljék az ember orra alá...
mennemkell
sokpuszii(LLL)
Az ordítós dolgot már próbáltam, és tényleg őrültjó.:D A szomszédok még nem panaszkodtak.
Most, hogy mondod, már épp ideje lenne egy ilyen kitörésnek! Kár, hogy mindig van itthon vki, én meg soha.
Sziasztok!
Beavatnátok, hogy mi az a PYG?
Még életemben nem hallottam róla.
Hailey: Nagyon-nagyon vékony vagy te is!!!!
Méreteid?
Browning: Nem mérem magam már annyira sűrűn van hogy 3 héten 1-er, kb.
170 cm/55 kg vagyok :)
nah, mire ezt elolvastam!
Annuccia: Mi az értelme? Talán a gyógyulás, és én se láttam semmi izgit a tanulásba míg nem gyógyultam meg, most már elég pár óra. Hidd el, ha eszel minden sokkal könnyebb!
Browning:Egészséges ez te lány?! Nem eszel és pipázol? Szokj le, de nagyon gyorsan éhgyomorra semmi ilyet nem szabad!!!
Deniz: Lehet hogy csinos a húgod de meg kell próbálni kizárni a külvilág véleményét és egy problémára gondolni. Nekem így volt könnyebb. Egyszer mikor hazamentem, nem volt senki otthon és elkezdtem sírni nagyon hangosan, kiabáltam stnb, mindent kiadtam magamból ami bántott annyira megkönnyebültem hogy már csak az adott problémára gondoltam az evésre. Lehet h őrültnek néznek majd a szomszédok de próbáld ki!
És gondolom a tanárok szekálnak hogy a barátnőd miattad nem eszik mi? Velem is ezt csinálták, elterelő hadművelet, ha látják hogy téged már nem győznek meg, rászálnak arra a bizonyos "lelkiismeretfurdalásra" hogy a te hibád ez meg ez... azt hiszik ez segít de csak rontanak a helyzeten.
Enni!
Jah és egy ajándék mondat a volt, pszichológusomtól:
" Te döntesz az életedről, én csak meghallgatom.
A te kezedben van a döntés hát most már ne cseszd el!"
:D Mondta ezt mikor már a gyógyulás útrája léptem.
175/48?Ez nem látszik????????????????
Nem szeretnélek bántani,de te szó szerint "Girhes" vagy!!!Tessék enni!!!!!!BEteg leszel!Nem vicc.
herbáriában lehet kapni
szerintem a 175/48 NAGYON látszik...TUTI.Te nem látod.,de látszik,hidd el nekem.én sme láttam:D:D kb annyinak láttam magam mint most.sőt.többnek:(
Sziasztok!
Régebben már írtam ide egyszer, csak aztán inkább megfigyelő maradtam. Browning, szeretném kérdezni, hogy hol lehet kapni ezt PYG-t, drogériákban esetleg? Tényleg hatásos?
Az ünnepek alatt felszaladt sajnos pár kg, azt szeretném gyors leadni, azért kellene.
Előre is köszi a választ.
Kedves annuccia, Every!
Az okát , hogy mért kezdtem el fogyni nem tudom. Egész életemben fogyókúráztam de kb mindig 5 napig tartott. Valószínűleg a húgom miatt van. Mármint ő nem tehet semmiről, csak elképesztően szép alakja van. Amikor családi események voltak, jött a sok rokon és folyamatosan dícsérték, hogy olyan,mint egy manöken, engem meg szóra sem méltattak. (ebben az a vicces, hogy amikor olyan vékony voltam, mint ő aztmondták, hogy borzalmasan nézek ki). De fogalmam sincs mért most jött ki rajtam szerintem benne van a pasiügy is, megpersze a híúságom. Szeptember óta fogyok, az elején nehezebben indult.Hogy mit eszem? Hát hétközben leginkább semmit, de aztán jön a hétvége. Szülők előtt persze nem lehet nagy cirkuszt csinálni, mert akkor mindennek vége. De volt olyan is, hogy nem bírtam megállni, és amit lehetett felfaltam. De érdekes, mert most, hogy mindenki azzal nyüstöl hogy: egyél egyél egyél!,még erősebb bennem az ellenállás. Hánytatni nem tudom magam, már próbáltam. Viszont sajnos nagyon sok hashajtót szedek. Könnyű tőle fogyni,de ahhoz el kell viselni néhány dolgot.
Azt veszem észre,hogy egyre "depressziósabb" vagyok. A tanulásban is rengeteget rontottam. De örülök, hogy van ez a fórum.
Röviden ennyi a sztorim. :)
(tudom, hogy durva a 175/48 ,de higgyétek el EGYÁLTALÁN nem látszik.)
áá csajszik
Annuccia:havagy msnen írj.mert le akarlak cseszni h nemeszel:D én ma is ettem sokat. tegnapis.és fogytam.
rohadtkövérdisznó vagyok. vennemkell PYG-t.úgy menne:))és akk kávé se nagyon kell.most asszem büntetem magam, nem eszek semmit büféből.itthonhagyom a pénztárcám.ha holnap kibírom 100kcal alatt akkor bizonyítottam.vehetek jöv.hétre pyg-t:D
Hailey:tökszép az alakod!!^^ nekem a 45 tetszett *-* rájöttem h kb 46-47vagyok azon a képen amin gy nézek ki mint egy áááá majd felrakom:DLLkedvencfotóm:D
hú csajok. én oylan étrendet összerittyentek bárkinek bárhány kcallal,hogy csak na:D csak bírja azt enni...:D
Every:pipázok.mert jó:D jobb mint a cigi;) és tudok karikátfújni.(HAIR (LLL)ott fújtak karikát.csak cigivel-.-')
eszekeszek.túl sokat!!!:((
te tudod h hány kg cm vagy? vagy nem mére?
nekem is ugyanezt mondta a pszichiáter! :) hogy tervezzem meg, mit eszem. már jártam 4hez is, de csak ezt az utolsót szerettem, vissza is akarok menni hozzá, ha végre vége lesz a vizsgaidőszaknak :(
képzeljétek, én 2 napot végig zabáltam most és fogytam :O 50 alatt vagyok megint végre... úgy érzem, soha nem érem el a 48at se még1x... :( pedig akkor már tényleg kezdtem jól érezni magam a bőrömben, leszámítva persze, hogy mindig zombi voltam :D a 2. képen, ami a profilomban van, amin a fűben ülök, ott voltam 48 :( úgy szerettem... báliruhás képen 50 voltam kb. a 3. meg valamikor most készült, 1-2 hete.
Képzeljétek, ma írtunk bioszból féléves anyagból. Nagyon sokat tanultam, éjjel fél 1kor hagytam abba, és nem mentem át, igaz, olyanok voltak benne, amiket nem is találtam a könyvben...tele volt kísérlettel.
ÉS voltunk szabadidő nacit venni, de nem sikerült... vettem át a nacikat, és egyre rosszabbul állt minden, mindenben kötözött sonka voltam... nagyon szar volt...
Semmire se vagyok jó :( nem tudok tanulni, nem gyakorolok eleget, edzésen semmi erőm sem volt, kiszáltak az izmaim, fáj mindenem mint egy reumás néninek, ... egyedül egy barátom van, akivel lehetek... anya apa olyan amilyen... :( minek van ez az egész? :(
Szia! Igazság szerint van egy pszihiáter, aki nemt teszik mert nehéz szót érteni vele, és már 3.szor kéne visszamenni 18-án, és nem szimpi, most is kitalálta, hogy tervezzem meg mit fogok holnap enni... na mondom semmit! mindegy... a pszihológus viszont jó fej volt, kedves, és mondta, hogy e-mailban is tarthatjuk a kapcsolatot, fiatal...és rendes volt, tényleg.
A legjobb barátnőm elvétve hánytatja magát még mindig, pl szombaton vagy mikor. De ugyanakkor néha normálisan eszik, néha meg zabál, néha meg semmi. Nem tudom neki melyik korszaka van... de ő inkább eszik és hány. Én meg nem eszem annyit és ritkábban hányok. Kb dec. 15 óta nem hánytam, igaz, ma egy kekszdarabot ettem, amit a teához adtak. és ez így megy...
néha úgy beleharapnék egy naaaagy ... nagy... tortába? vagy egy vödör káposztát ennék meg... vagy rakottkrumplit! :)
Jajj Nekem is volt ilyen. tegnap mentünk "Art"-ban és tiszta büdös voltam, aztán előadtam anyunak, hogy bementünk kávézni, és beszívta a pucslim! :) De tudja hogy cigizek... csak nem akarom az orrára kötni, meg le szeretnék majd szokni.
