Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)
Tényleg nagyon durva.. és elszomorító.. ;((
Szegény kicsi! még meg sem született... és már mennie is kellett! :((((
undorító az ilyen nő! az nem is nő,, nem is tudom, hogy mi lenne rá a jó szó!!!
ilyet az állatok sem csinálnak!
Igen! :((( Ezt én is hallottam, és én is olyan igazságtalannak tartom ezt! hogy születhet ilyen helyre baba!?? :((
Fúúúúú nem tudom mit csinálnék azzal a nővel!!
én is nagyon mérges lettem! :SSSS
:) biztos nagyon aranyos a kutyi !! :)))
Gyógynövényboltba lehet kapni. Ha rákeresel a neten, tuti, hogy találsz hozzád közeli boltot. 7.500 Ft körül van.
Tuti , hogy használ, mert nekem nagyon rendszertelen a menszim. volt hogy 73 napra jött meg .. vagy mégtöbb. legutóbb 54 nap volt. :S
és most vagy menszit csinált 28 napra! :) vagy babát! :)
mondjuk szerintem inkább menszi lesz, deee meglátjuk! :)
Én csak Mamutnak hívom, mert jó nagy! Keverék kutya, félig német juhász, az biztos. Ari kutya, csak nagyon tud szeretni, ami azért "baj", mert löki el az embert..
Kicsit más.. a Gynex cseppet hol lehet beszerezni? Szerinted használni fog..?
:D Talpika!? :D
de aranyos neve van! :D
milyen kutyus?
Én kertészkedni szeretek! :D
imádom a virágokat! :D
meg ,,, az állatokat! :D Főleg a kutyákat! :)))
"Baszkuri", én is így vagyok. Ma egész nap fájt a hasam, jobbára a bal oldalt. Szúrt, de nagyon. Már a hét elején is, de akkor annyira nem éreztem, viszont tegnap meg ma nagyon. Persze már rögtön arra gondolok, hogy biztos azért.. de közben meg mégsem merek arra gondolni. Holnap már úgyis minden biztosabb lesz.
Én amúgy nem szeretek kertészkedni. Inkább főzök, meg takarítok, úgyis takarítási mániám van. A párom szerint olyan vagyok, mint Monica a Jóbarátokból.. :)
igen, barna, nem piros. Kicsit sem piros!!
nah, most aztán nagyon izgulok, mert nem tudom hova tenni a dolgot!!
Csajok! Elkezdtem barnázni! :(
és most nem tudom mi van. Mert kb. egy órája kezdődött. Most voltam pisilni. És semmi!
:-O nah, most akkor ilyenkor mi van???
Lehet ez még menszi ugye!?
Egyébként ha menszi még annak is örülnék, mert akkor beállította a gynex csepp a ciklusom tökéletes 28 naposra! :)
Hát ne is!!! :D nagyon drukkolok, hogy holnap jó híreket hozzál, és te legyél az első kismama! :)))
aztán követünk! :D
és igen, babás vagy! :))
minden fejben dől el!!
az mondják! :))))
:) nyugi jönni fog a baba! :)
Persze, Zsivinek biztos sikerült! :)))
Nagyon drukkoltunk neki, nem történhetett másképpen! :)
tuudom, tuudom, csak... néha vannak ilyen napjaim, amúgy sem vagyok túl jó formában mostanában, nagyon fáradt vagyok, nem is tudom miért nem alszok jelenleg?! :)
Zsivi, biztos sikerült neki!! Biztosan!
Ugyan kicsi lány! Dehogynem, össze fog jönni! Miért ne jönne!? Még csak most álltatok neki a baba dolognak! nem?
:)
Mi több mint két éve várunk rá, még sem adjuk fel! Jönni fog, mert így kell lennie! :)
Nem tudom miért. Akartam neki jelet küldeni, és törölt felhasználó. Ő döntése!
passz!
egy kérdés. Ha egyik hónapban csúszott a mensim, akkor... mennyire valószinű, hogy a következő mensi még az elvileg normális időszakban jön meg? azaz ha teszem azt 15én szokott megjönni, de májusban 28-án jött meg, a kövi is 28dika környékén fog megjönni(persze a ciklus hossztól függően) vagy megjöhet úgy, mint szokott, 15-e környékén?
abszolút hülye kérdés, nézzétek el nekem!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Napi pozitív szavad
- Kerékcsere avagy nőies nők kerékkulccsal a kezükben...
- Milyen lehetőségei vannak egy fiatal párnak lakásvásárlásra ha nem örököl és nincs kezdőrészlet a kezükben?