Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)
:-*
nyugii Eszty! :D
én addig még megyek vásárolni, vagy pont akkor megyek vásárolni!!
de gondolok rád!! és csak nyugodtan!!
egyedül mész, vagy a pároddal?
Szia! :D
nahh Esztynek már három óra sem, és kiderül, hogy mi van! :D
izgi! :)
meglátjátok, hoz a nyuszi itt pozitív eredményeket! :)))))
Aztán sorba mindenki babás lesz! :D
Ámen :)
Nagy drukk és este jelentkezem :)
Az is jó jel lehet ami nálad van! :DD
nah erre mondják, hogy mindenkinél más!! :DDD
nyugiii már nemsokára mész dokihoz! ott minden kiderül!! ;)))
én meg 6 felé tesztelek, mert akkor érünk majd haza a vásárlásból, aztán tapasztalatot cserélünk! ;)
Istenem, add, hogy ott is és itt is baba legyen!!! :)
Köszönjükkk! :))
Nálam, kb. egy számmal nőtt meg ! :-O
durva! de, kb. két hete! :-O A hason fekvés nem megy. és oldalt nagyon fáj mindkettő. nekem nem viszket meg ilyenek. Csak ennyi! :)
Igen, igen.. buta dolog, és mégis azt csináljuk. Nehéz megállni :):) Nekem ráadásul még ennyit sose késett, de hát még ugye ez se jelent sokat. Vagyis ugye 3. hónapja próbálkozunk - úgyhogy nagyon még ne is panaszkodjak -, és az a fura, hogy amióta ráálltunk a baba projektre, minden hónapban késett a havim. Ilyen egy hetet, másfél.. tesztelgettem mint valami elmebajos, aztán meg is jött. Most meg érzem, hogy mintha meg akarna jönni.. ez is lehet ugye akár tünet is.
Jó a net, de ilyenkor átok is. Mert tényleg annyi mindent lehet olvasni. Pl. van aki meg se érzi a beágyazódást, vagy pl. aki a dokitól tudta meg, hogy babás, mert a teszt negatívat mutatott. Ezek lehetnek ilyen szalmaszálak.. de igazából mégsem, mert tényleg ahány ház, annyi ember..
:D mióta tegnap este elkezdtem barnázni ( amit én sosem szoktam! egyből piros vér jön! :), aztán elmúlt aztán reggel megint, aztán most is elmúlt, és olyan kevés, hogy szinte csak a wc papíron látszik.. hát!! :D én is bújom a netet! pedig ez az egyik legbutább dolog! :DD annyi mindent írnak. Ahogy te is írtad, hogy kinek ez, kinek az volt a tünet.
áhh én is hol azt érzem, hogy babától van, hol meg, hogy kórós vagyok! :DD
ezért jó, igen, hogy délután mész, és a doki megmondja mi a helyzet! mert az a legtisztább! :))
nyugiii! :))
meglátjuk! de tudod, ha még sem, akkor is előre! mert ahogy a fórum neve szól, " sosem adják fel!!!" :)
tudom milyen arcra esni, megtörtént már velem párszor... :S
De egy-két nap rossz, aztán újra előre! :)) mert hát, olyan nincs, hogy nekünk ne jönne össze! :))
Amúgy meg.. te sem úszod meg a kakis pelenkákat! :D
csupa jó hírt várunk! :D
fuu komolyan! :D esélyes, hogy ma elindul a babásodás itt a fórumon! :DDD
Mindenképpen gyere és mesélj! :)
hányra mész?? :D Csak hogy mikor kell szorítani érted!! :)))
huhh na most aztán nagyon izgulok ám! :D
:D Juhjj most lesz az esküvőd!?? :D De jóóóóó!!
:))) biztos szépséges időtök lesz! :)
Igen, az ideális idő lenne a kicsi jöveteléhez! :D
Drukkolok! :)))
Én Bp-en lakom! :)) Férjecskémmel, meg az ő fiával és a kutyámmal! :D Aki egy igazi energiabomba! :D
Én nagyon szeretek rajzolni.. :) leginkább rajzfilmfigurákat! :)) Gyerek szobákat is pingálok! :))) A férjem fiának a falán egy hatalmas Jini van az Aladdinból! :)))
Szép napot! De szépen alakulnak itt a dolgok! Lehet hogy mindjárt két babásunk is lesz ebben a hónapban! :)
Amúgy lhoney felvetéséhez szívesen csatlakozom, hiszen valóban nem szabad, hogy csak ebből álljon az életünk.
Szóval kertes házban lakom, Pest megyében, imádom a virágokat, a kertészkedést és az összes férfit, aki körülvesz. Értsétek: a párom, és két kan kutya. :) Mind magas termetűek, jó étvágyúak. Így gyakran kell a virágoktól távol a konyhában is munkálkodnom. Amúgy, hogy van még egyáltalán virág az udvaron, az csak annak köszönhető, hogy a kutyáim szerencsére nem túl jól céloznak 3 lábon. :)
Ja, és egy fantasztikus esemény előtt állunk a párommal, június végén lesz az esküvőnk. :) Utána egy mini "előnászút" pár napos wellnesselés, és akkor lesz a mensim félidős. Ideális időpont lenne. :) Hogy azért a témánál is maradjak...
:D Köszi!
:) én ma tesztelek délután, majd megírom mi volt! bár,,, szerintem ha bébi van sem mutatja még, de biztos ami tuti! nem azon az egy teszten fog múlni! :)
:D és totál hányinger!!?? :))
fuuuu nagyon drukkolok! most hanyadik napon vagy?
áh, nem adom fel! :) igen! akkor a ciklusom helyrerakta! :D Az is jó, mert nagyobb esély van a babára jövő hónapban! :))
Most próbáltam ki.. főztem kávét, és majdnem összehánytam magam.. na, majd du. kiderül, az is lehet, hogy már annyira rákoncentráltam a baba témára.. hogy már a tüneteket maguktól produkálom.
Szerintem még ne add fel.. amíg nem jön meg, semmiképp! És ha esetleg meg is jönne, akkor se..hiszen a ciklusod úgy néz ki, hogy beáll a 28 napra, ami már egy jó út!
:D wáááááá hányinger!?? :D nahh, nagyon drukkolok neked! :)))) De izgi!! :)
Nem tudom... :( hát.. nah nem nyavalygok! Majd alakul! :) nem igaz!? :)
Sziasztok csajok!
Egész este meg éjjel nem volt semmi barnázás. Most van megint egy pici. barnás-rózsaszín!
Már bocsi, hogy így leírom, csak,,, áááááááááááá
nem akarom , hogy menszi legyen! :(
igen. Érdekes. meg mikor azt mondják , hogy nem vette észre senki, hogy terhes! :-OO
Azt hogy?????????????????
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Napi pozitív szavad
- Kerékcsere avagy nőies nők kerékkulccsal a kezükben...
- Milyen lehetőségei vannak egy fiatal párnak lakásvásárlásra ha nem örököl és nincs kezdőrészlet a kezükben?