Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)
:) ez aranyos! :)
:D igen! értem, hogy mit mondasz ! :) és igazad is van!
Nagy drukkolok Neked, hogy elsőre összejöjjön! :)
:) hát igen! :) remélem jövő hét után már kiderül, most sikerült e! :) de jó, lenne!! :)
nektek ez az első próbálkozós hónapotok!? :)))
én árpilis 23-ra nem várom!
igen.. én is így vagyok vele, ha nem most, akkor a májusba már ne jöjjön meg! :DD
kövi hónapban már nem akarom :)
dee.. azért a június már sehogy sem szeretném :) az volt az első terv :)
És Te?
Hahah! :D
Aludni, azt én is tudnék! Csatlakozom hozzád! :)
Te mikorra nem várod? :)
:DD Én is nagyon hisztis vagyok,,, vagy két napja!
lehet az időtől! nem?
Dehogy hülye kérdés! Ezek nem olyan dolgok amik az emberrel mindennap történnek, persze hogy nem tudjuk mit lehet, mit nem. Megnyugtatlak, előtte bármit lehet, nincs tilalom. :) Nekem azt ajánlotta doki, hogy közvetlenül előtte 3 este tegyek fel Betadine hüvelykúpot, ez előre fertőtleníti a területet. És utánra is csak annyi volt, hogy lehetőleg 1-2 napig ne akciózzunk, meg 3 napig kerülni kell az ülőfürdőzést. És persze szekrényt ne emelgessünk, ne erőltessük meg nagyon magunkat.
Ja, és vinni kell a vizsgálatra betétet, mert a kontraszt anyag egy része kifolydogál, meg hogy ne vezess azért rögtön utána, legyen valaki veled, aki haza tud vinni.
Persze, hogy ismerős.. sajnos. De nagyon sok olyan esetet hallottam, hogy átjárhatósági után összejött a baba.. nem feltétlenül rögtön utána, de összejött. Tudom, hogy nagyon félsz, de ha nem is most, legközelebb összejön. De miért is ne jött volna össze most? Minden adott volt :)
Amúgy van olyan, amit az átjárhatósági előtt nem 'szabad' csinálni? A doki neked nem mondott semmit előtte? Én a dokival nem beszéltem erről, mert egy ideje tologatjuk és nem tudom, hogy előtte hány napig nem szabad összebújni vagy egyáltalán kell-e erre vigyázni. Bocsi, lehet hülye kérdés volt :)))
Akkor meg kell becsülni:)
Nem drága egyébként?
Köszi angyalka! :)
Mi az a Gynex csepp?
Köszi a bíztatást :) Aranyos tőled. Igyekszem összekapni magam.. amúgy már régóta húzzuk-nyúzzuk ezt a dolgot, de végre meg akarjuk csináltatni :)
Te hogy érzed magad? Megy a drukk! :)
Szia zsebibaba!
Minden rendben lesz ne izgulj! Én már túl vagyok az átjárhatóságin, és igaz, hogy nem volt túl nagy élmény, de jobban féltem tőle, mint amennyire fájt. Utána pedig az a végtelen megkönnyebbülés érzés, hogy túl vagy rajta, lehet, hogy már az elég lesz a sikerhez. :)
Örülök, hogy jól vagy :)
Köszi, bár csak igazad lenne :)
Szia Zsebi, most kifejezetten jól vagyok.
Örülök, hogy jobban vagy és a hsg után minden okés lesz és egyből sikerülni fog:)
Sziasztok!
Nagyon drukkolok nektek, csajok :) Kíváncsian várom a fejleményeket :)
Zsivi, hogy vagy?
Én már helyrerázódtam és jövő hét csütörtökön lesz az átjárhatóságim. Kicsit izgulok és félek is, de jó lesz végre túllenni rajta. Kíváncsi vagyok, mi az ábra, bár nem tudom, minek örülnék jobban.. :)
Mindenkinek szép napot! :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Napi pozitív szavad
- Kerékcsere avagy nőies nők kerékkulccsal a kezükben...
- Milyen lehetőségei vannak egy fiatal párnak lakásvásárlásra ha nem örököl és nincs kezdőrészlet a kezükben?