Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

6600. hailey
2009. dec. 20. 21:59

sziasztok :]

én is új vagyok, most találtam csak meg ezt a fórumot. jó, ha lehet beszélni erről valahol... nekem inkább jobb és rosszabb időszakaim vannak, van, hogy megszállottan le akarok fogyni (vagy inkább EL akarok fogyni) és van, hogy teljesen normálisan élem a mindennapjaimat, változó... majd írok még, csak visszaolvasgatok kicsit :]

6599. browning
2009. dec. 20. 21:47

Momigra: 21 kg?! az jósok!:O Hány kg,cm vagy most??:O Mesélj még:D mármint h mostanában mizu...meg milyen volt a 7vége?:)

Annuccia: ügyi vagy;) dögöljöna baci!:Dáá énmár nagyon vrom *-* csak félek h nem fog tetszeni az ajándék amit csináltam...barátoknak, családnak....:s áá utáloma hideget.a telet.a havat annyira nem:D najó...megkell próbálni szeretnem a telet is mert még csak most kezdődik :S xD Milyen volt a hétévégéd?

én végig ajándékok után szaladgáltam őpakolásztama szobámban és asszem felfáztam.rohadtul fájok.meghatározhatatlan helyenXD jobboldalt...húzódok meg fáj is:/ mia vihar bajom van?!:D valaki nem tudja??O_O

jah meg alkottam-.-" vettem anyám munkatársának(mert mondta) gyertyát. fekete.cserépalakú.:D hát any akb majdnem hozzámvágta...szóval asszem valakinek odaadom xDnézzétek már meg berakom naplóba...komolyna kegyetlenszar?:O

puszii

4nap és kari:D

6598. annuccia
2009. dec. 20. 13:22

Halihó! :)

Kezdek kigyógyulni a bacikból! :) egész pontossan már jó a közérzetem :)

hogy vagytok? Várjátok már a karácsonyt??? :) Jajjj annyi hó esett tegnap :D olyan szép minden, kár hogy karácsonyig elolvad :(

Pusziiii

6597. Momigra
2009. dec. 18. 16:27

Sziasztok!:)

Új wagyok itt..:) De régebben is sokat olvasgattam ezta fórumot. 15 éves wagyok. Én már gyógyult anorexiás majd bulémiás wagyok... Sajnos hiába mondanak már gyógyultnak úgyérzem örökké végigfogja kisérni az életemet ezaz evészavaros dolog. Énis nagyon sokat küszködtem wele.. ami visszaköszön h gyomorfekélyt okoztam magamnak a fél éves koplalásommal majd az 1 hónapos hánytatásommal. Azért írok nektek h szeretnék olyanokkal beszélgetni akik ebbe benne wannak és szeretnék segíteni. Én már legyőztem..:) Sokat woltam kórházba, és sokat jártam pszichiáterhez. De a barátaim sokat segítettek nekem. 21 kg ot fogytam. De úgy érzem eza dolog mindig visszaköszön még máig is.

Remélem azért nembaj h írok.:)

sziasztok..:)

6596. annuccia
2009. dec. 18. 11:37

Sziasztok!

Bocsi hogy nem írtam....belém is beköltözött az a mocsok bacilus. Nagyon szarul voltam :S most se jó még igazán, de legalább már nem fáj a fejem!

Igen, szerdán kellett viszamennem. Előző nap lázas voltam, itthon meg nem értették, miért kűzdök annyira, hogy mehessek suliba. Aztán elmentem, már első óra alatt hőemelkedésem volt! Aztán a dokira meg kellett várni másfél órát, késsz voltam. Nem volt semmi érdekes, igazság szerint nem nagyon foglalkoztam vele, hogy mit mondjak mit ne. Utánna meg hazahoztak bnőm szülei.

Nem hánytam szombat óta. :)

Igen, sajna cigizek. 2 éve. Bár, hétfőn gyújtottam rá utoljára :D jó lenne most letenni :D De szilveszter előtt????? :D

lilimia: hajrá a vizsgákhoz!

Mennem kell puszi

6595. browning
2009. dec. 17. 15:30

Hali!

Mi történt itt, hogy senki nem ír???!!!

Annuccia: ugye jól vagy?! Mizu? Voltál megint dokinál, nem? Am Te még cigizel?Hányással hogy állsz??

Lilimia: Hogy állnak a bacik meg a vizsgák?

Hiyono:Üdv újra itt! A nyelbvedben hol?:P Mármint egyik barátnőmnek a nyelve alatt van :D Abban a hártya szerű dologban...Azért egyél!!...

Hotdog:Te hánytál?:O Tényleg, ugye még régebben írtad, hogy -1-2kg jó lenne. Na, ugye nem hánytál amiatt?! Ajj!Remélem nem!!:s

Tegnap voltam fogorvosnál. Betömték a fogamat. Életem első lyukas foga O_O Francba.. Ha nem hányok, akkor sztem még megúszhattam volna 1-2-3 évet fogidoki nélkül...(nem feltétlenül a mostani hányásokra gondolok, hanem volt régebben h sokszor hánytam,ugyebár az volt az első lebukás...)Nem hiszem h jót tett volna fogzománcnak!:s

Már szerintem "régen" nem hánytam megint...Mondjuk per pillanat nem is nagyon lenne mit... Tegnap ddélután 4óta nem ettem csak 3picurka mandarint meg ittam 2 kávét. nem merek enni a tömés miattXD Pedig elméletileg már tegnap ehettem volna...Ajjajj... Még van 1 lyukas fogam.Januárban tömik.

Jó lenne már egy pasi...De nekem vagy az van, hogy nagyonnagyon jó HAVEROK leszünk a fiúkkal,(teháát nem tekinetenek "csajnak") vagy simán le se szarnak.Aki meg kivétel az általában gyökér. xD

Megyek inkább tanulok föciit:s

ÍRJATOOOOKKK!!!!

Basszus, Everybody-val meg Dacegirl-lel mi van máááár???? Nem tud róluk valaki valamit véletlenül???O_O Ugye nincsen bajuk??:"|

6594. hotdog68 (válaszként erre: 6591. - Browning)
2009. dec. 16. 08:30
ne tedd, mert rá fog menni a mandulád.......tapasztalatból beszélek. Egyszer megunja és vége.......nincs visszaút. ....és az nem lesz kellemes 1-2 hét ami utána következik.....vigyázz magadra.
6593. Hiyono
2009. dec. 14. 21:24

Sziasztok. Hú lemaradtam kicsit, ígérem visszaolvasom. Előző héten alig ettem, ami jó volt, végre nem volt bűntudat. :)

Lett nyelv pc-m, ami arra is jóvolt, hogy nem tudtam hányni. Most nagyon utálom magam, faltam, hányni meg még mindíg nemtudok mint kiderült. Felvan még dagadva a nyelvem meg fáj. Hm. Bűntudat. Szerintem tornázom majd.

Na majd olvasok.:) de most mennem kell. vigyázzatok magatokra!

6592. lilimia (válaszként erre: 6591. - Browning)
2009. dec. 14. 18:16

Ne hánytasd már magad b+!!!

Grat az 5-ösökhöz! Imádtam az irodalmat és a nyelvtant!

A szerdai vizsgától félek, a csütörtökitől, és a maitól nem féltem. A kommunikáció tanárnő viszont kközölte, hogy meg fog szivatni minket, meg nem elég a vizsgához amit a füzetbe diktált (köszi), stb... Attól félek, hogy valamit nem fogok tudni, de valami apróságot, bele fog kötni, és akkor belezavarodok az egészbe. Ha 2-es lesz, én már örülni fogok, de nagyon!

Még mindig mocskosul beteg vagyok :/ De nem ájultam a jog tanár karjaiba, pedig menni alig bírtam. Nem tudom mi a fene költözött belém, de elég kötsög.

Mesélj a pasiról! És tessék nekem rendesen viselkedni!!!

6591. browning
2009. dec. 14. 15:54

hali

bocsi hogy nem írtam hétvégén...csak...nem volt lelki erőm:) de rendbejöttem:) kiderült hogy csak az én agyszüleményem volt h átnééznek rajtam x).... ennyih...

meg tökjóvolt.tegnap mentem kémiára és a buszon szemeztünk egy cuki sráccal:D leszállt és integetett XD olyan jó kedvem lett:)

meg ma is. annyira jó volt!!barátok<3 (LL) ölelgettem mindnekit:D ez hiányzott nekem *-*

megyek rókázni.bkajáltam.ááá...:S pusziii *-* LL

írjonmár ŐŐŐŐŐ (A srác:D LL )(túltengek:D)

Annuccia: Mizu? Milyen volt a hétvége? Mit dolgozol?:O (nekem is kéne lassan valami...)

Lilimia: Ügyivaaaagy:D <333 Méghogy nem fog neked menni a vizsga!!:) A bacikat már legyőzted?:)

jah ma kaptam 2db 5öst (irodalom,nyelvtan)

6590. lilimia
2009. dec. 14. 13:15

Jelentem, szarul, de élek, jogból 5-ösre vizsgáztam.

Hogy vagytok lányok? Ugye nincs (nagy)baj?

puszik

6589. hotdog68 (válaszként erre: 6582. - Browning)
2009. dec. 14. 10:13
húú, látom nagy a baj nálad....írd meg légy szíves...hátha segítek agyilag egy kicsit.... kis kitartás.........mééééééég
6588. lilimia (válaszként erre: 6586. - Hejcegno_)
2009. dec. 13. 19:44

Nincs semmi komoly probléma, csak eléggé lebetegedtem (köhögés, hányinger, szédülés, orrfolyás), és még a vizsgákra is tanulok.

Remélem holnap nem ájulok a jog tanár karjaiba...

Ti hogy vagytok?

puszik

6587. annuccia
2009. dec. 13. 14:51

Helló!

Nagyon fáj a fejem, és most ettem tele magamat de olyan jó a kedvem :D szállingózott a hó, igaz nem maradt meg ... de a héten csomó havat mondanak :D Juppppi ! :) és már tudom mit adok a családban karácsonyra :) csinálok mécsest, majd segít a művészet tanár a suliban :)

Puszika mindenkinek, rohanok hajat mosni, mert megyek ma is dolgozni ! :)

6586. hejcegno_
2009. dec. 12. 17:29
Lilimia mi van veled??? Már rég irtál... Ugye nem baj van??
6585. hejcegno_
2009. dec. 12. 14:33

annuccia: Még nem késő vhogy változtatni... Én még most is álommunkárol és gyeekekről és szép családrol álmodom... És nekem is alig van barátom mert mindig ien hülye hangulatba vok és beszélgetek senkivel és csak ülök a suliban is vagy csak fekszek a padon... Hozzám is alig szol vki mert tudják h ugyis bunko leszek :S A barátomat is tudom h 1x ezért fogom elvesziteni ha nem változtatok... De 1xüen nem megy, nem tudok normális lenni hiába van az akaraterő nem tudok mosolyogni :S De ne vagdald magad légyszi :S Utána ugyis megbánod hiába "jo érzés" abban a pillanatban... :S NE CSINÁÁÁLD!!!!!!!!!!!!! Lemondta a srác a talit? Miért??????

browning: Ez neked is szoool, NE VÁÁGJ!!!!! Nem vezet semmi johoz... Nem vagytok mazoisták... Ne csináld ezt... Probálj nem is gondolni... Kárj karácsonyra vmi szép orát vagy karkötöt vagy vmit amivel talán picit el tudod takarni a régieket és uj élet... Nincs vagdalás :S !!!!!!!!!!!!!!!!

Jok legyetek, ne csináljátok ezt :(:(

Nemrég hozott haza barátom, anyáék nincsenek itthon és hagyott levelet h a lasagne a hütöben, egyek... Annyira kivánom de nem vok éhes.. Jol összevezstünk barátommal :(:( Beléptem az ajton és már bögtem is.. Cigiztem 1et meg ittam 1 tejeskávét és most itt vok :/ Hjaaj :(

6584. annuccia (válaszként erre: 6582. - Browning)
2009. dec. 11. 22:27
lehet front van...vagy a téli depi teszi... :(
6583. annuccia (válaszként erre: 6580. - Browning)
2009. dec. 11. 22:26

Mai termés... beleharaptam egy csajszi szendvicsébe. 9 szaloncukor és egy nagyonkevés tészta ! UUUUTállom a szaloncukrot! És most épp asszem fel fogom falni a hűtőt! :S

A tesóm azt mondta ne fogyózzak mert nem kell már...meg hogy vékony vagyok, lötyög a gatyám. Most nem tudom eldönteni, hogy azért, mert tudja hogy hányni szoktam "néha" vagy komolyan gondolja :S Wáhh elegem van...

nem tudom mi bajom! Komolyan, annyira szarul érzem magam, kimozdultam, most jöttem haza de akkor is...

Jajj hogy hangozhat ez már egy kívülállónak? Most egy vad idegen nézegetné a dórumot, mit gondolna már ? :( Valaki mondja ogy sűlyedhettem ilyen mélyre, hogy én, aki mindig is gyerekekről álmodott, szép családról, álommunkáról, életről, felnőtt korról, barátokról, egyetemről...ÉN... a kezemet vagdosom???? Hogy juthattam el idáig? Szánalmas!!!!! Hihetetlen....mindig azt mondtam, hogy én ilyet sose...most mégis takargatom a kezem! Istenem... ez fáj, csalódtam saját magamban!!!! És nem tudom mi segítene.... fogalmam sincs, nem tudok kimászni ebből...mert egyszerűen örülök, ha kevesebbet mutat a mérleg, nem vagyok éhes nap közben, és este se! Csak rámtör egy érzés,mintha valami azt mondaná EGGGYÉÉÉÉÉL SOKAAAAT! És közbe pedig kezembe kerül az olló, a kés, vagy utánna...az egész mintha nem is én lennéK! SEgítség ez anynira szánalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bocsánat a kiborulásért...egész nap erre vártam :S Hogy lehetek ekkora hülye? Elűzöm a barátaimat a gorombaságommal ami meg a rossz kedv miatt van, nincs kivel beszélgetnem egy jót, a bnőm is "Hülye" de még ő az aki valahol meg tud érteni, ma mégsem tudtam még neki sem mondani semmit :'((((Elegem van! :'(

6582. browning
2009. dec. 11. 20:35

úgy szét tudnám vágni a karomat.cafatokra darabolni és olyékonnyáÁÁÁÁÁ meg fogok őrülni o.° annyira.rohadtul.rámjött.az.önutálat :(((((((((

állok a konyhában...apával "szócsatáztunk"...oké.abbahagyom hirtelen a beszédet,bejövöka szobámba...aztán sírva vissza kivánszorgok...ott bőgtem...bőgök.mostis.

nem.tehetem.

nem tehetem hogy szétvágjama karomat:(

nem találkoztama s ráccal.imádkoztam h mondja leXD féltem na:Dnemommitől...és lemondtaXD

6581. hejcegno_
2009. dec. 11. 15:15

Lilimia: Gratulálooook :):) Vmi pozitiv is van :)

Browing: Sztem ne mond le, mert ez lehet h egy picit jot tenne.. Valószínü h tetszesz a srácnak ez legalább picit növelné az "egodat" és ha majd estelge összejöttök vagy vmi akk tudod h lesz akire számíts... Addig pedig legalább van vmi izgalmas az életedben vmi jo, amig ismerkedtek :):)

annuccia: Én sem mondok soha semmi iet anyáéknak... Van elég gondja enélkül is meg vhogy ugy érzem h ő sem hinné el... Ne legyél ennyire elkeseredve... Probáld vmivel lekötni magad, pl ha van lehetőség menj el vkivel korizni, tök jo kikapcsolodás legalábbis én naon szeretem vagy bármi h picit jobb legyen... És a legfontosabb h ne vágj... nem normális dolog vagdalni magad nem a boncasztalon vagy.... ;) Fel a fejjel.... ;)

Nálam meg a barátommal nincs minden rendben megint görcsben áll a gyomrom és fáj naon és nem megy le semmi a torkomon :S Anya csinált gyümölcs salit lehet kéne egyek picit hátha elmulna a gyomorfájás, tegnap délután ettem utoljára és én azért napi szinten 2x szoktam enni...

Pihenjetek itt a hétvége végre...

