Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)
angyalka, naplómba irtam neked valamit :) olvasgasd, aztán majd lesz valami :)
de csak ha érdekel, a beágyazódásról :)
igen, ezt én is olvastam,,, csak annyi mindent olvas az ember! :) meg már nem tudom minek higgyek! :)
s te?? hogy vagy? neked mikor derül ki, hogy bébis vagy!? :D
Szia Andi! :) Boldog névnapot!!!!! :)))
hát. nem tudom, sosem voltam még terhes! :( De sokan azt mondják az jó jel lehet. De, nem tudom, lehet csak megjön előbb a gyenx csepptől. Fene sem tudja. jövő héten csinálok tesztet, bár alig bírok magammal. legszívesebben rohannék a patikába! :DD és már csinálnám is! :)
mert? ha baba van, akkor van olyan érzésed, h mindjárt megakarna jönni?
nekem most valamiért van egy ilyen érzésem magamban, de talán csak a vágy :)
angyalka, NAGYON DRUKKOLOK!!!!
mikor derülhet ki?
olyan mindjárt megjön érzésem van!!!
de ez még csak a 25. napom. kicsit korai lenne menszinek. Istenem, add hogy baba legyen! :)
Sziasztok csajok! :) mizujs? :)
jahhjjjj nagyon izgulok, hogy vajon most sikerült e! :)
Ha csütörtök reggelig nem jön meg, akkor csinálok egy tesztet, mert inkább 1 nappal előbb szokott jönni, mint kettővel később. Szóval két napos késénél már reménykedek azért.
Minden elismerésem a kitartásért! Nekünk ez a 23. hónapunk, hogy próbálkozunk. Eléggé hullámvölgyesen élem meg, hol nagyon letör, hol meg úgy érzem, semmi baj, majd a következő hónapban.
Te mennyi idős vagy? Pároddal minden rendben?
mikor tesztelsz?
6 hónapja volt a műtét. Már több mint 3 éve próbálkozunk.
sziasztok csajok! :)
remélem mindenki jól van! :)
este leszek én is! :)
puszi!
Tudom, de addig nem merem beleélni magam, míg nincs egy pozitít teszt a kezemben. Meghát ugyebár még van egy napom, általában kedden jön meg.
Mikor volt a műtét? Mióta próbálkoztok?
Ezek akkor lehetnek jó jelek is ám.
Metformint szedem az inzulinomra és az nagyjából rendezte a tesztoszteronomat és a prolaktinomat is.
De sajna nem úsztam meg a műtétet.
Szia zsivi!
Olyan jeleim vannak, hogy általában már 2-3 nappal az aktualitás előtt nekem mindig van barnás pecsételő vérezgetésem, most még semmi jele. De más tünetet nem bírok felfedezni, azon kívül, hogy majd megőrülök úgy viszket a jobb mellbimbóm. Bár ilyen is volt már mensi előtt is.
A PCO-dra mit kell szedni? Azt sikerült beállítani? Vagy hülyeséget kérdezek?
Milyen jeleid vannak?
Az inszem 8 napja volt de az inszem napját nem számolom bele így csak 7 nap telt el, még van 7 nap:)
Helló mindenkinek!
Semmi gond zsebibaba, mindenkinek van rossz napja, időszaka, aki azt állítja, hogy mindig pozitívan lát mindent, az vagy hazudik, vagy csak füllent. :)
Én még mindig várakozó állásponton, reménykedőben. Holnap lenne időszerű a mensi, de nagyon nem várom. Annyi bíztató jel van, hogy nekem mindig napokkal előtte már jönnek a tünetek, a maszatoló vérezgetés, de most nyoma sincs ilyesminek eddig. Minden pisiléskor izgatottan vizslatom magam, mert a hasam meg fájdogál, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni.
Többiek, hogy vagytok?
Zsivi? Hány napja volt az inszem?
Eszty, neked nagyon gyanúsan állapotos tüneteid vannak. :)))
Sziasztok!
Huzsanna, hálásan köszönöm a meszámolót, kicsit megnyugodtam és legalább tudom, mire számíthatok. Viszont a természet, vagy a sors ellenem van:( Lett egy 'kis' fertőzésem, amit muszáj volt kezelni.. három napig kúpot használok, kedden az utolsót. Namármost nem tudom, hogy csütörtökig ez megoldódik-e, így megcsinálják-e az átjárhatóságit. Ma felhívom az asszisztensnőt és megkérdezem.. remélem, még időben kezelésbe vettem magam és emiatt nem halasztjuk el megint egy hónapot :( Akció viszont lefújva, mert szájon át is beszedtem egy bogyót, amin azt írja, próbálkozóknak sem ajánlott :(((( De legalább az átjárhatósági lenne meg. Kissé kiborultam, de eljön az én időm is, leküzdök minden akadályt :)
Bocsi a hosszú 'siránkozásért' :)
Többiek, hogy vagytok? Valami új hír, jel, tünet? :) Nagyon drukkolok mindenkinek!
Aranyos vagy, köszi és Én is szintén mindenkinek ugyan ezeket.
Akkor nem is jövök húsvétig:)))))))))))))))))
hihihihihi
sziasztok
csak felnéztem egy pöppet, mindenkinek nagyon drukkolok csajok. Kitartás és hajrá:)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Napi pozitív szavad
- Kerékcsere avagy nőies nők kerékkulccsal a kezükben...
- Milyen lehetőségei vannak egy fiatal párnak lakásvásárlásra ha nem örököl és nincs kezdőrészlet a kezükben?