Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) fórum

Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)

2011. ápr. 13. 16:23

szia Ihoney

Nagyon aranyos vagy.)

Mesélj egy kicsit magadról?

107. lhoney
2011. ápr. 13. 16:16
Reggel mikor felebredek az az elso h felalomba keresem a kis laptopomot h hamar bejelentkezek es megnezem irt e meg valaki az este aztan irany a munka es delutan mikor haza jovok az az elso h meglesem ki jart ma az oldalon u h odaig vagyok ertetek pusz mindenkinek
106. lhoney (válaszként erre: 104. - Huzsanna)
2011. ápr. 13. 16:13
Udv a csapatba :) mostantol akkor ez lesz a jelszavunk egysegben az ero ;) meglatsatok jo lesz
105. ed148c9466 (válaszként erre: 104. - Huzsanna)
2011. ápr. 13. 14:00
Megelőzi egy alapos hormonstimuláció, pár uh és amikor szép érett tüszők lesznek akkor befecskendezik a spermát. Igen frissiben kell produkálni, nekünk megengedték, hogy itthon vegyük le de 10 perc alatt bent is voltunk a kórházba az anyaggal. Sajna nem igazán szokták megengedni, hogy otthon vegyék le, a Kaáliba meg főleg nem.
104. huzsanna (válaszként erre: 103. - Ed148c9466)
2011. ápr. 13. 13:55
Köszönöm szépen. Amúgy milyen az imszemináció? A páromnak ott frissiben kell produkálnia a hozzávalót? :)
103. ed148c9466 (válaszként erre: 102. - Huzsanna)
2011. ápr. 13. 12:51

szia

akkor mostmár sinen vagytok. Kitartást kívánok.:)

2011. ápr. 13. 12:49

Sziasztok!

Olvasgattam a fórumotokat, és úgy döntöttem csatlakozom a csapathoz, egységben az erő felkiáltással.

Mi 22 hónapja próbálkozunk a párommal, egyenlőre sajnos eredménytelenül. Először egy enyhe pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak nálam, és néha kihagyott a peteérés is. Ez tavaly év végére már a gyógyszerrel tökéletesen rendbejött, aztán márc. végén voltam petevezeték átjárhatóságin. Találtak endometriosis cisztákat is az egyik oldali petefészkemben, a másik oldali vezetékben pedig volt egy enyhe latapadás, de ezt sikeresen átfújták. Azt mondják ilyenkor nagyobb az esély, úgyhogy én is most vagyok várakozó állásponton. Az orvosom szerint mivel már nem vagyok fiatal (36) pár hónapot várunk csak, és ha addig nem jött a várva várt eredmény, akkor nálami is az inszemináció a létra következő foka.

Ha bármi kérdésetek van forduljatok nyugodtan hozzám is, szívesen elmesélek bármit az eddigi "kórtörténetünkről", ha az segít valakinek.

puszi mindenkinek

101. ed148c9466 (válaszként erre: 100. - Lhoney)
2011. ápr. 13. 10:14

Nagyon aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm. Sikerülni fog mindannyionknak.

Mindenkinek drukkolok:)

100. lhoney
2011. ápr. 13. 06:43
Csak nyugalom zsivi meglatod jo lesz eleg nagy szazalekaranyba segit az inszemn ugy hogy most ezzel hivatalosan felkerunk teged hogy nyisd te a babas foruma valo atalakulast es mi majd kovetunk ;) +++++++++++++++++
2011. ápr. 12. 20:14

szia

Nem tudom, szerintem van aki előttem jár pár nappal, mint pl Te is. Én csak a 13. napomon vagyok. Az inszemen túl vagyok, minden rendben ment, várni kell. Ez a legrosszabb. Te túl vagy már a tüszőrepin?

2011. ápr. 12. 19:57

Sziasztok csajok!!! :)

Ne haragudjatok, csak most tudtam jönni! :) Én most vagyok a ciklus 19. napján. Iszom a gynexet ezerrel! :))

ÓÓÓ drágáim, ez a fórum babás fórum lesz hamarosan. Mindenkinek pozi tesztje, aztán szép, egészséges babája lesz! :D

Zsivi! Mi volt az inszemen!? Lehet, te leszel köztünk az első kismama! :)) Drukkolok nagyon! :)

97. k.Andi89 (válaszként erre: 88. - Manyik)
2011. ápr. 12. 17:17
egyáltalán nem vágtál fel, inkább bebizonyitottad, hogy hinni kell, és bizakodni, és meglesz amire várunk! :)
2011. ápr. 12. 17:15
honey, nagyon jó lenne, tényleg a fórum elgondolás :) megoszthatnánk egymással jót, roszat, mindenfélét. Nagyon bizom mindenki sikerében!!
95. lhoney (válaszként erre: 88. - Manyik)
2011. ápr. 12. 16:22
Koszi hogy megosztottad a tortenetedet velunk ilyenkor meg remenykedem a csodakba :)
94. lhoney
2011. ápr. 12. 16:21
Remelem egy kover pozitiv :P
93. lhoney
2011. ápr. 12. 16:21
U h en aprilisra startolok maris es majus eleje az mire teszt lesz belole
92. lhoney
2011. ápr. 12. 16:20
:) az nagyon szupi lenne ha babas forumma alakulnank ev vegere es egy kis jo csapat lenne belolunk ;) en mara vartam de nem jott meg kornyekez a heten tuti megjonn mert a teszt negativ csak a pcos nal az a rossz akar heteket is keshet :(
2011. ápr. 12. 15:55

Sziasztok! :)

mi ... mivel folyamatosan... őőőő... próbálkozunk a párommal, nem tudom, hogy esetleg valamelyik nem jössz-e össze, ezért nem merek bevenni semmiféle gyógyszert sem, pedig kellene a kis puffadt hasimra, de inkább kibirom.

Remélem ti jól álltok, és hamarosan meglesz az első fórumozó babánk! :):)

mindenkinek egy naaaagy szerencse ölelés!!!!!!!!

2011. ápr. 12. 11:19

sziasztok

hogy vagytok?

Ki hol tart most?

2011. ápr. 12. 10:07

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok :) Bár jelenleg eléggé le vagyok törve, de egy-két nap és én is összeszedem magam :) Gondoltam, addig is begyűjtöm tőletek a pozitív energiát :P

Mi másfél éve próbálkozunk, eddig eredmény nélkül. Bár egyszer volt egy halvány pozi tesztem, 4 nap után elment. Azóta is várunk a babócánkra :) A jövő héten megyünk átjárhatóságira is, a többi eredményem eddig jó, szóval lehet, hogy csak rátok van szükségem és a pozitív hozzáállásotokra :)

Hajrá lányok, babára fel! :)

88. manyik
2011. ápr. 12. 08:53

Sziasztok! Lányok, kitartás: bízni, bízni és bízni az utolsó pillanatig. Higgyétek el, tudom mit éreztek. 4 év 3 hónap, 2 sikertelen inszemináció után döntöttünk úgy, hogy lombikprogram. 2009. december 3-án megkaptam a kicsikémet, majd két hét után pozitív lett a teszt. Igaz, hogy az egyik baba sajnos karácsonykor elment, de a mi Annának is nagyon örülünk. 2010.08.09-én megszületett kislányunk. És képzeljétek januárban jött meg először a mensi, azóta nem, és a múlt héten pénteken akkora pozitívat teszteltem, hogy nem akartam elhinni.

Mindegyikőtöknek nagyon sok erőt kívánok, tényleg, tartsatok ki. Ezzel a kis történettel nem felvágni szerettem volna, csak megmutatni, hogy vannak csodák. Higgyetek, a reményt feladni sosem szabad!! puszi mindenkinek Bea

87. lhoney
2011. ápr. 12. 07:27
Jo reggelt kuldom a ++++++++ jeleket mindenkinek ;) hajra lanyok
2011. ápr. 11. 20:36

úgy legyen!!! :D nem lenne semmi, nekem is ez lett volna az utolsó menzeszem :D

honey, úgy legyen, nagyon drukkolok Nektek, és nagyon remélem, hogy nagyon hamar megjelenik a bébi az életetekben!!!!

85. lhoney
2011. ápr. 11. 18:40
En is lattam mar par golyat igy tavasz gyanant nagyon remelem hozzank is beteved egy es hoz valamit :)
84. lhoney
2011. ápr. 11. 18:38
Sziasztok amig nem jonn meg lelkem melyen remenykedem, holnap vagy szerdan kellene megjonnie de az mar a 31.dik nap annyi az atlag ciklusom 31. de a closti miatt 14.nap volt az allitolagos peteeres tehat mar lehetne halvany pozitiv :( de ugy donttottem megvarlak titeket ;) es tesztelunk egyutt ++++++ at Husvet utan :)
2011. ápr. 10. 19:19

sziasztok

hogy vagytok?

Ihony sajnálom, hogy negatív lett, hátha nem jön meg mégsem.

82. k.Andi89 (válaszként erre: 79. - Lhoney)
2011. ápr. 10. 19:18

Szia!

Én is bízok nagyon a legközelebbi pozitívadban!! :) biztosan meglesz!!!! :D

81. lhoney
2011. ápr. 10. 18:56
:)koszi kedves vagy
80. 6db355b442 (válaszként erre: 79. - Lhoney)
2011. ápr. 10. 18:46
ÓÓóóóóóóóóóóóóóó... :( Nagyon sajnálom! De tudod, hogy nem adjuk fel! :)) legközelebb pozitív lesz! :) meglátod!!!! :)
79. lhoney
2011. ápr. 10. 08:46
Jo reggelt mindenkinek ma reggel teszteltem egy negativat :( na hat ez ilyen kellemes vasarnapot mindenkinek

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook