Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)
szia Ihoney
Nagyon aranyos vagy.)
Mesélj egy kicsit magadról?
szia
akkor mostmár sinen vagytok. Kitartást kívánok.:)
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumotokat, és úgy döntöttem csatlakozom a csapathoz, egységben az erő felkiáltással.
Mi 22 hónapja próbálkozunk a párommal, egyenlőre sajnos eredménytelenül. Először egy enyhe pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak nálam, és néha kihagyott a peteérés is. Ez tavaly év végére már a gyógyszerrel tökéletesen rendbejött, aztán márc. végén voltam petevezeték átjárhatóságin. Találtak endometriosis cisztákat is az egyik oldali petefészkemben, a másik oldali vezetékben pedig volt egy enyhe latapadás, de ezt sikeresen átfújták. Azt mondják ilyenkor nagyobb az esély, úgyhogy én is most vagyok várakozó állásponton. Az orvosom szerint mivel már nem vagyok fiatal (36) pár hónapot várunk csak, és ha addig nem jött a várva várt eredmény, akkor nálami is az inszemináció a létra következő foka.
Ha bármi kérdésetek van forduljatok nyugodtan hozzám is, szívesen elmesélek bármit az eddigi "kórtörténetünkről", ha az segít valakinek.
puszi mindenkinek
Nagyon aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm. Sikerülni fog mindannyionknak.
Mindenkinek drukkolok:)
szia
Nem tudom, szerintem van aki előttem jár pár nappal, mint pl Te is. Én csak a 13. napomon vagyok. Az inszemen túl vagyok, minden rendben ment, várni kell. Ez a legrosszabb. Te túl vagy már a tüszőrepin?
Sziasztok csajok!!! :)
Ne haragudjatok, csak most tudtam jönni! :) Én most vagyok a ciklus 19. napján. Iszom a gynexet ezerrel! :))
ÓÓÓ drágáim, ez a fórum babás fórum lesz hamarosan. Mindenkinek pozi tesztje, aztán szép, egészséges babája lesz! :D
Zsivi! Mi volt az inszemen!? Lehet, te leszel köztünk az első kismama! :)) Drukkolok nagyon! :)
Sziasztok! :)
mi ... mivel folyamatosan... őőőő... próbálkozunk a párommal, nem tudom, hogy esetleg valamelyik nem jössz-e össze, ezért nem merek bevenni semmiféle gyógyszert sem, pedig kellene a kis puffadt hasimra, de inkább kibirom.
Remélem ti jól álltok, és hamarosan meglesz az első fórumozó babánk! :):)
mindenkinek egy naaaagy szerencse ölelés!!!!!!!!
sziasztok
hogy vagytok?
Ki hol tart most?
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok :) Bár jelenleg eléggé le vagyok törve, de egy-két nap és én is összeszedem magam :) Gondoltam, addig is begyűjtöm tőletek a pozitív energiát :P
Mi másfél éve próbálkozunk, eddig eredmény nélkül. Bár egyszer volt egy halvány pozi tesztem, 4 nap után elment. Azóta is várunk a babócánkra :) A jövő héten megyünk átjárhatóságira is, a többi eredményem eddig jó, szóval lehet, hogy csak rátok van szükségem és a pozitív hozzáállásotokra :)
Hajrá lányok, babára fel! :)
Sziasztok! Lányok, kitartás: bízni, bízni és bízni az utolsó pillanatig. Higgyétek el, tudom mit éreztek. 4 év 3 hónap, 2 sikertelen inszemináció után döntöttünk úgy, hogy lombikprogram. 2009. december 3-án megkaptam a kicsikémet, majd két hét után pozitív lett a teszt. Igaz, hogy az egyik baba sajnos karácsonykor elment, de a mi Annának is nagyon örülünk. 2010.08.09-én megszületett kislányunk. És képzeljétek januárban jött meg először a mensi, azóta nem, és a múlt héten pénteken akkora pozitívat teszteltem, hogy nem akartam elhinni.
Mindegyikőtöknek nagyon sok erőt kívánok, tényleg, tartsatok ki. Ezzel a kis történettel nem felvágni szerettem volna, csak megmutatni, hogy vannak csodák. Higgyetek, a reményt feladni sosem szabad!! puszi mindenkinek Bea
úgy legyen!!! :D nem lenne semmi, nekem is ez lett volna az utolsó menzeszem :D
honey, úgy legyen, nagyon drukkolok Nektek, és nagyon remélem, hogy nagyon hamar megjelenik a bébi az életetekben!!!!
sziasztok
hogy vagytok?
Ihony sajnálom, hogy negatív lett, hátha nem jön meg mégsem.
Szia!
Én is bízok nagyon a legközelebbi pozitívadban!! :) biztosan meglesz!!!! :D
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Napi pozitív szavad
- Kerékcsere avagy nőies nők kerékkulccsal a kezükben...
- Milyen lehetőségei vannak egy fiatal párnak lakásvásárlásra ha nem örököl és nincs kezdőrészlet a kezükben?