Hogy vagy drága kajálás szempontból?
Nah, mi ez az elszomorodás?
Annuccia: A pszichológus mindig "ellenség" de neki is nehéz azért, nah de a lényeg ő csak jót akar, ahogy a tanárnőd is velem is ezt csinálták a tanárok! De most már azért belátom hogy igazuk volt.
Mi lenne ha beszélnél anyuddal? Hogy nem tudsz ennek pszichológusnak megnyílni, és hogy keressetek másikat biztos akad olyan akivel közelebbi kapcs.-ba lehetsz.
És a barátnőddel mi van?
:D
Browning:Azért ne pipázz!!!!
De am eszel?
:D És az a legfontosabb amit te akarsz csak menj a saját fejed után!
Deniz93: Gyors leszek. Kövérnek tartottam magam ezért nem ettem, az iskolában egy szünetben elájultam és szóltak a szüleimnek, pszichológushoz kellett mennem 2-er voltam emiatt kórházban is.
Aztán pár ájulás után egyszer ki kellett hívni a mentőket mert késő ébredtem fel, aztán azt mondták hogy gyógyuljak meg vagy kirugnak aztán meggyógyultam. Persze nagyon sok mindent kihagytam de ma már így összefolynak a napok :D
És a te történeted?
LaLinda:sztem én úgy nézek ki mint Te 68kilósan:S vagy rosszabbul áá:(
Annuccia:igen.mert hiába, a versenyszellem...vagy nemtom:Dinkább az h megszólal bennünk a rossz h mi miért nem...?
anya tegnap: ki is az a hülyenevű doki aki kövérekkel foglalkozik?... én: dietetikus?aki étrendet ír?(az akarok lenni -.-") ő: ááá dehogy oylan szó nincs is!!...
nabazz:D ezt megkaptam.nincs is oylan szó,mint ami akarok lenni...ahhapersze -.-" LOL xD pont ezért nem mondom el:D
jah ma:hazaérek voltunk pipázni.anya:miért van neked cigiszagod? öööö hát a "mézben" voltunk FORRÓCSOKIZNI (XDDD) és ott tudod ilyen sok cigiző van...és ez benne a szar. de a kakaó fini volt XD ....KAMUUUU:Dés elhitte:D
fizika,kémia 3as lesz. infó5 nyelvtan4 irodalom négyötödre állok:D
nahpuszii.olvasok hamletet:D
<3333
hogyvagytok?
Na igen, engem is elkap ez, és amikor abbahagyom egy időre ezt az egészet, nem is jövök ilyen fórumokra.
Tök érdekes, hogy anno az volt bennem, hogy csak 68 kg-t ne mégegyszer. Most viszont 60-at nem akarok soha többé, pedig elvileg akkor nézek ki a legjobban, amikor 63 vagyok, de már el se bírom képzelni.
Viszont mindjárt rakok be képeket a blogomba, 68-55 kilóig, vagyis 55-ről nem, mert arról tettem be nemrég.
igenigen..énis szinte alig álltam neki a biosznak, mert őgyse tudom megtanulni. Igen, későn kezdtem el...régen orvos akartam lenni, aztán rádöbbentem hogy hülye vagyok, úgysetudom megtanulni... hát ez van.
browning arra gondolsz hogy itt "befolyásoljuk "egymást? Szernitem a gyógyulásra meg a létre "befolyásoltok" ugyanis mióta rogatok sokkal jobb minden. :) szeretem ezt a fórumot! :)
bár most épp borús vagyok, mert dagadt disznó vagyok, és tessék, igazad van, mert itt van Deniz, aki a 175 kilójához 48 kilócskát nyom...én miért nem nyomok annyit? :( én még 58 se vagyok! :( De nem, annyi nem akarok lenni, csak 58.
deniz93 - ez az arány abszolut nem normális!!!!! A BMI-d valahol 15-16 körül mozoghat, a normális a 20, 18 alatt elvileg ana vagy. Légyszives mesélj magadról, miért kezdél el fogyni? Mit eszel?
Puszilok mindenkit!
uhh.ma az én tervem is az volt h nem eszek egy falatot sem.de basszus.kitágult a gyomrom.(kitágult az agyamXD)rról megfeledkeztem h kb 2 hét alatt hozzászoktam h kaja van. mostmeg fura volt,hazajöttem,anya elkezdett etettni.és itt elszakadt bennem a lélek-cérna.ÚÚÚÚGYBEZABÁLAM!!!O_O
én réjöttem, hogy mi nem nagyon haladunk a felé h gyógyulnunk. mert mindig valaki nem eszik(rendesen) és akkor aki evett annak meg bűntudata lesz(az én elméletemben legalábbis...) és "afene ősemevett.én miért ettem?!" és nemeszik rendesen v hány...mert az is olyan "jóötlet amit csórunk haverkotól" meg ránkragad.mint a szleng. nem?:D
franciát kell tanulnom. meg matekot. basszus.aztsetudtam h vettünk oylan függvényt amit vettünk:D...holnap matektz. franciálmeg ilyen...izé.csúnya doga.jövőidő.felszólítómód...ááá aztsetudom hogyvana felszólítómóód O_O
kéne önbizalom...feneegyemeg:/
Köszi, hogy válaszoltatok a kérdésemre! Amúgy azóta meg is oldódott, mert pár napja megjött a menzeszem. Valószínűleg azért, mert az ünnepek alatt tömtek, mint egy malacot és híztam 3 kilót. Most viszont megint lefogytam az eddig legalacsonyabb 48 kilóra. 175 cm vagyok. Mennyire durva ez az arány? Csakmert az alakomon semmi változás nem látszik. Eddig 7 kilót fogytam.
Kedves Every!
Mivel én még "új" vagyok és nem ismerlek, el tudnád mesélni röviden a történeted?
Ma nem akartam enni semmit,mert ez a hülye ünneplős dolog betett :S aztán anya hozott nekem kaját, persze a kedvencemet, ott állt, és várta hogy beleharapjak és azt mondjam hajj de finom...megettem :) de jól esett, csak azóta is gyötör a lelkiismeret...
olyan szar, hogy odamegyek a pszihológushoz, és egyeltalán nem ismerem, de mégis mindent el kell mondani neki... hülyeség lenne, ha azt akarnám, hogy kicsit had ismerjem meg őt, és úgy könnyebb? Bár nem értem miért kell... nem akarok járni... :S De rám van erőszakolva, mert ha én nem megyek, barátnőm sem, és a tanárnő mindig előadja, hogy ő nagyon rosszul van ha te nem is...persze, mert minden bajával rohan hozzá, és fel van fúlyva a dolga...nekem meg nincs szükségem, hogy mindenkinek elmondjam a bajomat, elég ha itt leírom. Istenem, ma is... " ő nagyon nagy szarban van" wááá komolyan szétmarja ez az egész a barátságunkat? MErt egyébként annyira szeretem! :) Csak nekem kezd elegem lenni...
"újak" ez így fura mert már nem újak de nekem újak ,szóval akiket nem ismerek,:D
UI: Dancegirl-ről semmit nem hallottam :(
:D Sajnálom hogy nem írtam de bedöglött a gépem aztán meg már el is felejtettem :)
Igazából semmi különös, a drámát nagyon élvezem az elméletit annyira azért nem :) de tetszik, fizikát még mindig szeretem igen :D
Szóval, minden oké, de Veletek mi van? Esztek rendesen? Browing? Annuccia? Ugye esztek? ;)
Nem sok történt azután miután írtam ezzel kapcsolatban, a suliban rosszul lettem és összeestem kihívták a mentőket, de addigra már jól voltam. De azt mondták hogy míg nem gyógyulok meg nem mehetek vissza. Talán ez kellett ahhoz hogy észhez térjek, de nehezebb volt mint gondoltam. Szóval ez volt.
És én is szeretlek, titeket! Ennek a fórumnak köszönhetek mindent! Úgyhogy ÉN SEGÍTENI FOGOK NEKTEK!!! :) igenis!
És írjatok magatokról hogy mi van! okÉ?
Jah és az újak is légyszi!
Puszi: Every
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?