Puszi mindenkii

6580. browning (válaszként erre: 6578. - Annuccia)
2009. dec. 11. 14:58

remélem ma ettél! ugyee???

milyen napod volt?

Ne vágj!mi is azért balhézunk most bnőmmel:(

de úgy szétvágnáma karomat...de NEM mert a rohadt magyarázkodás...ajj:(

sztem mi már túl mindennaposnak vesszük a vágást...olyan természetesnek...mintha azt kérdeznénk hogy találkoztál ma te is haveroddal?...nem?

próbálj enni hányásmentesen!!

Lilimia:ügyi vaaagy!!büszkék vagyunk rád!!:D cupp

6579. browning
2009. dec. 11. 14:52

Annuccia:Tényleg fura 1 barátnőd van:S...Ha nekem ilyen lenne...Mondjuk anyum eléggé jófej(sok dologban) de azért kb leszar xD....mert csak probléma vagyokneki.megmondta.:s kíváncsi lennék bnőd mit szólna hozzá ha EZT valakia képébe vágná!főleg ha annak kéne őt a legjobban szerenie...mindegy.

barátnőmmel összevesztem.illetve ő veszett össze velem :/ nem szó hozzám és levegőnek néz.mert tegnap veszekedtünk h szerinte reménytelen vagyok meg szól anyámnak meg ilyenek...mondtam h nemár.erre ő h akkor meg se szólal.és nem szól hozzám azóta...

tegnap mikuvonaton meg találkoztm egy sráccal...tiszta aranyos...és ma találkozunk..kicsit félek(?) asszem valami zgalom/félés...nemtom...nem ismerem eléggé és azért aggódok picit...szerintetek lemondjam?? mindegy.az sem érdekel ha meghalok:(

egyetek már!!!én is ettem(mert anya megetetett,am semmi csak 1 fél zabkeksz...)ígymeg 2palacsinta meg 2 gofri)

6578. annuccia
2009. dec. 10. 22:09

jelenleg szarul... nagyon. Arra vágyok, hogy valaki végighallgasson...valaki, aki utánna megölel, nem néz hülyének, utánna viszont nem lesz velem lesajnáló...valaki akinek mindent el lehet mondani. nagyon vágyom erre.... :S És igen,nem szabad magunkban tartani...rádöbbentem, akkor vágok, ha nincs kivel megbeszélnem, ha nincs aki segítsen...de most tényleg nincs :S Nem akarok utánna lesajnáló tekintetet...az olyan rossz érzés...elegem van, tököm ki van. Tegnap nem ettem semmit, ma ebédeltem, és vacsoráztam igaz azt kihánytam.nagyon nem jó ez így, én is érzem... !

A bnőm azt hiszi minden úgy lesz, ahogy ő megtervezi...egyenlőre nem vette bele, hogy az anyuja jogosan szomorú, mert nem mondta el neki, hogy baj van, jogosan van sztem ezért kiakadva, és jogosan gondolja azt, hgy kudarcot vallott nevelés terén. Tiszta figyelemfelkeltés az egész!! Sztem...

Pszihológus? Gáznak tartom...vagyyis tudom, hogy kell. de ha azt veszük, mások ezért hülyének fognak nézni...ezért nem tudja senki... anyuék meg semmit sem tudnak, pont azért amit írtam...nem akarom hogy csalódjanak. Apa? Azon lenne kiakadva, hogy eddig hány ezer forintot húztam le a WCn...nem, ők nem is fogják megtudni egy darabig!

Segítség :( Nem látom a végét... :(

6577. lilimia
2009. dec. 10. 21:59

Sziasztok!

Levizsgáztam, 5-ös :)

Volt ma a pszichiáter, valószínű kogniktív terápiát fogunk alkalmazni. Elég durva, de nagyágyúnak számít.

Annuccia: Ne haragudj, de a barátnőd elég gáz :/ Ha az édesanyja is segíteni szeretne, akkor mocsok dolog ha dühös rá! Ha viszont lerendezte annyival, hogy "jóvan fiam hülye vagy", akkor jogos, de az alapján amit írtál az előbbi a valószínűbb.

Te hogy vagy? Miért titkolod hogy pszichológushoz jársz?

Jó éjt!

6576. hejcegno_
2009. dec. 10. 21:26

Én is ezt hittem előszőr... De hál'isten megtaláltam ezt az oldalt...

annuccia: Vhogy probálj vele beszélni h ha most még az anyukája ellen fordul nem fog enki tudni segiteni... Ez nem vezet semmi johoz :S:S

encsillag: Csak nehéz elmondani bárkinek is mert ugyis azt hiszik h csak sajnáltatom magam.. helyes a mondat: Aki nincs benne nem érti.... :(:(

2009. dec. 10. 21:11
És én azt gondoltam, milyen kevés embernek, csajnak vannak ilyen problémái, csak én vagyok ilyen selejtes. És úristen. Annyira durva.. :S Mennyit irtam ma már. Lassan befogom.. :S :)
2009. dec. 10. 21:09
Juj, ez a tanárnős... Azért az ember megbízik benne, erre ő meg így elmondja. Persze biztosan csak jót akar. De hogyha barátnőd egy kicsit beleképzelné magát a helyébe, lehet hogy megértené. Az is lehet, hogy tudnak majd vele beszélni és akkor hátha javulna a dolog. Persze nem szeretnék okoskodni. :$ Csak reménykedem... :( :)
6573. encsillag
2009. dec. 10. 21:08

nem tudom melyik a jobb...ha magadba folytod a problémád,vagy ha elmondod pár embernek azok pedig bolondnak tartanak és orvoshoz küldenek, mert úgy gondolják ők segíteni nem tudnak...

a héten megkaptam h nekem már csak a pszichológus lehet a megoldás. mert már nem hallgatok senkire és semmire.

az az igazság,h szombat óta gyakorlatilag semmit nem ettem,pár szem mogyorón kívül. rengeteget kávéztam,tanultam (közelgő anatómia vizsga,jeee.)és tornáztam,edzettem, illetve egyszer próbáltam enni,azt ki is hánytam,úgy fájt a gyomrom. éreztem h gyengülök,de megmondom őszintén, valahogy mégis boldogabbnak éreztem magam.ma ráálltama mérlegre,és 1 hét latt siekrült 3kilót fogynom. és... tudom h nem ennek kéne boldoggá tennie. de mégis boldogabbá tesz...

2009. dec. 10. 21:06

Ajj, nem küldte el. Szóval: Én nemrég elgondolkodtam azon, hogy egy éve, ha mondjuk idetévedtem volna, ahogy meglátnám a hozzászólásokat annyit mondanék: Ide csak panaszkodni járnak. És ez az átlag ember véleménye. Erre most ittvagyok, és teljesen átérzem, ha valaki nem evett egész nap, mint pl. én tegnap és emiatt mérhetetlenül boldogan feküdtem le aludni. Erre ma ettem a suliban egy lekváros buktát, itthon 2 falat sajtot, és olyan rosszul érzem magam. Bűntudatom van, persze próbálom azzal elnyomni, hogy ma van a szülinapom, és ennyi igazán belefér ma. De nincs jó kedvem. Szóval szerintem ezt tényleg csak az értheti, aki "benne van"... :S

annucia: a barátnős dolognál én is ilyesmire gondoltam, csak én nem tudtam megfogalmazni.. :P

6571. annuccia
2009. dec. 10. 21:02

Sziasztok.

kiborult a bili...bnőm anyukáját felhívta a tanárnő, és ma benn volt suliban anyuja. Mindent elmondott anyujának a tanárnő! Remélem én anyummal nem tervez ilyet! És basszus mi a baja most a bnőmnek? HOgy az anyukája ha annyira akart volna tenni valamit, akkor már megtette volna, amikor először mondta el neki. De könyörgök, eldugta a pszihológus számát, nehogy felhívja! És titkolta ha baj van! Ne már hogy szerencsétlen anyuja a hibás !!!!! Annyira elegem van! Komolyan mondom! Az anyukája annyira aranyos, úgy szeretem, és akkor ilyeneket mond neki... meg is mondtam bnőmnek, hogy ez így nagon gáz. Na mindegy...

Fáj a torkom :S

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook