Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)
Sajnálom!!! :(
De tudod, mindig előre!! ;) Mi is anyukák leszünk! :)
A doki vagy sejt valamit vagy hatökörnek nézet azért kérdezte, hogy hogy tetszenek lenni:))))))))))
Viccet félre téve, bízom a legjobbakban.
Ti nem gondolkodtok az inszemen?
az ára picit húzós, de ha elosztod három hónapra, akkor már nem sok! :)
7.500 Ft volt.
igen, jól hangzik, elég szimpatikus! :))
Tehát tele van gyógynövénnyel, jól hangzik:)
Nem drága?
bár remélem Nekem ez mostmár nem fog kelleni
15 gyógynövény van benne. Fehér akác
Libapimpó
Mestergyökér (császárgyökér)
Gólyaorrfű (nehézszagú gólyaorr)
Kecskeruta
Tejoltó galaj
Hólyagmoszat
Igazi édesgyökér
Körömvirág
Lóhere
Fehér árvacsalán
Közönséges palástfű
Fekete áfonya
Vérfű (őszi vérfű)
Egy üveg, kb. három hónapra elég. Három hétig kell szedni, reggel-délbe-este. Aztán egy hét pihi.
folyamatosan lehet szedni, nincs megadva, hogy csak három hónapig. a lényeg, hogy három hét után egy hét pihi!
Értem
késni szokott néha?
Most Én is tele vagyok patikkal de Én jelenleg a hormonoktól
Amikor már megjelennek a fránya pattanások, akkor mindig megjön!
Azért köszi! :) Aranyos vagy!
:))
igen, de, menszi lesz, már érzem, cicik is leeresztettek, meg a pattanások is kijöttek, olyankor mindig megjön nem sokára. :(
Meg már a hasim is fájdogál.
igen, 23-ra nem várom.
:D akkor közbe ideértél!
de jó! gondoltam rád! megy a nagy drukk!
Zsivi! Szerintem több baba lesz! :))
Sziasztok
Itt vagyok, minden okés a hasiba. szép vastag a nyálkahártya, megrepedt minden tüsző. Mostmár csak várni kell és 8 nap múlva hívnom kell a dokit.
Úgy fogadott a doki, hogy Kézcsókom hogy tetszenek lenni:)))))))))))))))))))))))
A doki már érez valamit. Hihihihihi
Ihoney, remélem nem lesz szükséged az inszemre de ha mégis akkor itt fogunk lenni veled és segíteni fogunk:)
Nem sajnos még nem látja, most csak azért kell mennem, hogy megnézze a doki, hogy megrepedt e az összes tüsző, nem e maradt vissza ciszta.
Arra az uh-ra 3.án megyek ahol majd látom a babát vagy babákat:)
Nem szabad ilyet mondani, amíg nem jön meg addig reménykedni kell.
Nagy drukk! :)
És akkor ott már látjátok a babákat? :))
Nagyon izgulok érted! Remélem , hogy sikerült, és remélem, hogy még ma megírod nekünk , hogy boldog kismama vagy!!!! :) Mindenképen írjál, hogy mi volt!!!!!!
Szerintem nálam menszi lesz, egyre inkább azt érzem. De nem baj, majd akkor a következő hónapban sikerül! :)
sziasztok
jól vagyok
4-re megyek uh-ra.
Ti, hogy vagytok?
Mikor lesz tesztelés??? :))
Már nagyon várom a jó híreket! :)
Zsivi! Te hogy vagy??
Helló mindenkinek!
Én mára nem vártam, de egyenlőre semmi sem történt. A tegnapi mellbimbó viszketésem elmúlt ugyan, de mintha lejjebb vándorolt volna, most a köldököm mellett viszket a hasam. De ez lehet a kötött felsőmtől is.. azért nagyon reménykedek!!
Többiek? Zsivi? Eszti? Andi? Hogy vagytok?
Szisztok lányok!!
reggelre a cici fájás és feszülés enyhült. még mindig fádogál, de közel sem úgy mint eddig. :(
Ebből menszi lesz...
kár.. :(
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Napi pozitív szavad
- Kerékcsere avagy nőies nők kerékkulccsal a kezükben...
- Milyen lehetőségei vannak egy fiatal párnak lakásvásárlásra ha nem örököl és nincs kezdőrészlet a kezükben?