Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) fórum

Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
378. lhoney
2011. ápr. 23. 16:04
Csajok mindenkinek nagyon Kellemes Husvetot Kivanok sok pihenest es megtobb babasodast puszilok mindenkit :)
377. lhoney
2011. ápr. 23. 16:03
En is akarok sonkat fozni megyek megfestem a tojasakat habar nem leszunk itthon de legyen jelkepesen piros tojas :) reggel apuekhoz megyunk delbe pedig anyosekhoz igy szerencsere nem kell sokat fozzek mivel egesz nap dolgoztam nem is nagyon lenne idom , olyan gyonyoru ido van IMADOM :) meg 1x gratula angyalkanak :)
376. lhoney
2011. ápr. 23. 16:01
Sziasztok lanyok azta picukajat :) egy kicsit nem vagyok es ennyi minden tortenik angyalka tiszta szivbol gratula ez bizti hogy baboc lesz en tudom a nyuszi hozta ;) hat ez hihetetlen csuda jo hir annyira orulok meglasd hetfore erosodni fogy a csik :)
2011. ápr. 23. 11:43

pusza :) majd meglesem!! :D

csajok, ha netán valaki tudja: ha munkahelyemen, határozott idejű a szerződésem, elmegyek szülni, és X idő múlva lejár a szerződésem. Mi lesz utánna? nem tudja valaki? kapok vmi pénzt? vagy mi?

2011. ápr. 23. 11:39

:D nah, majd mutatok róla képet! :D

teszek fel a naplómba! :DDD

nah, megyek-megyek, mert sosem lesz semmi! :DDD

pusza! :D

2011. ápr. 23. 11:35
na irány takaritani, még a végén feltartalak itt :)
2011. ápr. 23. 11:30

NEMMONDOOD!! de ééédi kis gyűrött pofija lehet :D (ha jól tudom melyik az) Én angol dogot néztem ki tegnap, de hamar lemondtam róla, baromi nagy! :D páromnak egy rottweilerje lesz, ezt akkor fogja megkapni tőlem, amikor már lesz egy másik felnőtt kutya, hogy ne harcoljanak nekem... amugy meg sztem labrador lesz, kiskorom óta kedvenc kutyám. :)

és mondom, majd ha lesz már saját házunk... :) jó soká :D

áhh, még nem merek ilyenekben gondolkodni :)

371. 6db355b442 (válaszként erre: 370. - K.Andi89)
2011. ápr. 23. 11:24

nah, azt nem hallottam, hogy menszitől lehet ilyen, hogy nem tudsz megenni kajákat. lehet hogy nem a menszitől van! :D hihi! :))

jaja, van ám! :D Egy amerikai bulldog! :D imádom! :D

2011. ápr. 23. 11:19

elhiszem :) én végre megcsináltam a reggelit, párom belakott, nekem valahogy nem ment le :) pedig éhes vagyok, de maradt az uborka... amúgy ilyet is észlelek, hogy teljesen gyakori kajcsik nem mennek le a torkomon. vagy nehezem. mondjuk ritka, de igazából még fiatal vagyok, és ugy hallottam a menstruáció tud okozni ilyeneket :)

de jó, van kutyád? én megőrülök egy kutyáért, vagy kettőért :D

de albiba nem akarunk. majd otthonra

369. 6db355b442 (válaszként erre: 368. - K.Andi89)
2011. ápr. 23. 11:13

igen! :D A kutyával én is úgy szeretek esténként sétálni! :))

Takarítanom kéne.. de nincs kedvem! :SSS

2011. ápr. 23. 11:11
ááh, mi is mindenféle képpen ilyesmi helyre akartunk jönni, amikor gondolkodtunk. és olyan szépen zöldellnek a fák, esténként olyan jó illat van a virágzó fák miatt :)
2011. ápr. 23. 11:08

igen, viszonylag zöld övezet! :D a belvárosba, nem mennék!

:S

az tuti! ott csak beton van!!!

2011. ápr. 23. 11:06
igen, :) hát sztem is, elég közel van, aztán jó hely is igazából :)
2011. ápr. 23. 11:05

itt a 3. kerületben? :DDD

De jó! :D

2011. ápr. 23. 11:04
naná, hogy! :) babásan mindenféle képpen :) ott dolgozok amúgy :)
2011. ápr. 23. 10:50

:D hát én meg a 3. kerületben lakom! :D

akár talizhatunk is majd! :D ha van kedved! :DD

2011. ápr. 23. 09:44

most költöztünk be pestre a 13ba :)

jólvan, én meg reggelizni megyek végre :)

szép napot Neked! meg mindenkinek :D

2011. ápr. 23. 09:38

Andi! most mennem kell, megyek mosogatni, aztán még kutyi séta! :) délután leszek! :D

Puszaa! :))

2011. ápr. 23. 09:34

:DD hu jól hangzik az a kekszes tejfölös! :D hmm..

megenném! :D

tényleg, te merre laksz? :D

2011. ápr. 23. 09:32
amúgy mindig fincsi van anyósoméknál, szoval attól nem félek :)
2011. ápr. 23. 09:26
én is sütök, tejfölös kekszest, a kedvencem, meg gyümitortát apu szülinapjára, csak olyan egyszerű fajtát :)
357. 6db355b442 (válaszként erre: 356. - K.Andi89)
2011. ápr. 23. 09:25

:-*

Mindenkinek sikerül! :D ez nem is kérdéses! :DD

:D igen, én is így képzeltem el, de tegnap megláttam a csíkocskát, és szaladtam oda hozzá, hogy NÉZDDD!!! :DDDD

jaja, tényleg ti mentek át anyóshoz! :D De biztos finomakat fog főzni! :DD

azon gondolkodom, kéne csinálni valami jó sütit! :D

Kitaláltam!! :D

gyümölcsös joghurttortát fogok csinálni! :D tök hamar meg van, nem hizlal, és finom is! :D

2011. ápr. 23. 09:22

mondom, abban biztos lehetsz, ha másnak nem is, nektek tuti :D megmondom őszintén a páromnak nem akarom, mert ha kiderül valami, akkor megszeretném lepni. Butaság, de mindig igy képzeltem el :) ő meglepődik, elkönnyezi magát, aztán összeborulunk :D

de egyébként most tényleg a betegségek kiszűrése miatt mennék, de ha van valami, ugyis kiderül :) meg a szurkálás már pár napja van, szóval addira, ha a beágyazódás jele, akkor addigra befejeződik :)

neem, nincs sonka. :( megvagyunk hivva anyósomhoz, szóval közölték, h ne főzzek :(

355. 6db355b442 (válaszként erre: 354. - K.Andi89)
2011. ápr. 23. 09:19

:D hahah! Akkor menekülhetsz! én is utálom ezt a locsolkodást!! :SSSSS :D

És főzöl ma sonkát!??? :D én már odaraktam! :D nyamiii! :D

Nah, ezek jó jelnek tűnnek! :D fáradság, meg hasszurka! :D Nagyon drukkolok neked! :D majd mondjad mikor mész dokihoz, hogy drukkolhassunk! :))))))))

2011. ápr. 23. 09:17

Angyalka, a csik ott volt, és a babó is ott lesz!!! Tudom! :)

jaja, menekülés, bár megyünk a párom családjához, és mondta, hogy megfognak lehet locsolni, nah hát évek óta nem locsolt meg senki szerencsére, erre most jön ez... :S jajj, kivagyok tőle előre is :)

Nekem tünetek? ház... alhasi szurkáló fájdalmak, baromi fáradtság, és nagyon sok hüvelyi váladékozás... meg rosszullétek. ezen kivül nincs más. ja, és naggyon puffad a hasim. :( amit nem szeretek. de ha ez véletlenül az lenne, hogy baba miatt, akkor imádnám :D szóval ennyi. szeretnék jövöhéten dokibácsihoz menni, hogy megszürjön rák ellen, mindenhol :)

2011. ápr. 23. 09:12

:) igen-igen! tudom Andi!! És köszönöm!!. nah, hát majd jövő héten pénteken tudok menni a dokimhoz, mert akkor rendel!

De majd hétfő reggel azért csinálok még tesztet! amúgy nem hiszem el, hogy így játszik velem a természet!! vagy mi!!

és a csíkot nem csak én láttam, hanem a férjem is megnézte!! szóval ott volt!

Nahh mindegy, azért boldog nyuszittt! :DDD

reggel jött hozzám bújt a férjem, és mondta nekem, hogy ugye azért nem leszel nagyon szomorú, ha mégsem!! Megígértem neki, hogy nem, és akkor szedem tovább a gyexet, és majd jövő hónapban sikerül! :D

Szóval, ehhez tartom magam! :DD

És te hogy vagy Andi?? :))) Tünetek? valami? :))

Hétfőn meg menekülés van a locsolók elől!!! :DDD

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá

2011. ápr. 23. 09:05
hmm, szerintem ha többször voltál kint, akkor igen, de tudod, hogy legbiztosabban a dokibácsi tudja megmondani majd? :( :) ne aggódj, biztos van valami :)
2011. ápr. 23. 09:00

Sziasztok lányok!

Ma reggelt teszteltem, és igaz, hogy éjjel többször voltam kint pisilni,,, és kb. két pisi között 3 és fél óra telt el, a reggeli tesztemen egy ici-pici kis halványka vonalka sem volt! ;(((

Most picit elkeseredtem, annyira örültünk annak a kis vonalkának tegnap!

Szerintetek ebből lehet még valami????

2011. ápr. 23. 08:45

jövő héten énis menni akarok nődokihoz :)

már meg kell nézni miújság velem :)

akihez járni akartam, oda lehet, hogy nem fogok tudni, mert... hogy van az amugy(hátha tudja valaki) hogy egy nőgyógyász már nem praktizál a régi helyén, mert főorvos lett. Ilyenkor ő abszolút kivan lőve?

2011. ápr. 23. 08:43
Eszty én is olyan vagyok, hogy inkább a sajáton nézzen meg. :) Nincs ezzel baj, addig pihensz, és izgulsz, veled együtt mi is, és majd pénteken jön az örömhir!!
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook