Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)
:))) úgy legyen!! :))
Andika! neked is nagyon kellemes hétvégét, és kellemes húsvétot! :)
lehet reggel csinálok még egy tesztet,, hátha jobban látni azt a csíkot, bár lehet még nincs értelme!
Eszty! és most vársz jövő hétig a dokival, ugye??
fuu pedig még a férjemnek is mondtam, hogy egy hoxásbarátnőmért kell izgulni!! :)) nagyon sokat gondoltam rád!
nem, szerintem elment a baba, mert utána darabos menszim volt. Doki szerint, korai vetélés. és sokszor észre sem veszi az ember! nem is tud róla!
hát.. remélem most nem így lesz! :)
Mindenki babás lesz!! :))))
nah, vegyük úgy, hogy még nem teszteltem, mert sajna másfél éve volt egy ilyen, akkor is megörültünk neki,,, aztán...
én rohanok utánnad, ahogy csak birok!! :D ebben biztosak lehettek, hogy én akarok lenni a következő, vagy a következő után a következő :D de csak minél többen, annál jobb!! :D
am meg a lényeg, hogy bő 9 hónap múlva minél többen tarthassuk a babót! :)
Köszi csajok! nahh aztán mindenki kövessen! :D
gyorsan-gyorsan!!! :)))
Bezony-bezony :):):)
Plusz a tünetek is.. de azért nagy drukk két nap múlva :):):)
:D Kösziii csajok! :D
igen, még nem merem elhinni, és nem merek tiszta szívből örülni! csak halkan, nektek mondtam csak el! meg a férjemnek mutattam meg! :D és ő is látta! :DD
lehet, reggel ellövök még egy tesztet, hátha a reggeli jobban mutatja! :)) Istenem, bárcsak úgy lenne! :)
Igen, nagyon-nagyon rendszertelen volt!!! nem lehetett kiszámolni semmit belőle. De ebben a hónapban ittam a Gynex cseppet, és talán csoda történt!! :)))))
De akkor rendszertelen volt a ciklusod, nem?
Elvileg azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík :):):):)
ATYA ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!
JAJJJAJJJAJJJAJJJAJJ DE JÓÓÓÓ!!!
na, csendesen. Holnap aztán mond el mi a helyzet, kifejezetten hozzád fogok feljönni!!!
Sziasztok lányok! :))))
jahjj Eszty!! sajnálom, hogy nem tudott fogadni a dokid! :S Deee jövőhéten is boldogok leszünk, mikor hozod a jó hírt! :D
ÖÖÖ.. lányok!!
:DDDD
Én.. egy nagyon-nagyon halvány pozitívat teszteltem!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Deee 20 érzékenységűvel, és hát délután!
Kérlek drukkoljatok, hogy két nap múlva erősödjön!! :D és megmaradjon, mert sajnos volt már egyszer ilyen, hogy halványka pozi lett, de két nap múlva már nem volt semmi! :(
Basszus, nem baj, a jó hir, az jövőhéten is JÓ HIR!! :) annyit már miis kibirunk :)
és talán addigra egyre többen leszünk közelebb hozzá :)
Sziasztok..
Hát nem volt a doki, elment egy másik "ügyfeléhez", mert a szerencsés illetőnek elfolyt a vize. Valami ilyesmit magyaráztak, a lényeg, hogy jövőhét pénteken tud csak fogadni. Újabb egy hét..... :(:( Szerdán elmehetnék más orvoshoz, de úgy vagyok vele, hogy Székely doktor úrhoz járok, azt a két napot már kibírom..
Jesszusom, majdnem lemaradtam, hogy itt nagyban izgulunk Esztiért!!!!! ANNYIRA VÁROM, MIKOR JÖN??? Sajna én Zsiviről semmit nem tudok, valaki?
Miújság amugy, valaki nem foglalná össze? :D
Sziasztok!
Bocs, hogy offolok, de megkérdeném, nem tudjátok, mi történt Zsivi,-vel, hogy töröltette magát?
Esztyyy!!! Hajrá!! Csak ügyesen!! :))
Veled vagyunk!!! :)
:) nah, nem szomorkodunk! :D
nevetünk! :D
mindjárt túl leszel rajta! :)
lassan gondolom indultok is! :))
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Napi pozitív szavad
- Kerékcsere avagy nőies nők kerékkulccsal a kezükben...
- Milyen lehetőségei vannak egy fiatal párnak lakásvásárlásra ha nem örököl és nincs kezdőrészlet a kezükben?