Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

6660. alchy (alexa) (válaszként erre: 6657. - Encsillag)
2009. dec. 26. 00:48
Hű... Ebből aztán cikk is lehetne. Nagyon tetszett, ahogy leírtad, na meg a sztori. Dejóneked, én szívesen lennék olyan magas és vékony... :O
6659. LaLinda
2009. dec. 25. 19:28
Encsillag: engem nem nem vettek fel, sőt - 6 helyet jelöltem meg, az első hármat csak poénból, hogy nehogy azért ne vegyenek fel, mert nem jelöltem meg - és a másodikra fel is vettek, el se hittem, de tényleg. Azóta viszont arra gondolok, hogy bár ne történt volna... életemben először itt tök sikertelen vagyok, de ezzel együtt egy csomó kérdés felmerült bennem, egyrészt nem tudom, hogy milyen úton haladjak tovább, másrészt meg úgy érzem, hogy én mindenhez tök béna vagyok - az egyetem se sikerült, sőt, még fogyni se annyira, mint szeretném.... pl nézzük csak, te egyetemre jársz, és mellette vékonyabb vagy, mint én. Basszus, úgy érzem, hogy mindenki sikeresebb nálam, illetve nem érzem, ez konkrétan így is van :-/ amúgy se valami nagy az önbizalmam, hajlamos voltam egy utolsó nemtudomminek érezni magam akkor is, ha valamelyik érettségi tárgyamból rossz jegyet kaptam, de most aztán tényleg nagyon gáznak érzem magam :-/ legalább ez összejöhetne...
6658. hailey (válaszként erre: 6657. - Encsillag)
2009. dec. 25. 17:42

a te barátod is olyan lehet, mint az én exem :)

ő ugyanezt csinálta, és csomószor érzéketlennek gondoltam emiatt, de 2 év alatt mégiscsak kihozott egy nagyon mély gödörből, és azóta nem depiem be hülyeségektől.

nekem ma megint szar napom volt, 2 tányér levest is ettem (mondjuk csak a 2.ban volt kevés tészta, egyébként csak répa) meg egy tyúkcombot kevés krumplival. a pai you guo porom csak 28án lesz nálam, nem tudom, hogy bírom ki addig :( 50,1 kiló vagyok, keddre 49 alatt akartam lenni, de napok óta 50 alá se bírok lemenni :@

6657. encsillag
2009. dec. 25. 17:01

sziasztok!

először is kellemes ünnepeket mindenkinek! :) bár sajnos nem fehér,az igaz :( mondjuk én azért valamennyire örülök ennek,mert amikor akkora hó volt,én léptem nyomon elcsúsztam xD és egyszer úgy seggreültem h 5percig nem tudtam felkelni a röhögéstől. :D legalább másokat is megnevetettem.

LaLinda: beleolvasgattam a naplódba is... és megmondom őszintén, én teljesen megrémültem amikor olvastam... mmint nekem tényleg félelmetes volt. együttérzek amúgy veled,anno engem sem vettek fel elsőre az orvosira,és akkoriban hagyott el az első komolyabb barátom is,és nagyon mélypontra kerültem,ráadásul a bátyám alkoholista lett szép lassan,és egyre nehezebb volt az élet,mindenhogy. közben a barátaim is eltűnedeztek mellőlem,és úgy éreztem, ebből már soha nem lesz kiút. 18éves voltam,és úgy gondoltam,nekem ennyi,soha többé nem lesz örömöm. és ebben a korszakban találtam rá a legjobb barátnőmre,aki hiába 300kilométerre lakik tőlem,mégis bármikor számíthatok rá,és valahogy mindig "ott van mellettem". majd egy év elteltével felvettek az orvosira,és a szerelem is megint rámtalált...(10hónapja :)). és újra embernek érzem magam, közben a bátyám is elment rehabra,és már egy év egy kortyot sem ivott,újra dolgozik,stb.

szerintem soha nem szabad feladni... tudom h nehéz ezt elhinni,de akkor is próbálkozni kell...

és ugye én minden jó ellenére kerültem nemrég depressziósféle állapotba.

de jelntem,h mostanában remekül vagyok! :) 59kiló vagyok (és folyamatosan fogyok) annak ellenére,h nem számolom a kalóriákat iylen szigorúan...sőt. bár nyilván mértéktartó vagyok, meg nem a mekiben eszem naponta 3szor,de amióta képes vagyok leülni és megenni egy szendvicset reggelire a kávé mellé,sokkal boldogabb vagyok. és persze mozgom mellette,amennyit csak tudok,meg telik az erőmből(ugyanis a vizsgaidőszak ugyebár nem leányálom.)

amúgy ez annak a hatására volt,h az egyik sírós délutánon felhívtam a barátom,h jöjjön át,mert nagyon rosszul vagyok(ugyanis akkor már 4napja szinte semmmmmmmmmit nem ettem) és amúgy is szomorú vagyok,legyen itt velem. erre kissé emeltebb hangnemben közölte,h ő már pedig nem megy át,és megérdemlem a bajom,és nem érdekli ha sírok se,mert tudja h semmi okom rá,neki emg erre nincs ideje most tanulás közben. először perzse tovább zokogtam,és haragudtam rá...de aztán valahogy fejbevágott. és egyszercsak kitisztult minden a fejemben,h mekkkkkkora hülye vagyok. aztán elkezdtem szépen eszegetni újra,és boldogabb vagyok mint valaha. azóta egy könnycsepp sem hagyta el a szemem.

és egyre csak kapom a dicséreteket,h miylen szép vékony vagyok,stb.:)

persze nem fogom abbahagyni a fogyókúrát,szeretnék 55kiló lenni.(és még mindig szeretnék alacsonyabb lenni,mert még midnig semmi hazsnom ebből a 186centiből xD)

de emellett muszáj mosolyognom,és megtalálni mindenben azt,aminek lehet örülni. :)

jah,és 4es lett az anatómia vizsgám,ráadásul az intézetvezető profnál,aki azért nem a jószívéről híres:) szóval végre,ennyi év után a tanulásba fektetett energiámnak is megvan az eredménye.

úgyhogy llááááányok, ne görcsöljetek ennyit,kérlek... sokkal jobb lesz,ha egy kicsit felszabadultok,és minden gondolkozás nélkül bekaptok egy darab szaloncukrot,nem számolgatva h na basszus,vajon ez hány kalória volt... és a mosoly sokkal jobban tetszik mindenkinek,mint a csontsovány alkat... legalábbis nekem ezt mondták :)

és tapasztalom is.

úgyh kitartááás!!

puszi mindenkinek! :)

6656. LaLinda
2009. dec. 25. 16:00
Jaja, elég lehangoló.. :-/ ráadásul azt hittem, hogy milyen jól megy az edzés, mert úgy izzadok, aztán rájöttem, hogy eddig 20 fokkal kevesebb volt - igaz, mondjuk akkor nem nyitott ablak mellett csináltam:)
6655. annuccia
2009. dec. 25. 15:36
11 fok van, zuhog az eső, villámlik, dörög... december 25. ennyit a fehér karácsonyról...
6654. LaLinda
2009. dec. 25. 12:46
A jelenlegi kilátástalan helyzetnek, amit nem tudok megoldani.
6653. Momigra
2009. dec. 25. 09:34

én már kilábaltam. De minek a tünete?

Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek!:)

6652. annuccia
2009. dec. 24. 21:27
Sziasztok! Boldog karácsonyt! Remélem mindenki rendben van! :) És amennyire a helyzet engedi boldogok vagytok! :) Puszi mindenkinek
6651. LaLinda
2009. dec. 24. 20:45
Egyébként hogy mondjam... neked még több esélyed van ebből az egészből kilábalni 15évesen, nekem 19 évesen már kicsit kevesebb.
6650. LaLinda
2009. dec. 24. 20:38

De épp ezt mondom, hogy én nem vagyok anorexiás, nekem ez csak egy tünet.

Nem tudom, én kezdek beletörődni abba, hogy alapvetően többször érzem magam rosszul, mint más.

Bicikliztem 35 percet - nem tudtam többet, iszonyatosan fájt a hasam :-/

Amúgy akit érdekel, van blogom is itt a hoxa-n:)

6649. Momigra
2009. dec. 24. 19:09

Dehogynem. Csak azért érzed rosszul magad mert beteg wagy és a depresszió is egyfajta tünet az anorexiában. Én woltam bulémiás anos, mély depressziós, énis csináltam sok hülyeséget. Vágdostam magam, hashajtóztam, wolt pánikrohamom.

De én is meggyógyultam.. és röhögök egy jót max..

6648. LaLinda
2009. dec. 24. 17:26

Momigra: nem szedem, ha nem muszáj, de egy ilyen karácsonyi töméstől nem akarok 2-3 kg-t hízni...

16 éves koromban azt mondta valaki, hogy az, hogy ennyiszer rosszul érzem magam, el fog múlni, ha idősebb leszek (akkor még szó sem volt anorexiáról - szerintem most sem) - de azóta ugyanazok a dolgok ismétlődnek, csak durvábban. Voltam már mélyponton, de ennyire még soha az életben, és most tulajdonképpen tényleg minden mélyponton van, abbahagytam az egyetemet, nem beszélek a családommal, és a többi :-/

Nem hinném, hogy én valaha is röhögnék azon, hogy egykor milyen rosszul éreztem magam.

6647. Momigra
2009. dec. 24. 16:55

Lalinda sztem ne szedd azta gyóccer.:S Bszott erős.. és elcseszi az egész emésztésed. Én mikor rendszeresen szedtem utánna leállt az emésztésem és 1 hétig mostak a kórházba. Nem wolt túl kellenes. xD

Sztem ti iis csak majd a hibáitokból tanultok majd..

és ha meggyógyultok csak röhögni fogtok az egészen mint én.:)

6646. LaLinda
2009. dec. 24. 16:23
Namégcsakazkéne:)
6645. Picur19
2009. dec. 24. 11:33

Sziasztok! Mindenkinek Boldog Karácsonyt!! :)

Bár én nagyon utálom, pláne most, hogy egyedül vagyok... :(

Aztán egyetek sokat a karácsonyi vacsiból! ;)

6644. LaLinda
2009. dec. 24. 11:04
Igen, de nem használom gyakran, egyrészt mert ugye nem tudok tőle edzeni (teljesen kiszívja az ember energiáját), másrészt meg nem akarok rászokni.
6643. Momigra
2009. dec. 24. 08:51

A kávé nem tesz fitté... azért wagy fáradt mert a tested megeszi saját magát és nincs energiád másra, szinte örül h tudja müködtetni a szived, v az emésztésed. De egy idő után azis megszűnik.

Nekem anno az emészétsem állt le majd a menszeszem fél évig nem wolt.

És nemhiszem h minden cukor zsírrá rakódik le, főleg h nektek most jól jönne. Nem arra h hízzatok szó sincs erről. Hanem h tudjon működni minden..

Am szia Lalinda! A stada az mi? stadalax?

6642. LaLinda
2009. dec. 24. 00:20

Browning, nagyon vigyázz a fájdalomcsillapítókkal - én egyszer bevettem 17-et (aspirin, algopyrin, quarelin), első nap kóvályogtam, másodikon elkezdett fájni a hátam, aztán belázasodtam, hánytam, utána kiderült, hogy nem a hátam fáj, hanem a vesém, és amikor a 6. napon se múlt el, mntem a kórházba - az egész őszi szünetemet ott töltöttem 17 nyavajás bogyó miatt :-/

Amúgy sziasztok... 19 éves lány vagyok, 177 cm, 54,5 kg. Két hónapja még 64 volt, aztán bekattant valami és... erre az évre még kitűztm magamnak az 53-at, és szerintem meglesz. A karácsonyban csak két evést kell túlélnem, az egyiket holnap délután-este, szóval utána még lesz időm mozogni (szobabicikli), 25-ét végigmozgom, aztán 26-án a nagyszülős kajálás után is. + stada, de csak módjával, mert most is bevettem, és holnapra tök szarul leszek, nem hinném, hogy vacsora előtt is edzenék :-/

6641. browning
2009. dec. 23. 21:24

nyuginyugi!:) kb mintha szmártízcukor lett volna -.-" semmi nem lett, csak ma fájt egy kicsita fejem.hanyagolhatóan. meg fáradt vagyok XD de az meg lehet azért mert eddig majdnem minden reggelt kávéval indítottam, ma meg nem. mingyárt ledőlöka székről xD

Annucciám: Imádlak*-* olyan hihetetlen h komolyan így aggódtatok értem :O <333 ugye nem hánysz mostanság?:)

amúgy A BULIMIA NEM FOGYASZT!!! pl, ha olyan van, h úgy számolod h simán visszarókázol egy 3000kcalt, de keresztbehúzza valaki a terved?:Oaz felszívódik. meg mire kihányod kb ami oylan (finomított cukrok) azok már felszívódnak ált....(értelmezés: amit nehezebb megemészteni aza rost. amir eszükség avn hogy az emésztés gyorsabb legyen. de a cukor meg hasonló vankok lassítják az emésztést, gyorsabban felszívódnak és LERAKÓDNAK tartalék.zsír!)

ma előkariztunk mert nagyimék utaznak el holnap. ööö.kaja volt ezerrel, meg kaptam egy félpohár bort is XD holnap megkapom az iPodot <333 piros. és mesés:D

kellemes ünnepeket. bocs a riadalomért:s ma nem írtam még mert segítettem anyának. sokat.ááá utálokmosogatniii XD

pusziii<333 vigyázzatok magatokra*-* hányást mellőzni, jólérezni magatokat a szeretteitekkel!!:)

6640. annuccia
2009. dec. 23. 19:31
nyugalom browning épp előkarácsonyozik!
6639. Momigra
2009. dec. 23. 18:57
Hát holnap Karácsony, nálunk tömkéwel wan kaja.:D Fagyit télen mellőzöm.:D
6638. hailey
2009. dec. 23. 18:10
ma még PYG mellett is sikerült összeennem egy csomó kekszet... egy ilyen 100 kcal körülit meg 2 40 kcalos, szóval kerekítek 200ra. azon kívül paradicsom, alma, meg este lesz majd mégegy alma. holnaptól citromfagyin meg gyümölcsökön élek majd, citromfagyit én csinálom naturjoghurtból meg citromból :)
6637. hailey (válaszként erre: 6628. - Browning)
2009. dec. 23. 18:08
jól vagy már? írj valamit, hogy mi lett veled =/
6636. hotdog68 (válaszként erre: 6626. - Browning)
2009. dec. 23. 18:05
igen, leszbajod.......te őrült......hogy merted? hogy kívánjak így kellemes karácsonyt???
6635. Momigra
2009. dec. 23. 17:26

jaja Annuccia..

Nekemse túl jó dolog a gyomorfekély amit magamnak csináltam..

Sztem fogyjatok le normálisan, bár már mind1, mer aki ittwan már anos.

6634. annuccia (válaszként erre: 6627. - Hailey)
2009. dec. 23. 16:23
én 175 cm vagyok. 64,5 kiló, és szeretnék 58 lenni. :) Voltam 75 is de az már a múlté...és igen, bulémiával nem lehet fogyni! Íme, itt vagyok, én a példa, hogy ezzel csak az életed cseszed el, de amit akarsz, nem éred el vele... :S
6633. annuccia (válaszként erre: 6628. - Browning)
2009. dec. 23. 16:14
JÓL VAGY???? Jajjj szadd össze magad, szükségem van rád!!!!!!!! Puszillak...remélem minden oks.
6632. Momigra
2009. dec. 23. 14:40

A hánytatással nem fogysz, max csinálsz magadnak 1 savtúltengést vagy gyomorfekélyt v ieneket.

Amúgy ti fogyni akartok.. v normálisan élni mint más?

Rossz olvasni ezeket h megettem ma .. 3 sütit.:S

Szerintem ne is egyetek am semmit egész nap akkor tuti lefogytok. Meg el is.

6631. Picur19 (válaszként erre: 6629. - Ipari Szalonna)
2009. dec. 23. 12:25
Szerintem sem lehet úgy lefogyni. Mozogj sokat, diétázz próbálj meg csupa nem hízlaló dolgot enni és mellette mozogj hetente 3-4 alkalommal legalább 40 percet, de az intenzív zsírégető mozgás legyen. Próbáld ki az ilyen fitness dvd-ket. Az elején még utálni fogod, de 1-2 hónap után hozzászoksz és már igényelni is fogod a mozgást. Kitartás!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook